Termékek Menü

A klitorisz stimulátor használata

A klitorisz stimulátor használata A csikló egy női nemi szerv, amely erekciós szövetből áll, és a hímvessző csökkent analógja. Ha ez a női nemi szerv duzzad az izgalomtól, az kizárólag az örömére szolgál. A csikló stimulálása a szerelmi játék fontos eleme, amelyben a nők 90% -a ér el orgazmust. Az ilyen stimuláció nem kevésbé fontos közvetlenül az intimitás során, de be kell vallani, hogy erre a területre nem mindig fordítanak kellő figyelmet.

A klitoris stimulátor a klitoris területének stimulálására tervezett termék. A termék összetettségétől, alakjától és méretétől függetlenül az összes klitoris stimulátor egyfajta szimulátor szerepét tölti be, amelyek manipulációk lehetővé teszik saját szexuális reakcióinak tanulmányozását, a leghihetetlenebb szexuális fantáziák megvalósítását és szexuális játékokban való felhasználását egy partnerrel. A termék vibrátorral van felszerelve, amelyet egy speciális távirányító vezérel. A terméknek speciális eszközei lehetnek a csikló területén történő rögzítéshez (ezek lehetnek gumiszalagok vagy speciális bugyik).

Alkalmazási tippek
Bármely anyagból készült terméket fertőtlenítővel kell kezelni az első használat során vagy más személyre történő átadáskor. Ha nincs más akkor meleg vízzel és szappannal le kell mosni, elkerülve, hogy a víz bekerüljön a termék elektromos részébe.
Használat előtt a terméket bármilyen vízalapú vagy más, ezzel az anyaggal kompatibilis intim kenőanyaggal kell kezelni, ami elkerüli a kellemetlenséget a használat során, valamint csökkenti a sérülés valószínűségét (a horzsolások és a nyálkahártya mikrotraumáinak előfordulása).
Használat után a terméket meleg vízzel és szappannal kell kezelni, elkerülve a víz bejutását a termék elektromos részébe.
Ne használjon olyan anyagokat, amelyeket nem kifejezetten erre terveztek kenőanyagként, mert ezek károsíthatják mind az anyagot, amelyből a termék készült, mind az egészségét. Az INTIM CENTER szexshop üzletben, valamint a gyógyszertárakban intim kenőanyagok széles választékát találja, valamint kifejezetten az anális szex számára tervezett kenőanyagokat.
Ne forrázza és ne forralja fel a terméket

A klitorális stimulánsok típusai
Anális stimulátorral. A termék speciális eljárással van ellátva, amely stimulálja a végbélnyílás körül elhelyezkedő erogén zónákat. A hajtásnak van egy gerince, amelynek köszönhetően hajlít és fenntart egy lejtőt, amely kényelmes lesz az Ön számára. A kívánt forma megadásához csak finoman hajlítsa meg, amennyire csak kényelmesnek tartja. Használat után visszaállíthatja eredeti formájában.

G zónastimulátorral. Ez a klitorális stimulátor modell speciális eljárással rendelkezik a hüvelyi terület stimulálására, ívelt alakja van, különösen a "G" pont stimulálására, amely a női test egyik legerősebb erogén zónája. A szeméremcsont és a méhnyak között helyezkedik el, és számos eret és idegvégződést tartalmaz. Amikor stimuláljuk a G-pontot, a környező idegvégződések impulzusokat küldenek az agyba, amelyek blokkolják a fájdalmat és fokozzák a szex alatt a kellemes érzéseket. Néhány nő számára a G-pont stimuláció elegendő az erős orgazmus eléréséhez.

Klitorális stimulátorral állítva. A szokatlan készlet készletében nemcsak egy egyszerű klitoris stimulátort talál, hanem további kiegészítő elemeket is, amelyeket hüvelyi és vagy anális stimulációra terveztek. A mellékelt tojás alakú rezgő masszírozóval, amely illeszkedik az egyes tartozékok speciális fészkeibe, kiválaszthatja, melyik mellékletet szeretné masszírozóvá alakítani, és melyiket szeretné használni kiegészítésként.

Szopogatás szívás hatása. Klitorális stimulátor, amely speciális mechanizmussal van felszerelve az orális szex szimulálására. Az izzó megnyomásakor a levegő kiszívódik, ami "szívó" benyomást kelt, hasonlóan ahhoz, amit a szájon át történő érintkezéskor tapasztal. Ezenkívül ezt a masszírozót egyfajta vákuumtrénerként is használhatja, amelynek rendszeres használatával javul a csikló vérellátása, ennek eredményeként még érzékenyebbé válik.

Rádióvezérelt. Az eszközt rádió távirányítóval vezérlik, ami azt jelenti, hogy elfelejtheti a vezetékeket és teljesen szabadon cselekedhet. Használat előtt az elemeket be kell helyezni a termékbe elemet a vibrációs masszírozóban és elemet a kezelőpanelbe. A készülék tápellátása a főkapcsoló be állásba kapcsolásával történik. A központ 4 - 6 méter távolságban működhet.

Csúsztassa az ujját. A fúvóka külső felületén lévő lágy domborulatok a klitorist, a hüvelyi zónát és más erogén zónákat stimulálják. A melléklet az ujjára (általában a mutatóujjára) illeszkedik. Annak érdekében, hogy a mellékletet ujjára tegye, belülről hintőporral megszórhatja.

Tartalomhoz tartozó címkék: csikló csiklóizgató masszírozó

Keresés