Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan csábíts el egy lányt?

Hogyan csábíts el egy lányt? A férfiak természetüknél fogva vadászok, de nem minden lány hajlamos fogadni a férfi udvarlását és bókjait. Ha a csábításod zsákutcába került, akkor segítünk. Termékeink vannak, amivel a női vágy fokozható, és tippek, amikkel közelebb juthatsz a neked tetsző nőhöz!

A hormonok felelnek azért, hogy két ember egymáshoz vonzódik: Ezek gyakrabban dobognak a szívben, és a gyomorban lévő pillangók megrebbennek. Néha nehéz felhívni a figyelmet éppen a férfi vagy női hormonok elégtelen termelődése miatt, ilyen esetekben a külső vonzerő, az ajándékok és bókok bősége ellenére is elutasítást fogsz kapni a közeledés után. 

Hogy csábíts el egy nőt?

Nem szabad kétségbe esnie, a 21. században a tudósok közel kerültek ahhoz a természetes vonzerő-index tanulmányozásához, amely a mesterséges feromonok piaci megjelenéséhez vezetett, ami nemcsak átmeneti érdeklődést okozhat, hanem mély szeretetet is okozhat, amely akkor sem tűnik el, ha egy szerelmi bájital vége lesz. Csak az első impulzusra van szükséged, amely lehetővé teszi a lány számára, hogy férfit vegyen figyelembe benned, és akkor a természet mindent megtesz maga.

A feromonokat tartalmazó termékek piaca mára hatalmas, és az illatok néha szédítőbbek, mint a drága kiváló márkáké. Azt tanácsoljuk azonban, hogy nézze meg közelebbről a szagtalan férfi parfümöt , amelynek hatása teljes erővel kiderül az első használat óta.

Hogy csábíts el egy lányt?

A szexparfümök egyes parfümjein látható az oxytrust jel. Ez azt jelenti, hogy a parfüm a klasszikus férfihormonok mellett az oxitocin hormont is tartalmazza, amely felelős a ragaszkodásért és a bizalomért. Honnan tudja, melyik verzió a jobb? Ha csak ideiglenes kapcsolatot tervez, mondjuk éjszakára (a klubok számára releváns), akkor javasoljuk a szokásos verzió használatát. Ha az erős és hosszú távú kapcsolatokra koncentrál, akkor az oxitocin a legjobb építőanyag a szerelem számára egy párban.

Az oxitocint további bónuszai: azokat olyan emberek vásárolják meg, akik nemcsak lányokat keresnek, hanem fontos találkozók előtt is. Például, ha nagyon szorong egy interjú előtt, egy csepp parfüm teszi lehetővé, hogy a potenciális munkaadók nemtől függetlenül nagyobb hűséggel mérlegeljék a jelöltséget, mert az oxitocin ugyanúgy működik minden embernél. A szeszes italok ezen változatát pszichológusoknak, újságíróknak, értékesítési vezetőknek és mindenki másnak is ajánljuk, akiknek szakmája szoros együttműködést jelent az emberekkel. Remekül hangzik, igaz?

De ha még mindig érdekel egy illatszer-összetevővel rendelkező parfüm, akkor javasoljuk, hogy ismerkedjen meg kedvenceinkkel. Munkatársaink és vevőink személyesen tesztelték a férfiaknak szánt összes illatunkat. A feromonokkal ellátott parfüm nemcsak azt teszi lehetővé, hogy partnert találjon, hanem önbizalmat ad, és örökre megszabadítja a komplexektől. Élvezd!

A csábítás gyakorlati fortélyai

Mielőtt megtennéd az első lépést, lazulj! Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek a nők vonzalmának kialakítása közben, hogy túlaggódnak a csábítással kapcsolatban. Ez bármilyen lehetőséget, ami eddig a kiválasztottnál volt, tönkre tesz.
Az első a csábítás játékában, hogy játszd, mintha egy játék lenne és nyugodj meg. Ha már megvan, sokkal gyakrabban fogsz mosolyogni és egy olyan elégedett ember látszatát fogod kelteni, akit a nők szeretnének maguk mellett tudni.

Mindegy, mit csinálsz, csak csináld magabiztosan! Egy nő mindig emlékszik az első benyomásra rólad. Tehát bármit csinálsz, bizonyosodj meg felőle, hogy magabiztosan cselekszel a nőd előtt, mert a nők vonzódnak az olyan pasikhoz, akiknek magas az önbecsülésük.
Ez magában foglalja a testbeszédet is. Mindazonáltal győződj meg arról, hogy nem viszed túlzásba, és nem leszel arrogáns.

Bókolj neki, de tapintatosan! A nők mindennél jobban szeretik a világon, ha bókolnak nekik és dicsérik őket. Mindazonáltal ezeknek a bókoknak finomaknak kell lenniük, máskülönben mesterségesnek tűnhetnek. A nők szeretnek együtt lenni olyan pasival, aki értékeli őket, de ugyanakkor nem kínozza őket ostoba, mindennapi csajozós szövegekkel. A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.

Törődj magaddal! A nők szeretnek olyan pasival lenni, aki jól öltözött, tiszta, fit, tehát tegyél róla, hogy mindig friss legyél, amikor mellette vagy. Nélkülözhetetlen, hogy némi időt eltölts a külsőddel. Mindig óvakodj olyan dolgoktól, amik kiakasztják a nőket. 
Ha azt szeretnéd, hogy egy nő észre vegyen, akkor a legjobb ruháidra lesz szükséged. Ha arra számítasz, hogy találkozol majd valakivel, aki tetszik (például egy szórakozóhelyen, bulin, vagy más eseményen), akkor érkezz felkészülten. Öltözz ki az alkalomhoz illően!
Válassz csinos ruhákat, amik jó fényben tüntetnek fel téged. Ha úgy érzed, hogy ruhatárad túl visszafogott, akkor ideje bevásárolni. Egy jó ruhaüzletben az eladók segítenek majd találni valamit, ami illik hozzád.

Nevettesd meg! Ha meg tudsz nevettetni egy nőt és el tudod vele feledtetni a gondjait, még ha csak egy kis időre is, nagy esélyed van a meghódítására. Élvezni fogja a társaságodat, és több időt akar majd veled eltölteni. Azonban légy biztos benne, hogy a viccek, amiket elsütsz, nem szexuálisan kihívók vagy bántók neki. 

Használj illatokat! Ha meghívsz egy nőt magadhoz, rengeteget számít, hogy milyen illatú lakásban vagy házban fogadod őt, fontos az első benyomás! Szellőztess ki alaposan, mielőtt megérkezne, majd gyűjts meg egy kellemes illatú füstölőt. Persze ne egy telefüstölt lakásban fogadd, de lehessen érezni a kellemes illatot már az első pillanattól kezdve. Válassz valami könnyed illatot, például vaníliát vagy szantálfát.
Ha tudod, hogy mit szeret, akkor próbálj meg olyan illatot szerezni. Erre egy korábbi találkozásotok alkalmával érdemes rákérdezni, persze nem közvetlenül, hanem természetesen beépítve a kérdést a beszélgetésbe.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: erotika férfiaknak hírek szex

Keresés