Termékek Menü

Heavy metal gésagolyó egyéni és páros élvezetekre

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. október 15.
Fémes, csúszós felületű Metal Duo gésagolyók a vaginális és anális szórakozásokért. Jó minőségű nejlonkötéllel vannak összekötve a hüvelyi gyönyörök nagyobb átéléséhez.
Gyártói szám: 1229
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Átmérőjük: 3 centiméter. A szerelemgolyók a felülete miatt jobban csúszik, könnyebb felhelyezni.
A gésagolyót leginkább nők használják, akik hüvelyizmukat szeretnék erősíteni, vagy csak hétköznapi helyszíneken is élvezni az orgazmust. Lehetnek gésagolyók a postás lányban munka közben, vagy akár főnöknőnkben is. Észre sem vesszük. Nőgyógyászok is ajánlhatják idősebb korban az inkontinencia-problémák leküzdésére, izomrenyheség esetén pedig az izomzat tonizálására.
Általában maszturbáláskor kerül elő, de mivel rendszeres használata erős hüvelyizmokat eredményez, később akár a pingponglabdát is lövöldözhetünk hüvelyünkből. Partnerünknek is meglepő élményeket szerezhetünk edzett izmaink hullámzó mozgatásával.
A gésagolyók további kínálatával találkozhatnak az érdeklődök, ha eljönnek sex shop üzletünkbe (1052 Bp, Károly krt. 14. félemelet), vagy válogatnak az Intimcenter.com sexshop webáruház által kínált termékek között.
A gésa-technika titka a kéjgolyó!
Az elképesztően erős vaginaszorítást kislánykoruktól kezdve tanulják a gésák. A technika úgynevezett gésagolyók segítségével sajátítható el, ennek lényege, hogy a nő egy vagy két golyót hosszú órákra fölhelyez a hüvelyébe, és ezen idő alatt mindvégig arra törekszik, hogy a golyók odabent maradjanak.
Ez nem könnyű feladat, hiszen a gésagolyónak súlya van, a gravitációnak engedelmeskedve tehát lefelé törekszik. Épp az a feladat, hogy a hüvelyizmokkal a nő bent tartsa az egyébként 4-5 cm átmérőjű, 5-10 dkg súlyú eszközt.
Ám a gésagolyó nem egyszerű vaginaedző szerkezet, ennél sokkal huncutabb! Üreges belseje egy vagy több kisebb golyót is rejt! Ez a kisebb golyó a nő mozgása közben nekiütődik a külső golyó falának, ezzel pedig folyamatosan ingerli a vaginát. A koccanások hatására a hüvely izmai szinte minden pillanatban összerándulnak, ez pedig megsokszorozza a gravitáció leküzdésére tett szándékos hüvely-összeszorításokba fektetett izommunkát. Az eredmény: csúcs-orgazmust adó vagina.
Néhány hónapos gyakorlással te is magas szintre juthatsz el. Gésagolyóidat elég naponta 1-2 órát bent tartanod. Közben mosogathatsz, főzhetsz, teregethetsz vagy dolgozhatsz a számítógépen. Amíg megszerzed a kellő rutint, ha ránk hallgatsz, inkább ún. Kegel-eszközt használj.
A gésagolyó valójában az örömérzet kialakulását segítő és növelő eszköz, és nem szexjátékszer az ágyban. De azért nem vetjük el ezt a gondolatot sem, hisz sokan számolnak be arról, hogy különös kéjjel jár együtt például a gésagolyó kiemelése a vaginából. Ha ezt az előjáték során teszed meg, egyrészt örömöt szerzel magadnak, másrészt párodnak is kedvezel, hiszen a vaginából előbukkanó gésagolyó látványa rettenetesen izgatja a férfifantáziát.

Vélemények

A termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés