Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Anál fisting és hüvelyi öklözés, extrém szex

Anál fisting és hüvelyi öklözés, extrém szex

Az öklözés olyan gyakorlat, amelynek során a partner ingerlését a hüvelybe vagy a végbélnyílásba tett kézzel kell végezni. A tágítást vastag dildókkal és nagy vibrátorokkal, anál plugokkal lehet elkezdeni. A legjobb síkosítók használata nagyon fontos. Az öklözés inkább a partneri interakcióról szól, bár önállóan is végezhet maszturbálás közben. Bizalom, biztonság, síkosság és higiénia kötelező az öklözéshez!

Kevesen tuják, de terhesség alatt, szülés előtt sokan gyakorolják a hüvely tágítását! Ha a vagina tágulékony és rugalmas, a szülés sokkal könnyebb lesz. A Kegel gyakorlatok is sokat segítenek.

Mi az öklözés? Biztonsági előírások!
Az öklözés olyan gyakorlat, amely magában foglalja a partner ingerlését a hüvelybe vagy a végbélnyílásba helyezett kézzel. Úgy tűnik, hogy ez egy rettenetesen lehetetlen cselekvés, de ha szorosan összehajtja az ujjait (a tenyér kinyújtva), akkor a forma áramvonalasabbá és ergonómikusabbá válik a behatolás érdekében. Belül a kéz mozdulatlan lehet, az ujjaival megcsóválhat vagy ökölbe szoríthatja őket. Az öklözéssel mindenki foglalkozhat, nemcsak a BDSM játékok rajongói.

Általában biztonságos?
Természetesen, ha mindent gondosan és helyesen tesz (érzékkel és elrendezéssel), akkor az öklözés biztonságos és szélsőséges módja a nemi élet diverzifikálásának. A legfontosabb alapok a nagy körültekintés és körültekintés, hogy ne sértse meg és ne károsítsa a testet.

Az öklözés típusai
- anális öklözés - az ujjakat vagy az egész kezét a végbélnyílásba helyezzük, mindkét nem számára megfelelő.
- hüvelyi fisting - a hüvelyi öklözéssel kezdje, és ha minden remekül ment, mindenkinek tetszett minden, menjünk análisra vagy duplára.
- kettős öklözés -  csak nőkre vonatkozik, a kéz a hüvelybe merül, a másik a popsiba, így mindkét lyukba.

Előkészítési szabályok az öklözés biztonságossá és élvezetessé tételéhez

Az öklözés nem egy ujjcsattanással vagy egyik napról a másikra következik be. A megfelelő játékokkal való edzés akár hetekig is eltarthat, mielőtt egy igazi teljes behatolás megtörténne. Kicsiben kell kezdenie: fokozatosan növelje a játékok átmérőjét. Minden alkalommal meg kell adnia egy kicsit több nyújtást, hogy az izmok edzenek. Ne gyakoroljon minden nap - testének szünetre van szüksége a gyógyuláshoz. 

Sok síkosító vagy gél
Ne próbálja gyakorolni az öklözést külön hidratálás nélkül. Az öklözés kenése  nem lehet elég, de sok! A vízbázisú kenőanyag gyorsan megszárad, ezért a szilikon, az olaj vagy az öklözésre tervezett speciális vastag kenőanyagokat kell előnyben részesíteni. Állítsa le a választást egy "tiszta" kenőanyagon, nem szabad lehűlnie, altatni - minden érzésnek világosnak és egyértelműnek kell lennie. A hüvelyi öklözés további kenést igényel (a természetes kenés ellenére), az anális öklözés kenés nélkül nem lehetséges (mivel a végbélnyílásban nincs kenés). Ne használjon semmilyen elérhető terméket: kézkrémet, vazelint, napraforgó- vagy kókuszolajat vagy nyálat.

Lassú előjáték
Hallottátok a szabályt: "Nincs behatolás, csak felizgult testbe"? Ne feledje, hogy az öklözés még hosszabb, hosszabb, erotikus előjátékot igényel. Egy nőnek sokkal több időre van szüksége a felizgatáshoz. Vegye ki az előjátékot a szokásos szex előtt, és szorozza meg ötször tízszer az öklözéshez. Kezdhet egy pihentető masszázzsal, csókolózással, öleléssel, az erogén zónák stimulálásával.

Maga az öklözés az utolsó akkord, és az előjátékhoz egész asszisztens-arzenál tartozik: masszázsolajok vagy elbűvölő aromájú gyertyák, pehelytollak a simogatáshoz, ehető kenőanyagok az orális simogatásokhoz.

Az előjáték nem csak a kezekről szól, ezen kívül meg kell spórolnia az erejét, diverzifikálnia kell a simogatásokat az ujjakon lévő vibráló mellékletek, a csikló vibrátorai vagy a mellbimbókon lévő bilincsek segítségével . Csak miután megbizonyosodott arról, hogy partnere nyög és árad a vágytól, elkezdheti behatolni ...

A hüvelyi öklözés még érzékibbé válik, ha előtte a lány orgazmust kap (ez többször is előfordulhat), így az izmok lazábbak és rugalmasabbak lesznek. Az anális öklözés nagyon hosszú, hosszú előjáték és közben csiklóizgatással állandó izgalmi szinten tartás.   

Milyen szexuális játékokra van szükség?

Reméljük, emlékszik, hogy az öklözés a végső állomás, előtte edzéseket tartanak szexuális játékokkal . Hüvely öklözés: Ha 3-4 hüvelyk a hüvely stimulálásának szokásos kerete, öklözés esetén nagyobb méretekre van szükség. Tabumentes nyílt szexualitással a Szexpláza ökölszex cikkek érdekesek a témában: 

Kezdetben érdemes valamivel nagyobb méretet venni, mint a partneré. Fokozatosan növelje az átmérőt és a hosszúságot. Például 4 cm átmérőjű és 15 cm hosszú modell, a következő 4,5 átmérőjű és 17-18 cm hosszú, a következő 5 cm átmérőjű modell és 20 cm hosszú, a következő modell átmérője 6 cm, hossza 21 cm.  A kúpos, vagy vastagodó termékek a legjobbak.

  • Az öklözés olyan játékokról szól, amelyek átmérője meghaladja az 5 cm-t, és a hossza meghaladja a 20 cm-t. A hüvely izmai rugalmasak, és az izgalom során képes nagyobb tárgyak nyújtására és befogadására. Például hasonlítsa össze egy csecsemő szülési folyamatát, a feje sokkal nagyobb, mint a kezed, ezért a hüvelyi öklözés teljesen normális, ilyen gyakorlatok után a hüvely visszatér eredeti méretére és alakjára (és ha a hüvelyi golyókkal kiegészíti a Kegel-edzést, javíthatja az érzést és az izomtónust).
    Anális öklözés  3 cm anál plugokkal indulhat, ezek a popsidugók a kezdők számára megfelelőek. Vastagabb indulás azok számára, akik az anális szexet gyakorolják.

Az öklözés nem fogadja el a kapkodást, fokozatosan növelnie kell az átmérőt és a hosszúságot. Sokat lehet vele játszani, kollekciónkban a legnagyobb popsi dugó 12 cm.. Könnyű lesz játszani a szenzációkkal: az anális játékok választéka hatalmas (különböző anyagok, domborművek és formák. Minél szélesebb a dugó talpa, annál kényelmesebb a záróizom számára nagyobb méretet venni.

Az anális öklözés kevésbé biztonságos, mint a hüvelyi öklözés. Ezért nem szabad folyamatosan gyakorolni, ez megváltoztathatja a végbélnyílás alakját és / vagy méretét, és kellemetlen következményekhez vezethet, például széklet inkontinenciához. Ne feledje, hogy az anális öklözés még nagyobb izomképzést igényel, mint a hüvelyi öklözés. Az anális öklözés különleges étel, nem minden nap.

A legkényelmesebb öklözés
Miután elegendő időt fordítottak az előjátékra és a bemelegítésre, válasszon kényelmes helyzetet:
- az öklözött a hátán fekszik, a lábak tágra vannak, az alsó hátsó rész alatt egy kis párna van, ez a leggyakoribb helyzet 
- a 69-es póz, az oldalán fekve 
- négykézláb kutyus stílus. 

Az öklözést kölcsönös egyetértéssel és vággyal kell gyakorolni, nem lehet félelem, szégyen, zavartság. Ez a gyakorlat különleges, bizalomra képes, empatikus kapcsolatot feltételez a partnerek között, akik erősen vágynak az elsöprő élmények iránt. Az öklözés nem fogad el további doppingolást: alkohol, cseppek, pattogók formájában. Minden érzésnek kristálytisztának kell lennie, ne szenzibilizálja szándékosan.

Az ujjak és a kéz mozgásának lassúnak, simának és pontosnak kell lennie. Éles rángások és aktív súrlódások nélkül, különben - fennáll a lehetőség, hogy kényelmetlenséget okozzon, vagy ami még rosszabb, megsértse a partnert. 

Fisting előtt készítse elő a kezét: távolítsa el az ékszereket (karkötők, gyűrűk), vágja le a körmét (ügyeljen arra, hogy ne legyenek szennyeződések alattuk), ha seb vagy sorja van, használjon latex kesztyűt. A kezeknek tisztának kell lenniük! Anális öklözés előtt használhat beöntést (kis mennyiségben), és célszerű latex kesztyűt is használni. 

A nagy pillanat
Az öklözés technikája mindig páros interakció, így míg az egyik keze felkészül a behatolásra, a másik finoman és lazán "dolgozik" más erogén zónákon (csiklóján, péniszén). Nagyon óvatosan és óvatosan helyezze be egymás után a "dolgozó" kéz ujjait. A fő szabály, szánjon rá időt, adjon időt partnernek, hogy megszokja az új érzéseket.
Simán írja be négy ujját, majd a hüvelykujját rájuk rögzítheti. Nyomja össze az ujjait, hogy azok hasonlítsanak egy kacsa csőrére, és lassan, gyengéden, gyengéden, simán belemerülhet a mélybe, legyőzve az izom ellenállást. A partnernek a lehető legnyugodtabbnak kell lennie, készen kell állnia arra, hogy bármikor megálljon. Amikor a kéz belép, álljon meg és kicsit, majd fordítsa a kezét, vagy eszközt. Néha ez már elég. Jegyezze meg partnere érzéseit. Most óvatosan mozgathatja az ujjait... Ezután ökölbe szoríthatja ujjait. Kissé megmozgathatja a kezét. Orgazmus esetén ne mozogjon, hagyja teljesen kinyílni.

Kifelé menet
Olyan simán és pontosan kell távoznia, mint a belépéshez. Ne húzza ki vagy húzza ki azonnal a kezét, mert az izmok nem lazulnak el azonnal az orgazmus után. Az öklözés extrém és hihetetlen élmény, amelyet más módon nem lehet elérni. Ez egy érzéki és nagyon szelíd gyakorlat, amely lassúságot, gördülékenységet és nagy vágyat igényel a másik partner kedvében tartására. E szabályok betartásával biztonságos, szórakoztató és izgalmas élményt nyújt az öklözés számára mindkettő számára!

Keresés