Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbaba igazi nő helyett? Szex és egészség férfiaknak!

Szexbaba igazi nő helyett? Szex és egészség férfiaknak!

A hiedelemmel ellentétben a reális szexbabák többet tesznek, mint csak örömet okoznak. Egy jó szexbabával bármilyen fantáziát vagy pozíciót megtapasztalhat, amire gondolt. Nem korlátozódik az álmodozásra, és nem kell aggódnia, hogy szégyent vagy bűntudatot kap a partnerétől. Egy szexbabával kísérletezhet. Ez azt jelenti, hogy megtanulod azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz és nem szeretsz. Sajnos ezt nem mindig tudjuk elérni emberi partnerrel.

Társadalomként túl kell lépnünk a felnőtt játékokat övező megbélyegzésen, és lehetővé kell tennünk a férfiak számára, hogy megtapasztalják mindazt, amit a szexuális játékok kínálnak. Akár egyedül, akár partneri szex közben használja a játékot, a játékoknak több előnye van, mint ami a szemnek tűnik. Fontos, hogy kezeljük a szexuális játékokat használó férfiak körüli megbélyegzést, mert végül azok, akik nem használják őket, csak lemaradnak.

Szexbabák férfiaknak miért jók?

A férfi szexuális játékok és a szexbaba egyéni játék javítja az általános egészséget. Mintha a férfi maszturbáció nem lehetne jobb, végtelen lelki és testi előnyökkel jár a férfiak szexuális játékszereinek használata, amelyek édesítik az üzletet. A gyakori maszturbáció valójában annak a jele lehet, hogy a szexuális életed nagyon jó! A férfiaknak nem szabad félniük attól, hogy játékokat vezessenek be maszturbációs foglalkozásaikba, hanem inkább üdvözölniük kell a gyakorlatot az életükben. A maszturbáció néhány legfontosabb előnyei következők:
- Az önkielégítés és szexbaba szex jót tesz a fizikai egészségnek: A kutatások azt sugallják, hogy a csúcsponthoz vezető maszturbáció erősítheti az immunrendszert és segíthet a fertőzések leküzdésében.
- A maszturbáció jót tesz a mentális egészségnek: Azok, akik gyakrabban maszturbálnak, könnyebben elalszanak, kevesebb stresszt okoznak, és enyhülést tapasztalnak az unalomtól és a magánytól.
- Növelje a szexuális önbizalmat: Ha tudod, mitől érzed jól magad, és mitől érzed magad magabiztosabbnak a hálószobában, az azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel kéred azt, amit szeretnél, amikor partnerjátékban veszel részt. 

Ki kell választani a megfelelő babát. Mi a preferenciája? Inkább a szőkéket vagy a vörös hajúakat részesíti előnyben? Mindent kitalálhat a babák testalkatától, stílusától, magasságától és egyebektől kezdve. Szerezd meg álmaid lányát egy valósághű szexbabával!

Élvezze az egészségügyi előnyöket
Számos módja van annak, hogy egészségügyi szempontból előnyös legyen a szexbaba használata. Segíthetnek bizonyos rendellenességek tüneteinek kezelésében, mint például:
- Hipoaktív szexuális rendellenesség
- Genitális izgalmi zavar
- Orgazmus rendellenesség
- Merevedési zavar

A szexbabák javíthatják a szexuális és prosztata egészségét is, megelőzve a fertőzéseket és a szexuális úton terjedő betegségeket. Az Egészségügyi Világszervezet jelentése szerint naponta több mint egymillió szexuális úton terjedő betegséget szereznek a partnerek között. Azt is megállapították, hogy a szexuális élmények és az izgalom javítja a mentális egészséget. Szerencsére a szexbabák ezt teszik az első számú prioritásukká.

Sőt, a magány érzése a világ minden táján érinti az embereket. Sokan azt mondják, hogy a közeli emberrel való alvás javítja az alvást. A szexbaba segít túllépni az intimitási problémákon és a szomorúság érzésein. Az orgazmus által termelt oxitocin kevesebb szorongáshoz vezet. Ezért a szexbaba birtoklása egészségügyi előnyökkel jár mind az elme, mind a test számára.

3. Elégedettséget nyújt

Nem minden játék élettelen. A technológiai fejlődésnek köszönhetően most már vásárolhat olyan babákat, amelyek mozognak és beszélnek. Nemcsak társaságot kínálnak azokban az időkben, amikor magányosnak érzi magát, hanem boldogságot és örömet is okozhatnak, amikor látja őket.

Az elégedettség érzése mellett nagyszerű gyakorlást is kínálhatnak. Mindig van hova fejlődni, ha szexről van szó. A babák rugalmasak, és nem mondanak nemet a kísérletezésre, ami hosszú távon segít. Növelik az önbizalmat, és új módszereket tanítanak meg arra, hogy örömet szerezzen jövőbeli partnerének.

4. Jobb alvás

Az oxitocin, vazopresszin és melatonin felszabadulása, amely az orgazmus alatt és után történik, segít jobban aludni. Az orgazmus után a relaxáció és a mentális elégedettség érzését is tapasztalja. A szexuális öröm során bekövetkező hormonális változás javítja az alvást és lehetővé teszi, hogy kipihenten ébredjen.

A jobb alvás sok más előnnyel jár. Csökkenti a stresszt és javítja a hangulatot. Csökkenti az olyan egészségügyi problémák kockázatát is, mint a szívbetegség és a cukorbetegség. A jobb alvás megoldása meglehetősen egyszerű lehet. Nincs szükség teákra, speciális matracokra vagy alvást kiváltó zenére.

5. Nem lesz összetört szívű

Szokás lehet az intimitás vágya. Olyasvalakit akarunk, aki szeretni fog minket, és soha nem hagyja el, de ez bizonytalanságot okozhat és befolyásolhatja a kapcsolatokat. Kihagyhatja az összes többi kapcsolódó dolgot is, például vacsorákat, ajándékokat, családdal való találkozást vagy bármilyen bosszantó eseményt, amelyre gondolhat.

Ha sok szakítást tapasztalt, vagy inkább nem randevúzik, akkor egy szexbaba a válasz. Ígérjük, hogy nem törik össze a szívedet, és nem hagynak lógni, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk. Nem fognak elfutni valaki mással, és nem bántanak téged. Úgy hangzik, mint egy álom, igaz?

Egészséges szexbabát használni? Záró gondolatok

A szexbabák hosszú utat tettek meg, és nagyszerű partnerek lehetnek, számos egészségügyi előnnyel járva, mint például a jobb alvás, a megnövekedett elégedettség és az önbizalom növelése.

Majdnem olyan, mintha álmaid lánya vagy fiúja lenne! Bár soha nem fogják teljesen helyettesíteni az emberi partnereket, elég közel kerülnek hozzájuk!

Érdemes pénzt költeni egy szexbabára?

Ez attól függ, hogy melyik modellt vásárolja meg. A Sex with Robots című könyv azt jósolta, hogy 2050-re teljesen normális lesz, hogy bármelyik nemű ember androidokkal szexel. Alig több mint negyed évszázaddal a vége előtt a társadalom még mindig nem veszi jó néven az élettelen partnerekkel való közösülést, még akkor sem, ha az utóbbiak erősen hasonlítanak az emberekre. Hogyan ne fizessünk túl és vásároljunk szexbabát a lehető legjövedelmezőbben?

Először is, kétféleképpen vásárolhat szexbabát: vagy az aliexpress platformon keresztül, vagy az Intim Center online vásárlási oldalon. Minden módszernek megvannak az előnyei és hátrányai!

Szexbaba vásárlás az Aliexpress-en keresztül
A fő hátránya az, hogy lényegében egy zsákot vásárol, mivel szinte lehetetlen lesz cserélni vagy visszaküldeni egy Kínából érkező babát, amelyet az Alibaba, Aliexpess vagy Temu kínai webáruházon keresztül rendeltek, a minőség általában nem is megfelelő, mert a kínaiak olyan emberek, akik csak a nagykereskedőkkel fogalkoznak, nem törődnek az egyszerű egyszeri vásárlókkal - magánszemélyekkel! Ezenkívül az a mínusz, hogy három hétig kell várnia a babára, szintén bosszantó! Általában vámot és áfát is kell fizetni, habár vannak EU-s raktáraik is.
Az egyetlen plusz a jó ár, de erősen javasoljuk, hogy derítse ki a költségeket, beleértve az ajtóhoz történő szállítást is, és ne csak a baba esetében! Amikor bejelenti a baba költségeit, beleértve a szállítást és az összes díjat, meg fogja érteni, hogy nem olyan olcsó kockáztatni! 

Szexbaba az Intim Center szexshopból
A szilikon szexbabák értékesítésére szolgáló számos online szexshop bolt és webhely üzletpolitikánál nem világos, hogyan és hol veszed meg! Az ár magasabb, de 2-3 nap alatt megkapod, a szállítás is olcsó vagy ingyenes, és van garancia.
Kínaiban csak kétféle szexbaba létezik:
- Az első típus a kínai TPE nyersanyagok és a kínai termelés, hátránya, hogy az anyag kevésbé kellemes tapintású, mint az importált nyersanyagok, de egy ilyen baba kevésbé karcolódik.
- A második típus is kínai termelés, de Amerikából származó magasabb minőségű TPE nyersanyagok, véleménye szerint ez valójában nem is amerikai nyersanyagok, hanem tajvani. Az ilyen babák valóságosabbak és kellemesebbek, 20 százalékkal, de ennek az anyagnak a felülete könnyebben karcolódik, ezért szállítás előtt hintőporral kenik őket. A használat előtt könnyen leöblíthető. És természetesen, ha ínyenc vagy, és a legjobbat akarod, akkor jobb, ha ezt a lehetőséget választod.

Az importált nyersanyagokból készült baba átlagosan 20% -kal drágább, mint egy szokásos, és ezeknek a babáknak általában más modelljei vannak, amelyek olcsóbbak nincsenek.

Vannak európai babák is, de már nincs parókájuk, hanem a TPE-be ültetett haj, és pisloghatnak, beszélgetést folytathatnak, reggel felébreszthetnek, mozgathatják a karjukat és összenyomhatják a csípőjüket, de egy ilyen baba több mint félmillió forintba kerül. A Temu kínai webshopban olcsóbban is kapni, de nincs garancia, és a gyártási hibák ellenőrzése is gyatra.

Hogyan szexeljünk egy 18 év feletti babával
Miért vásárolnak az emberek továbbra is szexbabákat, még akkor is, ha valódi szexuális kapcsolatokhoz férnek hozzá? Sok oka van, de több fő is: 1. Az összes maszturbátor közül a szexbaba garantálja a legvalóságosabb érzéseket. Talán ez az, ami miatt az emberek babákat vásárolnak. Ez egy módja annak, hogy tiszta fizikai szexuális elégedettséget szerezzen. A babáknak lehet péniszcsatlakozója, vibráló golyója és vibrátora a stimuláció fokozására. Ennek köszönhetően néha erősebb és fényesebb az orgazmus, mint egy igazi partnerrel. És minden bizonnyal a maszturbálók és a vibrátorok egy babában több élvezetet garantálnak, mint az egyedüli önkielégítés.

Mi lehet jobb a gyakorlásnál? - Ha egy férfi aggódik amiatt, hogy az ágyban végzett technikája nem a legmagasabb szinten van, akkor a baba segít a csiszolódásban. Kipróbálhat új pozíciókat, mielőtt felajánlja azokat partnerének. A baba sokkal türelmesebb. És köztudott, hogy a kísérletek gyakran gyors kifáradáshoz, és ezért esetleges kudarcokhoz vezetnek. Ez nem fog megtörténni egy babánál. A korai magömléstől szenvedő férfi könnyen tanulhat egy babával. késlelteti az orgazmus kialakulását.
Ahhoz, hogy maximális örömet szerezzen egy babának, meg kell tanulnia, hogyan kell helyesen szexelni vele. Az igazi babák hihetetlenül hasonlítanak az igazi nőkre. Teljesen készen állnak a szórakozásra. Minden részlet teljesen átgondolt: haj- és szemszín, smink, szemöldökforma, szeplők. Amire szükséged lesz a babával való szexhez:
• Vízbázisú síkosító
• Óvszer (opcionális)
• Meleg víz
• Szappan
• Fertőtlenítő

Arányosan felépített testük van, így akár jelmezes játékokat is lehet játszani. Akár a nagy mellek szerelmesei találhatnak majd kedvükre való barátnőt. A babával való szex minden bizonnyal örömet okoz, ha betart néhány szabályt.

1. Biztonság. A babával való szex előtt alaposan ki kell mosni az összes lyukat. Kendővel, meleg vízzel és szappannal alaposan mossa ki a baba száját, hüvelyét és ha van, a végbélnyílását. Ezt követően használjon fertőtlenítőszert a megmaradt baktériumok elpusztításához. Amikor a baba megszáradt, törölje át újra az összes lyukat tiszta vízzel átitatott ruhával.
2. Melegítse fel a babát. A valósághű babával való szex előtt fel kell melegíteni, mert e nélkül elég hideg lesz kívül-belül. Ezért egyszerűen becsomagolhatja egy elektromos takaróba. Ahhoz, hogy ez a szakasz az előjáték látszatát keltse, a kukut meleg fürdőbe meríthetjük, vagy együtt fürödhetünk.
3. Pózok. A babának tetszőleges pózt adhatsz. A misszionárius pozícióban egy ilyen baba akár 160 kg-ot is elbír. Ha tetszik, használhat hintát vagy kötést. Az egyetlen dolog, amire vigyázni kell, az a térd-könyök helyzet. Neki helyezze a baba testének felső felét párnákra, hogy szex közben is tudja tartani a pozíciót. Ezenkívül a baba nem állhat önállóan, de felakasztható egy hurokba a nyakba, vagy felhelyezhető egy emelvényre.
4. Szex. Általában három nyílás van egy babán: száj, anális és hüvelynyílás. Szexhez vízbázisú síkosítót kell használnia, könnyen tisztítható, és nem károsítja a játékot.
5. Gondozás. Szexuális kapcsolat után a babát ki kell mosni, hogy készen álljon a következő használatra. Meleg vízre és antibakteriális szappanra lesz szüksége. Akár a fürdőben vagy a zuhany alatt is kimoshatod, a szerelmi játékot akár a közös vizes eljárások elvégzésével is befejezheted.

Hogyan éreznek az emberek a szexbabákkal kapcsolatban?

A mai társadalomban már nem szégyenlős szexuális játékokat használni egyedi darabok formájában. Minden méretben és formában normának tekintik, de a reális teljes méretű szexbabák más kérdés.
Egy online felmérés 2000 német ember bevonásával megállapította, hogy a férfiaknak csak 9% -a és a nők 2% -a használ szexbabát. Egy másik, amerikai főiskolai hallgatók körében végzett tanulmányban csak 8 százalék mondta, hogy beleegyezne egy ilyen játék használatába, és 17 százalék azt mondta, hogy megérti azokat, akik igen. A többiek ellenezték az ilyen kísérleteket.

Némely tudósok azt sugallják, hogy az Egyesült Államokban a babával való szexet valami hamisnak tekintik, mert nincs érzése, érzelme és intimitása. Más közvélemény-kutatások azonban azt mutatják, hogy ez nem teljesen igaz. A legtöbb szexbaba-tulajdonos szexuális kapcsolatnak nevezi a velük való interakcióit, és körülbelül fele kijelenti a partnerséget és a szerelmet. Nem valószínű, hogy bárkinek eszébe jutna ilyesmit mondani a vibrátoráról.

A fórumon található véleményekben a babatulajdonosok azt mondják, hogy élvezik szilikon partnereik gondozását és érzelmi közelséget éreznek. Az emberek felöltöznek és babákat fényképeznek, történeteket találnak ki személyiségükről, életükről, karakterükről, mindennapi életükről és szexuális tapasztalataikról beszélnek.

Nehéz megmondani, hogy rendben van-e aludni egy szexbabával, vagy ez egy törés és egy patológia, amelyet kezelni kell. Akárhogy is, legitim, megfizethető, és a vélemények alapján elég élvezetes.

Vegyél szexbabát?

A drága, reális szexbabák jó alternatívát jelenthetnek azok számára, akik nem tudnak kapcsolatokat építeni vagy szexelni az emberekkel. Legalább egy ideig, amíg a probléma meg nem oldódik. Sőt, a szilikon test játékként használható élő emberrel való szexben. Egy 52 emberből álló tanulmány megállapította, hogy a szexbabákat egyénileg és valódi partnerrel való játékra is használják, és a túlnyomó többség élvezetesnek írja le az élményt.

Ugyanakkor a felmérés résztvevői, többnyire 40 év feletti férfiak, nem szenvednek mentális egészségügyi problémáktól, és nem kevésbé elégedettek az élettel, mint más emberek.

Az egyetlen dolog az, hogy nem volt ritka, hogy problémáik voltak a szexuális funkcióval, és ez egy másik ok, amiért szexbabát lehet használni. A szilikon partnerrel való ágyban az ember nem fél a zavartól, a nevetségessé válástól és az elutasítástól.

És bár a szexbaba vásárlása nem tűnik a legjobb alternatívának arra, hogy találjunk valakit, aki megérti és együttműködik egy terapeutával, ez segíthet egy ideig. Például van egy eset, amikor egy férfi, aki megtapasztalta anyja rossz bánásmódját és két sikertelen házasságot, két évig együtt élt egy szexbabával, csodálatos harmonikus kapcsolatról és még szeretetről is beszélt.

A férfi pszichoterapeutája nem ismerte fel patológiának, de meggyőzte őt, hogy próbáljon ki kapcsolatot egy igazi nővel, és ezúttal minden működött. Ugyanakkor a szexbaba átmeneti pillanattá vált, és segített a férfi gyógyulásában.

Ön dönti el, hogy vásárol-e szexbabát vagy sem. Talán könnyebb lesz erről dönteni, ha nem egy élő partner helyettesítőjeként, hanem egy másik szexuális játékszerként érzékeli. Csak nagy és drága.

Általában minél drágább a baba, annál valószínűbb, hogy az élmény élvezetes lesz. A vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy pontosan azt kapja, amit várt. Az alábbiakban elmondjuk, mik azok a szexbabák, mennyibe kerülnek, és milyen ellátást igényelnek.

Milyen típusú szexbabák vannak?

Nem igazán van olyan sok fajta. A felfújható vinilből vagy PVC-ből készült modellek, amelyek csak homályosan hasonlítanak egy személyre.
Vannak teljesen felfújható opciók nyomtatott arccal és két-három behatolási lyukkal, valamint valósághűbb babák szilikon vagy hőre lágyuló elasztomer (TPE) fejjel, kezekkel és lábakkal, valamint puha szilikon mellekkel. Ugyanakkor az ilyen babák teste és végtagjai felfújhatók és merevek. Vannak lehetőségek beépített vagy eltávolítható hüvellyel és végbélnyílással.

A készlet tartalmazhat szivattyút, fűtőtestet a lyukakhoz, kenőanyagot és fertőtlenítő folyadékot a baba gondozásához. Vannak olyan modellek is, amelyek rezgéssel rendelkeznek a fokozott stimuláció érdekében.

Az ilyen szexbabák körülbelül 5 ezer rubelbe kerülnek, és ez az ár kiváló mutatója annak, hogy a modell felfújható. Még akkor is, ha a termékkártya reális szilikon szépségeket tartalmaz, ami nem olyan ritka.

A valósághű dollok belsejében van egy acél csontváz, amelynek köszönhetően testük nagyon hasonlít egy emberhez: az ízületek kanyarodnak, a karok és a lábak a megfelelő helyzetben vannak. Maga a test TPE-ből vagy szilikonból készülhet. A csontvázbabáknak valósághűen kivitelezett vulvájuk, vaginájuk és végbélnyílásuk van, míg a férfi változatoknak péniszük és végbélnyílásuk van. Vannak olyan modellek is, amelyek mozgatható állával és nyitott szájával rendelkeznek. Vannak lehetőségek rezgéssel vagy vákuummal a behatolási lyukakban.

A szilikonból és TPE-ből készült drótváz babák ára 200 és 600 ezer forint között változik, de az ár magasabb vagy alacsonyabb lehet - mindez a márkától és a további lehetőségektől függ.

Mit kell figyelembe venni a szexbaba kiválasztásakor?
Néhány dolgot figyelembe kell venni a modell kiválasztásakor. Olvassuk és értelmezzük a használati utasításukat, és a részletes leírást.
Anyag. A TPE jól hajlik és rázkódik, amikor a babát előre-hátra mozgatják. Ez azt jelenti, hogy az elasztomer modellek reálisabb élményt nyújtanak a szex során, és lehetővé teszik, hogy több pozíciót próbáljon ki. A TPE-nek azonban hátrányai is vannak: porózus, ezért a baba piszkos lehet. És ha helytelenül gondoskodik róla, penészes lesz. A szilikonnak nincs ilyen hátránya. Sőt, lehetővé teszi, hogy valósághűbb arc- és bőrtextúrát készítsen. De az ilyen lehetőségek is drágábbak.
A váz jellemzői. Ha a modellek "szivattyúzott" csontvázzal rendelkeznek, aminek következtében a válluk mozog. Van egy ecsetkeret is, amely minden ujját mozgásban tartja.
Súly. A babák átlagosan körülbelül 30 kg súlyúak, de vannak 50 kg alatti magas modellek.
A hüvely nézete. Lehet beépített vagy eltávolítható. Az első reálisabb, a második könnyebben tisztítható.

További lehetőségek. A hivatalos üzletek gyakran lehetőséget kínálnak a haj, a szem és a bőr színének kiválasztására, további parókák és körmök, különböző formájú és színű szőrszálak, az egész test fűtése, eltávolítható nyelv, valamint egy hang jelenléte, hogy a baba szex közben sikoltozzon és nyögjön. Lehetőség van fasz beállítására is.

A legjobb, ha olyan babát vásárol hivatalos üzletekben, amelyek tanúsítványokat adhatnak termékeikről, és legalább néhány garanciát adhatnak. Így nagyobb valószínűséggel nem kap egy szörnyű arcú felfújható babát egy valósághű csontvázbaba helyett.

Hogyan kell gondozni egy szexbabát
Annak érdekében, hogy egy szexbaba hosszú ideig tartson, néhány dolgot figyelembe kell venni. Amit utálnak a tulajdonosok a tisztitás. Egy jó élvezés kinek van kedve, a hüvelyét kitakarítani? 
Tárolja megfelelően - A szexbabákat nem ajánlott hosszú ideig hajlított helyzetben hagyni: ez túlterhelést okozhat a hajlítási ponton, és károsíthatja az anyagot. Ne hagyja álló helyzetben, ez túlterheli a csontváz csuklópántjait, és töréshez vezethet. A legjobb, ha a babát vízszintesen helyezi az ágyra vagy a dobozba, amelyben jött. Alternatív megoldásként akassza fel egy speciális horoggal egy szekrényben vagy öltözőben.
Ezenkívül nem ajánlott a babát közvetlen napfényben és 40 ° C feletti hőmérsékleten hagyni. Ez is károsíthatja az anyagot.
Használat után mossa le - Az egész babát 2-4 hetente egyszer moshatja. Érdemes antibakteriális szappant és meleg vizet használni. Ne használjon alkoholtartalmú oldatokat, kemény szivacsokat és agresszív mosószereket. Mosás után meg kell szárítani a babát. A lyukakhoz csipesszel rögzített pamutpárnát használhat, majd hintőporral szórja meg.
A foltokra vigyázzon - A TPE babákhoz olyan ruhákat kell használni, amelyek nem hagynak foltokat. Ne használjon kozmetikumokat illóolajokkal, amelyek felszívódhatnak az anyagba. Szintén tanácsos vízbázisú kenőanyagot venni. És ha a tulajdonos óvszer nélkül ejakulál a babába, akkor minden használat után el kell távolítania a spermát.
Ne hajlítsa meg túlságosan - A rugalmas csontváz ellenére a szexbabák ízületeinek mozgástartománya korlátozott. Tehát óvatosan hajlítsa meg a karját és a lábát, és ne használjon szélsőséges pózokat, hogy ne szakítsa meg a keretet.

Teljes női test szexuális játék férfiaknak

Teljes testű szexuális játékot keres férfiaknak? Ezek kiváló minőségű babák. Minden termék egyértelműen kategorizálva van itt, hogy kényelmesebbé tegye vásárlási élményét. Izgalmas kísérlet lesz. Teljesen drága kialakítású. Az ígért minőséggel és szolgáltatással a megrendelt kulcsszavakat pillanatok alatt kézbesítjük. Mindig szívesen látjuk. Gyere ide, hogy élvezze a csodálatos online vásárlási élményt. Ön is böngészhet weboldalunkon, és vásárolhat más nagyszerű dolgokat. Mindezeket a teljes testes szexuális játékokat férfiaknak megfizethető áron értékesítik, így nem kell aggódnia a költségvetése miatt. Szerelembabák széles választékát kínáljuk különböző méretekben és stílusokban.

Nagyszerű megoldás szexuális partner hiányában a különféle erotikus babák használata. Az ilyen gumi férfiak és nők teljesen biztonságosak, és szükség esetén sikeresen helyettesítik az élő embereket. Az intim termékek modern gyártói sokféle babát kínálnak felnőtteknek. Ugyanakkor a választás egyetlen korlátja a képzeleted lesz. Ebben a katalógusban minden ízléshez vásárolhat szexbabát, az egyszerű felfújható modellektől a reálisakig.

Hasznos szexbaba cikkek:
- Szex shop blog, minden amit a szexbabákról tudni lehet
- Szexpláza cikkek a szexbabákról és guminőkről
- Guminők szexbabák a férfi élvezetekért 

A szexbabák a szexuális partner (férfi vagy nő) testének utánzatai. Úgy tervezték, hogy kielégítse az erotikus és szexuális természetű vágyakat. Ennek a termékkategóriának a legegyszerűbb példái a felfújható szexbabák, a legnépszerűbbek pedig latexből, szilikonból készülnek, és egy személy részletes másolatai, csontvázzal rendelkeznek és bármilyen pózot felvehetnek. 
A szex babák, pvc lányok játékok, amelyeket úgy terveztek, hogy helyettesítsék a valódi partnert. Ezek a női test másolatai funkcionális nyílásokkal: száj, hüvely, végbélnyílás. A modern szexbabákban nemcsak a test, hanem az arc is a valódi nők pontos másolata.

Keresés