Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Intim ajándékok nőknek szexshopból

Intim ajándékok nőknek szexshopból

Szexboltból meghitt ajándékok nőknek. Sokak számára nagyon merésznek tűnhet a szexshopból beszerzett intim ajándékok témája, de tudjuk, hogy az ilyen ajándékok megérdemelten népszerűek, és örömmel eláruljuk, miért. A szexkereskedésből származó ajándék mindig a ragaszkodás és a különleges közelség jele. Ugyanakkor az intim ajándékok törékeny területet jelentenek, ahol az örömtől, kéjes borzongástól kezdve rossz érzetet is kelthetünk. Mit adhatsz egy szexboltból, hogy ne sértsd meg a címzettet és ne okozz furcsa érzést?

Amikor közelednek az ünnepek, bármelyik ember már előre gondolkodik, hogyan gratuláljon kedvesének. És annyi ünnep van! Az újév és a szeretett születésnapja mellett van még karácsony és Valentin-nap. És emellett vannak olyan párok, amelyeknél szintén nagyon aranyos meglepetéseket szoktak adni nagyon személyes időpontokra: az ismerkedés napjára, a közös élet kezdetének dátumára, és természetesen komolyabb ünnepekre, az esküvő napjára, az első gyermek születésnapjára stb.

És ebben rejlik a legnehezebb rész. Nagyon sok ünnep van, de az ajándékozás lehetőségei. Új fülbevalók, telefon, kozmetikai üzlet tanúsítványa. Ezzel általában megszűnik a fantázia. Legalábbis azoknak a férfiaknak, akik még nem kezdték el szeretett lányaikat szexuális ajándékokkal meglepni a legjobb szexshop boltból.

Nyilvánvaló, hogy első gyermeke születésére nem valószínű, hogy szexuális ajándékot adna a feleségének, de ha meghittebb randikra ​​kerül a sor, akkor az ilyen meglepetések nagyon megfelelőek lesznek. Ráadásul, ha hosszú távú kapcsolatról van szó, az intim boltban található szexuális játék remek módszer arra, hogy emlékeztesse kedvesét arra, hogy még mindig nagyon kívánatos.

Ha még nemrégiben élt párkapcsolatban, és élvezi az édesség-csokor időszak minden gyönyörét, akkor ilyen meghitt ajándékokat adni nem csak lehetséges, de meg is kell! Végül is, most a szexkísérletek kérdésében tett kezdeményezést különös lelkesedéssel támogatják. Tehát ne hagyja ki az alkalmat, hogy valami szokatlan és izgalmasat kínáljon partnerének a szexboltból.

És természetesen érdemes néhány szót mondani arról, hogy miért nagyon fontosak az ilyen szexuális ajándékok, ha látja, hogy barátja szerény és nagyon félénk. Az a tény, hogy sok lánynak nehéz megengedni maguknak a huncutkodást, amiből Ön élvezheti. Sokkal könnyebben dönthetnek ilyesmiről, ha a kezdeményezés férfitól származik.

A szexuális ajándékok típusai

Fentebb már beszéltünk arról, hogyan válhatnak egy nő számára egy intim boltból származó szexuális ajándékok valódi felfedezéssé egy férfi számára, aki már törte az egész fejét, nos, mit adjon neki?. Most beszéljünk a meghitt ajándékok lehetőségeiről.

Vibrátor
Ez a szexbolt által feleségnek vagy barátnőnek adott ajándék szinte univerzális, és azt mutatja, hogy törődik az örömével. Ilyenfajta ajándék egy úrtól, aki készen áll arra, hogy megvárja, amíg szeretett elsajátítja a szexuális játékszert, először egyedül önmagával, majd már nem tudja visszafogni magát és felhívja.
Szexuális ajándék számára is remek lehetőség, ha gyakran nincs otthon. Végül is, akkor a kedves hosszú éjszakákon át gondolhat rád, és nem unatkozhat egyedül, hanem élvezheti a hűvös vibrátort. Weboldalunkon nagyon sokféle vibrátor található, de többféle modellre szeretnénk felhívni a figyelmét, amelyek a legjobban megfelelnek az ajándékozáshoz. 

- Mini vibrátor - ez az aranyos kis barát könnyedén elfér egy erszényben, így egy lány akár a munkahelyén is elviheti, hogy ebédidőben emlékezzen rád az ajándékoddal.
Womanizer vagy olcsóbb kivitelben a Satisfyer vákuumos csikó kényeztető vibrátor egy érintés nélküli klitorisz stimulátor. A táskában is teljesen láthatatlan, és a vákuumos vibrátorból fakadó érzések olyanok, hogy ha egy lány képes leírni őket, akkor sajnálni fogja, hogy nincs csiklója. Ez a vibri a kellemes meghittségtől gyengéd mosollyal díszíti kedvesének ajkait. 
- Wand - Ez a masszírozó rúd klitorális vibrátor, az egyik legérzékibb felfedezés a másik jelentős számára. A szexbolt ajándékainak korábbi lehetőségeitől eltérően ez nem különbözik tömörségében, de nagyon kényelmes használni együttes játékokra és egy emberre egyaránt. Különösen ajánljuk, ha a lány biztosítja, hogy nem érheti el az orgazmust. A Varázspálca örömet szerez szeretettnek, amelyet még nem ismert!

- Szexkészlet - egy vibrátorkészlet nagyszerű ajándék lesz mind a szexuális játékok tapasztalt szerelmeseinek, mind a kezdő nőknek, mert lehetőséget nyújt különböző eszközök kipróbálására.

Fehérnemű

- Erotikus fehérnemű és kiegészítők - A szexuális játékok mellett az erotikus fehérnemű és a fétis kiegészítők kiváló ajándék lehet egy szexboltban. Egy ilyen ajándékkal valahogy elmondja kedvesének, mennyire kívánatos neked, és hogyan akarod.
- Csipke body - gyönyörű fehérnemű a legjobb nő számára, meghitt hozzáféréssel, résszel a lábak között.
- Hálós harisnya - van valami nagyon meghitt és izgalmas egy ilyen ajándékban egy férfitól, mint harisnya. Ez a kontrasztos harisnyakötésű hálós dizájn megrázza attól a pillanattól kezdve, hogy nője megpróbálja ezt az ajándékot.

Szexpatika

- Kozmetikumok és parfümök - Természetesen a kozmetikumok és a parfümök minden nő számára hagyományos ajándékot jelentenek. De hozzáadhat egy pikantériát egy ilyen ajándékhoz, ha egy szexboltban vásárolja meg. Nagyon jó minőségű kozmetikumok, a barátnőd nem marad közömbös. És miután használta ezt a készletet, többé nem maradhat közömbös!

Vásároljon meghitt ajándékot egy lánynak
Ha szexuális ajándékot szeretne vásárolni egy intim boltban egy lánynak Budapesten akkor személyesen is megteheti. Magyarországon adjon megrendelést az INTIM CENTER online szexshop weboldalán. A személyes vásárlást javasoljuk, eladóink megmondják, melyik szexuális játék a legjobb ajándékhoz. Nem számít, hogy szükséged van-e szexuális játékra ajándékba az újévre, vagy szeretnél ajándékot adni kedvesednek itt mindent megtalálsz, amire vágysz.

Webhelyünk a legjobb szexuális játékok és vibrátorok széles választékát tartalmazza, amelyeket egy barátnőnek vagy feleségnek ajándékozhat meg. Vásároljon ajándékot a feleségének az INTIM CENTER budapesti szexshop boltban, és többször is visszatér egy intim ajándék- és szexjáték-áruházunk webhelyére, hogy újra és újra kedveskedjen a lánynak.

A nálunk történő vásárlás előnyei
- Óriási választék szex játékok ajándékokhoz
- A legjobb szexáru gyártók termékei
- Névtelenség a csomagoknál
- Születésnapi ajándék a feleség vagy a barátnő számára
- Diszkrét eladók a budapesti szexshopban
- Erotikus ajándék egy lánynak

Ne adja ajándékba
Egy kedves embert komolyan megsérthet egy olyan utalással, hogy nem tetszik neki olyan, amilyen.  Például, hogy szeretett feleségének hüvelye már nem ugyanaz, és a férj pénisze már kicsi vagy rövid. 
- Reális vibrátor - Annak a férfinak aki először megy szexboltba, hogy ajándékot vásároljon a feleségének vagy a barátnőjének, nem jó egy reális vibrátor vásárlása. Ehelyett válasszon egy fényes játékot, futurisztikus kivitelben, ezek mindennek látszanak, csak egy fasz. Az intelligens vibrátorok vonzóak lesznek a modern lányok számára: csatlakoztathatók mobilalkalmazáshoz, távolról irányíthatók vagy más játékkal.
- Nagy méretű dolgok - Kétségtelen, hogy ezeknek a játékoknak megvannak a rajongói, de valószínűleg nem tudod, hogy a barátod szereti-e az ilyen játékokat, és ha igen, akkor milyen méretet kedvel. Ha nem tud közvetlenül erről kérdezni, akkor jobb, ha tartózkodik egy hatalmas műpénisz vásárlásától.
- Hiúságot bántó ajándék - Nem szabad pénisznövelő vagy mellnövelő termékek, pénisz meghosszabbító spray, hüvelyszűkítő kenőanyag, anális és szilikon kenőanyag. Helyette Intim kenőanyag ajándékként férjnek, feleségnek, barátnőnek vagy barátnak.
- Az esküvőre ne adjon olyan játékokat, amelyek párban nem használhatók -  Még akkor is, ha tudod, hogy az újonnan készült férj nem a szex istene, és a menyasszony nem a környék összes srácának álma, nem kell erről utalnod az ajándékoddal. Jó ajándékötlet az ifjú házasok számára válasszon együtt használható szexuális játékokat. Az ilyen eszközök felszabadítják és összehozzák a házaspárt.

BDSM kiegészítő ajándékként
Hogyan válasszunk ajándékba egy BDSM kiegészítőt? Nem szabad szadó-mazó kiegészítőt venni, amelyek a kínzás eszközének tűnnek. Nem kell újszülötteknek szánt és végbélnyílásos lyukú latex-munkaruhákat, távtartókat a karokhoz és lábakhoz, megfosztó maszkokat és egyéb ijesztő dolgokat adni. Csak akkor javasoljuk a BDSM kiegészítők adását, ha teljesen biztos abban, hogy egy személy gyakorolja a BDSM-et, vagy kísérletezni szeretne. Még akkor is, ha partnere szereti a komoly alávetett játékot, egy ilyen kiegészítő nem szokványos.

Jó ajándékötlet: Ha meg akarja kötni a kezét akkor vásároljon a rabság formájához szatén szalagot vagy játszani bilincset. Válasszon semleges színeket ezüst vagy rózsaszín, belül szőrmékkel. Adj maszkot, csiklandozót. 

Keresés