Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A gésagolyó élvezet és hüvelyizom erősítő

A gésagolyó élvezet és hüvelyizom erősítő Ez a női szexjátékszer két, cseresznye nagyságú golyóból áll. A vaginába helyezve múlathatod az időt vele tánc közben, ugrókötelezéskor, szökdécseléskor és a hintaszékben üldögélve. Mozdulataid hatására a gömbökben lévő fémgolyók mozognak, koccannak, és kellemesen, finoman rezegetik a hüvelyt. Ezt a hatást sokan kedvelik. Az erősebb élvezet kedvéért irányítsd egyenesen a G-pontodhoz a szexgolyókat. A gésagolyó kínálatunkból online rendelhetsz, vagy szexboltunkban személyesen megvásárolhatod.

Hüvelysúly, avagy nagy erő két kis golyóban. Ahol a gyógyászati segédeszköz és az erotikus játékszer találkozik. A gésagolyó körül buja történetek keringenek azzal kapcsolatban, hogy valójában mire jó, kik használják, és hogyan lehet bevetni az ágyban. A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható. Kellemes mellékhatása, hogy növeli a nők szexuális aktivitását, fokozza a gyönyört, miközben a szex is könnyen színesíthető vele.

Mi is a gésagolyó?
A gésagolyó nem más, mint kettő, zsinór segítségével összekötött golyó és az ehhez rögzített kihúzó zsinór. Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. A golyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket és pozitív változásokat lehet megtapasztalni.

Hogyan használjuk a gésagolyót?
Fő feladata a hüvely izmának erősítése és ezzel az inkontinencia megelőzése. Másrészt az alsótáji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet szex közben és megnöveli az orgazmus hosszát. Megkönnyíti a szülést, illetve a kor előrehaladtával a gyengülő izmok ismét megerősíthetőek a golyók segítségével. A gésagolyót a hüvelybe kell felhelyezni. Aki először próbálja, annak a 3,5 centiméteres átmérőnél nem szoktak nagyobbat javasolni. A méret és a súly növelése később történik, amikor már a használó képessé vált bánni a nagyobbakkal.
A golyókkal egy teendő van csupán, az intim izmok segítségével megakadályozni, hogy kicsússzanak. Minél kisebb tehát az átmérő vagy minél nagyobb a súly, annál nehezebb a feladat, pláne állva vagy guggoló helyzetben, hiszen a gravitációval folyamatos harcot kell vívni. Az intim izmok golyóbenntartásra való használata voltaképpen egy edzés, amellyel ezeket az izmokat karban lehet tartani, illetve erősíteni lehet, és érdemes is: az erősebb hüvelyi izomzat, a rugalmasság és a szorítóerő növekedése pozitívan befolyásolja a szexuális életet, intenzívebb orgazmust ígér, ráadásul az intim izmok edzése a vizelettartási képességre is jótékonyan hat.

Mire figyeljünk?
Óvakodjunk a krómborítástól. Legyen szó bármilyen szexuális játékszerről vagy segédeszközről, nem ajánlott ezeknek a termékeknek a beszerzése és rendszeres használata, mivel a króm kopik és lepattogzik. Ez pedig nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem egészségügyileg sem bíztató. Másrészt érdemes egy darabból álló gésagolyót választani, mert a ragasztott, összeillesztett részek széteshetnek az intenzív és rendszeres használat során.
Mire kell vigyázni?A gésagolyó használatakor a következőkre kell ügyelni, nehogy több kárt okozzon, mint hasznot, vagy ne hozza el a várt eredményt.
-  Nem szabad túl magasra felhelyezni, mint mondjuk egy tampont, ugyanis akkor nem hozza el a várt hatását.
- A tudatos izomösszehúzások ne tartsanak tovább öt-tíz másodpercnél, így hozzák el a kívánt hatást.
- A golyót minden használat után alaposan meg kell mosni, fertőtleníteni, hogy ne tudjanak elszaporodni rajta kórokozók.
- A gésagolyót nem szabad órákon át bent tartani, ugyanis az ellenkező hatást válthat ki. Kitágíthatja a hüvelyt, ronthatja annak vérkeringését. Hosszabb ideig inkább ülve vagy fekve érdemes a gésagolyót használni, mint állva, ugyanis álló helyzetben a medencealapi záróizmok eleve ki vannak téve a testsúlynak, aminek hatására az erek kitágulnak, a felhelyezett golyók pedig kóros értágulatot okozhatnak.

Szexgolyó használat kezdőknek
Minél nagyobb, annál jobb. A gésagolyó használatának egyik célja a hüvely izmának erősítése. Azok, akik még csak most kísérletezgetnek, és először tapasztalják meg milyen érzés a golyó felhelyezése és fenntartása, könnyebben ráéreznek a technikára, ha egy méretes darabot választanak. A tojásdad forma szintén megkönnyíti a kezdők dolgát, mivel ahhoz jobban hozzá tud simulni a hüvely fala. Természetesen síkosító legyen a kezünk ügyében. Sokkal kellemesebb a felhelyezés és emellett segíti a mozgatást.

Haladóknak
Akárcsak más felnőtt játékok esetében, itt is nagy választék között keresgélhetnek a szexuális kalandok kedvelői. Méret, forma, súly és kialakítás mind megválasztható. Több hetes használat után, a második szintre lépve, a speciális technikák segítségével egyre ügyesebben kezelhetjük és mozgathatjuk a golyókat. Persze nem feltétlenül kell egyedül élveznünk a helyzetet. Remek vágyfokozó és izgató eszköz lesz bárki kezében, csak engedjük szabadjára a fantáziának az ágyban. Mire jó még a gésagolyó? A gésagolyó persze nem csupán a fentiek szerint használható. Egyes párok szívesen alkalmazzák szexuális játékszerként, mivel a golyócskák hüvelyben való finom tologatása élvezettel jár, így a gésagolyók voltaképpen akár előjáték közben is jó szolgálatot tehetnek

Gyöngyök
Vastagabb damilra fűzött szilikon vagy plasztik gyöngysorok többféle méretben kaphatók. A gyöngysor különböző méretű szemekből áll. A síkosítóval alaposan bekent gyöngyszemeket egyenként kell bejuttatni a végbél legalsó traktusába, és csak lassan, óvatosan szabad kihúzni az utolsó gyöngyszemnél, illetve a damilnál fogva. Sokan azt szeretik, ha az orgazmus csúcspontján húzzák ki belőlük a gyöngyöket. Mielőtt először játszanál vele, ellenőrizd, nehogy bármelyik szemen hegyes vagy éles rész legyen, mert az vérző sebeket ejthet a végbeleden. Kivétel nélkül mindig kend be síkosítóval, és használat után mosd le alaposan. 

Keresés