Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Az anál vibrátor a módja annak, hogy paradicsomi élvezetekhez juss

Az anál vibrátor a módja annak, hogy paradicsomi élvezetekhez juss Az anális játékok sokoldalú szexeszközök férfiak és nők számára. Úgy tervezték, hogy stimulálják a test egyik legérzékenyebb területét. Az anális vibrátorok segítségével jelentősen kibővítheti a szex tapasztalatait, változatosságot adhat az intimitáshoz. 

Az intim szex shop üzletünkben megrendelhet vibrátort klitorális, hüvelyi, anális ingerléshez, a G-pont irányításához, kettős vagy multifunkcionális. A méretek az óriási utánzattól a mini úti formátumig terjednek. Különböző formájú termékeket mutatunk be, beleértve a tervezési fejlesztéseket is, de a legnépszerűbbek a modern anyagokból készült naturalista másolatok. Sima és dombornyomásos, kemény és puha, különböző rezgési módokkal és típusú mozgásokkal - rendeljen és érezzen jól magát társával vagy egyedül.

Anális vibrátorok

A pospi vibrátor egy különleges módja annak, hogy megtapasztalják a paradicsomi élvezet.  A vibrátor a stimuláció nem sokban különbözik a szokásos funkció a rezgés. Azonban sok modell fiziológiai jellemzőket szem előtt tartva készül, így különleges formájuk van , hullám sima körvonalakkal.

Ez a változó vastagság a vibrátoron hoz egy csomó izgalmat a betoláskor, és az azt követő extrakció. De vannak teljesen sima eszközök is, keskeny kúp formájában. Az ilyen eszközök ideálisak azok számára, akik csak most kezdenek elmerülni a tapasztalatok világában.

A végbélnyílás vibrátora külön eszközként használható az édes maszturbációhoz. De sok pár használ ilyen szexuális játékokat a szex lágy előkészítésére - amikor a vibrátorral történő stimuláció növeli az izgalmat, így a pénisz további behatolása már nem okoz kényelmetlenséget. A végbélnyílás területe szinte minden ember nagyon érzékeny - ezen a területen koncentrált nagyszámú idegvégződés. A hátsó folyosó megérintése és a benne lévő közepes méretű tárgyak elmerülése a szexuális élvezet tengerét hozhatja. Különleges anális szexuális játékokat hoznak létre a szórakozás rajongói számára.

A butt plugoknál a vibrátor külső végén mindig van egy korlátozó, így nem kell aggódnia, hogy a készülék elveszik a szervezetben. A hagyományos használata a végbélnyílás stimulálására nem szükséges, különben komoly problémával szembesülhet - a készülék teljesen elsüllyed a végbélnyílás belsejében, ahonnan nagyon nehéz lesz kivonni.

A vibrátorok típusai a stimulációhoz

Férfiaknak. A prosztata masszírozói rezgéssel. Az ilyen minták általában ívelt formában jönnek létre, ami jobb hatást gyakorol a prosztatára. A testre nehezedő nyomás a szexuális boldogság csúcsára emelheti az embert.

Sima. Klasszikus intim eszköz további részletek nélkül. Elegáns lehetőség kezdőknek - könnyen elmerülve a szervezetben, anélkül, hogy fájdalmas érzéseket okoznak még azokban is, akik először próbálják meg a behatolást.

Ultravékony. Egy ilyen vibrátort olyan férfiaknak kell választaniuk, akiknek a barátai félnek szexelni. Ezzel a szexuális játékkal könnyű tudatni egy nővel, hogy a végbélnyílás stimulálása nagyon kellemes lehet.

Dupla. Ezt a készüléket hüvelyi-anális stimulációra tervezték. A készülék egyik növekedése a nő kebelébe van behelyezve, a második a hátsó folyosóba merül. Lehetővé teszi, hogy elképzelhetetlenül fényes erotikus érzéseket kapjon.

Bordás. Ez egy lehetőség a tapasztalt rajongók a szórakozás. Egy ilyen műszeres fény felületén könnyű megkülönböztetni egy tiszta megkönnyebbülést, amelynek köszönhetően a rezgés hatásának öröme még telítettebbé válik. Az ilyen típusú ilyen típusú anal láncok és gyöngyök rezgéssel.

Távirányítású. Használjon ilyen vibrátort nagyon kényelmes. A rezgés elindításához nem kell megérinteni a szexuális játékokat, így vezérelheti a készüléket, távol a maszturbációtól. Ez lehetővé teszi a pár számára, hogy kiterjessze a szexuális szórakozás határait.

Hogyan lehet elérni az orgazmust

Fontos megjegyezni, hogy a végbélnyílás még nagyon erős izgalommal sem választja ki a természetes kenést. Tehát nagy mennyiségű kenőanyagot kell használni a stimulációhoz. A kenőanyag alkalmazása nemcsak a szexuális játékra, hanem a végbélnyílás területére is szükséges.

Mielőtt belépne a vibrátorral a végbélnyílásba, ajánlatos könnyű masszázst végezni. A masszázs végén gondosan helyezzen be egy vagy két ujját a végbélnyílásba. Ha nem okoz fájdalmat vagy kényelmetlenséget, elkezdheti stimulálni a szexuális játékokat.

Ahhoz, hogy a készüléket egy keskeny lyukba merítse, rendkívül óvatosnak kell lennie. Ne siess, különben károsíthatja a finom nyálkahártyát. Ha kényelmetlenséget tapasztal, újabb kenőanyagot kell hozzáadnia. Néhányan fájdalomcsillapító hatású kenőanyagot használnak, de a szakértők nem ajánlják, hogy ne hagyja ki a sérülés lehetséges pillanatát.

Ha az izgalom nem felerősödik, vagy akár elhalványul, akkor más szexuális játékokat kell használnia, hogy ösztönözze a péniszt egy férfiban vagy egy nő csiklójában. A további szeretet hozzájárul a szexuális vágy növekedéséhez.

A stimuláció első tapasztalatában nem szükséges túl mélyen meríteni a készüléket a testbe. Meg kell hallgatni a saját érzéseit, és nem kell megengedni a nyilvánvaló kényelmetlenség megjelenését.

Használat után a vibrátort alaposan meg kell mosni és fertőtlenítőszerrel kell kezelni. Ugyanez az eljárás kívánatos, és a szexuális játékok minden egyes használata előtt. A vibrátor kiválasztását a végbélnyílás stimulálására a saját vágyainak és tapasztalatainak kell vezérelnie a szex területén. Jobb, ha kis méretű sima modellekkel kezdjük, fokozatosan nagyobbra és specifikusabbra, több funkcióval.

Keresés