Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell használni a prosztata masszírozót?

Hogyan kell használni a prosztata masszírozót? Széles körben elterjedt sztereotípia szerint a prosztata masszázst csak a nem hagyományos szexuális irányultságú férfiak vagy a nemi szervek problémáival küzdők gyakorolják. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy ez a gyakorlat hogyan javítja és változtatja meg a szokásos szexet, közelebb vihet partneredhez és új érzéseket adhat. Valamint arról, hogy miként válasszuk ki a megfelelő és anatómiailag helyes masszírozót vagy prosztata vibrátort.
A prosztata masszázst gyakran javasolják az orvosok különböző férfibetegségek kezelésére és megelőzésére. Ezért az orvosi eljárás szerepe szilárdan meg van erősítve benne. A szexológusok kutatása során azonban kiderült, hogy a prosztata a férfi második legfontosabb erogén zónája a pénisz után.

Kinek kell prosztata masszázs?
Ez azt jelenti, hogy nagyszámú idegvégződés van, és ennek a zónának a megfelelő stimulálása biztosan felejthetetlen szexuális érzéseket fog okozni. A prosztata masszázs rendkívül hasznos, beleértve az abszolút egészséges férfiakat is, a kismedencei szervek torlódásának megelőzésében.
A masszázs manuálisan, kéz segítségével és speciális masszírozókkal egyaránt elvégezhető.

Ha úgy dönt, hogy játék nélkül kipróbálja ezt, mindenképpen használjon kesztyűt és sok síkosítót. Kívánatos további hatásokkal, például relaxáló hatással, kis fájdalomcsillapítással, vagy gyógyító és regeneráló hatással. Ennek célja a fájdalom és a sérülés elkerülése. Fontos megérteni, hogy a prosztata kézi masszázsa csak partner részvételével lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a gyakorlat az előnyök és az öröm mellett tovább hozza közelebb egymást. Végül is itt fontos a teljes bizalom és az egymással való interakció.

A legfontosabb egészségügyi érvek a masszázs mellett
- Megszünteti az átmeneti merevedési zavarokat. A potenciális előnyök mögött rejlő elmélet szerint a prosztatamasszázs vérbőséget okoz és fokozza a véráramlást, amely a prosztata erőteljes fejéséből vagy masszírozásából adódik, mivel az erekció nagyrészt a jó véráramlás eredménye.
- Enyhíti a vizelési problémákat. Ha valakinek duzzadt a prosztatája vagy gyulladásban van, akkor a prosztata irritálhatja a húgyhólyagot, mely fájdalmas vizelési ingert válthat ki kevés vizelettel vagy anélkül.

A prosztatamasszázs a prosztata gyulladását és a vizelési problémák csökkenését eredményezi. A közeli medencefenék izomzatának manipulálása, amely összehúzódik és elernyed a vizelés során, javítja a vizelet áramlását is.
- Csökkenti és akár meg is szünteti az ejakuláció közben fellépő fájdalmat. A fájdalmas ejakuláció fertőzés vagy gyulladás következtében alakulhat ki. Azt is jelezheti, hogy elzáródás van az ejakuláris csatornában. Az izmok manuális manipulálása a prosztata masszázs során tovább enyhítheti az ejakulációs fájdalmat.
- Enyhíti a prosztata gyulladás okozta tüneteket. A prosztatagyulladást bakteriális fertőzés okozza. A tünetek közé tartozik a vizelettől az ejakulációig terjedő fájdalom. A prosztatagyulladásban szenvedő betegek körülbelül 25%-ánál gyors eredményeket értek el a prosztatamasszázzsal és sikerült enyhíteni a panaszokat, azonban a hangsúly a megelőzésen van.

Prosztata stimuláció a szex alatt
A prosztata stimulálható a párok szex közben is. Ehhez speciális masszírozókat használnak. Általában erekciós gyűrűvel rendelkező anális dugó alakúak. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse a játékot a férfi testén. A popsi dugó súrlódó mozdulatokkal stimulálja a prosztatát, az erekciós gyűrű pedig fokozza az erekciót és meghosszabbítja a közösülést, ami általában javítja a szex minőségét. Egy férfi fényesebb orgazmust kap a fő erogén zónák egyidejű stimulálása miatt.
 Ezek a játékok vibrációs funkcióval vagy anélkül érkeznek. Az egyik legsikeresebb modell a Fun gyár izgatója.... Ezt a gyártót megkülönbözteti az a tény, hogy a szexológusok, urológusok és nőgyógyászok mindig részt vesznek játékaik fejlesztésében. Ez azt jelenti, hogy anatómiailag a lehető leghelyesebbek. Egy ilyen játékban ez nagyon fontos, mivel egyszerre több funkciót kell ellátnia. Csizmagyűrű nagyon kellemes tapintású orvosi szilikonból, rezgésmentes. A popsi dugó nagyon kicsi, és kezdőknek is megfelelő. A kakasgyűrű jól nyúlik, ami lehetővé teszi, hogy mind a pénisz tövére, mind a herezacskó alá helyezze.

Online áruházunkban és szexshop üzletünkben sokféle ilyen típusú játék található. Van, amely rezgéssel és rezgőgyűrűvel van felszerelve, vannak lehetőségek nagyobb és domborított dugókkal.

Ezek a játékok azonban nem nagyon alkalmasak teljes prosztata masszázsra, inkább kiegészítik a szexet. A masszázshoz a vibrációval vagy forgatással rendelkező anatómiai masszírozók a legalkalmasabbak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő prosztata masszírozót?
Az első dolog, amit tudnia kell a játék kiválasztásakor, hogy nem egyenes, hanem ívelt. Ez a forma lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja és jobban stimulálja a kívánt pontokat. A leghatékonyabbak a masszírozók, amelyeknek nemcsak a megfelelő alakú merülő részük van, hanem egy külső stimulátor is, amely használatakor a herezacskó alatt helyezkedik el, és ezenkívül stimulálja a perineumot. A játéknak erős, mély rezgéssel kell rendelkeznie. Az ilyen masszírozók a legjobb választás lesz azok számára, akik egyedül tervezik a masszázs elvégzését. Az INTIM CENTER szexshop weboldalon számos különböző árkategóriájú, méretű és funkcionalitású modell található. 

Hogyan lehet elkerülni a hibákat a prosztata masszírozsa során?
- Szükségesen kenve. Ez segít elkerülni a kényelmetlenséget és a sérüléseket;
- Csak speciális, intim kenőanyagokat használjon; olajokat, tejszínt, vazelint és más rögtönzött eszközöket nem használhat kenőanyagként;
- Minőségi anyagokból készült anatómiai formájú masszírozó;
- Jobb, ha a masszírozó fel van szerelve rezgéssel;
- A játéknak varrat nélkülinak és a munkarésznek teljesen vízállónak kell lennie;
- A masszázs után feltétlenül kezelje a játékot egy tisztító antibakteriális szerrel;
- Ne legyenek hirtelen mozdulatok, mindent simán és pontosan csinálunk;
- Ha a gyakorlat kettős, fontos a partnerek közötti összehangolás és bizalom.

A prosztata masszázs mint szexuális gyakorlat kibővítheti a megszokott keretet és javíthatja a nemi életét. Ezenkívül a prosztata masszázsból származó orgazmus többször erősebb, mint a pénisz ingerlése. Emellett a magömlés során a prosztata titka kiválik ebből a folyamatból, amely a szervek stagnálásának megelőzése. Vagyis ez egy olyan gyakorlat, amely lehetővé teszi az üzleti élet és az öröm ötvözését. Emellett az ízületi prosztata masszázs a partnerrel való intimitás új aspektusa.

Hogyan találjuk meg a prosztata mirigyet?
A prosztata megtalálása nem mindig könnyű. Egyes férfiak inkább egyedül csinálják, míg mások inkább partnerrel csinálják, preferenciájuktól függően. Mint már említettük, a prosztata mirigy körülbelül a herezacskó és a végbélnyílás között helyezkedik el a test belsejében.

Kerüljön kényelmes helyzetbe: feküdjön a hátán, és emelje fel a lábát, vagy hajoljon le úgy, hogy felsőteste az ágyon nyugszik. Ezután vigye fel a kenőanyagot a mutatóujjára, és lassan helyezze be a végbélnyílásába. Érezzen egy kis érme méretű kis dudort – a végbélnyílás elülső falán található, a has oldalán. Ez a P-pont!

Hogyan lehet stimulálni a prosztatát?

Ha ez az első tapasztalatod az ilyen szexuális játékokkal, akkor minden mozgásnak lassúnak és simának kell lennie. Az érzések lehetnek hihetetlenül kellemesek vagy nagyon fájdalmasak, attól függően, hogy milyen típusú stimulációt választ.

Először győződjön meg róla, hogy a kenőanyagot az ujjaira és a végbélnyílására alkalmazza, hogy a stimuláció ne okozzon fájdalmas érzéseket. Amikor megtalálta a P zónát, kezdje el lassan dörzsölni, miközben az ujját a prosztata fölé mozgatja. Ne feledje, mely mozdulatokkal és mely helyeken érzi magát a legkényelmesebbnek.

Egy kicsit nagyobb nyomást gyakorolhat a prosztatára, és megnézheti, hogyan érzi magát. Sok férfinál a prosztatára nehezedő nyomás növekedése orgazmushoz közeledik. De a nyomás mindig csökkenthető az öröm meghosszabbítása érdekében.

Kipróbálhatja az élesebb fel és le mozgásokat, hogy intenzívebbé tegye a stimulációt. Ha a prosztatáját egy partner stimulálja, akkor ez szép kiegészítője lehet az orális szexnek. Ez nemcsak új érzéseket hoz, hanem kissé elvonja a figyelmet az anális behatolástól és segít pihenni.

Használhatok prosztata masszírozót?
Jobb, ha tovább lép a prosztata szexuális játékaira, miután már megpróbálta stimulálni az ujjaival. Akkor könnyebb lesz érezni a prosztata mirigyét egy masszírozó segítségével, és felejthetetlen élvezetet szerezni.

A masszírozót az egyéni anatómiájának és a kívánt stimuláció típusának megfelelően kell kiválasztani. Ha szeretné behajlítani az ujját, szüksége van egy jelentős ívű masszírozóra, például a Nexus Titus prosztata masszírozóra. Ha viszont egyenesen és feszülten tartja az ujját, akkor a prosztata rezgés stimulátor megfelelő az Ön számára.

Sokan azt gondolják, hogy a nagy masszírozók - mint például a Rock Off Rude prosztata vibrátor - már haladó felhasználóknak szólnak, de a valóságban ez nem így van. A nagyobb masszírozó ideális kezdőknek, mivel könnyebben megtalálják a - P zónát, de egy kis érintkezési felületű masszírozó - mint például a Nexus G-Play prosztata masszírozó - nehezebb meghatározni a prosztata helyzetét, de az érzések intenzívebbek.

A Nexus prosztata masszírozók sorozata híres arról, hogy segít a férfiaknak hosszú és erős orgazmus elérésében. Kényelmesen használhatók, mivel a kezed jelenleg szabad. Ebben a sorozatban sokféle formájú és méretű masszírozót találhat. A termékleírás és a vélemények elolvasása után meghatározhatja, hogy melyik masszírozó megfelelő az Ön számára. A masszírozó kiválasztása rezgésfunkcióval vagy anélkül ízlés kérdése. De ne feledje: kikapcsolhatja a rezgést, de nem adhatja hozzá

Dobja el az erről hallott sztereotípiákat, és fedezzen fel egy újfajta örömöt. Ha mindent tudni szeretnél a prosztata kéjről, ezekben a cikkekben is foglalkozunk vele:

A prosztatát a férfiak G-pontjának is nevezik. A legkönnyebbel ujjal lehet izgatni, vagy egy segédeszközzel aminek a neve a prosztatastimulátor. Ívelt kialakításának köszönhetően pontosan elér oda, ahova el kell.


Mi az a urológia masszázs?

Az urológiai masszázs nem csak a férfi test számára hasznos eljárás. Vannak esetek, amikor lehetetlen megszabadulni a prosztata vagy az urogenitális rendszer más szerveinek patológiáitól.

Egyes férfiak óvakodnak a manipulációtól, kellemetlennek, sőt megalázónak tartják. Ez az oka annak, hogy megtagadja az orvos látogatását még olyan tünetek esetén is, amelyek jelzik az urológiai betegségek jelenlétét. Fontos tudni, hogy az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, mert komoly következményekkel járhat, hogy megszüntesse, mely radikális intézkedésekre lesz szükség.

Az urológus rendszeres látogatása kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez és a szexuális diszfunkció megelőzéséhez. A vizsgálat során a képzett urológus nemcsak azonosítja a problémákat, hanem hatékony módszereket is választ azok kezelésére, amelyek közül az urológiai masszázs megkülönböztethető. Ezt a manipulációt  tapasztalt, szakértelemmel és tudással rendelkező szakemberek végzik. A klinikára járás garantálja a fizikai és pszichológiai kényelmet.

A prosztata masszázs előnyei - A prosztata problémák a leggyakoribbak az idősebb férfiaknál. A közelmúltban csökkenő tendencia mutatkozott a prosztata mirigyét érintő patológiákban szenvedő férfi betegek korában.

Az ellenük folytatott küzdelem az urológus hatáskörébe tartozik, aki nemcsak diagnosztikai módszereket választ ki a betegségek kimutatására még a fejlődés korai szakaszában is, hanem megfelelő kezelést is előír, amely lehetővé teszi a beteg számára, hogy gyorsan visszatérjen a normális életbe. Gyakran a legjobb hatás érdekében prosztata masszázst kell végezni.

A kézi művelet enyhíti a gyulladást, a fájdalmat és a kényelmetlenséget, valamint fokozza a gyógyszeres kezelés hatékonyságát, ami miatt a következők fordulnak elő:
- a vér beáramlásának és kiáramlásának stimulálása;
- a felhalmozódott szekréciók eltávolítása;
- a fájdalom szindróma csökkentése;
- növeli a szervezet érzékenységét a gyógyszerekre;
- Jobb vizelés.

A megfelelő prosztata masszázs segít megtisztítani a prosztata csatornát, ami segít enyhíteni a prosztatagyulladás tüneteit. A prosztata masszázs típusai:
- Számos különböző típusú eljárás létezik.
- Egyenes, amitt több típusra oszlik:
Transzrektális. Az eljáráshoz bougie-t használnak, amely egy orvosi műszer puha vagy kemény rúd formájában, fúvókával felszerelve.
Hardver. Ezt kizárólag orvosi intézményben szakképzett szakember végzi, és mágneses impulzusoknak, sűrített levegőnek, hőmérsékletnek, elektro-lézer sugárzásnak vagy rezgéseknek van kitéve.
Ujjak. Ez a prosztata masszázs leggyakoribb típusa. Természetesen a szakember beállítja a kézi hatás erősségét a prosztata sűrűsége és a beteg érzései alapján. Az eljárás behatolás nélkül hajtható végre, ha a nyomás kívülről történik. Ez magában foglalja a hidromasszázst is, amely előzetesen bélmozgást igényel beöntéssel. Néhány perccel az előkészítő szakasz után antiszeptikus oldatot injektálunk a végbélbe, amelyet körülbelül fél órán át tartanak benne.
Közvetett. Ez a típus magában foglalja a különböző gyakorlatok elvégzését, amelyek elősegítik a perineum izomszöveteinek összehúzódását. A bioaktív pontokra gyakorolt hatás formájában is elvégezhető.

A manipuláció mechanikai és reflex módszerekből áll a prosztata mirigy, valamint az ágyéki, a sacrum és a has befolyásolására. A következő esetekben jelenik meg:
- A prosztata szekréciójának vizsgálata patológiáinak diagnózisának részeként.
- Krónikus prosztatagyulladás által okozott szexuális diszfunkció.

A maghólyagokat és más patológiákat érintő gyulladás, beleértve: cuperitis; spermatorhoea; krónikus urethritis; fertőző és nem fertőző prosztatagyulladás; a herék traumás gyulladása és függelékei; a prosztatagyulladás katarrális formái; vesiculitis; prosztata atónia.

A prosztata masszázs a következőkre is javallott:
- stagnálás benne;
- csökkent szexuális aktivitás;
- genetikai hajlam a prosztatagyulladásra;
- állandó fájdalom a medence területén.

Az urológiai masszázs ellenjavallatai:
Az ellenjavallatok között vannak orvosi jellegűek, amelyek jelenlétében a manipuláció kárt okozhat, például:
- a meglévő patológia progressziója, amelynek hátterében a beteg kedvezőtlen állapota van;
- szövődmények kialakulása.

A prosztata masszázs Budapesten vagy más városokban ellenjavallt a következő betegségek jelenlétében:
- Prosztata hiperplázia vagy más jóindulatú növekedés.
- Prosztatagyulladás akut formában vagy krónikus betegség súlyosbodása.
- Kalkulusok jelenléte a prosztata csatornáiban.
- Anális repedések.
- A hemorrhoidális vénákat érintő gyulladás.
- Rákos daganatok, valamint a proliferatív folyamatok jelei a prosztata mirigyében.
- A végbél betegségei.
- Szabálytalanságok a vizelet kiáramlásának folyamatában és a maradék vizelet fokozott érzése.

Az urogenitális rendszer gyulladásos patológiái, akut és krónikusan visszatérő. Hogyan történik az eljárás? Az urológiai masszázs időtartama 10-15 ülés, amelyek mindegyike körülbelül öt percig tart. Javasoljuk, hogy hetente 2-3 alkalommal tartson üléseket. A leggyakoribb módszer az ujjal történő masszázs. Az eljárást a végbél elülső falán keresztül végezik:

  • A kezdeti szakaszban a betegnek az oldalán kell feküdnie, hajlított lábakkal. Térd-könyök helyzetben is elvégezhető. Ekkor a szakember orvosi kesztyűt helyez a kezére, és a mutatóujját vazelinnel vagy zsíros krémmel keni.
    Ezután egy ujját behelyezzük a végbélnyílásba, majd a végbélbe helyezzük.
    Miután érezte a prosztatát, a szakember nem kezd masszírozni, simogató mozdulatokat végezve.

Fontos megérteni, hogy az eljárás meglehetősen összetett, ezért csak a megfelelő képesítéssel rendelkező egészségügyi dolgozó végezheti. 

Felkészülés prosztata masszázsra egy férfi számára
A manipulációra való felkészülés folyamata nem jelent bonyolult műveleteket. Fontos, hogy vigyázzon a belek tisztítására, ami elkerüli a kínos pillanatokat. Ebből a célból tisztító beöntésre van szükség. Ezenkívül érdemes biztosítani, hogy a húgyhólyag tele legyen körülbelül egy liter víz ivásával. Az urológiai masszázs előtt zuhanyozni kell. Fontos, hogy különös figyelmet fordítsunk az anális terület higiéniai eljárásaira.

Bármely illetékes szakember részletes tájékoztatást adhat az eljárás előkészítéséről és végrehajtásának folyamatáról, hogy pszichológiailag hangolja a beteget. Fontos, hogy válasszon egy egészségügyi intézményt, ahol magas színvonalú szolgáltatást kaphat.

Keresés