Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Potencianövelő szerek használatával isten lehetsz a szexben

Potencianövelő szerek használatával isten lehetsz a szexben Ha eleged van abból, hogy a szerszámod már nem áll úgy, mint a cövek, akkor itt az ideje, hogy még ma lépj valamit! A potencianövelés kérdésén már semmi szégyellnivaló nincs, ebben a stresszes világban ez a férfiak túlnyomó többségének probléma.

A legtöbb férfi nem szívesen beszél a merevedési zavarairól, főleg nem a partnerével, ami viszont komoly problémához vezethet, és bizony sok esetben elhidegült kapcsolathoz.
Az általunk forgalmazott potencianövelő és vágyfokozó termékek ősi, kínai receptek alapján készülnek, a sok évezredes tapasztalatok pedig a mai korban is megállják a helyüket. Segíthetnek a fiatalabbak átmeneti merevedési zavarain, de a korral járó potenciacsökkenés ellen is érdemes kipróbálni őket.

  • Potencianövelő rendelés: Potencianövelő beszerzés webáruházból
  • Személyes vásárlás: A 30 éve nyitva tartó szexboltban, INTIM CENTER szexbolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Sokan próbálgatják a péniszüket, hogy miképp tudnak tudnak-e erekciót produkálni. Olyan érzésük van, mintha nem tudnák irányítani hímvesszőjüket. Folyamatosan bizonytalansággal, belső kétségekkel küzdenek, hogy képesek lesznek-e a szexre. Tudatosan vagy tudat alatt munka, sport, vagy bármilyen egyéb tevékenység alatt ott motoszkálnak, elő- előjönnek ezek a negatív gondolatok.

A szív egészségére veszélyes étrend az erekciónak is árt. Kutatások szerint az az étrend, mely akár szívrohamhoz is vezethet az artériák csökkent véráramlásának előidézésével, a pénisz vérellátását is nehezíti, pedig az erekcióhoz megfelelő vérellátásra lenne szüksége. A kevés zöldséget-gyümölcsöt és zsíros, olajban sült vagy gyorsételeket tartalmazó étrend az egész testben csökkenti a vérkeringést.
A legújabb kutatások szerint az erekciós zavar relatíve ritkán fordul elő a hagyományos mediterrán étrend fogyasztói között, mely diéta főként zöldségeket és gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonákat, szívbarát zsírokat, magvakat, halat és vörösbort tartalmaz. Szakértők szerint a mediterrán étrend és az egészséges szexuális élet közötti összefüggés tudományosan megalapozott.

A szex és az öregkor valamiért nem éppen a legkedveltebb téma, talán amiatt is, mert valójában senki nem szeretné tudni, hogy a szülei, nagyszülei is szerelmeskednek. Pedig az öregkorban is fontos a jó szexuális élet, ami megváltozik idővel, átalakul és mind a férfiak, mind a nők másképpen állnak hozzá, mint fiatalkorban. Az idősebb korosztály szexuális életéről viszonylag kevés felmérés készült eddig, pláne itthon, mondhatni, ez még kiaknázatlan terület a szexológiai kutatásoknál. Az elmúlt években viszont az online módszerekkel végzett felmérésekkel több információt tudni ma a témában.

Keresés