Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Élvezés tojás vibrátorral, csak nehogy beájulj a vibro golyótól

Élvezés tojás vibrátorral, csak nehogy beájulj a vibro golyótól A rezgő tojás a vibrotojás egy vibráló stimulátor, amely nemrégiben jelent meg az online áruházak hatalmas területein, az intim áruk üzleteiben, és a lehető legrövidebb idő alatt vad népszerűségre tett szert a játékokat használó szexuális élvezetek szerelmesei körében. Külső megjelenésükben kevés közös vonásuk van a szokásos vibrátorokkal, dildókkal és más szexuális játékokkal.

Ezért nem kell aggódnia, ha gyermeke véletlenül rábukkan erre a szexuális fantáziái megvalósításának céljára, mivel nem valószínű, hogy kitalálja a célját. A vibráló tojások és a vibro-golyók hossza 7-9 cm, ovális alakú.

Ha még nem áll készen arra, hogy megvásároljon egy teljes értékű vibrátort és dildót az arzenáljában, vagy partnere ellen az ágyban fekvő nagy versenytárssal szemben, de az a vágy, hogy valami újat próbáljon ki a szexben, nem hagyja magát figyelmen kívül , javasoljuk, hogy közelítsen meg nézz egy ilyen mini -eszközt, mint egy vibro golyót. Nevét az igazi golyóhoz való hasonlóság miatt kapta.

Méretével és alakjával még a szexuálisan szerény embert sem fogja zavarba hozni, sokoldalúságával pedig meglep és sok kellemes pillanatot ad mindkettőjüknek. 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a vibrogolyó nemcsak azoknak a nőknek alkalmas, akik szeretnek maszturbálni és kísérletezni akarnak, hanem azoknak a pároknak is, akik szeretnék megújítani intim életüket, új erogén zónákat keresni és új vagy elfelejtett régi érzéseket megtapasztalni. test. 

Megkülönböztető jellemzője, hogy nemcsak a nemi szervek területére és a hüvelybe való behatolásra képes használni az eszközt, hanem képes a nők és férfiak testének minden lehetséges erogén zónájának stimulálására is. 

A vibráló tojás szexjátékok használata

A válasz arra a kérdésre, hogyan kell helyesen használni a vibro-golyót és bármely más szexuális játékot, minden tulajdonos vagy pár önállóan keres. Végül is csak te tudod, hogy a test melyik helyét kell megérintened vagy masszíroznod ahhoz, hogy az érzések extravaganciája megtörténjen. 

Vannak azonban olyan szabályok a szexuális eszközök használatára, amelyek megmondják a nőknek, hogyan kell helyesen használni a vibrogolyót. Ügyeljen arra, hogy minden játék előtt és után öblítse le a játékot folyó víz alatt, és kezelje szexuális játék termékével . 

Használhat vibro golyót, mind a szexuális játékok elején a bemelegítéshez, mind a szexuális aktus során:
Külső stimulációhoz - mellbimbók, erogén zónák és intim masszázs során. Kezdje könnyű érintésekkel messziről, fokozatosan növelve a nyomást vagy a sebességet, és közelítve az erogén zónához. 
A hüvelyi terület expozíciójához - javasoljuk, hogy az alsó has nagy területének masszázsával kezdje, majd lépjen tovább a szeméremajkakhoz, és csak ezután a csiklóhoz. Ezt a fontos ügyet rábízhatja egy partnerre, vagy mindent maga tehet meg. Próbálja ki mindkettőt.

A vibrátor segédeszközként használható orális szex során. Megérintheti a herezacskóját, miközben egy taggal van elfoglalva, majd helyet cserélhet a játékkal.

Hüvelyi használatra vásároljon speciális kenőanyagot, hogy ne legyen szükségtelen súrlódás a behelyezés során. A legsokoldalúbb a vízbázisú kenőanyag - bármilyen anyagból készült készülékekhez alkalmas. 

A vibro golyók különböző módosítások léteznek. Lehetnek vezeték nélküli (távirányítóval vagy gombokkal a felületen) vagy vezetékesek (távirányítóval a vezetéken). A választás attól függ, hogy milyen típusú stimulációt részesít előnyben. Ha játékot használ külső stimulációra, akkor kényelmesebb vezeték nélküli eszközt vásárolni, ha pedig hüvelyi behatoláshoz, akkor ez lehet egy vezetékes távirányítóval rendelkező eszköz vagy egy okostelefonon keresztüli kapcsolási mód.

Reméljük, értékelni fogja a játék sokoldalúságát és könnyű használatát. Azt tanácsoljuk minden nőnek, aki törődik az örömével és változatosságával az ágyban, hogy vásároljon vibrogolyót. Ön képes lesz arra, hogy orgazmusokat szerezzen, és új érzésekkel örvendezze meg partnerét.

Tojásvibrátorok és mini vibrátorok

A mini vibrátorok semmiben sem rosszabbak a nagyobb modelleknél az erogén zónákra gyakorolt ​​hatás hatékonyságát tekintve. Kis mérete, paramétereivel összehasonlítható a szokásos rúzzsal, különösen kényelmes utazáshoz. Könnyen elfér egy kozmetikai táskában vagy női táskában, és nem adja ki magát a poggyász ellenőrzésekor.

A mini vibrátornak általában hosszúkás, phalloid alakja van, bár vannak hímtagként stilizált modellek is. Használhatók mind a csikló befolyásolására, mind a hüvely enyhe stimulálására. Szex közben magasabbra is felmászhat - az érzékeny mellbimbó -halókra.

A vibrátorok csak akkor választhatók, ha a méret valóban nem számít. Kicsi, de fürge, izgatni fogják a test teljes érzékszervét, és percek alatt fényes, intenzív orgazmushoz juttatnak, különösen a csiklóval való intenzív érintkezés esetén.

mikor az emberek szembesülnek egy problémával intim életükben, természetesen elkezdik a kiutat keresni egy ilyen kényes helyzetből. És a modern szexboltokban bemutatott különféle intim játékok áttekintésekor felmerül a kérdés - mik azok a tojás vibrátorok és mini vibrátorok?
Az ilyen eszközöket mini vibrátoroknak is nevezik, amelyeket ovális formában mutatnak be, kifejezetten a hüvely külső részének stimulálására.

Infók a mini csiklóizgatókról és vibrátoros tojásokról

A mini vibrátor általában olyan kialakítás, amelyet zsinór formájában mutatnak be, amely áthalad a mechanizmuson és egy áramforrásig. A szextojások viszont alakjukban gyakran hasonlítanak a sokak által ismert vibráló tojásokra. Fő különbségük a méret.

Ezek a szexuális játékok általában műanyagból készülnek, de természetesen tesztelve és kiváló minőségűek. Az egyetlen hátrány talán az, hogy ezeknek a játékoknak van egy varrása, amellyel két részt összeragasztanak, és ezért nem mindenki tudja beilleszteni anélkül, hogy kellemetlenséget érezne.

Ha úgy dönt, hogy vibrátort rendel , meg kell tanulnia a helyes használatát. Ha már többször használt ilyen eszközt, akkor valószínűleg tudja, hogy egy ilyen stimulátor jobb kivonása érdekében először óvszerbe csomagolják, majd úgy helyezik be, hogy az óvszer rugalmassága kívül maradjon.

Vásároljon mini vibrátorokat és tojás vibrátorokat

Ha úgy dönt, hogy először vásárol mini vibrátort, akkor ez a lehetőség lesz a leghelyesebb. A hüvely stimulálására szolgálnak, és pontosságuk sokkal magasabb, mint más vibrátoroké.

Szeretne rendelni, de nem tudja megérteni, mi az előnye? A válasz egyszerű: a klitorális stimuláció nagyszerű, az árkategória mindenki számára elérhető, a használat folyamata egyszerű és kényelmes.

Ha a hiányosságokról beszélünk, akkor figyelembe kell venni a használatban lévő különleges gondosságot, valamint a higiéniát - jobb, mint fentebb említettük, óvszert használni. A termék kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy vízálló - ez megkönnyíti a játék tisztítását, csak meleg vízzel történő öblítéssel.

Vibrátoros golyók széles kínálata Budapesten és Magyarországon
Ha érdekli ez a termék, akkor csak látogasson el intim shop szexuális üzletünkbe. Széles termékválasztékkal rendelkezünk. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az eladókkal, akik nem csak mindegyikre válaszolnak, hanem egyértelmű ajánlásokat ad a választással és a felhasználással kapcsolatban.

Várjuk megrendeléseiket!
Nagyon könnyű vásárolni mini vibrátorokat és vibro golyókat, mini vibrátorokat és vibro pulzátorokat Budapesten az INTIM CENTER szexuális üzletben jó áron. Lépjen be a kívánt termék oldalára, olvassa el a leírást, jellemzőket és vásároljon. Az online értékesítés és szállítás Magyarország egész területén történik.

Keresés