Termékek Menü

Nyuszis vibrátor vásárlás és használati tanácsok

Nyuszis vibrátor vásárlás és használati tanácsok A csiklóizgató kis karral ellátott vibrik az úgynevezett nyúl vibrátorok. Gyöngyös vibrátornak is szokták mondani, mert sok típusnak forgó feje van, amiben gyöngyök vannak. A nyuszi vibrátor szexuális segédeszköz az, amivel a legkönnyebben érhető el az orgazmus, ami ráadásul egy sokkal áthatóbb, összetettebb formában jelentkezik. A különböző forgásoknak, vibrálásoknak és a klitoriszkar nyújtotta rezgések gondoskodnak erről.

A klitorisz stimulátor vibrátor nagyon ügyes szexuális játék, amely percek alatt a boldogság tetejére visz. És ha ezt a vibrátort szeretett partnere vezérli, és másik kezével simogatja, az érzések egyszerűen leírhatatlanok lesznek! Egy ilyen vibrátor nemcsak élénk orgazmusban részesül, hanem a szexuális élet új aspektusait is megnyitja. Különösen a csiklóizgatóval rendelkező fejlett vibrátoroknak van olyan működési módjuk, amely utánozza az orális szexet - valódi lelet azoknak a nőknek, akiket valamilyen oknál fogva nélkülöznek az igazi orális élvezetek.

Néhány funkció
A klitoris stimulátorral ellátott vibrátor leggyakoribb formája egy speciális gerincű vibrátor. Ez a folyamat kímélő vagy erős rezgésével visz el az orgazmusok világába. A készülék lehet simán lekerekített, vagy különféle formák vagy dudorok, amelyek további stimulációt biztosítanak. Minden szokatlan dolog szerelmesei kedvelni fogják a vibrátorokat, amelyekben a klitorisz izgató delfinek, macskák és nyuszik formájában készül. A márkás vibrátorok a nyuszival nagyon népszerűek, kiválaszthatja kedvenc nyuszi színét vagy méretét.

  • A klitorisz stimulátoros vibrátor nagyon ügyes szexuális játék, amely percek alatt a boldogság tetejére visz. És ha ezt a vibrátort szeretett partnered vezérli, és másik kezével simogat, az érzések egyszerűen leírhatatlanok lesznek! Egy ilyen vibrátorral nemcsak élénk orgazmusban részesülsz, hanem a szexuális élet új aspektusait is megnyitják. Különösen ezeknek a két helyen izgató fejlett vibrátoroknak a csiklókaros részükön van olyan működési módjuk, amely utánozzák az orális szexet, a nyalást. Valódi lelet azoknak a nőknek, akiket valamilyen oknál fogva nélkülözik az igazi orális élvezetet.

Ezenkívül sok nő szereti a vibrátorokat, amelyek csikló izgató része pillangó alakú, és amelynek felülete éa szárnyai ügyesen simogatják a csiklót és a szeméremajkakat. A csikló stimulátorral ellátott vibrátor törzse lehet egyenletes és sima, vagy számos kényeztetővel rendelkezik: bordák, dudorok stb. Az ilyen domborművek stimulálják a hüvely falát, lehetővé téve a csodásabb érzést. Különösen népszerűek a vibrátorok, amelyekben rezgő gyöngysorok sorakoznak, amelyek körben vagy akár felfelé és lefelé mozognak, és izgalmas rezgést hoznak létre, amely a boldogság csúcsára visznek.

Ezenkívül egy csiklóizgatóval ellátott vibrátornak lehet görbült alakja és egy speciális feje, amely a G-pontra hat, valamint a vibrátornak lehet egy karja az anális zóna stimulálására. Az INTIM CENTER szexshop széles választékát kínálja a csikló vibrátorok stimulációjával: kiválaszthatja a vibrátort a kedvenc színe, vagy válassza ki a kívánt méretet. Egy kicsi, kecses vagy hatalmas vibrátor, ami egy kellemes borzongás az első pillantásra. Választhatsz egy vízálló vibrátort, amely lehetővé teszi a víz és a szexuális játékok kombinálását.

A nyuszis vibrátorok elterjedése és népszerűsége világviszonylatban is az elsők között van. A Szex és New York című sorozat hősnőjének féktelen rajongása után, a kereslet óriási lett. A bunny vibrátorokról és működésükről egy hasznos cikket itt olvashatsz a csiklóizgatós vibrátor használata címen.

Keresés