Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Gvibe mini vibrátor menta színben

Ár:
28.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: G-Vibe

Csökkentett méretben, de megtartva az eredeti, innovatív Gvibe osztott tengelyű vibrátor összes funkcióját és jellemzőjét. A Gvibe Mini kettős egyidejű stimulációt és kettős behatolást biztosít, ez egy aranyos és kompakt masszírozó, amely tökéletes párok és utazások számára. A Gvibe Minit olyan emberek számos kérése ihlette, akik ki akarták próbálni az eredeti Gvibe-ot, de megfélemlítette őket a mérete. Ekkor döntöttünk úgy, hogy egy új játékkal bővítjük a Gvibe családot: egy mini kettős stimulációs vibrátorral, az eredeti, híres dizájnnal, mókás kacér színben.
A Gvibe Mini egy kompakt csiklóvibrátor, egy mini G-pont vibrátor és egy dupla behatolású vibrátor egyben! Egyszerűen hívhatja mini-vibrátornak, de úgy gondoljuk, hogy ez a ma elérhető legjobb kettős vibrátor és masszírozó. A Gvibe Mini segítségével a következőket élvezheti:
- Két érzékeny zóna – a G-pont és a hüvely szemközti falának – egyidejű stimulálása, ugyanakkor a hüvely bejáratának stimulálása is.
- Alakja könnyen alkalmazkodik a legtöbb anatómiához a két rugalmas szilikon hegynek köszönhetően, amelyek kitágulnak, hogy kitöltsék a hüvelyt.
- Teltségérzetet kelt anélkül, hogy a hüvelynyílást nyújtaná.
- Kettős stimulációs vibrátor, amely a legsokoldalúbb élményt nyújtja partnerei számára.
Forradalmi mérnöki tervezés. Alakja alkalmazkodik az egyes anatómiákhoz. A motorok elhelyezkedése lehetővé teszi a férfiak számára, hogy masszírozzák a prosztatát is. Ergonomikus kialakítás, új, divatos színekben. Két erőteljes, mégis csendes motor. Hat rezgési mód változtatható intenzitással az enyhe remegéstől az intenzív rezgésig. Intuitív vezérlőgombok. Prémium kategóriás hipoallergén orvosi szilikonból készült.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Szagtalan
  • 100% vízálló
  • Akár 4 óra üzemidő egy akkumulátortöltéssel
  • Méret: 10,5 x 2 cm

Prémium minőségű anyagból készített, egyedi kialakítású, két motorral felszerelt, 6 rezgési funkcióval rendelkező mini vibrátor. A két szárának köszönhetően egyidejű stimulálást biztosít a g-pontnál, a hüvely bejáratánál és falánál.

Vízbázisú síkosító javasolt. Gvibe Mini, lenyűgözően okos játék, nagy öröm mind a férfiak, mind a nők számára. A Gvibe MINI-t azoknak a nőknek a sok kérése inspirálta, akik ki akarták próbálni az eredeti Gvibe-ot, de megijedtek a méretétől. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy új játékkal bővítjük a FunToys családunkat. A méret egy kicsit csökkentve, miközben megtartotta az eredeti játék összes funkcióját és jellemzőjét, a Gvibe MINI-t létrehoztuk, és most már gyűjteményünk része.

A Gvibe MINI-vel élvezheti a két érzékeny zóna Gspot és a hüvely másik oldalának egyidejű stimulálása, ugyanakkor stimulálja a hüvely bejáratát is. Alakja könnyen alkalmazkodik minden anatómiához (hüvelymérethez) a két rugalmas szilikon hegynek köszönhetően. A teljesség érzetét kelti anélkül, hogy kinyújtaná a bejáratot.

Jó lesz a Gvibe mini vibrátor menta színben eget rengető élvezetekhez és szexhez, de biztos ami biztos, nézz mellé még egy Mini és speciális vibrátorok terméket.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Zöld
Átmérő 6 - 6,9
Hossz 6 - 10

Gyártói leírás

Ez az okos játék férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog. Serkenti az egész hüvelyt, mivel ergonómiailag alkalmazkodik a két szilikon szárnyának köszönhetően, miközben lehetővé teszi a férfiak számára, hogy masszírozzák prosztatáikat. Két sima motorjával és intuitív kezelőszerveivel végigmehet a 6 rezgési üzemmódon. Prémium hipoallergén szilikonunkkal készül. Ne feledje, hogy két rugalmas szárnyának köszönhetően többféleképpen is használhatja.

Keresés