Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A vibrátor a kulcsa a mennyország kapujának

A vibrátor a kulcsa a mennyország kapujának Ha pár évtizeddel ezelőtt a szexuális játékszer jelenléte egy nőben valami furcsa, sőt illetlen dolog volt, akkor ma minden nőnek, aki ismeri testét és bízik vágyaiban, szó szerint rendelkeznie kell ilyen eszközzel. Ez az áttekintés a legnépszerűbb intim játékokról amik a vibrátorok. Igaz, hogy a vibrátor blogban szinte minden infót megtalálsz, de kezdő és haladó vibri használóknak sok új dolog van, amit tudni kell.

A legfontosabb, hogy mielőtt magadba dugod, vagy simogatod vele, ismerd meg a működését és tulajdonságait. Tudtad, hogy eredetileg gyógyászati célú találmányként jelent meg, és kizárólag az orvosok alkalmazhatták női bajok gyógyítására?

Régebben a fejfájásról, levertségről, fáradtságról, hüvelyi váladékozásról vagy annak hiányáról panaszkodó, a szexuális fantaziálásba menekülő, valamint az alhasi vagy medencetáji panaszokkal érkező nőket szépen a vizsgálóasztalra fektették vagy kötözték, és addig ingerelték beolajozott ujjakkal dörzsölgetve a klitoriszukat és hüvelyüket, míg a nőkből ki nem tört az élvezés, a hisztéria, ami a korábbi orvosi szakzsargonban az orgazmus fedőneve volt. A betegek zömének elég volt pár percnyi gyógyítás, de néhány makacs esetnek számító asszony csiklóját órákig kellett dörzsölgetni, hogy a várva várt orgazmus bekövetkezzen.

Erre még a 19. században sem volt idejük az orvosoknak, nem is beszélve arról, hogy ujjaik is elfáradtak. Az elektromosság megjelenése tálcán kínálta a megoldást: nemsokára feltalálták a vibrátort, aminek segítségével lerövidült a betegek kezelési ideje, rövidebb idő alatt hevesebb orgazmust tudtak kiváltani a jó doktorok, egyúttal több kezelésre jutott idejük anélkül, hogy beleszakadtak volna fáradságos munkájukba.

A vibrátor népszerűvé vált, de még hosszú időn át csak receptre lehetett beszerezni. A közelmúltig kézműves műhelyekben készítették ezeket az eszközöket, és házalók értékesítették, nők számára javallottan, számtalan betegség gyógyítására. Álszemérmes körökben ma is népszerű reklámfogás, hogy a vibrátorokat izomfájdalmakban szenvedők számára ajánlgatják.

Elektromos vibrátorok
Az elektromos vibrátor igen erőteljes rezgésű, de biztonságos eszköz. Még senkit sem csapott agyon az áram használata közben. Persze drágábbak az elemes változatoknál, de megérik a befektetést, mert tartósabbak, és kellemesebb élményt képesek nyújtani, mint elemes társaik. E termékek nagy része háziipari gyártmány, és a mai napig bizonyos izmok masszírozására ajánlják, még véletlenül sem nevezik szexuális segédeszköznek vagy szerelmi játékszernek őket! Némelyik patikában és áruházban már beszerezhetők, és természetesen nem hiányoznak a szexboltok kínálatából sem.

Így használd az elektromos vibrátort
Bizonyára apránként szeretnél megismerkedni a vibrátorhasználat titkaival, főleg, ha az egész téma újdonság a számodra. Válassz egy csöndes órát, egy nyugodt, kellemes hőmérsékletű szobát, ahol zavartalanul átadhatod magad az önkielégítés élvezetének. Vedd elő a vadonatúj vibrátort, kezedre tegyél némi vízalapú síkosítót, és kend be vele a játékszered, majd a csiklód és a vaginád. A síkosító megvédi intim testrészeidet a kidörzsölődéstől, és fokozza az eszköz által keltett kéjt. Kellemesebb élményekben lesz részed, ha szobahőmérsékleten tartod a síkosítót, a tested pedig betakarod, bebugyolálod puha, meleg frottírlepedővel.

Feküdj hanyatt, tárd szét kissé a combod, nyújtsd ki a lábad! Lazíts! Kapcsold be a vibrátort, állítsd a legenyhébb fokozatra, azután kezdd el mozgatni. Húzogasd lassan, könnyedén a szeméremdombodon és a nagyajkaidon. Miközben lassan mulattatod magad, figyeld meg, mely területeken kelt benned kellemesen bizsergető érzést a vibrátor rezgése. Idővel erősebb, gyorsabb fokozatra kapcsolhatsz, erőteljesebben nyomhatod a bőrödhöz, más irányban, ívesen és körkörösen is mozgathatod, egyéb testrészeiden szintén kipróbálhatod.

Csak egyet ne tégy, ne ingereld vele ugyanazt a területet túl sokáig! A vibrátor ugyanis ha erősen nyomod, akkor még síkosítóval együtt is erősen dörzsölhet, és lehorzsolhatja a legfelső hámréteget. Öröm helyett ne szerezz magadnak bőrgyulladást, vezesd vibrátorod mindig más területre, és csak némi idő elteltével térj vissza ugyanoda. Amikor elunod, netán valami kellemetlent vagy rendellenest érzel, azonnal hagyd abba!

Ne használj vibrátort
Ha nem vagy ráhangolódva a szexre vagy önielégítésre. Nincs feltöltve, vagy nincs tartalék elemed, vagy seb, félig gyógyult heg van a bőrödön. Továbbá:
- külső vagy belső nemi szerveiddel egészségügyi gondok vannak, pl. gombás vagy bakteriális fertőzéssel bajlódsz;
- végbélnyílásodnál vagy a végbeledben aranyered van;
- a lábaid felpuffadtak vagy fájnak;
- a mélyizmokhoz kifejlesztett masszázsgépeket elő se vedd, mert azok nem valók a szexhez. Az izomfeszültségek eloszlatására és az izmok bemelegítésére fejlesztették ki őket.
Nem alkalmazhatók a nemi szervek finom, nyálkahártyaszerű szövetein, mert égési sérüléseket okozhatnak, és lehet, hogy ezt csak akkor veszed észre, amikor már túl késő.

A vibrátor legfontosabb előnyei

Vannak még kétségei, amelyek megakadályozzák, hogy meghatározó lépést tegyen? Majd nézzük meg a csodaeszközök előnyeit, milyen előnyökkel jár majd, ha meghitt barátot szerez.

  • Egészségügyi előnyöket nyújt. A modern kutatások szerint azok a nők, akik stimulánsokat használnak, lényegesen kevésbé szenvednek nőgyógyászati ​​problémákkal, mint azok, akik ezeket figyelmen kívül hagyják.
  • Ezért merjük biztosítani Önt arról, hogy a rezgés stimulátorok nemcsak az orgazmus bármikor, partner nélkül is megvalósíthatók, hanem a nők egészségének megőrzésének lehetőségei is.
  • Csodákat tesz. A felmérés szerint azok a lányok, akiknek problémájuk volt az orgazmus elérésében, egy vibrátor használata után, erősebb izgalmat tapasztaltak egy partnerükkel és elbűvölő érzéseket keltettek a hagyományos szex során.
  • Tágítja a határokat. Lehetővé teszi új érzések megtanulását: kettős behatolás, a hüvely és a csikló egyidejű stimulálása stb. Mindent, amit a partner nem tud megadni, még nagy vágy esetén sem.
  • Lehetővé teszi, hogy bárhol orgazmust kapjon. Az öröm érzésének vágya nemcsak egyedül merül fel az ágyában. Gyakran szeretnék kikapcsolódni az irodában vagy az iskolában. 
  • Egy kis méretű vibrátor örömet okoz, elég csak egy irodában vagy egy női szobában nyugdíjba menni.

Vibrátorral közelebb kerülhetsz a szexpartneredhez is. A férfiak nagy gyerekek, imádják a játékokat, különösen az intim játékokat. Ha a kapcsolatod lehűlt, hívd meg, hogy próbáljon ki valami újat. A stimuláns szerteágazóbbá teszi az intimitást, fényes orgazmusokat ad és erősebbé teszi az kötődést. Midezek mellett a férfit is izgathatod vele!

Milyen szexuális játékot neveznek vibrátornak?
A kezdetektől szeretném megjegyezni, hogy ez a cikk nem a férfiak vibrátorainak szól. Az erősebb nemek természetesen használhatnak ilyen kütyüket is, de mégis kissé problémás a fiziológiájuk szempontjából. A nőknek hüvelyük és csiklójuk van, és stimulálásukra szolgál ez a készülék. Más szóval, a női vibrátor egy szexuális játék, amelyet az összes erogén zóna stimulálására használnak az izgalom növelése és az orgazmus elérése érdekében. Egy ilyen szerkentyű egyaránt használható az azonos neműek vagy hetero párok szexuális játékaihoz, valamint a maszturbációhoz. A vibrátorok általában hosszúkás fallikus alakúak, de sok modern modell meglehetősen váratlan konfigurációjú lehet, és nagyon merész színekben kapható. Az alábbiakban a tartomány leírása található.

A vibrátorok típusai

Ez a játékkategória az egyik legnagyobb, rengeteg típusú készüléket tartalmaz, amelyek mindegyike viszont alkategóriákra oszlik. Az információk lehető legkönnyebb bemutatása érdekében a következők a legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt játékok:
Klasszikus - az ilyen modellek hosszúkás alakúak, kifejezett domborzat nélkül, általában visszafogott, nemes árnyalatok vannak, a lehető legkevésbé néznek ki;
Dupla vibrátorok - két folyamatból állnak, amelyek közül az egyik a hüvelybe, a másik a végbélbe kerül;
Reális - vonzó lesz azok számára, akik értékelik a vizuális komponenst. Az ilyen modellek mintha a férfi nemi szerv szervei lennének, a legapróbb részletekig lemásolják;
Nyúl vibrátorok - anatómiai formájú eszközök, amelyek a fő törzsön kívül két füllel vannak ellátva, amelyek csikló stimulációt biztosítanak;
Anális vibrátorok - általában átmérőjük és hosszúságuk kisebb, mint más modelleknél, mivel a végbélnyílás rendkívül érzékeny terület, amelyet könnyen meg lehet károsítani, és ezért veszélyes lehet túl nagy tárgyakat beletenni;
Távirányítós vibrátorok - speciális vezetékes vagy vezeték nélküli távirányítóval rendelkező modellek, amelyek lehetővé teszik a szexuális játékok sikeres használatát;
Csikló vibrátorok - változatos megjelenésűek lehetnek, de általában ebbe a kategóriába tartoznak a pillangó vibrátorok, a vibro golyók, a rezgő tojások;
Az óriási vibrátorok - olyan modellek, amelyek puszta méretük miatt tapasztaltabb gyakorlókat vonzanak;
BDSM vibrátorok - nagyon specifikus konfigurációjúak és nagy méretűek lesznek, így felhasználhatók az alsó partner leigázására;
Háromágú vibrik - segítségükkel megsimogathatja a végbélnyílást, a csiklót és a hüvelyt, háromszor nagyobb örömet szerezve;
Fűtött vibrátorok - beépített fűtőelemmel felszerelt, amely minden kellemes érzetet fokoz.

Válasszon egy vibrátort
Milyen paraméterekről kell tudnia? Ha kíváncsi arra, hogyan válasszon vibrátort, akkor először is figyeljen arra az anyagra, amelyből készült. A legnépszerűbbek: fém, üveg, műanyag, bioskin,  gél, szilikon, polivinil-klorid, műbőr, TPR hőre lágyuló elasztomer.
Ideális esetben a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében tudnia kell, hogy allergiás-e ezekre az anyagokra. Ha még mindig kezdő vagy ilyen kísérletekben, akkor a legjobb, ha egy kis vibrátort használsz ami legfeljebb 10 cm hosszú és 2-3 cm átmérőjű. A tapasztalt szakemberek 15 cm-nél nagyobb vagy nagyobb méretű eszközöket, sőt óriásokat is használhatnak ebben az esetben jobb, ha meglátogatja a webhely nagy vibrátoroknak szánt részét.

Tanácsok a vibrátor használatához

Nem számít, hogy végül melyik modellt választja. Fontos megérteni, hogyan kell használni a vibrátort a maximális élvezet érdekében. Ne hagyja figyelmen kívül a termékhez kapott utasításokat. Gondosan olvassa el mindazt, amit a gyártó mond, értse meg a módokat, próbálja meg őket váltani, ez az elméleti rész is fontos.

Bármennyire is szeretne egy játék-vibrátort a hüvelybe meríteni, először csak mozgassa a test körül. Ez az ártalmatlan gyakorlat nagyon izgató lehet, különösen, ha megsimogatja mellbimbóit, lábát és combját. Függetlenül attól, hogy melyik lyukba meríti a tárgyat, ne tagadja meg a kenőanyag használatát. Használat után mindig mossa meg a vákuumos vibrátort vagy bármi mást. Ne szokjon szexuális játékokat megosztani barátaival.

Mikor jön jól egy vibrátor?

  • szeretne kipróbálni valami újat és változatossá tenni intim életét;
  • jobban tanulmányozza a testét, és megtalálja az erogén zónákat;
  • kísérletezzen az ágyban párjával;
  • csak azért, hogy örömet szerezzen magának (ha egyedülálló vagy), vagy odaadja a másik felének.

A vibrátor mindenki számára hasznos, aki nyitott az új tapasztalatokra, és nagyszerű kiegészítője lesz a nemi életének. Sok nőt és lányt érdekel, milyen érzéseket kaphat a vibrátorból. Erre a kérdésre nincs határozott válasz. Minden a szexuális játékok kiválasztott modelljének egyéni érzékenységétől és jellemzőitől, méretétől, alakjától, rezgési módjaitól, a stimuláció típusától, céljától függ. A vibrátorok típusait a cikk fentebb részletesen ismerteti, amelyben megtudhatja a vibrátorok megjelenését és működését is.

Hogyan válasszunk vibrátort?
Ha elhatározta, hogy vibrátort szerez, akkor ezek a tippek segítenek a választásban. Döntse el, melyik típusú stimuláció nyújt nagyobb örömet csikló, hüvely vagy anális. És ez alapján válassza ki a játék típusát, a vibrátorok klitorális, hüvelyi, illetve anális. Ha ez az első szexuális játéka, ne rohanjon valami szokatlant, futurisztikus formát nagy méretet venni. És nagyon drágát se. Válasszon valami klasszikusabb, közepes méretű és anatómiailag formált terméket.
A legnépszerűbb anyagok a szilikon, a bioskin, a hőre lágyuló gumi és a műanyag. Fedezze fel a véleményeket, és olvassa el a véleményeket a tetsző modellekről. Vegyünk egy erősebbet. A rezgést mindig lehet állítani és gyengíteni, de a gyenge játék erőteljes stimulációja nem fog működni.



Egy jó vibrátor meglehetősen drága lesz, mert minőségi anyagokból készül és garanciával jár. Egy ilyen eszköz biztonságos az egészségre, és sokáig örömet okoz Önnek, meghibásodás esetén pedig jótállás alapján biztonságosan megjavíthatja vagy kicserélheti a játékot. Ezért a nagyon alacsony költségeknek gyanúsnak kell lenniük. Az árat befolyásolja a gyártó ország és az a cég is, amelyben a kütyüt gyártják.  

Bármely budapesti szexboltban vásárolhat vibrátort offline, és az interneten is van elegendő online szexshop. Mivel nem mindenki kényelmesen vásárolhat a városban, azt tanácsoljuk, hogy fordítsa figyelmét az online vásárlásra. Így megrendelhet egy vibrátort azáltal, hogy tanulmányozza a véleményeket, elolvassa a többi vásárló véleményét és gondosan elolvassa az összes jellemzőt.

Hogyan készítsünk otthon vibrátort és hogy lehet azt helyettesíteni?
Számos tipp van az interneten található vibrátorok készítéséhez és cseréjéhez. A gyertyáktól és az uborkáktól a ruhacsipeszekig és a seprőkig. Az iparosok elmondják, hogyan lehet otthon elkészíteni a vibrátort mobiltelefonról, az elektromos fogkefe fogantyújáról, sőt a turmixgép motoros részéről is. Az ilyen módszerek legjobb esetben hatástalanok, rosszabb esetben veszélyesek. A házi készítésű elektronikus vibrátorok bezáródhatnak, a háztartási rezgő eszközök pedig kényelmetlenek, nem anatómiai formájúak, amelyek sérülhetnek a finom intim területeken. Annak érdekében, hogy ne ártson magának és ne piruljon el az orvosnál. Csak speciális eszközöket használjon. Könnyű megtalálni a minőségi vibrátort egy jó szexboltban, még ha szűkös is a költségvetése. Élvezze a biztonságos utat, és használja a turmixgépet finom ételek elkészítéséhez.

Hogyan kell megfelelően használni és gondozni a vibrátort?
Kedvenc moduljának használatához és élettartamának meghosszabbításához egyszerű irányelveket kell követnie. Olvassa el a szexjátékra vonatkozó utasításokat. Így megtudhatja, hogyan kell be- és kikapcsolni a vibrátort, hogyan kell működtetni, mennyit és hogyan kell feltölteni.
Kapcsolja be a vibrátort kicsomagolás után, így használat előtt megszokja a kezelőszerveket.
Ne kíméljen síkosítót! Ez különösen fontos anális vibrátor használata esetén. Csak olyan típusú kenőanyagot használjon, amely nem károsítja az anyagot, amelyből a készülék készült. A legtöbb terméknél vízalapú vagy szilikon alapú síkosítók működnek.
Ha érdekel, hogyan lehet orgazmust elérni egy vibrátortól, vagy hogyan lehet ezzel kielégíteni egy nőt, a fő tanács az, hogy szánjon rá időt. Simogassa meg magát vagy partnerét egy szexuális játékkal, hagyjon időt, hogy megszokja ezt a fajta stimulációt, és csak ezután térjen át intenzívebb használatra.
Ne felejtsen el vigyázni a vibrátorára: minden egyes használat után mossa le a szexjátékot szappannal és vízzel. Száraz helyen, hirtelen hőmérséklet-csökkenés nélkül tárolhatja - így nem kell aggódnia a vibrátor rögzítésével kapcsolatban. Ha betartja az egyszerű tippeket, akkor intim eszköze sokáig szolgál Önnek, és sok örömet okoz.

Melyik a tökéletes vibrátor?

Minden lány megérdemel szexuális játékot. A legfontosabb az, hogy megtalálja azt, amelyik tökéletes az Ön számára.
Hogyan válasszuk ki a tökéletes vibrátort?
A vibrátor helyes használata nemcsak az egészségére tesz jót, hanem pozitívan hat az érzelmi állapotára is. A szexuális játékok segítenek a hüvely izmainak tónusában és javítják a vérkeringést az intim területeken. Magabiztosságot is adnak, és segítenek jobban megismerd teset. Ezért a vibrátor vásárlása a megfelelő befektetés. Az amerikai Indiana University Science Center kutatása szerint a nők 50% -a rendszeresen használ önállóan vagy párjával együtt vibrátort, szinte mindig orgazmust kap. 

Keresés