Termékek Menü

Szexshop hírek

| Hírfolyam | Potencia | Vibrátor | Szex |
A legjobb 2021 évben is sikeres potencianövelő termékek az INTIM CENTER szexshop üzlet és webáruház kínálatában kaphatók. A budapesti szexbolt minden nap nyitva tart, rendelni bármikor tudsz A legjobb potencianövelők itt találhatók a top potencianövelők között! 
  • Potencianövelő szerek személyes beszerzése az Intim Center potencia üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet minden nap nyitva!
  • Potencianövelő webshop rendelés az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!
További potencianövelő termékek itt találhatók az INTIM CENTER szexbolt és webshop vágyfokozók kategóriában a potencianövelők hatalmas kínálatában!
Vibrátorok, maszturbátorok, csikló izgatók, popsi dugók, pulzátorok és egyebek. Ma a szexuális játékok választéka nagyon nagy, különböző anyagokból készülnek, különböző méretűek és célúak. Van azonban egy szabály, amely minden szexuális termékre igaz, hogy használjon síkosítót! A szexuális játék megfelelő kenőanyagának megválasztásáról ebben a cikkben lesz szó.
Olyan golyókról van szó, amelyek egymással össze vannak fűzve és a hüvelybe kell behelyezni. Szexuális stimulációra, a szexuális étvágy növelésére vagy egészségügyi segédeszközként a medencefenék izmainak megerősítésére szolgálnak. Kiváló segítségnek bizonyulnak a Kegel-gyakorlatok elvégzésénél. A gésagolyók szex közben is használhatók,  ha már megismerkedtél velük. Ha ezt megy, akkor a golyókat szex előtt lehet behelyezheti a hüvelybe. Sokan popsiszexnél is használják.
Mindenki tudja, milyen fontos a pénisz mérete , mind a nők, mind a férfiak számára. A pénisz a nemzés, az erő és a férfiasság szimbóluma, ezért szinte minden rajta múlik, a nők kielégítésének képességétől az önbecsülésig. A potencia szintén a legfontosabb pszichológiai tényező mindkét nem számára. 
A női csikló ugyanazokból az embrionális szövetekből fejlődik ki, mint a férfi pénisz. Izgatott állapotban ez a szerv ugyanúgy megtelik vérrel, mint a férfi pénisz. De a női csiklónak körülbelül majdnem tízezer idegvégződése van, és a pénisznek csak körülbelül a fele. Nemi izgalom hatására növekszik, de röviddel az orgazmus előtt csökken. Fiziológiai szempontból ez azért van, hogy részben megvédi a felálló csiklót az erős ingerektől.  Orgazmus után rövid múlva a csikló visszatér normál méretére. A női csikló nagy érzékenysége miatt a csikló stimulátorokat síkosítóval együtt javasoljuk használni. Ellenkező esetben az öröm helyett a nő kényelmetlenséget és fájdalmat érezhet.
A férfiak nagy részének szerepel fantáziái és vágyai közt az anális szex egy nővel. Minden, amit tudnia kell az anális játékokról. Részletesebben foglalkozunk az ilyen típusú szexuális játékokkal, mint anális vibrátorok, anális golyók, gyöngyök és popsi dugók. Ezek szex és maszturbálás közben is jól használhatók. A végbél záróizmának anatómiáját ismerve az anális izgatás nem tud nem fájdalommal járni, ha óvatosan, kellő előkészítés és információ ismeretében lenne szabad bárkinek is belekezdenie.
A feromonok irányítják érzelmeinket, döntenek vágyainkról, ellenszenvről, szimpátiáról, szerelemről és szexuális érdeklődésünkről. Szexuális tevékenységeinkhez elengedhetetlenek! Minden, amit tudni kell a feromonokról, hogy a szexpatikánkból bátran vegyél parfümöt. Ebben a cikkben a feromonról lesz szó, az ellenkező neműek titkos és kíméletlen csábító fegyveréről. Ebben a cikkben megpróbáljuk megválaszolni a következő kérdéseket: 
A felcsatolható dildókat és vibrátorokat már régen használják nők egymás között. Mostanában terjed a pegging szex is, amikor nő dug férfit. A felcsatolható eszköz neve strap on. A felcsatolhatót nem csak a kezeddel, hanem az egész testeddel irányítod. Ez egyrészt dinamikusabb mozgást tesz lehetővé, másrészt a szabaddá vált kezeiddel kedvedre simogathatod, izgathatod a partneredet.
Mit jelentenek a vibrátorok és mire szolgálnak? Egy rövid bevezető után a témára térünk. Lehet, hogy számodra a vibrátor infók már ismert anyag, de gondolj bele, hogy hány nő van, aki még csak most kezd a gondolattal barátkozni.
A vibrátorok közül választani nem könnyű, ebben a szexuális segédeszköz kategóriában van a legtöbb modell, melyek azonos funkciójúnak tűnhetnek, persze az igazság az hogy nagyon sok eltérés van egy-egy segédeszköz között, például külső vagy belső hüvelyi használatra lettek tervezve, esetleg kifejezetten anál örömökre, azon belül is férfiaknak. 
Arról olvashatsz, hogy melyek a síkosítók, mik azok és mire használják őket. Általános szabály, hogy minden önmagát tisztelő szexboltban  gazdag választék található intim kenőanyagokról. Az óvszer mellett az intim kenőanyagok az egészséges és kényelmes szexuális élet szerves részét képezik. Az intim gélek sok problémát megoldanak. Mire szolgálnak az intim "kenőanyagok" vagyis síkosítók, erről olvashatsz.
Volt az életedben sok olyan helyzet, ami zavarba hozna, ha szégyellnél? Bizonyára az átlagembernek nincs sok válasza egy ilyen kérdésre. Noha a társadalom minden tekintetben sokkal szabadabbá vált, legtöbben lehunyjuk a szemünket egy intim cikkek, más szóval szexboltok említésén. Bár a szex és a szexuális kapcsolatok már régóta a társadalom tulajdonává váltak, a szex behatolt a moziba, a televízióba, a reklámba, és egy szexbolt meglátogatása még mindig leküzdhetetlen pszichológiai akadályt jelent, és valami illetlennek tűnik. Pedig nem az, megpróbálunk meggyőzni erről.
Rezgő és nem vibráló strapon párok számára A párvibrátorok kifejezetten párok számára készült kényeztetők. Aktus közben is használható vibrátor, mely apró méretének és formájának köszönhetően könnyedén elfér a hüvelyben a férfi pénisze mellet. Nem csak az azonos neműek használhatnak felcsatolható szexjátékszert. Manapság sok modell készül a heteroszexuális párok számára, és segítenek új érzelmek átélésében. A strapon szex alatt nő testéhez egy péniszt lehet rögzíteni, amelynek segítségével aktív partnerré válik. Ez lehetővé teszi a régi fantáziák megtestesítését, szokatlan élményeket nyújt.

Keresés