Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A magyar OnlyFans sztárok az Intim Centerben veszik meg a műsoraikhoz a szexjátékokat

A magyar OnlyFans sztárok az Intim Centerben veszik meg a műsoraikhoz a szexjátékokat

A magyar OnlyFans sztárok és a webkamerázó modellek az Intim Center szexshopban veszik meg a szexjátékokat, amikkel az erotikus bemutatókat tartják az előfizető férfiaknak. Online munkáról van szó, milliókért. A tartalmat folyamatosan frissíteni kell, ennek gyakorlati módja, hogy mindig más szexi ruhákban, és erotikus szexjátékokkal készül a tartalom.

Azt nem mondhatjuk meg kik azok az ismert, vagy celeb online modellek, mert a diszkréció az nagyon fontos, a szexbolt hitvallása a titoktartás, és hallgatás.

Az előfizetőknek van offline tartalom, amit frissítgetnek, de a be van lépve a modell, akkor kamerán nézhetik.
- Alacsony volt az önbizalmam, és nem voltam megelégedve a testemmel se, de amióta ezt csinálom, sokkal magabiztosabb vagyok. Úgy vettem észre, hogy a nézőimnek kifejezetten tetszenek a tökéletlenségek a testemen. Szerintem minden nőnek meg kellene tapasztalnia, hogy úgy alakítja a testét, ahogy akarja, anélkül, hogy emiatt kritika érné. A munkám során egy kicsit terapeuta is vagyok, bár az OnlyFans és webkamerázás nagy részt szexuális fantáziák megvitatásából és akciókból áll - mondta az egyik modell.
- A beszélgetés során levetkőzhetek, vagy viselhetek olyan jelmezt, amit a kliens kér. A szexi ruhák a legkedveltebbek, különösen azok körében, akik szeretik a sima vagy domináns szolga  szerepjátékot. Ez olyasmi volt, amit nehéz volt megszoknom; nagyon kedves ember vagyok, nekem nehézséget okozott, hogy durva legyek valakihez, mert azt élvezi.

A webcam modellek és OnlyFans szereplők, mit vesznek az erotikus bemutatókra?

A csak aktfotókat és meztelen testüket nyíltan vagy művészien bemutatók vannak a többségben. Sokkal többet látogatják azok oldalait, akik szexjátékokkal simogatják magukat, azt használják, és bedugják a testükbe. Ez szóló, egyedüli munka, férfiak nem szerepelnek a képsorozatokban vagy videókban. Lényegében a nők kényeztetik magukat, önkielégítést végeznek.  Minél merészebb, extrémebb tartalom, annál több előfizetője lehet az online modellnek.
- Rengeteg jelmezem és segédeszközöm van, amit használok a privát show-im alatt. Egy férfi átlagosan egy órát tölt privát beszélgetéssel, olyankor mindenféle dolgot megcsinálunk, amit szeretnének.

Milyen szexjátékokat használnak az OnlyFans modellek?

A szexshopokban kapható termékek közül, kedveltek a fehérneműk, és a valósághű péniszt mintázó vibrátorok és dildók. Az anális butt plugok vagyis fenékdugók is kedveltek, a távirányítós termékek mellett. A szexshop blog nőknek szóló tartalmában sok hasznos dolgot olvashatsz:

- A szextojások és gésagolyók is jól fogynak,
- Az extrém szexkütyüket is vásárolják, amik méretében vagy formájában, színében merészek.
- A távirányítós készülékek, rezgő, vagy toló, forgó vibrátorokat azért szeretik, mert mintegy a felhasználó kezébe adják az irányítás. Annak kérése szerint működtetik az eszközöket.
- A legújabb technológiák sem maradnak el, ezek aplikácóval működnek. A néző telepíti az appot, kap jelszót a készülék irányításához, és máris ő működteti a szexgépet, vibrit, csiklóizgatót... stb.
- A szadó-mazó BDSM vágyakhoz játékok, a póráz, nyakörv, mellbimbó csipesz és korbács is sikeres!
- Kiváló síkosítók, masszázsolajok.

Cikkek és információk online modell témában

Kiváncsi vagy, hogyan legyél online modell, és hogyan készíts OnlyFans oldalt? Itt a tudnivalók saját online modell oldal készítésre cikkben megtalálod. Modell linkek a témában:
- Kelemen Anna, Varga Piroska, Zsebibaba Zsebeházy Andrea, Bencsik Tamara, Nagy Alexandra, Molnár Anikó, magyar modellekről a Szexpláza OnlyFans cikkeket itt találod.

Mi az az OnlyFans?

OnlyFans az egyik legnépszerűbb személyes tartalom-megosztó platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját maguk által létrehozott tartalmat töltsenek fel és értékesítsenek az interneten. A platformon a felhasználók különféle tartalmakat oszthatnak meg, például képeket, videókat, zenét vagy más művészi tartalmakat. A felhasználók különböző típusú előfizetési terveket vehetnek igénybe, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fizessenek egy adott összegért havonta, mely tartalmazhatja a hozzáférést bizonyos tartalmakhoz, amiket csak a felhasználók láthatnak.

Az OnlyFans egy olyan platform, amely sokféle tartalmat megoszthat a felhasználók között, például személyes blogokat, művészi munkákat, élő videókat, élő chat-szobákat és sok más szolgáltatást. A felhasználók kreatív módon hasznosíthatják a platformot, beleértve a közösségi médiában történő marketinget, webináriumok szervezését vagy akár a saját üzletük építését. Azok a felhasználók, akik az OnlyFans-on keresztül megosztanak tartalmakat, pénzt kereshetnek az előfizetőiktől, és teljes kontrollt élvezhetnek a tartalmaik megosztásával kapcsolatban.

Az OnlyFans a szex és erotikus tartalom megosztók mellett, egyre népszerűbbé válik a művészek, influenzerek, sportolók és más kreatív szakemberek körében, akik összetett tartalmakat osztanak meg az előfizetőikkel. Az OnlyFans lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyenesen kapcsolatba lépjenek az előfizetőikkel, és közvetlenül kommunikáljanak velük. A platform egyszerű felületen keresztül biztosítja, hogy a felhasználók könnyen oszthassanak meg tartalmakat, és kapcsolatban maradjanak az előfizetőikkel a közösségi média és az e-mailek által.

Úgy tűnik, egyre nagyobb divat lesz a hazai celebek körében is az OnlyFans, ahol többek között meztelenkedéssel lehet pénzt keresni.

Molnár Anikó, Kelemen Anna vagy Steiner Kristóf mellett a ValóVilág szereplői is magukénak érzik ezt a lehetőséget, akik közül VV Merci és VV Vivi használja már az oldalt egy ideje, most pedig a debreceni származású VV Piros is úgy döntött, regisztrál az OnlyFansre. Döntésére annyira büszke, hogy meg is osztotta a hírt Instagram-oldalán. A Blikk vette észre, hogy nem is akárhogy: egy visszaszámláló órát is beállított a nagy pillanat közeledtével, sőt azt is ígérte, hogy a korábbi ValóVilág-szereplővel, VV Robival akár közös tartalmakkal is meglepik azokat, akik fizetnek érte.

Ezt nem hagyta szó nélkül Luna, Azahriah csúnyán megcsalt szerelme, a Love Island és az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, aki Insta-sztorijában így reagált a hírre:

Volt olyan évad, ahol ahogy kiestek a versenyzők, már prostituáltnak álltak? Vagy én vagyok lemaradva, és az OF egy menő nagy dolog, amihez egy 6 napos visszaszámlálás kell? Komolyan, hogy lehet valaki ennyire ostoba? Hogy ezt osztja meg büszkén?Helyettük szégyellem magam - osztotta meg gondolatait Luna. Véleményére először a szintén OnlyFans-oldallal rendelkező VV Robi reagált.

  • A Onlyfans nem rendelkezik saját promóciós eszközökkel. A szerzőknek meg kell osztaniuk a fiókokra mutató linkeket más közösségi hálózatokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy először elő kell mozdítania más szociális hálózatokat: fektessen be a célba, szerezzen rajongói bázist, hogy legyen valaki, aki felhívja az oldalt az OF-ben. És mintha nincs garancia arra, hogy menni fognak. És ha igen, akkor feliratkoznak, maradnak és továbbra is fizetnek. Egy hétköznapi bloggernek szintén nem célja, hogy belépjen a fő OnlyFans ajánlásaiba (hírességek már régóta és határozottan voltak, és nem adják át a csúcsukat a hétköznapi embereknek).

Dicséretre méltó az, amikor valaki olyan bírál, aki szintén ugyanazon a futószalagon jött le, mint sokan mások, akik realityszereplők, tehetségkutató és stb. helyeken megfordultak -  írta Instagram-oldalán Robi. Nem maradt el persze a debreceni Varga Piroska, VV Piros reakciója sem, ő kifejtette, szerinte Luna nem tudja, mi az a prostitúció, úgy véli, OnlyFansen lehet igényes tartalmakat is megosztani. A vitát egyelőre Luna zárta, aki így fogalmazott:
- Pénzért mutogatni a nemiszervedet és a tested, és ezt ráadásul büszkén reklámozni is a követőid előtt, az gáz, de nyilván egyszerűbb, mint dolgozni – vélekedik. Szerint az pedig pluszban kellemetlen, hogy VV Piros még a barátjával közös tartalmakat is szeretne gyártani.

Hogyan kezdjünk el pénzt keresni a Onlyfans-en

Itt van egy kis ellenőrzőlista - utasítások a pénzkereséshez a Onlyfans-on kezdőknek. Nem számít, ki vagy, lány vagy srác, de csak akkor tudsz pénzt keresni a Onlyfans-en, ha már 18 éves vagy. Tehát meg kell erősítenie életkorát. És előtte:

Döntse el a fiók nyelvét - a közönség nagy része angolul beszél. Tehát valószínűleg a fiókot angolul kell elvégezni;
Döntse el a témát - nemcsak webkamerán és erotikán kereshet. Ha valóban exkluzív tartalma van, amely megragadhatja a felhasználót, akkor ugyanúgy fog működni, mint a YouTube-on és a bloggerek más webhelyein;
Hozzon létre egy fiókot - készítsen egy fülbemászó avatarot, adjon hozzá egy "fejlécet" a bloghoz. Egyébként kész fejlécek kölcsönözhetők olyan szolgáltatásokon, mint a Crello vagy a Canva;
Adja meg fizetési adatait – kitöltött profil nélkül ez az űrlap inaktív. Az Onlifans nemzetközi bankkártyákkal dolgozik. De lehetőség van pénzeszközök bankszámlára történő visszavonására;
Ellenőrizze személyazonosságát - a platform kéri a dokumentumok szkennelését. E nélkül nem lesz képes pénzt keresni és visszavonni.

Keresés