Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nőnemű szexbabák férfiaknak

Nőnemű szexbabák férfiaknak A nőnemű szexbabák olyan szexuális játékok, amelyek képesek élethűen lemásolni a női test alakját, ezért helyettesíthetik az intim kapcsolatokat az ellenkező nemmel. Kialakításuk miatt főleg heterszexuális férfiaknak ajánlott. De vannak házaspárok is, akik ilyen segédeszközt használnak erotikus szórakozásukhoz, hogy az édeshármast imitálják. A termékeket csak részben lehet gumibabáknak nevezni, mivel PVC-ből készülnek.

Ma már a legegyszerűbbtől a komplexszebb babákig tud válogatni, aki szexbabát keres. A legegyszerűbb babák előnye, hogy könnyen felfújható, viszont, nem túl élethű nemi szerveik merevek, testnyílásaik használata sem a legélvezetesebb. 
A fejlettebb és népszerűbb babák finom anyagból készült betétekkel vannak kiegészítve, amik elég jól utánozzák a hüvelyt vagy a végbélnyílást. A valósághű modellek finom mellekkel, hajjal és az arcuk is kidolgozottabb vonásokkal rendelkezik.

A legszebb szexbabák az Intim Centerben

A guminő kétségtelenül a legrégebbi férfi szexuális játék. Ezek a műanyagból készült nők kezdetben rlég primitív emberi test formáját öltötték magukra - néha arc nélkül -, amelyek egyszerű nyílásokkal voltak felszerelve. A guminők vagy szexbabák általában férfiak számára készülnek, de már férfi formában is rendelkezésre állnak, hogy kielégítsék a nők vagy meleg férfiak vágyait. Lehetővé teszik, hogy élvezd a féktelen szexet, amikor csak akarod még akkor is, ha egyedülálló vagy. Webshopunkban és üzletünkben női szexbabák széles választékával találkozhatsz, az egyszerű felfújhatóktól az ultrarealisztikus babákig.

Milyen szexbabát válasszak? 

Ha csak most ismekedsz szexbabák világával, akkor belépő szinten találsz hagyományos vinilből vagy műanyagból készült játékokat, amik egyszerűen lemásolják a főbb testrészeket, mint, a fejet, a végtagokat és a nyílásokat: anális és hüvelyi, és néha orális is. Ezeknek a szerelmbabáknak néhány modellje CyberSkinből készült nemi szervekkel rendelkezik, ami hihetetlenül valóságos tapintásúvá teszi őket. Egy speciális szelep lehetővé teszi ezeknek a babáknak a könnyű felfújását.

Egy fokkal már modernebbek, azok a szexbabák, amiknek már drótváz az alapjuk,ezért rugalmasak és szinte bármilyen helyzetbe helyezhetők. Ültesd le, hajlítsd ide-oda a végtagjait, hogy megtaláld a kedvenc pózodat. A lényeg, hogy neked mindenképpen kényelmes lesz.

A szilikonból készült luxusbabák azok számára ideális, akik megszállotjai a tökéletességnek és a legrealisztikusabb élményre vágynak. Némelyik modell már akár testre is szabható, minden utolsó részletet nagy gondossággal hoznak létre, hogy olyan élményt nyújtsanak, amely valóságosabbnak tűnik, mint az igazi. Lenyűgözően szépek, és még hangjuk is van. Csodálatos orális élvezetet is nyújtanak texturált szájuknak köszönhetően. Egyes babák nyílásai képesek felmelegedni, hogy a legintenzívebb érzéseket nyújtsa.Szexshopunk a nőnemű szexbabák bőséges választékát kínálja, így könnyen megtalálhatod azt a babát, amelyik a legjobban tetszik. Kiváló minőség és a diszkréció garantált.

Szexbaba használata

A szexbaba társaságot, szexuális elégedettséget nyújthat, akár egyedi fűszert is adhat a kapcsolataihoz. A szexbabát nem érdekli a munkád, az autód, a kinézeted vagy a pénztárcád tartalma. Mindig készen állnak egy jó időre, és soha nem fognak megítélni téged a fantáziáid vagy a lefagyásaid miatt. Sokan nem is tudják, mi a szexbaba.

Most a legfontosabb dolog az összes közül. Ez egy nagy befektetés. Lehet, hogy még adósságba is kerültél, hogy megvedd a babádat. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a legtöbbet hozza ki befektetéséből. Hogy segítsünk, létrehoztuk ezt a felhasználói útmutatót. Itt mindent bemutatunk, amit tudnia kell a szexbabával való szexről, arról, hogyan kell gondoskodni róla, és hogyan érheti el a legnagyobb örömet az új kapcsolatában.

Először is először is! Ha még nem vásároltál, nézd meg a szexbaba vásárlói útmutatónkat. Minden olyan információt tartalmaz, amelyre szüksége van a tökéletes társ kiválasztásához. Szerezd meg a megfelelő babát az életmódodnak és a személyes preferenciáidnak megfelelően, és máris remekül kezdtél.

Kicsomagolás A szexbaba összeállítása
Végre elérkezett a nap! Pár hete elvégezted a kutatást, megtaláltad a legjobb szexbababoltot az interneten (kacsintás), és megtaláltad álmaid babáját. Ez az a lány, akit a fantáziáidban láttál, és végre megérkezett. Nyomon követte mozgását az egész világon, a gyártóüzemünktől a hajózási létesítményig, és most az ajtó lépcsőjén van.

Alig tudod visszatartani az izgalmaidat, amikor meglátod a dobozt. Alig veszi észre a kézbesítő srácot, és a keze kissé megremeg, amikor aláírja a csomagot. Minden gondolatod a dobozon van, és még inkább, mi van benne. De várj, tartsd meg a lovadat cowboy! Még egy fontos lépés van, mielőtt lefekszel az új szeretőddel, ügyelned kell arra, hogy kicsomagold és megfelelően összeállítsd.

Óvatosan szállítsa a csomagot otthonában egy szobába, ahol sok alapterület található

Az egyik dolog, ami sok embert meglep, amikor először kapják meg szexbabáját, az az, hogy milyen nehéz a csomag. A legtöbb teljes méretű szexbaba nehéz, plusz az összes csomagolási súlyt! A teljesen csomagolt szexbabád akár 80 kilót is nyomhat, amikor megérkezik. Ha Ön fogyatékkal élő, idős, vagy egy 5. emeleti sétáló lakásban él, akkor fel kell készülnie arra, hogyan fogja mozgatni ezt a csomagot. Egy közeli barát jó segítő lehet, vagy borravalót adhat a kézbesítőnek, hogy segítsen neked.

Nekem és a szexbabámnak jó mennyiségű alapterülettel rendelkező helyre van szükségünk ahhoz, hogy kicsomagoljuk a szexbabát, mivel a doboz melletti csoportra kell fektetned a lakását.

Nyissa ki a csomagot a varratok mentén egy dobozvágóval, késsel stb.

Miután a csomagot a választott szobában a padlóra helyezték, vágja le a szalagot a doboz felső szélei mentén, hogy kinyissa. Ügyeljen arra, hogy ne menjen túl mélyre a késsel, mivel nem akarja megkockáztatni új kedvenc szexpartnerének vágását. Miután levágta a csomagolószalagot a varratok mentén, a doboz úgy nyílik ki, mint egy koporsó.

Mosson kezet!

Most, hogy az új szexbabád készen áll arra, hogy kivegyék a dobozából, nem akarod elkenni vagy megjelölni az érintetlen bőrét a piszkos kezeddel! Alaposan mossa meg a kesztyűt, mielőtt megérintené a szexbabát.

A szexbaba felső combjain nyugszik egy focilabda méretű csomagolóhabos gömb, ez az új szexbabád feje. Óvatosan távolítsa el a habcsomagoláshoz, és vegye ki a táskája fejét. Kérem a szexbaba fejét a táskán a padlón a doboz mellett. Később visszatérsz hozzá, ha kiszabadítod a testet. Elmentheti a táskát, hogy tárolja a fejét, amikor nincs használatban.

Távolítson el minden egyéb tartozékot a dobozból

Gyakran előfordul, hogy a csomagban olyan kiegészítők is szerepelnek, mint a ruházat, a szekrény szexbaba-tároló rendszer és a tisztítószerszámok. Távolítsa el ezeket a dolgokat a dobozból, és tegye félre őket. E lépés után csak a baba testét és a takarót kell a dobozban hagyni, amelyen nyugszik.

Távolítsa el a habot a baba testéből egy ollóval. Nagyon fontos, hogy óvatos legyen ebben a részben. Ez a legjobb szexbaba videó pontosan megmutatja, hogyan kell eltávolítani a habot a baba testéből:

Emelje ki a babát a dobozból a takaróval. Tekerje karját a baba és a takaró köré, és emelje ki a dobozból, óvatosan a mellette lévő padlóra helyezve. Rögzítse a fejét az új szexbabához, és tegye fel a parókát.

Szeretkezni a babáddal

Ha eljöttél, hogy olvass a fő eseményről, itt van. bár van néhány kivétel, a legtöbb ügyfelünk reális, szexuális társaság céljából vásárolja meg ezeket a babákat. Erre a célra tervezték őket, és biztosan rengeteg örömet és izgalmat nyújtanak Önnek. A legfontosabb az, hogy ragaszkodj néhány bevált gyakorlathoz, hogy csodálatos élményben legyen részed, és a szexbabád az elkövetkező években is ott legyen melletted.

Hüvelyi szex a babáddal
Ez az egyik leggyakoribb módja annak, hogy az emberek élvezzék szilikon babáikat. Minden női szexbaba, amit eladunk, teljesen működőképes hüvellyel rendelkezik. Sok babánknál választhatsz a kivehető (hasonló a zseb puncihoz vagy a húsfényhez) vagy a fix hüvely között. Az egyes babák hüvelynyílásának mélységét feltüntetjük weboldalunkon. Ügyeljen arra, hogy olyan babát válasszon, amely megfelel a méretének.

Minden babánk szilíciumból vagy TPE-ből áll. Mindkettő rendkívül reális érzés. Hüvelyeinket örömre készítettük, és úgy tervezték, hogy úgy érezze, mintha egy igazi élő emberrel szexelne.

A folyamat pontosan úgy működik, ahogy elképzelnéd. Úgy helyezed el a babát, ahogy neked tetszik, majd behatolsz a babába, és folytatod, ahogy szoktad. A súrlódás és a nyomás együttesen teljesen elképesztőnek tűnik.

Gyakran megkérdezik tőlünk, hogy rendben van-e, ha a férfiak befejezik a babáikat. A válasz igen. Ez egy nagyon gyakori gyakorlat, és a babáinkat erre tervezték. később belekezdünk néhány részletbe arról, hogyan vigyázzon a babájára, miután ez a rész véget ért.

Anális szex a babáddal
Olyan sokan fantáziálnak az anális szexről. Ez normális, egészséges és nagyon kellemes sok ember számára. A rossz hír az, hogy nehéz lehet készséges partnert találni, nem is beszélve arról, hogy ez az, aki valóban élvezi, hogy a fogadó oldalon van. Nagyszerű hír! Mind a férfi, mind a női babánk ilyen módon funkcionális. Termékmérnökeink Keményen dolgoznak azon, hogy megtervezzék a babákat, hogy reális, szuper feszes, intenzív élményt kapj, ami garantáltan felrobbantja az elmédet.

Szexbabák és orális szex
Már megvizsgáltuk a témát, egy szexbaba ütése ugyanaz, mint egy embertől ütési munkát kapni. A válasz az, hogy nem, nem ugyanazok. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Mégis, egy szexbaba fújása elég rohadt szórakozás. Gondolj rá így. Amikor a gyártó szexbabát készít, a szájnak csak két dolgot kell tennie. Szépnek kell lennie, és örömet kell nyújtania. Természetesen szükséged lesz sikositóra, de soha nem kell aggódnod a babáid öklendezési reflexe miatt, hogy megmerevedik-e a nyaka, vagy hogyan reagál, amikor befejezed.

Kenőanyagok és a szexbaba
A legtöbb ember úgy dönt, hogy kenőanyagot használ, hogy szexuális élményeik egyszerűek és kellemesek legyenek. Ha ezt megteszi, mindig válasszon vízbázisú kenőanyagot. Az olaj- vagy szilikon alapú kenőanyagok károsíthatják a babákat, és festést okozhatnak. 

Alkalmazzon kenőanyagot minden olyan helyre, ahová behatolni kíván. Csak ne menj túlzásba. Ha túl sok dolgot próbál használni, akkor gyorsan ragadóssá és rendetlenné válik. Itt van egy kis szexbaba élet Pro tipp. Ha úgy gondolja, hogy egy kicsit több kenésre van szüksége, próbáljon meg csak egy kis mennyiségű meleg vizet hozzáadni. Ez újraaktiválhatja a kenőanyagot, és gyakran csak annyit kell tennie, hogy folytassa tapasztalatait.

Vannak olyanok, akik inkább szárító megközelítést alkalmaznak. Ebből a célból gyakran használnak port. Ez csökkenti a súrlódást, de egészen más szexuális kapcsolatot hoz létre.

Keresés