Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fenékdugó az egyik legkedveltebb szexjáték, nők és férfiak is használják

Fenékdugó az egyik legkedveltebb szexjáték, nők és férfiak is használják

A fenékdugók olyan szexuális játékok, amelyek hasonló formájúak és elemekkel rendelkeznek: kúpos fej, amely kényelmesen beilleszthető a végbélnyílásba, táguló test, vékony szár és korlátozó, amely megakadályozza, hogy az análisba süllyedjen. A popsidugó, but plug szexjátékokat mind a nők, mind a férfiak használják. A férfiak modelljei speciális sűrűséggel és görbékkel rendelkezhetnek a prosztata stimulálására.

Az anális szexjátékok közül, a dugó kényelmes csepp alakú forma keskeny hegyével és az alap felé szélesedővel tökéletes a végbélnyílás anális szexre való felkészítéséhez. Az anális dugó használata szex közben jelentősen szűkíti a hüvely méretét, miközben további örömet okoz a férfinak. Mind a nők, mind a férfiak esetében a végbélnyílás nagyszámú idegvégződést tartalmaz, és a legtöbb esetben ez egy erogén zóna. A férfiak anális dugója a prosztata masszírozására használható.

Rezgésmentes fenékdugók

A rezgésmentes egy alapvető intim játék, amely releváns lesz a férfiak és a nők számára. Egy kis kiegészítő hasznos lesz mind azok számára, akik csak ezt a fajta szexet tanulják, mind a tapasztalt kísértéseket. A kényelmetlenség semlegesítése érdekében fontos kenőanyagokat használni: a bőséges alkalmazás biztosítja a puha és szabad behatolást, fájdalom és kényelmetlenség nélkül. És rezgés nélkül és más felnőtt termékeket vásárolhat a szexbolt katalógusában - és azonnal szállítják őket bárhol Ukrajnában.

Rezgésmentes: a használat jellemzői - A szex speciális típusai előzetes előkészítést igényelnek a kivételes öröm megtapasztalása érdekében, fokozva a kellemes érzéseket. Ezért hasznos megjegyezni néhány egyszerű szabályt:
- az első használathoz jobb, ha kompakt modellt vásárol, fokozatosan növelve az alapméretet;
- rezgés nélküli anális dugó használható mind az előjáték, mind a kettős behatolás során, ami szűkíti a hüvely falát és mély teltségérzetet ad;

A legtöbb modell nemcsak intim simogatások során használható, hanem ideiglenes viseletre is, ami tüzet ad a kapcsolatnak. Jobb, ha megismerkedik az ilyen típusú játékokkal sima kúp alakú eszközökkel. A jövőben pedig kipróbálhatja a dombornyomott felületeket - és a rezgés nélküli anális dugó a szexuális játékok hűséges társa lesz.

Tapadókorongos butt plug anális izgatók

A tapadókorongon egyedülálló fejlesztés található, amely segít további örömet tapasztalni az önélvezet folyamatában. Az idegvégződések aktív stimulálása kiegészíti az érzéseket, ami az orgazmust igazán fényessé és színessé teszi. A szabványos termékek használata kényelmetlen lehet, de egy speciális rögzítő jelenléte sikeresen megoldja ezt, és lehetővé teszi a játék bármilyen felületre történő felszerelését. És egy intim üzletben megrendelhet egy ilyen funkcionális eszközt: egy tapadókoronggal ellátott anális dugó lehetővé teszi a végbélnyílásba helyezhető szexjátékok élvezetét.

Tapadókorong: fontos jellemzők - Egy kis, tiszta kúp könnyen telepíthető egy adott helyzetben. Optimális a zuhany alatt használni - a csempe vagy a fürdőszoba sima felületén a rögzítés kiváló lesz. A fő kiválasztási kritériumok:
alak – kúpos vagy hosszúkás;
anyag – gél, vinil, szilikon, elasztomer, polivinil-klorid, kiberbőr;
méret – hossz és átmérő.

Kezdőknek jobb, ha kicsi, sima, tapadókoronggal választjuk a választékban. És azoknak, akik már jól ismerik ezt a fajta szexet, ki kell próbálniuk a dombornyomott ujjakat, valamint a túlméretezett termékeket. A férfiak számára egy speciális, a felső részen görbével ellátott vonalat hoztak létre, amely hatékonyan stimulálja a prosztatát, nagyban növelve az örömöt.

Rezgéssel fenékdugók

Az intim játékok forgatókönyvei meglehetősen változatosak - és a kísérletek segítenek mindenkinek felfedezni örömzónáit. A vibrátoros anális dugó nagyon izgi. A rezgés nagyszerű lehetőség a végbélnyílás stimulálására, valamint a kettős behatolás szimulálására. És a katalógusban az intim szexshop könnyen megrendelhető az aktuális modellek: minden vásárlás szigorúan névtelen.

Miért van szüksége rezgésre? Az idegvégződésekre gyakorolt hatás az egyik legérzékenyebb területen felejthetetlen élményt nyújt. Ez az eszköz különböző játékokban használható:
- felkészülés anális szexre;
- csábítás;
- hosszú távú élvezet;
- az intim élmény gazdagítása.

A vibrátorral ellátott anál plug jó választás forró előjátékhoz, valamint egyszeri vagy közös szexuális simogatásokhoz.

Kristályokkal anális dugók

Az esztétikai élvezet elválaszthatatlanul kapcsolódik a szexuális élvezethez. Talán ezért a szexuális játékokat olyan változatosságban mutatják be, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja "saját" eszközét. Anális dugó A strassz nem kivétel. Ez egy 4 az 1-ben játék. Először is, önmagában is örömforrás. Másodszor, felkészíti a végbélnyílást az anális szexre. Harmadszor, a végbélnyílásban csökkenti a hüvely méretét, ami mindkét partner számára kellemesebbé teszi a nemi közösülést. Negyedszer, ez egy olyan dekoráció, amely fűszert ad a képnek, különösen hátulról behatolva. Milyen típusú strasszok a fő típusok? Soroljuk fel a strasszos, ékköves dugók fő típusait:
- Sima. Klasszikus játékok kúp alakú dugó formájában.
- Domborzat. A játék felülete megkönnyebbülésmintával rendelkezik, amely további stimulációt biztosít a végbélnyílásban a dugó behelyezésekor és eltávolításakor.
- Nagy. A strasszos anális dugók tapasztalt szakemberek számára készültek, akiknek sikerült megtapasztalniuk a kisebb eszközök hatásait.
- Kerek kristály. A leggyakoribb anális strassz. A kristályt egy tollba helyezik, amelyet a gáz behelyezésére és kinyerésére terveztek.
- Más alakú kristályokkal. A kristályok nemcsak kör alakúak lehetnek. Vannak játékok kövekkel szív, virág stb. Formájában.

Milyen díszítő kőre van szüksége? Vásárláskor vegye figyelembe az alábbi ajánlásokat:
- Dimenzió. Az első kísérletekhez vásárolja meg a legkisebb parafát. Csak az első kísérlet után tudja meghatározni azt a méretet, amelyet a test vesz fel.
- Anyag. A kristályos dugók gyártásának fő anyagai az üveg, fém, szilikon. Ezek elég kemény játékok. A fémből és üvegből készült anális strasszok jó hővezető képességgel rendelkeznek, így alkalmasak kontrasztos játékokra.
- Domborzat. Először vásároljon egy sima parafát. A dombornyomott felület növeli a stimulációt, de meg fogja érteni, hogy mennyire szüksége van rá csak tapasztalattal.

Farokkal popsidugók

A farokkal ellátott egy egyszerű kiegészítő, amely vicces és szexi állattá alakít, amely nem hagyja közömbösen partnerét. A budapesti szexboltban található anális lófarok hatalmas termékválaszték, így az unalmas szex sokáig megszűnik. Anális dugó egy különleges alakú szexuális játékszer, amelynek köszönhetően a farok könnyen rögzíthető a végbélnyílásban. Ebben az esetben a szokásoshoz mű- vagy természetes szőrméből készült farok kerül. A fűszeres játék segít a legforróbb fantáziák valóra váltásában, örömet okozva mind a férfinak, mind a nőnek.

A leggyakoribbhoz hasonlóan a farokkal is tisztán gyakorlati funkciója van - megteremti a feltételeket a sphincter izmok relaxációjához, ezáltal előkészítve a végbélnyílást a biztonságos bejárathoz. Fenékdugók típusai farokkal? A farokkal történő gyártáshoz szükséges anyag lehet:
- orvosi minőségű szilikon;
- gél;
- fém;
- üveg;
- latex.

Egy adott anyag kiválasztása a tapasztalattól, a személyes preferenciáktól és a test egyedi jellemzőitől függ. Mind a természetes, mind a mesterséges szőrzetet használják a farok készítéséhez. Vizsgáljuk meg az ebbe a kategóriába tartozó szexuális játékok fő lehetőségeit:
- Butt plug nyúl farkával. Anális dugó, amelynek farka úgy néz ki, mint egy labda - nem okoz kényelmetlenséget, és bármilyen színű lehet. Nagyon szexinek és aranyosnak tűnik.
- Análdugó lófarokkal. Bátor lányok kiegészítője. Sötét színekben kapható, hosszú és merev halommal. Egy ilyen dugó olyan párok számára alkalmas, akik szeretik a keményebb szexet, vagy kedvük van hozzá.
- Popsidugó róka farokkal. Bolyhos és hosszú halom, jellegzetes "piros" színnel.

Anális plug használati szabályok

Az alábbi szabályok betartása biztonságosabbá és élvezetesebbé teszi intim kísérleteit:
- Válassza ki a megfelelő méretet. A méret 1 és 10 cm között változik. A kezdőknek kis dugókkal kell kezdeniük, és nagyobbakat az öklözők számára. Kezdje kísérletezni az 1–3 cm átmérőjű dugókkal, fokozatosan növelve a méretet.
- Mindig kenőanyaggal. A végbélnyílásban nincs természetes kenőanyag, ezért kenőanyagot kell használni (válasszon vízalapú kenőanyagot). Megvédi a finom bőrt a sérülésektől, csökkenti a fájdalmat (választhat egy érzéstelenítő kenőanyagot), és lehetővé teszi, hogy a kellemesre koncentráljon.
- Lassan adja be az injekciót. A végbélnyílás nagyon keskeny lyuk, ezért fokozatosan kell bővítenie, ezért nagyon lassan kell behelyeznie a dugót. Ha kényelmetlenséget érez, a farokkal ellátott anális dugót el kell távolítani, hogy az izmok ellazuljanak. Ezután a művelet megismételhető. A dugók kúp alakú alakja úgy van kialakítva, hogy fokozatosan bővítse a végbélnyílást. A termék merítésekor könnyű súrlódásokat kell végezni, fokozatosan mélyebbre süllyedve.
- Kényelmes testtartás. A legkényelmesebb helyzet a térd-könyök helyzetnek tekinthető. A dugót az oldalán fekve is behelyezheti. Más pozíciókba is beléphet - a lényeg az, hogy kényelmes legyen, és szabályozhatja a végbélnyílás izmainak feszültségét.
- Viselési idő. A dugó nem csak intimitás közben viselhető. A speciális forma lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse a végbélnyílásban. A szilikon termékek legfeljebb 10 órán át viselhetők a testben, a fémtermékek legfeljebb 5 órán át, a PVC termékek pedig legfeljebb 3 órán át.
- Higiénia. Minden használat után a parafát szappannal és vízzel jól le kell mosni, speciális tisztítószerrel kezelni. Jobb, ha szövetzsákban tárolja.
- Milyen gyakran kell alkalmazni. Nehéz válaszolni erre a kérdésre. Összpontosítson az érzéseire, szünetet tartson, ha kényelmetlenül érzi magát, és kövesse az összes szabályt. Ebben az esetben gyakran kísérletezhet parafával.

Anális izgatók az Intim Center szexboltban

Az anális dugó teljesen új érzéseket ad, ami az idegvégződések stimulálásához kapcsolódik, amelyek korábban nem vettek részt intim játékokban. A farokkal ellátott anális dugók, amelyeket szexboltunkban vásárolhat, biztonságosan felkészítik a végbélnyílást a behatolásra, és változatosságot hoznak a kapcsolatába.

Popsinyílás dugókat rendelhet az online áruház online katalógusában, és vásárlás előtt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg leírásukkal és árukkal. Az intimitásra szánt termékek szállítása névtelenül történik Ukrajna egész területén. A szállítás költségét a fuvarozó határozza meg.

Miért van szükség anális dugóra, hogyan kell használni?
Számos idegvégződés koncentrálódik az anális területen, így gyengéd és sietetlen stimulációja sok örömet okoz mind a nők, mind a férfiak számára. Az anális simogatások már régóta klasszikussá váltak a legtöbb pár számára, és speciális szexuális játékokat használnak segédeszközként -. Ezeket az intim játékokat férfiaknak és nőknek tervezték, a végbélnyílás stimulálására szexuális játékok során és állandó viseletre, az anális szexre való felkészülés eszközeként és hatékony prosztata masszírozóként. További információ arról, hogy mi az a, hogyan kell használni a cikkünkben.

Biztosítjuk Önöket, hogy a férfiak örömre használják. Az a tény, hogy közvetlenül a végbél fala mögött egy emberben a prosztata mirigy, amely sok idegreceptorral rendelkezik. A prosztata anális dugóval történő stimulálása lehetővé teszi az ember számára, hogy sok kellemes pillanatot tapasztaljon. A végbélnyílás nagyszerű kiegészítője a hagyományos nemi közösülésnek, az orális szexnek és a rendszeres maszturbációnak, mivel lehetővé teszi az orgazmus élénkebbé tételét. A prosztata legérzékenyebb területe a végbél elülső fala mögött helyezkedik el, 5-8 cm-re az anális bejárattól. Mindenki, akinek sikerült megtapasztalnia az orgazmust, amelynek során prosztata stimulációt hajtottak végre, teljesen szokatlan érzésekről beszél, amelyek az egész testet megborzongatják.

A prosztata masszázsdugók enyhén hajlanak és megvastagodnak, biztosítva a mirigy hatékony stimulálását. Az orgazmus idején a medence és a záróizom izmai összehúzódnak és összenyomják a játékot, ami csak növeli a belső érzékeny területekre, köztük a prosztatára gyakorolt hatást. Egyes modellek megkönnyebbülési mintázattal rendelkeznek a lábszáron, ami serkenti a záróizom idegvégződéseit. A korlátozó kényelmes fogantyúja lehetővé teszi a játék irányítását, az érzéseire összpontosítva.

Miért van szükségük a nőknek?
Van egy vélemény, amelyet a nők az intim kapcsolatok diverzifikálására használnak, a legtöbb esetben egy férfi kívánságainak kielégítésére. Ez azoknak a véleménye, akik még soha nem használták ezt a szexuális játékot. Az anális dugó behelyezése a végbélnyílásba a hagyományos hüvelyi szex során kiterjeszti azt, ezáltal szűkíti a hüvelyt, ami hatékonyabbá teszi az utóbbi stimulálását. A hüvelyszűkület sok örömet okoz a partnernek.

A nő által tapasztalt érzések a perineális terület érzékenységétől is függenek - a záróizom befolyásolásával ez az örömzóna is hatással van. A nők számára speciális, három sűrűségű dugót fejlesztettek ki, amelyek a végbélnyílásba helyezve aktívan befolyásolják a falakat, és a közösülés során (a péniszrel való szorosabb érintkezés miatt) növelik a hüvelyfalak érzékenységét.

Mi az anális dugó?

Tehát összefoglaljuk és határozzuk meg a következő alkalmazási területeket:
- Egy további kiegészítő a szexhez. Használható önálló játékként az anális élvezethez, vagy kiegészítő kiegészítőként, amely a klasszikus hüvelyi szexben használható (lehet egy férfi és/vagy egy nő végbélnyílásában). Ha fantáziáiban két férfival szexelt, az anális plugin segít megtapasztalni azokat az érzéseket, amelyek bizonyos mértékig jellemzőek a kettős behatolásra.
- Felkészülés az anális szexre. Jól ismert, hogy az anális szex gondos és kellően hosszú előkészítést igényel mindkét partner számára, hogy örömet szerezzen. A záróizom meglehetősen széles körben nyitható meg, de csak akkor, ha egy személy nyugodt. Általában az ujjakat használják az előkészítéshez: kezdje eggyel, majd adjon hozzá egy másikat és egy másikat. Ha egy nő normálisan reagál 2-3 ujjal a végbélnyílásban, ez azt jelzi, hogy készen áll az anális szexre. A dugók segítségével az előkészítés kevesebb időt vesz igénybe, hatékonyságuk magasabb, és a nő kevesebb kellemetlenséget tapasztal.
- Dekoráció. Az anális bővítmények nagyon népszerűek, és elsősorban további izgalmi tényezőként használják őket. Az ilyen játékok korlátozásait kövek, farok stb. Díszítik.
- Hosszú távú viselethez. Az anális hüvelyt nagyon gyakran használják 2-3 órával a tervezett szex előtt. Miért viselje és mi értelme van, ezek a legnépszerűbb kérdések az intim játékok ezen kategóriájában. Ez egy lehetőség arra, hogy jól felkészüljön a közelgő szexre, és néhány ember egész nap viseli őket, folyamatosan izgalmi állapotban van. Ebből a célból legfeljebb 10 cm hosszú és legfeljebb 5 cm átmérőjű anális dugókat választanak. Ha hosszú ideig viseli a dugót, jobb, ha olyan tangát visel, amely a végbélnyílásban tartja.

Az intim játékok választéka lenyűgözi a változatosságát. De kedvencei is vannak: több mint egy hónapig és akár egy évig is az egyik legnépszerűbb.

Az anális dugó egyszerű és multifunkcionális eszköz, öröm és előny mindkét partner számára:

Serkenti az érzékeny területeket mind a férfiak, mind a nők számára. A férfiak érdekes alternatívát találnak a klasszikus örömökkel szemben. A nőknél pedig intenzívebben stimuláljuk az érzékeny területeket, mivel a végbél és a hüvelynyílás vékony fal választja el egymástól.

Az anális dugót az anális szex előkészítésére használják. Ebben az esetben mindkét partner számára előnyös.

A végbélnyílás dugója kiválóan megelőzi az aranyér (előfordulhat nőknél és férfiaknál) és a prosztatagyulladás (tisztán férfi betegség) megelőzését. Helyes használat esetén a parafa hatékony masszírozóvá válik, különösen a rezgéssel rendelkező modellek.

Választék az Intim Center szexboltban

A szexboltban lévő anális dugók alakjukban, anyagukban és céljukban különböznek. A perselyek fő kategóriái a következők:
- Kezdőknek. Az anális hüvely kis átmérőjű, ideális indításhoz. Segít hozzászokni egy idegen testhez análisban, felkészíteni nagy játékokra és anális szexre. Az ilyen modellek könnyen beilleszthetők és kényelmesen használhatók.
- Viseléshez. Korlátozóval vannak felszerelve, nem zavarják a mozgást és láthatatlanok a ruházat alatt. Puha anyagokból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig viselje őket kényelmetlenség nélkül. Ideális azok számára, akik új érzéseket szeretnének megtapasztalni a nap folyamán.
- Strasszokkal. Azok számára, akik esztétikai tökéletességet keresnek. A díszítőelemekkel (strasszok, kövek) ellátott dugók vizuális élményt nyújtanak. Különböző méretűek és formájúak.
- Farokkal. Lehetővé teszik, hogy állattá vagy mesebeli karakterré alakuljon. A farok hossza változó, természetes vagy műszőrméből készülhet. Maguk a perselyek fémből, műanyagból vagy szilikonból készülnek.
- Rezgéssel. A rezgés miatt élénkebb érzést nyújt. Használhatók masszázsra a prosztatagyulladás megelőzése érdekében. Alkalmas haladó felhasználók számára, akik új stimulációs szinteket keresnek.
- Tapadókorongon. Ezek bármilyen sima felülethez kapcsolódnak, felszabadítva a kezét más tevékenységekhez. Ideális a különböző testtartásokkal való kísérletezéshez és a stabil tartáshoz használat közben.

A kiválasztás: hogyan ne hibázzunk
Az anális dugó kiválasztása a felhasználó tapasztalati szintjétől, kényelmétől és speciális igényeitől függ. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek.
Kezdőknek
Méret: Kis átmérőjű perselyek. Könnyebb befecskendezni és kevesebb kellemetlenséget okoznak.
Anyag: szilikon vagy PVC. Ezek az anyagok puhaak és kényelmesek.
Megkönnyebbülés: sima, megkönnyebbülés nélkül. Az ilyen modellek könnyebben kezelhetők.
Jellemzők: Fontolja meg olyan dugók viselését, amelyek hosszú ideig viselhetők, és hozzászoknak az érzéshez.

Haladó felhasználók számára:
Méret: Nagyobb vagy változtatható átmérőjű dugók választhatók.
Anyag: fém vagy üveg az új érzésekhez és termikus játékokhoz.
Megkönnyebbülés: dudorokkal vagy bordákkal ellátott dugók a stimuláció növelése érdekében.
Jellemzők: Vibrációs hubok a változatosság és a további szórakozás érdekében.

Előjátékhoz és az érzések fokozásához:
Anyag: szilikon vagy gél. Puha és kellemes tapintású anyagok.
Alak: Az anális stimuláció tapasztalatának szintjétől függően.
Jellemzők: Parafák strasszokkal vagy farokkal az esztétikai élvezet érdekében.

Az anális szexre való felkészülés:
Anyag: szilikon vagy PVC. A szilikon modellek könnyen alkalmazkodnak a test anatómiai jellemzőihez, kényelmes behelyezést biztosítva. A PVC dugók elég rugalmasak ahhoz, hogy kényelmesen alkalmazkodjanak a testhez, de megtartják a szükséges alakot a hatékony előkészítéshez.
Alak: kúp alakú – a fokozatos terjeszkedéshez.
Jellemzők: Hordható dugók, amelyek hosszú ideig használhatók az előkészítéshez.

Használati és gondozási utasítások
Az alapszabály az, hogy lassan siessünk, és mindig használjunk elegendő kenőanyagot. A végbélnyílásban nincs természetes kenés, ezért a kenőanyag kötelező a kényelmes és biztonságos használat érdekében. Válasszon vizet vagy szilikon kenőanyagot a parafa anyagától függően. Vigyen fel bőséges mennyiségű kenőanyagot a dugó és az anális területre.

Dugó használata esetén válasszon egy kényelmes helyzetet, amely lehetővé teszi a végbélnyílás izmainak szabályozását és ellazítását. Kezdje egy oldalsó pózzal, térdét a mellkasa felé hajlítva vagy térd-könyök helyzetben. Lassan dugja be a dugót mély és lassú légzési technikákkal. Soha ne alkalmazzon erőt a dugó behelyezésekor. A legkisebb kellemetlenség esetén hagyja abba és próbálja később.

Minden használat után alaposan mossa le a parafát szappannal és vízzel, és speciális fertőtlenítőszerrel kezelje. A parafát száraz és tiszta helyen, lehetőleg külön zsákban vagy tartályban tárolja.

Az anális játékok univerzálisak, és nemcsak az anális szexre való felkészülés eszközeként használhatók, hanem külön eszközként is az öröm és az előjáték eléréséhez. Mielőtt megrendelne egy játékot, olvassa el az áruk részletes leírását és aktuális árát a szexbolt online katalógusában, hogy tájékozódjon választásáról.

Keresés