Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfi kényeztető anál vibrátorok és prosztata masszírozók

Férfi kényeztető anál vibrátorok és prosztata masszírozók

A prosztata masszírozó véráramlást indukál a kismedencei szervekben. Ez megakadályozza a stagnálás bekövetkezését. Az eszközök használhatók önkielégítésre, előjátékra vagy partnerrel való intimitásra. Nagyban fokozzák az orális vagy hüvelyi érintkezés érzését. A prosztata felelős minden ember egészségéért és élvezetéért. Ennek a szervnek a finom stimulálása jelentősen csökkenti a potenciával kapcsolatos problémák kockázatát. Emellett javítja a szex minőségét és összehasonlíthatatlan érzetet kelt,

Az anális vibrátor szexuális játék a végbélnyílás vibrációval történő stimulálására. Az ilyen termékeket a pikáns terület erőteljesebb hatására tervezték. Ez egy nagyszerű lehetőség a férfiak és a nők számára - lehetővé téve új erogén zónák megnyitását és a szexualitás mélyebb megismerését. Válasszon játékszereket szórakozásból, használja egyedül vagy társával.

Top cikkek a témában
Férfiak örömére anatómialig tervezett prosztata izgatók és anál vibrátorok
Prosztata izgató, férfi anál vibrátor vásárlás és használat

Mire kell figyelni, ha vibrátort választanak az anális szexhez?
Először is el kell döntenie a tervezésről. Ha könnyed élvezetre vágyik, vásároljon rezgő perselyeket vagy dugókat. Azok számára, akik szeretik az élvezetet mozgásban, szalonjainkban és online áruházunkban bemutatják a klasszikus anális vibrátorokat és a tapadókorongos modelleket. Ez utóbbiak különösen kényelmesek a vezetési helyzetben. Ha különösen élvezetes élményt szeretne tapasztalni, válasszon kettős behatolású modelleket.

A méret az Ön preferenciájától és fitnesz szintjétől függ. Az első kísérletekhez a legkisebb anális szexre szánt dildók, amelyek átmérője legfeljebb 3,5 cm, vagy a körtével felszerelt modellek alkalmasak. A kifinomultabb műértők nagy rezgésstimulátorokat és egyenletes lehetőségeket alkalmaznak az öklözéshez.

Az anális szexre szánt dildók előállításához kiváló minőségű és higiénikus anyagokat használnak, amelyek könnyen moshatók. A rugalmas szilikon és a TPR gyengéden behatol a belsejébe, alkalmazkodva az egyedi szerkezethez. A szilárd PVC modellek keményebb és mélyebb örömöket nyújtanak.

A budapesti szexshop üzlet és online áruház  a kínálatában márkák prosztata stimulánsait mutatja be. Higiénikus és kellemes anyagokból készülnek: szilikon, PVC, üveg. Az anatómiai forma célzó hatást nyújt az érzékeny pontra. Minden masszírozó az alján dugóval van felszerelve a biztonság érdekében. A fényesebb orgazmus érdekében vásároljon rezgéssel vagy tágulással rendelkező modelleket.

Az első és minden további használat előtt feltétlenül mossa le a prosztata stimulátort szappanos vízben, vagy fertőtlenítővel kezelje. A kényelmes használat érdekében tisztítsa meg az anális járatot beöntéssel. Használjon minőségi kenőanyagot a biztonságos és kíméletes injekcióhoz.

Prosztata stimulátor vásárlásához az INTIM CENTER online áruházban használja a Kosarat, vagy személyesen vásárolhat budapesti üzletünkben. A szexbolt minden nap nyitva tart, megrendelést éjjel-nappal fogadunk. A magyarországi szállítást 1-2 napon belül futárszolgálattal hajtjuk végre, vagy postai úton küldünk árut.

Férfiak prosztatájának masszírozásához, illetve a hölgyek G-pont és csikló stimulációjához az egyedülálló kombináció nyújt maximális élvezetet. Ezen túlmenően, a modern készülékek erotikus megjelenése teljes bizsergést okoz. Mint prosztata vibrátor, anál vibrátor rendelhető meg az Intim Center szexüzlet választékából az Intim Center online szexshop webáruházából.

Kellemes érzés, maximális élvezet! Urak, engedjétek el magatokat, nem kell félni ettől a csodálatos örömforrástól! Felülete bársonyos és csúszós, kiváló minőségű anyagból készült. Annak ellenére, hogy könnyen felhelyezhető a megfelelő pozícióba, kis mennyiségben érdemes síkosítót használni hozzá. 

A férfi vagy női G-pont ingerlésére ajánlott kiegészítőt az üzletünkben is megnézheted. Címünk: Szexshop üzlet Budapest, Károly krt. 14. félemelet. A Ripple U-alakú, uniszex, erotikus vibrátorral az orgazmus szinte garantált, rajta ülni fantasztikus! Próbáld ki te is, prosztata maszírozó használati tanácsok itt olvashatók.

- Én kipróbáltam és nagyon durva, rohadt nagyot élveztem úgy, hogy hozzá se értem a farkamhoz csak a prosztatámat izgattam a vibrátorral, de ritkán szoktam használni, mert nem akarok lebukni - mondta egy vásárlónk.

- Ha ésszel csinálod, semmi bajod nem lesz tőle, és senki sem ettől lesz homokos, még ha néhány fejlett szexuális kultúrával rendelkező egyén úgy is gondolja. Ha érdekel a téma, javaslok utánaolvasni szexirodalomban. Legyél azért finom, mert a természet alapvetően nem ere találta ki.

- Én is sokáig rágódtam rajta, hogy kipróbáljam-e? Aztán amikor elmúltam 18 éves, akkor vásároltam egy prosztata vibrit. Próbálgattam régebben az ujjammal felnyúlni többször is, de nem volt nagyon sikeres. A vibrivel viszont eszméletlen jó volt. Azóta is csinálom kb heti 1-2x nem is tudom elmondani milyen jó érzés amikor úgy élvezel el, hogy nem érsz semmihez, csak a vibri van benned. Mindenkinek bátran merem ajánlani aki szeretné kipróbálni. Ja, és nem vagyok meleg! Szerintem semmi köze ennek a dolognak a nemi identitáshoz.

Keresés