Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A férfiak szexuális félelmei

A férfiak szexuális félelmei A férfiaknak is vannak félelmeik, itt az ideje a férfiak problémáit felfedni. Most megtudhatjuk, hogy vannak a dolgok a szex, a komplexek és a félelem között az emberek férfi része között. Néhány embernek önkéntelenül is felmerülhet egy kérdése: Van, hogy félnek a férfiak a szextől? Hidd el, tudnak! A férfi félelmek száma pedig versenyezhet a női félelmekkel. 

Az a sztereotip kép, amely szerint egy poligám férfi, minden percben szexre vágyik, és lefekvés előtt, ébredés és a munka folyamán gondolkodik a vad közösülésen, ez lehet a fő oka annak, hogy ilyen kérdés felmerülhet. Egy ilyen kép, amely az embert olyan lényként ábrázolja, aki örökké kívánja a szexet, teljesen kitörli annak a ténynek a határait, hogy végül is férfi.

Személy, aki az érzések teljes körét átélheti, beleértve a nemtől való félelem érzését is. Sőt, mindenkinek megvan a maga különös félelme, amely számos okból alakult ki: önbizalomhiány, rossz tapasztalatok, komplexek, különféle betegségek stb. És ha egy fejtörés alakul ki a fejedben, amelyet csak a nők tudnak felszámolni magával vagy anélkül, félni és szégyenlősnek lenni, és a férfi áthatolhatatlan páncélban egyfajta hatalmas és vas lovag, aki bátran bármilyen üzleti tevékenységet folytat, akár szexuális jellegű is , és nem fél semmitől, ami elvárhatja tőle, akkor ezt a rejtvényt azonnal meg kell semmisíteni, és le kell ülni egy kevésbé sztereotip és hackelt kép összecsukására.

A férfiak szexuális témája nem kevésbé bensőséges és gondos, mint a nőké, ezért az esetleges kudarcokat és kínos pillanatokat néha nagyon komolyan és szívesen veszik.Ezért különféle félelmek merülnek fel, amelyek csak fokozódnak és súlyosbodnak, ha újra és újra találkozik velük a való életben. Mitől félnek tehát pontosan a férfiak a szex előtt? Nyissuk ki az Ön számára a leggyakoribb férfi szexuális félelmek függönyét.

Férfi szexuális félelmek

A férfi talán arra a legbüszkébb, ha ez sokszor nincs is kimondva, hogy szexuálisan figyelemmel tudja kísérni partnere aktuális igényét a szerelmi történet során. Fontos a férfi számára, hogy be tudja indítani kedvese vágyait, ennek egyik eleme, hogy a csókkal olyan folyamatot indítson be a nőnél, mellyel fel tud készülni lelkileg, érzelmileg

Mi van, ha nem áll fel a farkam?

Az a félelem, hogy a megfelelő időben nem merül fel merevedés, az egyik leggyakoribb férfi félelem. Szinte minden ember szembesült ilyen helyzettel életében, de mindenki számára ez különböző módon ragadt meg az emlékezetében. Valaki azonnal fel volt háborodva, megfeszült és elszomorodott a csüggedt pénisz miatt, és boldogan elfelejtette, vagy nem tulajdonított különös jelentőséget ennek a kínosságnak. Nos, valaki, szembesülve egy ilyen problémával, napokig, hetekig és hónapokig kezdte inkubálni és ápolni ezt a problémát, elmélyülve önmagában és gondolataiban, ezt, sőt, akár egyetlen esetet is, minden későbbi nemi közösülés valódi félelmévé változtatta.

Üzemanyagot ad a tűzbe az a tény, hogy ebben az esetben az akkumulációs rendszer aktívan működik, mert az erekciótól való félelem fokozódik és fokozódik minden olyan kínos pillanat után, amely azzal a ténnyel jár, hogy egyszerűen nem kelt fel.Egy vagy több ilyen szerencsétlen pillanatot átélve az ember tudat alatt feszültséget érez a közelgő szex előtt, és felteszi a kérdést: „Mi van, ha ezúttal nem kel fel?”. Az ilyen gondolatok csak felkorbácsolják, a távollétében programozzák be a kudarcot, és teljesen megölnek minden vágyat, hogy még megpróbálja. Néha az ilyen félelem hozzájárulhat a nemi aktus késedelméhez, vagy egyszerűen kitölti az ember minden gondolatát, és a lehető legjobban összpontosítja és megterheli őt, ami nem teszi lehetővé számára a megfelelő ellazulást és az intimitás élvezetét. De emlékeznie kell arra, hogy senki sem mentes az ilyen helyzetektől, és nem mindig az erekció hiánya valamilyen patológia vagy kereszt a nemi életében.

Egyáltalán nem tény, hogy a jövőben ez egyáltalán megismételhető. A tag nem kígyó, aki ügyesen kifelé mászik egy fuvola hangjára,az ember pedig nem bűvész vagy varázsló, aki fuvola kattanására vagy leheletére képes felébreszteni és inspirálni a test egyik vagy másik részét. Sajnos ez nem így működik. De azok az okok, amelyek miatt nincs erekció vagy gyengül, csak nagyon sok lehet, a fáradtságtól kezdve a férfi életmódjáig. További részletek arról, hogy miért nincs erekció és hogyan reagálnak rá, megtudhatja a cikkben- Áruló módon NEM kelt fel.


Hogyan kezeled a félelmedet?

Először meg kell értenie, hogy mely okok közül választhat, és csak ezután kezdjen el dolgozni azon hibák kijavításán, amelyek ilyen problémához vezettek. A félelemtől való megszabaduláshoz el kell távolítania minden provokáló tényezőt, és meg kell dolgoznia, hogy mi okozza. Nos, annak érdekében, hogy ne kezdjük el ezt a folyamatot, és ne várjuk meg, amíg egy ilyen ártalmatlan ügyetlenség valódi félelmekké fejlődik, nem szabad az ilyen apróságokra összpontosítani a figyelmet, hanem a „Hát volt, és volt” elv szerint kell élni. Ami azt illeti, kivel ez nem történik meg. Tehát nem szabad előre beprogramoznia, hogy kudarcot valljon, mert vonzzuk, amire gondolunk. 

Elélvezés túl gyorsan

Az egész még mielőtt elkezdődött volna, véget ért. Korai magömlésről vagy a túl gyors befejezéstől való félelemről beszélünk. Néhány férfinak folyamatosan van ilyen jellegzetessége a testben, és időnként orgazmust kap percek, vagy akár másodpercek alatt. Vannak, akik időről időre szembesülnek ezzel a problémával. Emlékeztetni kell arra, hogy a korai magömlés abszolút mindenkiben előfordulhat, nagyon különböző okok miatt. De ennek ellenére néhány férfiban félelem támad, hogy ez minden alkalommal így lesz. És egy ilyen érzés egyáltalán nem ad önbizalmat férfiként, mert ebben az esetben az első nem a legjobbat jelenti.

A korai magömlés félelme nemcsak a komplexusokat vonja maga után, mivel nem lehet jogosan tekinthető jó szeretőnek és meleg férfinak az ágyban, mivel minden intim ügyet szinte a kezdetek után teljesít,hanem szorongás is annak a ténynek köszönhető, hogy partnered elégedetlen maradt. És ezek a tapasztalatok nagyon soká válhatnak a szeretett személy elvesztésének félelmévé, hiszen akarva-akaratlanul is vannak olyan gondolatok, amelyek szerint a partner egyszerűen elhagyhat téged, és találhat egy olyan partnert, aki teljes mértékben kielégíti őt az ágyban. A pornóipar még ennél is több komplexumot ér fel, miután fél órát, vagy akár egy órás videókat is megnézett, általában egy teljes hírhedt félelemgömbbe sodorhatja magát. De ne azonnal tulajdonítsa magát a vesztesek számának, és vessen véget a hosszú távú szexnek és a hosszú távú örömnek. Még ha úgy is történt, hogy korábban végzett, és partnere még mindig nem büszkélkedhet ugyanezzel, akkor más típusú simogatások mindig segíthetnek.Végül is nemcsak a pénisz hozhat orgazmust ...

Tehát ki kell használnia mindazokat az előnyöket, amelyekkel a természet egy embert például kezével vagy nyelvével, szájával felruházott. Hiszen a modern világban a legkülönfélébb szexuális játékok léteznek és szabadon elérhetőek, amelyek segítségével partnerét is orgazmusra viheti. Tehát nem csak hagyományos módon fejezheti be azt, amit elkezdett. Ilyen esetekben mindkét partner csak hasznot húz, és teljesen megfeledkezik arról, hogy néhány perccel ezelőtt hirtelen és meglehetősen gyors magömlés történt. Fontos, ha mindkét partner továbbra is orgazmusban szenved? Tehát szerintünk nem.amellyel partnerét is orgazmusra viheti. Tehát nem csak hagyományos módon fejezheti be azt, amit elkezdett. Ilyen esetekben mindkét partner csak hasznot húz, és teljesen megfeledkezik arról, hogy néhány perccel ezelőtt hirtelen és meglehetősen gyors magömlés történt. Fontos, ha mindkét partner továbbra is orgazmusban szenved? Tehát szerintünk nem.amellyel partnerét is orgazmusra viheti. Tehát nem csak hagyományos módon fejezheti be azt, amit elkezdett. Ilyen esetekben mindkét partner csak hasznot húz, és teljesen megfeledkezik arról, hogy néhány perccel ezelőtt hirtelen és meglehetősen gyors magömlés történt. Fontos, ha mindkét partner továbbra is orgazmusban szenved? Tehát szerintünk nem. 

Lehetetlen nem emlékezni olyan speciális szexuális játékokról, amelyek késleltetik a magömlés pillanatát, hogy Ön is megfelelően élvezhesse a szexet és kielégíthesse partnerét. Ha már találkozott a korai magömlés problémájával, vagy egyszerűen nem akarja, hogy ez bekövetkezzen, akkor próbálja ki a péniszgyűrűket. Ezek a férfi nemi játékok gyűrűk formájában, amelyeket a pénisz alapjára tesznek, összenyomják a tengelyt, és ezáltal megakadályozzák a vér kiáramlását. Ez a hatás nem csak erősebbé és keményebbé teszi a péniszt, hanem sokkal hosszabb ideig szeretkezni is lehetővé tesz. De a péniszgyűrűk hatalmas választékából teljesen megőrül az öröm. Itt van mind a közönséges, mind a dombornyomásos, és még egy vibrációs stimulátorral is a partner csiklójának további simogatásához. Válasszon - nem akarom!

Ne légy ideges és szorongó 

Ne fejezd be, amit elkezdtél.Az előző pont ellentéte a félelem, amely időszakosan megjelenhet a férfiaknál is. Néha mindent megtesz és sokáig, de még mindig semmi és semmi. Már és nincs erő, és a verejték jelenik meg a homlokán, és nincs elegendő légzőkészülék, és a lelkesedés valahol elpárolgott, de az orgazmus még mindig nem látható. És így akarod ... És itt ismét arról beszélünk, hogy egy ilyen problémának számos oka lehet, az önbizalomhiánytól, a stressztől és az idegektől kezdve, egészen bizonyos gyógyszerek és egészségi állapotok bevetéséig. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ilyen helyzeteket félelemké kellene változtatni, mert nem valószínű, hogy ez megismétlődik. Lehet, hogy csak túlterhelt vagy, és aludnod kell, erőt kell szerezned, és másnap új szenvedéllyel, erővel és erővel próbálkoznod kell. Ki ne történne? Mindannyian emberek vagyunk, nem robotok. Ezért,ne féljen attól, ami egyáltalán nem történhet meg. Jobban adja át magát a szenvedélynek, és élvezze a pillanatot itt és most.

A pénisz mérete

Mekkora, milyen hosszú és milyen vastag legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak? Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret enyhén az átlagos feletti. Sok srác örök félelme, hogy túl kicsi a farka:
„Mi lenne, ha az exének több lenne?”,
„Talán még mindig kicsi?”
A tisztesség kedvéért feltételezhetjük, hogy az ilyen félelem ellentétes irányba hat, és néhány nagy méretű tulajdonos felteszi a kérdést:
„Nem túl nagy?”
De el kell ismernie, hogy leggyakrabban az életben találkozunk az első lehetőséggel. Sok férfit továbbra is a pénisz méretével kapcsolatos sztereotípiák vezérelnek, támaszkodva arra, amit pornó filmekben látnak, vagy hírességek, bálványok vagy ugyanazok a pornósztárok ajkáról hallanak. A férfiak egy része akarva-akaratlanul a fejébe kalapálta a hírhedt 15 centiméterről szóló információkat, míg a többiek egyszerűen csak álmodnak pár extra centiméterről, amelyek szerintük óriási szerepet játszhatnak.

De érdemes-e aggódni a pénisz mérete miatt ahhoz, hogy komplexusokba sodorja magát és félelmet érezzen minden nemi aktus előtt? Természetesen nem! Végül is régóta bebizonyosodott, hogy a méret valóban nem számít. És ez nemcsak megnyugtató beszédfordulat, amellyel a férfiakat felvidították, hanem abszolút igazság is. Nos, ha még mindig nem hiszed, hogy a méret messze nem a legfontosabb, akkor javasoljuk, hogy olvassa el a cikket:

A folyamat ellazulása és átadása a siker kulcsa. De ha úgy történt, hogy attól félsz, hogy a péniszed nem elég nagy, akkor mindig speciális szexuális játékszerek segíthetnek. Egy szexbolt a modern világban hihetetlen választékot kínál az intim termékek számára, amelyek enyhíthetik a férfiakat a komplexusokban és a félelmekben. Hiányzik pár centiméter hosszúság vagy átmérő? Az Ön szolgálatában vannak a pénisz meghosszabbításai, amelyek nemcsak néhány centimétert nyújtanak Önnek, hanem új, élénk érzéssel is örvendeztetik partnerét a szex során. Szeretné, ha minden a lehető legkényelmesebb és rendezettebb lenne? Ezután nem mellékleteket, hanem üreges pántokat használhat, amelyeket kényelmesen és szilárdan rögzítenek egy speciális tartó vagy bugyi segítségével. Álmodsz arról, hogy új méretben látod a péniszedet?

A vákuum szivattyúk és hidraulikus szivattyúk gondoskodhatnak erről a csodáról,amelyek képesek ideiglenesen megnövelni a péniszt, és erős és tartós merevedési állapotba hozni. Egyébként, ha rendszeresen használja a szivattyút, folyamatosan megfigyelheti a pénisz növekedését. Tehát ne féljen attól, hogy van egy vagy másik pénisze, mert ez egyáltalán nem számít! Mindenesetre a további intim kütyük mindig új lehetőségekké és szexuális kísérletekké változtathatják a komplexumokat és az önbizalmat. A további intim kütyük mindig új lehetőségekké és szexuális kísérletekké változtathatják a komplexumokat és az önbizalmat. További szexpatikai pénisznövelő tabletták, és férfi intim kütyük mindig új lehetőségekké és szexuális kísérletekké változtathatják a komplexumokat és az önbizalmat. 

Félelem, hogy nem tudja kielégíteni a nőt

Ez a félelem az összes előző pont kombinációja, mert mindegyik egy közös eredményhez vezethet - a partner elégedetlenségéhez. A félelem, hogy nem okoz örömet a partnernek, mind a bizonytalan, félénk férfiakat, mind a leghangosabb és legtapasztaltabb szeretőket utolérheti. Az események ilyen kimenetele kifejezetten érheti a férfi önértékelését, mert ki örömmel veszi tudomásul, hogy partnere nem kap megfelelő örömöt vagy orgazmust a vele folytatott szex alatt? Ez a félelem pedig teljesen igazolható.
Legalább kellemetlen. És nem szabad azonnal, az első kudarcnál, azt kiáltani, hogy a nő rideg, és nem rólam szól. Csak emlékeznie kell arra, hogy minden ember teste, reproduktív rendszere, érzékenysége és észlelése egyéni, és bizonyos megközelítést igényel.Fél, hogy nem elégíti ki a nőt? Azonnal kérdezzen szexuális preferenciáiról, kedvenc pozícióiról és pozícióiról, technikáiról, amelyekben orgazmusoz. Kísérletezzen és próbáljon ki minden lehetséges lehetőséget, érdeklődjön partnere érzései és érzései iránt, és ami a legfontosabb, érezzék egymást. Akkor nemcsak diverzifikálhatja a szexuális életét, hanem nemcsak önmagának, hanem a partnerének is örömet szerezhet.

Magabiztosabbnak kell lennie képességeiben, és semmiképpen sem szabad tartania azon a félelemtől, hogy valami rosszul fordulhat elő. Csak adja át magát az érzésnek, kötődjön partneréhez szenvedélyes szimbiózisban, és élvezze a folyamatot.Akkor nemcsak diverzifikálhatja a szexuális életét, hanem nemcsak önmagának, hanem a partnerének is örömet szerezhet. Magabiztosabbnak kell lennie képességeiben, és semmiképpen sem szabad tartania azon a félelemtől, hogy valami rosszul fordulhat elő. Csak adja át magát az érzésnek, kötődjön partneréhez szenvedélyes szimbiózisban, és élvezze a folyamatot.Akkor nemcsak diverzifikálhatja a szexuális életét, hanem nemcsak önmagának, hanem a partnerének is örömet szerezhet. Magabiztosabbnak kell lennie képességeiben, és semmiképpen sem szabad tartania azon a félelemtől, hogy valami rosszul fordulhat elő. Csak adja át magát az érzésnek, kötődjön partneréhez szenvedélyes szimbiózisban, és élvezze a folyamatot. 

A szexet nem befolyásolhatja a félelem

A szexet nem csak szaporodás, hanem kikapcsolódás, érzelmi megkönnyebbülés és élvezet céljából is adják az embereknek. Örömet szerez nekünk, színesebbé és fényesebbé teszi a körülöttünk lévő világot. Ezért az öröm és az élvezet mellett a félelmek egyszerűen nem bírják, amelyek teljes ellentétet jelentenek a boldogság ezen kategóriáival. Igen, vannak félelmek, és ezek körülöttünk vannak.
Minden embernek megvan a maga félelme, amely az életen keresztül tart, vagy az évek során elveszik. De nem szabad félelmet kelteni és kitalálni, legalábbis a szex területén, amelyekben megismerheti az igazi örömet és örömet. Dobjon el minden előítéletet, küzdjön komplexusokkal és szabaduljon meg a szexuális félelmektől, mert a szexet örömünkre kapjuk, az öröm és a félelem pedig teljesen különböző kategóriákba tartozó fogalmak.

Tartalomhoz tartozó címkék: férfiaknak szex

Keresés