Termékek Menü

Hogyan válasszunk egy jó vibrátort

Hogyan válasszunk egy jó vibrátort

Amint már észrevehetted, szexshop üzletünk és online szexshopunk gazdag, változatos választékot kínálnak Önnek, mindenféle formájú, méretű, színű vibrátorból. Ezért a választás nehéz feladattá válik. A termékek funkcionalitása folyamatosan bővül, és a felhasználási módszerek is egyre bonyolultabbak. A vibrátor blogban mindent megtudhatsz a vibrikről, és itt azt, hogy milyen eszközök képesek maximális örömet okozni?

A szexboltban eladóink segítségére lesznek, ha kívánja részletes tanácsokat és segítséget nyújtanak az Ön számára megfelelő készülék kiválasztásában. Az emberek azonban nagyon gyakran félnek szakértő segítségét kérni az elemi félénkség és a saját bizonytalanságuk miatt, ezért ebben a cikkben úgy döntöttünk, hogy adunk néhány tippet, amelyeket követhet, amikor önállóan választja meg a szexjátékot.

A vibrátorok jogosan foglalják el a szexüzletünkben az értékesítés vezető helyét; egyformán népszerűek mind az azonos neműek, mind a hagyományos párok körében. Ennek a szexuális játéknak a célja nagyon változatos, vannak klitorális, hüvelyi és anális vibrátorok. Az ilyen stimulánsok nemcsak az intim élet megújítását teszik lehetővé, hanem fényes orgazmusokat is elérhetnek, nyugodtabbá és bátrabbá válhatnak az ágyban.
A legjobb budapesti szexshop üzletünkben nemcsak teljes méretű vibrátorokat, hanem kis méretú stimulátorokat is vásárolhat, amelyeket nyaraláskor vagy egy más jellegű útra is elvihet, ha kívánja. Egy kis vibrátor nagyon kevés helyet foglal el az erszényében. Egy ilyen szexuális játék akár eredeti ajándéknak is tekinthető egy kedves, bátor vagy éppen ellenkezőleg nagyon szerény barátok számára.

Melyik zónához
Ha szexboltba látogat, először döntse el, melyik zónákat szeretné használni: csikló, hüvely, végbélnyílás? Ha csak a hüvelyt akarja használni, akkor bármilyen valódi pénisz alakját utánzó vibrátor alkalmas Önnek. Ha olyan eszközt szeretne, amely egyszerre masszírozhatja a hüvelyt és a csiklót, válasszon olyan termékeket, amelyek hajtásokkal rendelkeznek a csikló izgatói.

Több zóna egyidejű expozíciója biztosítja a legfényesebb orgazmust. Az anális hüvelyi vibrátorok nagyszerű lehetőségek az anális szex szerelmeseinek.
A G-pont számára az ívelt fejű termékek az Ön számára megfelelőek. Olyan modern vibrátorokat is vásárolhat, amelyek egyszerre érinthetik az összes zónát, beleértve a G-pontot is. És a tapadókorongos készülékek mindenképpen vonzóak lesznek azok számára, akik felülről szeretik.

Felület
Figyeljünk a játékok felületére. Ezek lehetnek bordák, pattanások, kiálló erek és térfogati fej, vagy csak sima felület. Minél több kiemelkedés van a felszínen, annál intenzívebb a hüvely falainak ingerlése, annál fényesebbek és sokoldalúbbak az érzések.

Méret
Döntöttünk a célról és a formáról. Térjünk át a méret kiválasztására. Itt rendkívül óvatosnak és körültekintőnek kell lennie. Nem szükséges nagyobb és vastagabb dologba rohanni. Kezdje kicsiben. Egy kicsi eszköz sokkal kényelmesebb és kényelmesebb lesz minden lány számára, de egy nagy problémája.

Anyag
A következő ugyanolyan fontos kiválasztási kritérium az anyag. Ez lehet műanyag, szilikon, hőre lágyuló kaucsuk TPR, latex, gél és természetesen a legdrágább cyber vagy ultraskin. A műanyag termékek egyáltalán nem hajlékonyak, inkább csikló stimulációra alkalmasak.
A gélből és szilikonból készült játékok nagyon rugalmasak, kellemes tapintásúak, tartósak, egyszerűek és könnyen használhatók, ráadásul különféle élénk színekben kaphatók: piros, kék, rózsaszín, zöld, barna, fekete, átlátszó stb. a legreálisabbak és a legjobb minőségűek, ezért az áruk valamivel magasabb, mint az összes többi ára.
A lehető legpontosabban utánozzák az igazi emberi bőrt, amit a vásárlók nagyra értékelnek. Ez azonban egy kicsit áhítatos ápolást igényel, ellentétben a többivel. Egy másik anyag bársonyos tapintású orvosi szilikon, amelyből elit szex játékok készülnek. Hipoallergén és teljesen biztonságos a használata.

A vibrátorok gyártása során hipoallergén, nem mérgező, nem porózus komponenseket használnak, amelyek teljesen kiküszöbölik az allergia és irritáció megjelenését. A tartós és jó minőségű női vibrátorok lehetővé teszik, hogy hosszú évekig szolgáljon, és valódi örömet szerezzen tulajdonosainak. A vibrátorok ideálisak egyéni használatra, és szexuális játékokban is használhatók, amelyek élénk érzelmeket okoznak mindkét partner számára.

Rezgőerő
Egy másik kritérium a vibrációs erő. Itt minden világos: minél erősebb a rezgés, annál erősebb az izgalom és annál érzékesebb az érzés. A rezgésszabályozó lehet beépített - gyakrabban ez csak egy kerék az intenzitás beállításához -, vagy távirányítón vezetékes. ​A maximális élvezet érdekében a vibrátorok különböző rezgési sebességgel és üzemmódokkal rendelkeznek. A vízálló modellek lehetővé teszik a játék használatát még a fürdőszobában is. Az új kísérletek felfrissítik a kapcsolatokat, szenvedélyt, könnyedséget és új érzelmeket hoznak bennük.

Vízállóság
Egy ilyen vibrátor minden bizonnyal nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a szexuális szórakozáshoz és a játékhoz a vízben. Ha meleg jakuzziban, fürdőben vagy zuhanyzóban pihen, egyedül és partnere mellett élvezheti az izgalmas rezgéseket.

Energia
Elemek, vagy töltés? Sok vibrátort AA vagy pinky AAA elem táplál. De a közelmúltban a felhasználók felkérték az akkumulátorból származó vibrátorok működését. Így nincs szükség az elemek megfelelő időben történő keresésére. Csak előre kell töltenie a készüléket.

Szexuális játékaink alacsonyabb zajszinttel rendelkeznek, ez lehetővé teszi, hogy lazítson és élvezze az intimitást, amennyire csak lehetséges. Ne féljen a szex új felfedezéseitől, kövesse érzéseit, érzelmeit, fantáziáit, kedveskedjen önmagának és partnerének - ez bizalmat fog adni a mindennapi életben.

Szín
Válasszon egy vibrátort az ízlése és vágyai szerint. Sokan kedvelik a hagyományos hússzínű játékokat: ezek a legreálisabbak. Mások szépségük és stílusuk miatt szeretik az élénk színeket. Vannak olyan termékek is, amelyek sötétben világítanak azok számára, akik szeretik a szokatlant. De a lányok legnépszerűbb színei a rózsaszín és a piros.

Keresés