Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy kell használni a csikló stimulátort a klitorisz vibrátort?

Hogy kell használni a csikló stimulátort a klitorisz vibrátort?

A klitorisz izgató szexjáték lényege magában a névben rejlik. Különlegessége, hogy a cselekvés maximálisan a női test legkényesebb és legérzékenyebb részére összpontosul, amely a legtöbb esetben felelős az orgazmusért. Igen, a női csiklóról beszélünk, ő a felelős a legmagasabb örömpont eléréséért a nők nagy részében, míg a hüvelyi orgazmus csak ötödüknél érhető el. És ha a lehető leggyakrabban szeretne csúcson lenni, akkor a legnagyobb figyelmet a csikló maszturbálására kell fordítani.

A dolgok azonban nem olyan egyszerűek. A stimulánsok sokkal változatosabbak, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Nemcsak alakjukban, anyagukban és méretükben különböznek egymástól, hanem a termék típusától is. Mindegyikük egyedülálló hatást és ennek megfelelően örömet tud nyújtani.

Klitorisz vibrátor típusok

Mint tudni, a nők kisebb része képes hüvelyi orgazmust elérni, míg a klitorisz orgazmus mindenki számára elérhető. Ez a kis készülék felelős csak ezért az örömterületért. A különböző formák, méretek és működési módok, sebességek lehetővé teszik, hogy olyan játékot válasszon, amely ideálisan illeszkedik a testéhez.  A csiklóizgatók sokfélék lehetnek:
Mini és speciális vibrátorok
Pillangók
- Szextojások tojás vibrátorok
Ujjra húzható szexjátékok
Tudni kell, hogy a csiklóizgató univerzális dolog, egyedül is használható, férfival való szex vagy szóló maszturbáció alatt. Az extrém sportokat kedvelők pedig néha ruhájuk alatt viselik.

Vibrátor rögzítéssel
Kettő az egyben. A fő vibrátorhoz egy speciális folyamat kapcsolódik, amely alakjának köszönhetően stimulálja a csiklót, önmagában és a klasszikus maszturbáció során is. Jellemzően a klitorális stimulátornak saját sebességkészlete van, függetlenül a fő eszköz működési módjaitól.

Mini vibrátor
Ugyanaz, mint a szokásos, de többször kevesebb. Mérete és alakja miatt lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mértékben a csikló masszázsára összpontosítson azok számára, akik csak rá akarnak figyelni, hüvelyi behatolás nélkül.

Rezgő ujjak
Valójában ugyanaz, mint az előző bekezdésben, de az „ujjak” használata még kényelmesebb, annak köszönhetően, hogy testének valódi meghosszabbításává válnak.

ibrátorok és vibro pillangók
Egy ilyen játékot általában hevederekkel vagy bugyival rögzítenek a csiklóhoz, így minden erőfeszítés nélkül orgazmust kaphat. Ezenkívül egyes modellek közvetlenül használhatók a szex alatt, jelentősen növelve az örömöt, és nem zavarhatja el a kezével történő további ingerlés.

Wand
A nők többsége szerint az egyik legjobb klitor stimuláns. Terjedelmes formája ellenére viszonylag puha fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre simogassa a teljes intim területet, a legnagyobb figyelmet a legérzékenyebb helyre fordítva. Egy ilyen játék lehetővé teszi a legerőszakosabb orgazmus elérését, emellett alkalmas más területek és közös intim játékok stimulálására is.

Mint azonban az elején elhangzott, ő csak a legjobbak közé tartozik, mert van valami más is. Azt is javasoljuk, hogy figyeljen a vákuum klitorisz stimulátorokra amelyek szokatlan orgazmussal fognak meglepni. Bizonyos értelemben a műfaj klasszikusa, de sok fajtát tartalmaz:

Két főre
Egy igazán egyedi darab, amely hármas élvezetet nyújt. Közülük ketten a lányhoz, egy másik pedig a párjához kerül. Ez az eszköz szabálytalan patkó alakú, egyik vége a hüvely belsejéből van rögzítve úgy, hogy közvetlenül a G-ponton, a másik kívül, a csiklón helyezkedik el. A játék nem bonyolítja a behatolást, és éppen ellenkezőleg, nagyszerű érzéseket ad a partnereknek. Egy nő esetében ez az öröm, hogy egyszerre két erogén zónát stimulál, egy férfi esetében - szokatlan és kellemes rezgés a folyamat során, valamint a partner háromszor erősebb szenvedélykiáltása.

Érdemes azt is hozzátenni, hogy nem lesz nehéz megtalálni egy olyan játékot, amelyet távolról irányítanak, és amely lehetővé teszi a sebesség változtatását a folyamat során, ezáltal késleltetve vagy közelebb hozva az orgazmust. De még egy ilyen eszköz sem tekinthető a legtökéletesebbnek.

Vákuum klitorisz stimulátor
Ez egy új szó a szexjáték-iparban. Bár egy ilyen stimulátort már régen feltaláltak, rendszeresen fejlesztik és finomítják, így egyre hatékonyabbá. A csikló hullámstimulátorának nagyon kompakt alakja, szokatlan megjelenése van, és nem jelent közvetlen hatást, amely különbözik az összes többi játéktól, amelynek hatása a súrlódási erő miatt érhető el.

A csikló vákuumstimulátora gyengéden beszívja a helyet, minden oldalról különböző erősségekkel és különböző irányokban mozgó légáramlatokkal öntve meg. Egy ilyen hatás biztosítja a legerősebb orgazmusokat, amelyek a felhasználók szerint egyebek mellett a legkevésbé sem csökkentik a vágyat, mindegyikükkel csak fokozódik az izgalom.

Ez a nem invazív klitoris stimulátor leginkább orális szexnek érzi magát. Egy másik megkülönböztető jellemző az a képesség, hogy közvetlenül használjuk az intimitás alatt. Az áramvonalas forma és a kompakt méret megkönnyíti magával viselését, bárhová is megy.

Hogyan lehet stimulálni a csiklót?

Ha úgy tűnik, hogy ennek a kérdésnek nincs értelme, akkor fennáll annak a kockázata, hogy azok közé a nők közé kerülsz, akik azt állítják, hogy a szexuális játékok személy szerint nem képesek örömet szerezni számukra. Hagyjuk a konvenciókat és beszéljünk őszintén. Milyen hamar sikerült elérnie az első orgazmust maszturbációval? Milyen gyorsan jött rá, hogyan lehet megfelelően stimulálni a csiklót? A legelső kísérlet a boldogság magasságába emelt, vagy először csak kellemes, vagy talán nem túl szenzáció volt? Bármely vibrátor technika, és megfelelő képességeket igényel. Ezért a következő kérdés nagyon releváns.

Hogyan lehet simogatni a csiklót helyesen?
A válasz azonban mindig tisztán egyedi. Műszaki szempontból csak azt kell biztosítania, hogy a készülék befolyásolja az erogén zónát. Mindazonáltal nincs semmi baj, ha nem azonnal érted, hogyan kell megfelelően megcirógatni a csiklót speciális eszközök segítségével. Mindegyiküknek több tucat rezgési módja van (ráadásul a különböző modelleknél különböznek), különböző formájúak és így tovább. Eredményeket csak kísérletezéssel lehet elérni. Valakinek azonnal sikerrel jár, valakinek többször kell próbálkoznia, de megjelenik az eredmény, és akkor megtudja, hogy vannak orgazmusok, sokszor erősebbek, mint a kézzel megszerezhető orgonák, egy közönséges fallosz vagy klasszikus szex.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az ő esetében a vákuumstimulátor használatának legegyszerűbb módja, hogy megértsük, hogyan lehet a csiklót a lehető leggyorsabban stimulálni, csak ki kell választani a legmegfelelőbb működési módot.

Hogyan válasszunk klitorisz stimulátort?
De így vagy úgy, ha különböző lehetőségeket szeretne fontolgatni, akkor mielőtt vásárolni megy, hogy az ne váljon teljes csalódássá, figyeljen arra, hogy azonnal vegyen fel egy ilyen eszközt, amely a lehető legjobban megfelel Önnek.

Először el kell döntenie, hogy hány rezgési módot válasszon. Ha a kézi maszturbálás során inkább a nyugodt simogatásokat részesíti előnyben, akkor nehéz lesz nem kitalálni, de ha nagyon aktívnak kell lenned az orgazmus elérése érdekében, akkor figyelned kell arra, hogy a vibrátor nagyszámú sebességgel rendelkezik, különben egyszerűen nem lehet elérni a folyamat logikus következtetését.

Az anyag nem kevésbé komoly kritérium. A szép nem különböző képviselőinek különböző érzékenysége van a csiklón, és ami tökéletes az egyik számára, a másik csak kellemetlenséget vagy akár fájdalmat okoz.

A játékot először vásárló nők általában nincsenek tisztában a kényelmes kezelés fontosságával. A megértés csak a legfontosabb pillanatban következik be, amikor nagyon kevés marad a legnagyobb örömre, és csak meg kell növelni a sebességet, és a szükséges gomb, ahogyan a szerencsének is lenne, nem jön be. Vagy éppen ellenkezőleg, ki kell oldania az okostelefon zárolását, és most már elmaradt a megfelelő pillanat.
Érdemes előre kipróbálni a megvásárolt eszközt, és kiválasztani azt, amely minden szempontból a legkényelmesebb lesz.

A választás szempontjából valószínűleg ennyi. De van még néhány módja annak, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne, és még sok más.

Hasznos tippek
Sok nő elhanyagolja a kifinomultabb vibrátorokat, megelégszik azzal, hogy ezek már élvezhetőek. A gyártók azonban okkal folyamatosan fejlesztik a technológiákat, különféle funkciókat, sok rezgési módot adnak hozzá, és új anyagokat találnak ki, amelyek a lehető legközelebb állnak az emberi bőr jellemzőihez. Mindez lehetővé teszi, hogy olyan terméket válasszon, amely a legjobban megfelel a test tulajdonságainak, ami azt jelenti, hogy az orgazmusok erősebbek és gyakoribbak lesznek.

Ne feledkezzen meg a különféle síkosítókról amelyek közül sok kompatibilis a vibrátorokkal. A hatás enyhébbé válik, így nemcsak a végétől, hanem magától a folyamattól is nagyobb örömöt okoz.

Kísérletezzen különböző helyszínekkel. Például nem ok nélkül számos vibrátort lehet használni a vízben, sokan a kádban találják meg a legkellemesebb maszturbációt.

Valamilyen oknál fogva a legtöbben úgy gondolják, hogy választaniuk kell: vagy nem, vagy maszturbáció, szélsőséges esetben a folyamatok időben szét vannak választva. De a nők 80% -a számára csak klitoris orgazmus érhető el, amelyet a klasszikus szex minden gyönyörének ellenére meglehetősen nehéz elérni csak egy tag segítségével.

Ne habozzon további stimulációs eszközöket használni, a legfontosabb az, hogy erre felkészítse a partnerét, hogy ne alakuljon ki komplex. A férfiak azonban többnyire csak ennek örülnek.

Hogyan kell gondoskodni a rezgésstimulátorokról?
A törődés nem jelent újdonságot, csak be kell tartanod pár jól ismert elemi szabályt. A betegségek elleni védelem érdekében ne adja át az eszközt másoknak.
- Használat előtt és után mossa le a játékot szappannal és meleg vízzel;
- Egyes eszközök esetében, amelyeknél ezt az utasítások jelzik, korlátozódjon speciális antibakteriális törlőkendővel történő törlésre.

Elég lesz követni ezeket az egyszerű feltételeket, és a serkentő sok éven át szolgál majd Önnek, percekig és órákig édes, egyedülálló örömet okozva.

Keresés