Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexuális játékok nőknek: típusok, jellemzők, kiválasztási szabályok

Szexuális játékok nőknek: típusok, jellemzők, kiválasztási szabályok A lányok számára készített női szexuális játékok végtelen sokféleségét a gyártók egyetlen céllal, az élvezet megteremtése érdekében készítik. Az intim játékoknak nagyon eltérő lehet a kialakítása, mérete, felépítése, működési elve, különböző funkciói, de bármilyen szexuális kiegészítő nem engedi egyedül unatkozni. És milyen elképesztő lehetőségek nyílnak meg ezek a dolgok páros használatra! 

Az Intim Center szexshop online áruházunk katalógusának oldalán bemutatott vibrátor féleségek és más hatalmas női játékok széles választéka az Ön kényelme érdekében kategóriákra van felosztva, amelyek között egyszerűen kiválaszthatja és megvásárolhatja a szexuális játékokat versenyképes áron, figyelembe véve az egyedi követelményeket és kívánságokat.

A legjobb női szexjátékok, a legkeresettebb felnőtt termékek

A tökéletes szexuálisan megfelelő partner megtalálása (beleértve a méretet, az átmérőt, az állóképességet) túl sokáig tarthat. Az ideális szex játék minidg készen áll arra, hogy a "Kosárba" gombra kattintás után a legrövidebb idő alatt a tiéd legyen.
Csak ismerje meg a legnépszerűbb intim játékokat, amelyek készen állnak arra, hogy a varázslatos öröm csúcsára vigyék, hogy saját kollekciójukhoz válasszanak elemeket.

Dildók. A mesterséges hímvesszőket, amelyek nem tudják, mi a lassú erekció vagy fáradtság, egyértelműen a női szexjátékok vezetőjeként ismerik el. A szexbolt katalógusában kiválaszthatja a méret, stílus, szín, dizájn szempontjából a legjobb lehetőséget. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek mind a legreálisabb modellek, a fej domborzatának és a pénisz tengelyén kinyúló erek gondos rajzával, mind a fantasztikus kialakítású dildók lehetnek.

Hüvelygömbök. Hasznos játék, amely rendszeres edzéssel valódi gésává változtathatja, amely csak hüvelyi izmokkal bírja az embert örömében felnyögni. A medencefenék izmainak edzésével képes lesz megelőzni számos női betegséget. És mivel a hüvely érzékenységének növekedése és az orgazmus gyors elérése csak kellemes bónusznak tekinthető.

Vibrátorok. Ez a kategória rengeteg szexuális játékot tartalmaz rezgő eszközökkel (rezgő golyók, rezgő tojások, pulzátorok, G-pont vibrátorok stb.). A nagy sebességű rezgés több módjának jelenléte leírhatatlan érzéseket kelt, és nem hagy esélyt arra, hogy orgazmus nélkül maradjon. A legfejlettebb modelleket pedig mobilalkalmazáson keresztül távolról vezérelhetik, kedvenc zenéjük ritmusára rezeghetnek és csodákat tehetnek. 

Csikló stimulátorok. Az ebbe a kategóriába tartozó kompakt szex kiegészítők újrateremtik az orális szex érzéseit, de amint azt a vásárlók számos dicsérő véleménye bizonyítja, az érzetek intenzitása tekintetében sokszor felülmúlják a hagyományos simogatást.

Vibrációs masszírozók csodálatos játékok, különféle formákban lenyűgözőek (az aranyos gumikacsáktól kezdve a luxus vibráló masszírozókig egy mikrofon formájában, amelyet kristályokkal díszítettek), és anyagok, amelyek nagy sebességválasztékkal rendelkeznek. Ezek a szexuális játékok változatosabbá és tartalmasabbá tehetik a pár intim játékainak előjátékát, növelhetik az érzékiséget és több élénk orgazmust juttathatnak el a nők számára állandó partnerek nélkül.

Anális dugók. Ezek a kiegészítők széles skálájuk következetesen az első helyen vannak. Az anális dugó nemcsak hatékony stimulánsként szolgál, hanem hozzájárul a hüvely szűkületéhez is, amely hihetetlen érzéseket okoz mindkét partner számára.

Függetlenül attól, hogy egy lány mennyire jól tanulmányozta erogén zónáit, valószínűleg még mindig sok csodálatos és kellemes felfedezése lesz. Legyünk őszinték, a női test szükségletei közvetlenül függenek szexuális tapasztalatainktól, életkoruktól és fiziológiai jellemzőktől. Az intim kiegészítők pontosan azt az örömöt nyújtják, amire szüksége van. 

A női szexuális játékok kiválasztásának és használatának jellemzői

A vibrátorok és nőknek készült szexáruk kategóriájába tartozó legtöbb intim terméket ugyanúgy használják, ezért általános ajánlások tehetők, amelyek minden esetben érvényesek.

Vásároljon minőségi tanúsított termékeket. A női testbe behatoló, bensőséges célú játékoknak igazolással kell rendelkezniük a higiéniai előírások betartásáról. Ezért ajánlott csak megbízható eladóktól vásárolni, bízva választásában olyan ismert márkáknak, amelyek értékelik hírnevüket.
Válasszon hipoallergén anyagokat. Tudnia kell, hogy például a természetes latex néha allergiás reakciókat és irritációt okoz, így latex játékokat vásárolhat, ha még soha nem tapasztalt óvszerallergiát. Ezenkívül a test reagálhat az új kenőanyagokra vagy az intim kenőanyagokra, ezért használat előtt feltétlenül tesztelje.

Ne feledkezzen meg egyes anyagok és kenőanyagok összeférhetetlenségéről. Itt minden egyszerű - a vízalapú kenőanyagok univerzálisak, a szilikon kenőanyagokat nem használják szilikonokkal, az olajok károsítják a latexet.

Gondozás és higiénia
A kedvenc szex játékának élettartama maximalizálása érdekében a legjobb, ha követi az utasításokat és speciális fertőtlenítőszert használ. Az intim termékeket nem szabad forrásban lévő vízzel lemosni, fűtőberendezések közelében szárítani vagy szabad napfényben hagyni.

Ha különféle szexuális gyakorlatokhoz vagy más partnerekkel való kiegészítőket használ, viseljen óvszert. Sokkal könnyebb és kényelmesebb, mint a termék mosása és fertőtlenítése, megszakítva az erotikus játék kellemes folyamatát.

A megfelelő tárolás nagyon fontos pillanat a felnőtt intim javak "életében". A játékok mosása, feldolgozása és szárítása után tárolja azokat speciális esetekben és dobozokban. A különböző anyagokból készült tárgyakat egymástól elkülönítve tárolja. Egyes kiegészítők speciális talkummal történő feldolgozást igényelnek, ne hagyja figyelmen kívül ezeket az egyszerű manipulációkat, hogy vásárlásai mindig érzéki örömet okozhassanak.
Az INTIM CENTER szexshop bolt és online áruház kellemes választást és következetesen jó vásárlást kíván.

Keresés