Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Lovense Lush és a legjobb távirányítós tojásvibrátorok

Lovense Lush és a legjobb távirányítós tojásvibrátorok

A tojásvibrátorok telefonos vezérléssel, rezgő tojás távvezérléssel kedvelt női szexjáték. A vibrátoros tojások új lehetőségeket nyitnak meg a szexuális fantáziák teljesítésére. A játékok bársonyosan sima felülete, gyengéden és tartósan simogatja az erogén zónákat, hogy felejthetetlen fűszeres érzéseket nyújtsanak.

A vibrotojás használható párok szexében vagy egyéni maszturbációhoz. A tojásvibrátor nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. A játék férfiaknál erogén zónák, például mellkas, csípő, nyak és herezacskó stimulálására használható. Egyes férfiak számára ez a hatás kellemes érzéseket ad.

A vibrotojások miért jók?

A rezgő tojás az érzések teljes ellenőrzése! Képzelj el egy olyan helyzetet, amikor kimész egy forgalmas utcára, vagy részt veszel valakinek a partiján, miközben a partnered követ téged, egy kis távirányítót szorongatva a kezében, amely a rezgő tojást vezérli. És hol van maga az eszköz? Ez egy titok, amiről senki sem fog tudni körülötted!

A rezgő tojásnak, vibratojásnak nevezett szexuális játék szépsége az, hogy teljesen láthatatlan! Miniatűr mérete lehetővé teszi, hogy a test belsejében rezgő eszközzel maradjon, ameddig csak akarja, anélkül, hogy gyanút keltene a beszélgetőpartnerek körében. Az egyetlen, aki véletlenül titkot adhat ki, maga a személy, aki úgy döntött, hogy megpróbálja a dolog hatását magára, mert ha a partner váratlan pillanatban bekapcsolja a vezeték nélküli rezgő tojást, az "áldozat" örömének nyögése megszakítja az egész összeesküvést!

A vibrotojás játékok valóban változatosan sok rezgésmóddal rendelkeznek, ami korlátlanná teszi a fantáziák és érzések repülését. A készülékek könnyen használhatók, kirándulásra vagy sétára is elvihetők. Tökéletes egyéni használatra, szexpartnerek és házaspárok számára egyaránt, ez egy nagyszerű lehetőség a bolondozásra, meghívva partnerét, hogy vegye birtokba a kezelőpanelt, hogy egy váratlan rezgés kellemes meglepetés legyen. Az újabbak rendkívül csendes kialakításúak.

Minden rezgő tojást kenőanyaggal kell használni. A kenőanyag megkönnyíti a bevezetést és véd a kopás és a sérülések ellen. Mivel a legtöbb tojás alakú vibrátor szilikonból készül, a vízbázisú kenőanyag tökéletes számukra

Lehet kombinálni az orális szexet egy rezgő tojással, amely benned lesz, így több örömet fog tapasztalni és gyorsabban orgazmust fog kapni. A hüvelyi vibrátor tojás is hordozható. A vibroegg kis mérete lehetővé teszi, hogy behelyezze a hüvelybe, és folytassa üzleti tevékenységét vagy randevúját. Az irányítás átadható egy partnernek, az új játék valódi örömet nyújt Önnek, és változatosságot hoz a szexuális életébe.

A tojás formájú vibrátor helyettesíti az intim izmok szimulátorát. Alakjának és méretének sajátosságai miatt Kegel gyakorlatokat végezhet, és a rezgés sokkal élvezetesebbé teszi az edzést.

Hogy működik a Lovense Lush távirányítós vibrátor? 

Hogy működik? Egyszerű útmutató a Lovense Lush vibrátorhoz és alkalmazásokhoz. Ha ezt az útmutatót olvassa, akkor valószínűleg kíváncsi arra, hogyan kezelheti ezeket a furcsa dolgokat.
Általában a rendszer a lehető legegyszerűbb: a modul egy speciális alkalmazás segítségével csatlakozik az eszközhöz. Úgy hangzik, mint valami illetlen? Ne aggódjon, most mindent elmagyarázunk az ujjainkon. Vibrációs tojások. Akár maszturbálás, akár előjáték vagy pikáns, szexuális játékok során is jó választás egy vibrációs tojás. A hüvelybe helyezhető, praktikus kihúzóval ellátott, kis méretű tojások intenzív rezgésre képesek. Ám a lényegét nem ez, hanem a távirányítás jelenti: így bárhol és bármikor használhatod… illetve használhatjátok ezt a pároddal.
A barátnőm webkamerás modell. Mi az a Lovense  Lush? Van valamilyen érdekes játéka. Amikor valaki pénzt küld, mert rezegteti belül - kérdezte egy vásárlónk.

Ez úgymond egy távirányítású játék. Amikor valaki pénzt dob, a játék rövid időre távolról bekapcsol. Bekapcsol, így rezeg belül, a hüvelyben. Az eszközök gyártói közül az egyik legnépszerűbb webkamera modell a Lovense. A cég első játékát 2010-ben mutatták be, és egy évvel később a cég bemutatta az első ilyen darabot, a Bluethooth-on keresztül.

A Lovense Lush egy kis vízálló rezgő tojás, amely azonnal slágerré vált minden modellnél, miután tudtak róla, azonnal megvásárolták.

Szóval, mit tehet ez az eszköz a hagyományos változatban további eszközök nélkül?
Három energiamód és négy minta magán a játékon található vezérlőkkel: pulzus, hullám, tűzijáték és földrengés. Attól függően, hogy mennyit dobott, a készülék impulzusokat és időtartamot ad. A Bluethooth adapter most a gomb mellett található, hogy stabilabbá tegye a kapcsolatot.

A készüléknek csak pár lehetősége van az állandó rezgés teljesítményére kézi vezérlési módban, de mi! A rezgés nagyon erős. Azonban nem minden lány lesz képes a játékot a csúcsra hozni. A legérdekesebb dolog egy kellemes előjáték, valamint egy érdekes módja annak, hogy estét töltsön kedvesével egy filmben vagy étteremben, bevásárlóközpontban vagy parkban. Nagyon szeretnék többen kipróbálni valamilyen sétán vagy buszon.

Lovense Lush ismeretetése

A Lowens messze nem az első gyártó, amely teledildonikai technológiát használ, de külön tiszteletet érdemel. A teledildonika (cyberdildonics) olyan technológia, amelyet távolsági szexhez használnak az első szexuális játék és a második közötti kétirányú kommunikációs vonal miatt. A második játék helyett kütyük (okostelefon, táblagép, számítógép stb.) is használhatók a vezérléshez. A technológia célja, hogy a szexuális kapcsolathoz közeli érzést keltsen két ember, akik távol vannak egymástól.

A Lush vibráló tojása egy szexuális játék a jövőből, mert a szerelem távolsága már nem akadály. Nemcsak okostelefonhoz, hanem számítógéphez is csatlakoztatható, valamint közvetlenül az Apple Watchról vezérelhető. Az intelligens vibrátornak nem kell gombokat váltania. Az ingyenes Lovense Remote™ alkalmazást, amellyel a Lowens vibrátorok szinkronizálva vannak, Androidra és iOS-re tervezték. Telepítésével sok lehetősége lesz! Az intelligens vibrátort női stimulációra, partnerrel való játékra tervezték bármilyen távolságban és szabadban való viselésre (fűszeres dátumokra). A valóságban azonban a tartozék hatóköre még szélesebb.

A Lavens Lash a világ egyik elsőszámú vibrátora a webkamera modellek számára is, mert könnyen szinkronizálható egy számítógéppel, és úgy konfigurálható, hogy tokeneket fogadjon az intelligens játékot egy adott időpontban vezérlő nézőtől.

Csomagolás
A termékeket meglehetősen sűrű dobozban szállítják, a paralon tömítések belsejében biztonságosan tartják az erotikus modult, védve a szállítás közbeni esetleges sokkoktól. A szállítási terjedelem a következőket tartalmazza: Intelligens vibrátor Lovense, USB töltőkábel, használati utasítás.

A kompakt rezgő tojás nemcsak az eredeti kivitelben, hanem jól átgondolt anatómiai formában is készül. Két részből áll. Maga a rezgő herék és a rugalmas, puha farok. A lekerekített kemény rész célja a g-pont és a külső erogén zónák (csikló, mellbimbók, herezacskó) simogatásának stimulálása. A faroknak mindig kívül kell lennie, mivel Bluetooth antennaként működik a stabil kapcsolat érdekében. Segítségével a játék könnyen eltávolítható. A vibrátor működő része körülbelül 3,5 cm vastag és 8 centiméter hosszú, a külső farokantenna pedig körülbelül 12,4 cm hosszú.

A készülék tetején egy kis kiemelkedés (gomb) jelzi azt az oldalt, amellyel a hüvelybe kerül. A hasra kell irányítani. A rezgő masszírozó tiszta és gyengéd tapintású szilikonból készül. A tenyerével megérintve csodálatos és selymes felületet fog érezni, ízületek és érdesség nélkül. Az anyag szerkezete biztonságos a test számára, és nem okoz kellemetlen irritációt. Ez a teljesítmény tökéletes azoknak a lányoknak, akiknek nagyon érzékeny bőrük hajlamos az allergiás reakciókra.

Az egyrészes, vízálló tok lehetővé teszi, hogy ne csak egy hangulatos ágyban, hanem a zuhany alatt vagy akár a fürdőben is élvezze a rezgéshullámokat.

A működés elve
A mai világban a technológia megváltoztatja azt, ahogyan a világra tekintünk, beleértve az intimitásban való részvételünket is. A távolsági szex ma már valóság. A termékek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy élvezzék az erotikus folyamatot, még a Föld különböző részein is. Talán ez egy kis kíváncsiságot ad a Lovense Lush áttekintéséhez.

A masszírozót kétféleképpen lehet vezérelni: a felületen lévő gombbal és egy alkalmazás segítségével. A Lovense Remote letöltése és telepítése ingyenes és nagyon egyszerű. A telefon és az erotikus termék szinkronizálása után további funkciói lesznek. Ha bekapcsolja, azonnal csatlakozhat az internethez vagy offline játszhat, hogy részletesebben tanulmányozza képességeit. Most részletesebben szeretnék beszélni mindezek munkájáról.

Tehát kapcsolja be a tartozékot. Tartsa lenyomva a gombot a Lowens 3 másodpercig, és a jelzőfény villogni kezd, de nem rezeg. Ez a szinkronizálási mód. Nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a jobb felső sarokban található "+" gombra. Ez a művelet elindítja a szexuális játék keresését és párosítását okostelefonjával vagy más eszközével. Egy idő után a termék ikonja megjelenik a képernyőn, és a rezgő tojás villanykörte folyamatosan világítani kezd. Kattintson a tetején található "Kész" gombra, és kész!

Távirányító
Ez lehetővé teszi rezgésminták létrehozását és mentését, a rezgéshullámok valós idejű vezérlését. A zene  átviszi Önt a telefon memóriájában lévő zenei felvételekre. Rákattintasz, és érzed, hogyan alakul át kedvenc dalod a rezgéshullámok ritmusává. Ennek a módnak a használatára nagyszerű lehetőség lenne egy koncertre menni. Élvezni fogja a dallam és a rezgések tandemjét, mint senki más. A motívum nemcsak kívül, hanem belül is lesz, sőt ütemben pulzál.
Hangvezérlés, amelyben a rezgést bármilyen hang, szó váltja ki. Ha webkamera modellként szeretne dolgozni, akkor meg kell vásárolnia egy Lovens Lash vibrátort és egy speciális USB Bluetooth adaptert a Lovense számára. Jól jön a videocsevegéshez való gyors és egyszerű csatlakozáshoz.

Természetesen a vállalat nem felejtette el azokat a párokat, amelyekben a szerelmesek távol vannak egymástól. Kedvenc játékának vezérléséhez két partnernek telepítenie kell a Lovense távirányítót. A meghívó fél álnév szerinti kereséssel könnyen megtalálja fiatalemberét, és átadja neki az irányítást. A Lovense vibrátorok a legjobb eszközök a távoli közös játékokhoz. 

Előnyök és hátrányok
Szinte minden gyártó azt állítja, hogy termékük tökéletes és jobb, mint mások. És meg lehet érteni őket, de el kell-e fogadni mindent, amit a szkepticizmus szemcséje nélkül mondtak? Végül is még a hibátlan eszközöknek is vannak kisebb hibái, és ez normális. De az ügyfélnek tudnia kell, mit szerez, majd tájékozott és tájékozott döntést kell hoznia. Ezért a Lovense Lush áttekintésem nemcsak az előnyöket, hanem a hátrányokat is tartalmazza.

A rezgő masszírozó motorja nagyon erős, körülbelül 3-szor intenzívebb, mint a legtöbb vibrációs pép, párvibrátor vagy Bluetooth vezérlésű vibrációs bugyi. Ami a zajt illeti, amikor a készülék belsejében van, gyakorlatilag nem hallható. De ha bekapcsolja, és asztalra vagy más kemény felületre helyezi, akkor a zümmögés elég hangos lesz.

Az orvosi minőségű szilikon kiváló felületi minősége első látásra vonzó lesz. Az ergonomikus forma dicséretes! Kényelmes mind a hüvelyi, mind a csikló stimulációjához.

De probléma van a kézi vezérléssel (ha nem használja az alkalmazást). A vibro tojás sok programozott móddal rendelkezik. Ezeket a medencén lévő gomb szabályozza, amely a behelyezés után benne van! Képzeld el, hogy masszírozni akarod a g-pontot, és valamikor meg akarod változtatni az erőt. Ehhez el kell távolítania az eszközt, nyomja meg a gombot, és írja be újra. A karmanty komoly, mert nemcsak kényelmetlen, hanem elvonja az élvezet folyamatát, különösen a csúcs pillanatában.

A jó hír az, hogy Lovense törődik ügyfeleivel, nyitott a megjegyzésekre és javaslatokra, figyelembe veszi a világ minden tájáról érkező felhasználói visszajelzéseket, kiigazításokat végez és jelentősen javítja a terméket! Tehát most év végén egy továbbfejlesztett verzió lépett be a piacra az új intelligens vibrátor, a Lovense Lush 3.

A készülék modulokkal való szinkronizálására szolgáló antennát is továbbfejlesztették, ami stabil kapcsolatot biztosít jelveszteség nélkül és szélesebb vezérlési tartományban. A vibroegg alapja anatómiai szempontból kissé megváltoztatta alakját - jobbra. Ezenkívül az űrlaptényező ilyen frissítése lehetővé tette, hogy egy még erősebb motort helyezzenek középre, mint az előző verzió, és ami a legfontosabb, még csendesebben kezdett működni!

Az újratölthető Li-Ion akkumulátor is erősebb lett, és most teljes feltöltéssel a vibrátor 2,5-3 óra folyamatos működésre képes, ami 1 órával több, mint az első generációs Lovense Lush.

Használati ajánlások
A Lovense Remote bekapcsolása előtt ellenőrizze, hogy a Bluetooth aktiválva van-e okostelefonján. A szinkronizálás után ne kapcsolja be a rezgést, írja be, majd indítsa el. A Lovens Lash vibroegg kizárólag hüvelyi behelyezésre és a csikló simogatására szolgál. Ne használja stimulációra. Ez nem felel meg az intim higiéniai szabályoknak, a gyártó ajánlásainak, sőt az antenna károsodásával is fenyeget. A hasonló "intelligens" képességekkel rendelkező fűszeres szórakozási formához figyeljen a kifejezetten stimulációra tervezett játékokra.

Ne próbálja meg a Lovense Lush vibrátort a partner egy helyre egyidejű behatolásával együtt használni. Másik bejáratokban használható. Ezt a játékot nem ilyen típusú kísérletekre tervezték. A Lovens Beam vibráló tojás szilikonból készül. Ezért a hidratáláshoz javasoljuk, hogy rendeljen vízbázisú kenőanyagot. Az olaj vagy szilikon kenőanyagok károsíthatják a finom szilikon bevonatot.

Az egy darabból álló test vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Tisztítsa meg a készüléket antibakteriális spray-vel, és ne féljen alaposan öblíteni folyó víz alatt. Öblítés után várja meg, amíg a készülék teljesen megszárad, és csak akkor töltse fel. Ne próbálja meg túlzottan hajlítani a farkát, hogy ne sértse meg a készülék belsejében lévő vezetékeket. Tárolja a készüléket külön ruhatokban, napfénytől távol.

A Lovense Lush vibrátor vásárlói vélemények áttekintése

Az intelligens vibrátor Lash az öröm 100% -os átadása, amely legyőzi a távolságokat. Ezt nemcsak a Lowens Lush vibrátor jelenlegi áttekintése, hanem a pozitív vásárlói visszajelzések is megerősítik. Vélemények a Lovense Lush vibrátorról - egy kis választék a világhálóról:

A férjem és én szeretünk kísérletezni különböző szexuális játékokkal közösülés közben. Néha még tesztvezetést is adunk nekik. Amikor megjelent az új Lavence Luch vibrátor, azonnal eldöntöttem, hogy az enyém lesz. Abban az időben külföldről rendeltem. De most könnyedén megvásárolhatja a Lovense Lush-t Ukrajnában. A prémium szegmens anyaga sima szilikon. Amikor a rezgő tojás bennem van, szinte csendben működik. Ez nagyon jó, mert nem vonja el a hangot. Kenőanyaggal tökéletesen csúszik. Ha összehasonlítjuk a teljesítményt, sokszor erősebb, mint a hagyományos vibrátoroknál. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, és új termékeket várok!

Azt hittem, ez nem lehetséges, de valóságos... fizikai intimitás külön ágyakon, egymástól több száz kilométerre.

- Ajándékba rendeltem a barátnőmnek, még aznap elküldtem. Természetesen jött, otthon ellenőriztem. Minden működik, a doboz filmmel van lezárva. Mindennel elégedett vagyok, köszönöm, remélem, hamarosan újra rendelek valamit.

- A feleségemnek vettem, hogy kipróbáljak egy újdonságot a szexben. Különösen tetszett az a mód, amikor a telefonjáról irányíthat, és ő az utcán van. A többi illetlen írni, így ez elég. Köszönöm!

- Kiváló eszköz és szuper termék, mind webkamera modellek, mind azok számára, akik szeretnek szórakozni nyilvános helyeken. A fantázia megtestesülésének területe nem korlátozott, tettem egy hasonlót!

- A Lush-szel sokkal többet kezdtem keresni. Sok rendszeres mémet kaptam. A kapcsolat néha megszakad, de ez nem kritikus. Azt tervezem, hogy rendelek egy másik gerendát cserére, amikor az első töltődik, de dolgoznia kell.

Sok vélemény van, és valószínűleg végtelenül elolvashatja őket. De ennek a csodálatos eszköznek a különböző tulajdonosainak véleményét egyesíti az a tény, hogy nemcsak hűvös, hanem egyedülálló. Összefoglaljuk:
- A Lovense egy tisztességes márka, amely lenyűgöző játékokat gyárt.
- 2016-ban a rezgő tojás megjelent az Intim Center szexbolt oldalán, és azonnal nagy népszerűségre tett szert szeretett vásárlóink körében. Kifogástalan újdonság, amely, mint Ámor, összekapcsolta a világ különböző részeiről származó párokat. Megváltoztatta a távoli fizikai szerelem fogalmát, és megerősítette több ezer szerelmes kapcsolatát.

Összefoglalva a Lovens Luch áttekintését, kiemelhetjük az egyéni jellemzőket és jellegzetességeket:
- Elit szilikonból készül, és erős motorral van felszerelve.
- Hagyományos és intelligens vezérléssel rendelkezik.
- Szinkronizálódik okostelefonjával, számítógépével, Apple Watchával és webes csevegéseivel.
- Az egy darabból álló test vízálló tulajdonságokkal rendelkezik.
- A saját lítium-ion akkumulátor folyamatosan működik 1,5-2 óráig, és 2,5-3 óráig a frissített verzióhoz.
- Egy év hivatalos garancia.


Mik a tapasztalatok a Lush 2 használatával kapcsolatban?

Évek óta távkapcsolatban élek, és ekkor fedeztem fel a Lovense Lush-t. Abban az időben kerestem valamit, ami megkönnyíti a kommunikációt, és valamit, ami távolról javítja a szexuális életünket. A Lush minden várakozásomat felülmúlta, ezért szerettem bele rögtön az első használat után. Ezért van most a Lush 1 és a Lush 2 is. A második generáció megtartotta mindazt a szép dolgot, amit szerettem a Lush 1-ben, és kijavította azt is, amire sokan panaszkodtak.

Gyakran használom ezt a játékot előjáték közben, mert nagyon izgat. Amikor a partnerem irányítja a Lush 2-t, ez a kis varázslat az őrületbe kergethet, mert véleményem szerint elég nehéz egyedül elérni az orgazmust!

Ezt a játékot használtam a Starbucksban, élelmiszerboltokban, éttermekben, ahol zene volt a háttérben, moziban, amikor film volt, és még az utcán is séta közben. A Lush 2 egyáltalán nem zajos, soha senki nem vette észre a nyilvános játékaimat. Nem javaslom azonban könyvtárban vagy más csendes helyeken, például kertekben használni. Végül is a játék még mindig 50 dB zajt bocsát ki.

A Lush 1-gyel ellentétben a Lush 2-ben a Bluetooth nagyobb hatótávolsággal rendelkezik, ami csökkenti a kikapcsolás valószínűségét. Még nem volt kapcsolódási problémám. By the way, rájöttem, hogy a leállítás kevésbé valószínű, ha az antenna fehérnemű tetején van. Szerencsére az ilyen módon történő elhelyezése nem jelent problémát, tekintettel a játék rugalmasságára.

Egy dologra rá kell mutatnom a belső stimulációval kapcsolatban. Mint mondtam, maga a rezgés hihetetlen érzést kelt, de a játék nem mindig érintkezik a G-ponttal. Mellesleg, a gyors orgazmus érdekében azt javaslom, hogy kapcsolja be a rezgést a Lush 2-n, és ezzel egyidejűleg stimulálja a csiklót egy másik játékkal.

Gyakran kombinálom a Lush 2-t a Womanizer Liberty-vel, mert mindkét játék kéz nélkül teszi a dolgát. Csak annyit kell tennem, hogy hátradőlök, és újra és újra élvezem az orgazmusomat.


Lovense Lush személyes használatra

Ha bármilyen Lovense játékot vásárolt (Nora, Max, Max 2, Hush, Lush, Edge, Edge 2, Domi, Domi 2, Diamo, Ferri, Dolce, Gush, Hyphy, Calor, Sex Mashine, Exomoon, Osci, Osci 2, Ambi) magának vagy a másik felének, akkor valószínűleg nem érdekli a webkamerás csevegéshez való csatlakozás funkciója (ha hirtelen az alábbiakban tárgyaljuk). De három hihetetlen funkcióval rendelkezik - szóló játék, diszkrét nyilvános játék, távolsági játék -, amelyekkel végtelenül játszhat.

Felhasználóbarát felület a partnerrel való játékhoz otthon és nyilvánosan. A Lovense a teledildonikára és a szívek (és más szervek) nagy távolságokra történő összekapcsolásának képességére specializálódott, de ha elég szerencsés vagy, hogy nagyon közel állsz egymáshoz, ez nem ok arra, hogy megtagadd magadtól a csínyeket. Például a Hush dugók, a Lush tojás, az Edge prosztata masszírozót úgy tervezték és gyártották, hogy kényelmesen viselhetők legyenek. Menj velük étterembe, moziba, parkba vagy akár munkába: bármikor kapcsold be a készüléket, és érezd, hogy egy erős rezgés belülről felrobbant. És ha rád bízták a kezelőpanelt, biztosítjuk Önöket, hogy örülni fog annak, hogy partnere hogyan változik az arcán minden alkalommal, amikor új módot kapcsol be. Senki sem fog tudni a kis titkodról: amikor a Lovense készülék benne van, gyakorlatilag csendben van.

Nincsenek idegesítő vezetékek, távirányítók, elemek és gombok, amelyeket meg kell nyomni: dőljön hátra, lépjen be a játékba, indítsa el az alkalmazást, és egyetlen érintéssel irányítsa orgazmusát. Az alkalmazás megmutatja, mikor kell feltölteni a játékot, így nem lesz csúnya meglepetés.

Ugyanaz a TV dildón! Az érintések megosztása távolról, röviden. Az alkalmazás segít abban, hogy teljesen új és sokkal érzékibb virtuális szexet folytasson partnerével, bárhol is legyen. Mellesleg, a teljes elmerüléshez egy pár Norát és Maxot ajánlunk - ez egy vibrátor és maszturbátor, amelyeket egyszerűen egymásnak készítenek. A vibrátor minden érintése azonnal átkerül a maszturbátorra, és fordítva (akár kézzel is szoríthatja!).

Ahhoz, hogy ezek a funkciók elérhetővé váljanak, a következőket kell tennie:
- vegye fel a modulját (okostelefon, táblagép, számítógép - le kell ülnie hozzá - vagy laptop, intelligens óra). Ha van számítógépe vagy laptopja a Windows tengelyen, meg kell vásárolnia egy másik kis dolgot, erről is egy kicsit alatta.;
- Jelentkezzen be AppStore, Google;
- keresse meg a hivatalos Lovense Remote alkalmazást, ellenőrizze, hogy modulja támogatja-e az összes szükséges követelményt;
- töltse le és telepítse a Lovense Remote alkalmazást. Ez az, csodálatos vagy!

Az alkalmazás a lehető legegyszerűbbnek tűnik, intuitív módon működik, beépített orosz nyelvvel rendelkezik, így egyáltalán nem nehéz megérteni. De még mindig segítünk egy kicsit.

Tehát felveszünk egy okostelefont (van okostelefonom), és elkezdjük! Az alkalmazás gyorsan települ, még lassan működő Wi-Fi esetén is. Ha először írja be, át kell mennie a regisztrációs eljáráson, amely körülbelül három percet vesz igénybe: találjon ki egy becenevet, jelszót és adjon meg egy érvényes e-mail címet. Ha aggódik a magánélete miatt (emlékszik a kamerával ellátott vibrátor "kémkedésének" történetére - találjon ki egy legszokatlanabb becenevet az Ön számára, és indítson el egy második dobozt.

Amint regisztrálunk, azonnal kidobnak minket a főképernyőn: És az első dolog, amit teszünk, a játék csatlakoztatása! Kattintson a jobb felső sarokban lévő szimbólumra, kapcsolja be a Bluetooth-ot, kattintson a pluszjelre a megnyíló ablakban, és az okostelefon önállóan elkezdi keresni a készüléket. Alapít? Ez klassz. Összekapcsoljuk őket. Ha Ön egy egész gyűjtemény boldog tulajdonosai, akkor egyszerre csatlakoztathatja az összes játékot. Most elkezdheti a szórakozást.

A felső sor a "Control" - felelős az irányításér.  Mozgatjuk az ujjunkat a képernyőn, a játék rezeg. A gyártó 360 fokos és 10-12 méteres hatótávolságot ígér nekünk, és hiszünk neki. Saját kezűleg hozza létre a rezgés "rajzát": rajzoljon görbéket, hullámos, szaggatott vonalakat, rajzoljon spirálokat és négyzeteket, a játék megkérdőjelezhetetlenül megteszi.

A "mintáim" olyasmi, ami nagyon meglephet. Itt hozhatja létre saját egyedi és utánozhatatlan rezgésmintáit, mentheti el kedvenceit magának, és megoszthatja azokat más felhasználókkal is. A minták lejátszási listákba gyűjthetők, és bármilyen sorrendben szerepelhetnek. Négy előre beállított mintával kezdheti: "impulzus", "hullám", "tűzijáték" vagy "földrengés" - ezek is nagyon jóak és érdekesek. A nyilakkal válthat a minták között, és ha három párhuzamos vonallal kattint az ikonra, megnyílik egy lejátszási lista, amely gyorsan hozzáférhet az összes mintához. És ha visszatér a főablakba, és a képernyő alján található "Felfedezés" fülre lép, lépjen a Minták menüpontra, számos "rajzot" találhat, amelyeket ugyanazok a felhasználók állítottak össze. Láthatja a legnépszerűbb vagy a legutóbb közzétett, ajánlott, Lovense választását és Isten tudja, mi mást :) Van egy lap is Kedvencek - benne mindent megtalál, amit hozzáadott a kedvencekhez. A "Zene" egy fantasztikus funkció, amely örömmel fogadja a zene szerelmeseit (mint én). Itt csatlakoztathatja az alkalmazást kedvenc zenéihez, amelyek a telefonján vannak, valamint létrehozhatja saját lejátszási listáit. Amikor először lép be ebbe a funkcióba, az okostelefon engedélyt kér a zene eléréséhez és lejátszásához - engedélyezze, nem fogja megbánni. A játék a hard rock ütemére rezeg, tánczene vidám tonhallal és nyugodt társalgóval. Kit érdekel, ahogy mondják.

Ébresztőóra ikon "Riasztás" - itt létrehozhat magának egyfajta ébresztőórát (ötlet egy érdekes töréshez!), Ami akkor megy ki, amikor akar. Válassza ki az időt, a jel típusát (hang vagy minta), és állítsa be annak ismétlését. Ez nyilvános játékokhoz használható - állítson be ébresztőórát, és egy bizonyos ponton a készülék hirtelen elkezd működni. Nos, vagy ébredjen fel reggel. Ha Lovense nincs bent, hanem mellette fekszik az éjjeliszekrényen, hangosan rezeg, ugrál és kopogtat mindent a világon - próbáljon itt aludni.

A "hang" is nagyon érdekes funkció. Megengedjük, hogy az alkalmazás használja mikrofonunkat, és a szexuális játék azonnal reagálni kezd az összes környező hangra. Játszhat a mikrofon érzékenységével: minél jobban felemeli a hullámot, annál érzékenyebb, és ennek megfelelően annál erősebben reagál a vibrátor. A "Speed Mode" az alkalmazás új funkciója, amely lehetővé teszi a Lovense játékok rezgését a vezetési sebességnek megfelelően.
"Control Link" - lehetővé teszi az emberek számára, hogy szoftver letöltése nélkül irányítsák Lovense játékait és névtelenül csevegjenek.
Lépjen az "Észlelés" fülre, és kattintson a "Control Link" gombra. Kattintson a "Létrehozás most" gombra.
Módosítsa a Játékok, az Időtartam és a Leírás beállításait (opcionális) ehhez a linkhez. Amint a vezérlő megnyitja a vezérlőlinket, elkezdheti irányítani a játékokat. Értesítést fog kapni az alkalmazásban/rendszerben. Kattintson az "OK" gombra a menedzsment link oldalára lépéshez. Minden link 30 perc után lejár, ha senki sem kattint az URL-re.

A "távolság" az, amire mindannyian vártunk. Itt nem csak egy okostelefonra, hanem egy második okostelefonra is szüksége lesz a tulajdonosával együtt. Küldünk egy partnert, hogy töltse le az alkalmazást, és fusson regisztrálni! Ezután a "Hosszú távolság" fülön (alul középen, két aranyos szív) kattintson a pluszjelre, és keressen egy felhasználónév partnert. Amint megtalálja, kérést küld neki - hagyja, hogy inkább erősítse meg. Most elkezdheti. Lehetővé teszi több felhasználó (dominánsok) számára, hogy felváltva kezeljenek egy felhasználót (Submissive). Győződjön meg arról, hogy a Lovense Remote legújabb verzióját használja. Miután elindította az alkalmazást, csatlakozhat vagy létrehozhat egy csoportot.
Ha munkamenetet szeretne indítani a csoportban, kattintson a pluszjelre, és válassza a BDSM lehetőséget. Válasszon egy alárendeltet a csoporttagok listájából.
Az ellenőrzéshez szükséges, hogy az alázatos személy rendelkezzen egy csatlakoztatott játékkal. Kattintson a "Tovább" gombra.
Válassza ki a dominánst, majd kattintson a "Kész" gombra.
A dominátorok és az alárendeltek értesítést kapnak a D&S munkamenet elfogadásáról vagy elutasításáról. A munkamenet azután kezdődik, hogy az Alázatos és legalább egy Domináns elfogadja a meghívást. A vezérlő alapértelmezett időtartama 30 másodperc. Az alázatos ezt a képernyő alján módosíthatja. Az irányító Domináns és az Alázatos átválthat a sorban következő Dominánsra.


Lovense Lush 3 teszt és áttekintés

A Lovense Lush 3 a rendkívül népszerű Lush 2 új, továbbfejlesztett változata! Ez az erőteljes rezgő tojásvibrátor mély G-pont élvezetet nyújt, és ívelt farokkal rendelkezik a csikló további stimulálásához. Ez a játék nagyon csendes, ami tökéletes játékká teszi nyilvános viselésre, és mivel alkalmazás-kompatibilis, átadhatja az irányítást partnerének egy fűszeres erőjátékhoz, vagy hosszú távon is használhatja. A Lush 3 100%-ban testbiztos, könnyen használható, extra sima szilikonból készült, és vízálló, így ezt a rózsaszín kis tojást magaddal viheted fürdésre. A Lovense alkalmazás számos új érdekes funkciót is tartalmaz, amelyek minden bizonnyal extra izgalmassá teszik az élményt!

Tesztelő tapasztalata a Lovense Lush 3-mal

Azt mondják, álmodj nagyot, úgyhogy megtettem... Nagyon izgatott voltam, hogy kipróbáljam a Lovense Lush 3-at, mert a tojásvibrátorokat nagyszerű játéknak találom párok számára! Lehet, hogy nem én vagyok a leglelkesebb, hogy szexuális játékokat viseljek nyilvánosan, de akkor is szolgálja a célját, amikor a ház körül akarom viselni őket, és hagyom, hogy a partnerem irányítsa a rezgéseket, vagy egyedül élvezzem a kedvenc lejátszási listámmal! Így amikor megláttam, hogy az új Lush 3 ívelt farokkal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen minden a helyén maradni, és állítólag könnyebb és kényelmesebb stimulációt biztosít a csiklónak, izgatott voltam! Nem tudok orgazmust elérni anélkül, hogy figyelmet ne fordítanék a csiklómra, ami a Lovense Lush 2-vel kissé bonyolult volt, ezért magasak voltak az elvárásaim!

Fókuszban a tojás
Az új innovatív farokkal kapcsolatos elvárások megfelelőek. Maga a tojás erőteljes rezgéseket biztosít, és nagyon kényelmes viselni és sétálni vele, így az előjáték egy kicsit bekapcsolt! Szerintem ez egy nagyszerű szexuális játékszer, hogy ugratja partnerét, mert csak a látvány, hogy valaki viseli, nagyon szexinek tűnik...
Ráadásul az alkalmazás annyi szórakoztató funkcióval rendelkezik, hogy a vele való játék egyedülálló és szuper izgalmas élmény a párok számára, és ha távkapcsolatban él, akkor kötelező! Erőteljes, szupercsendes és extra diszkrét, így a lehetőségek végtelenek. Miután oly jól szórakoztam a Lush 3 viselésével, adtam neki egy esélyt, és kipróbáltam a tojást a külső örömömre, és a csiklóm végre boldog gála lett,
Nagyszerű kiegészítőnek találtam a csiklóm finom ujj játékához, majd a gyengéd rezgések nem bizonyultak annyira haszontalannak. És az erőteljes G-pont stimulációval és az azt megelőző hosszú és izgalmas előjátékkal kombinálva az orgazmus hihetetlen volt!

Keresés