Termékek Menü

Vibrátorok pároknak U alakú párvibrátorok

Vibrátorok pároknak U alakú párvibrátorok A klasszikus szex új lehetőségei nyílnak meg a párvibrátorokkal. Ezek a vibrátorok kettőre vannak tervezve, hogy növeljék az örömöt, a hagyományos nemi kísérletek. A párok vibrátorait úgy tervezték, hogy egyszerre stimulálják a női és a férfi erogén zónákat, felgyorsítsák a partner orgazmusának kialakulását és fokozzák a partner érzéseit. Szexuális játékok kettőt az anatómiai jellemzők, az emberi test felépítésének figyelembevételével tervezték, amelyek különböző pózokban használhatók. 

A pároknak készült szex segédeszközök fő részét óvatosan a hüvelybe helyezzük, a második a csikló stimulálására szolgál. A készülék méretei lehetővé teszik a pénisz egyidejű behelyezését. A rezgés, amelynek sebességét egy kényelmes távirányító segítségével szabályozzák, több irányban hat az intim zónákra: szűkíti a hüvelyt és növeli a pénisz izgalmát, nyomását rajta és a hüvely falain. Az ikervibrátor kicsi, esztétikus és kompakt.

Használható előjáték során, mell, mellbimbók, comb belső serkentésére. Mind a tapasztalt, mind a kezdők két ember számára vásárolhatnak vibrátort, hogy kibővítsék egy pár komfortzónáját. Az expozíció intenzitásának, módjainak megváltoztatásával a partnerek egyszerre több orgazmust érnek el. A párosított vibráló masszírozó klitoris maszturbátorként használható.

Pár vibrátor biztonság

Ez a fajta szexjáték két ember számára igényel egy kis készséget. Annak érdekében, hogy a fő részt biztonságosan bent lehessen tartani, egy nőnek izmokkal kell tartania. Az ilyen gyakorlatok kiváló edzést nyújtanak a nemi szervek belső szöveteinek tónusának fenntartására. A pénisz további stimulálása javítja a vérkeringést, a merevedési zavar megelőzését jelenti. A készülék masszírozóként működik, amely elősegíti a legerősebb orgazmust. Vibrátorok párok számárabiztonságos elasztikus vagy szilárd anyagokból készülnek, a termék konfigurációjától, alakjától függően. A beépített vibrációs mechanizmusokat tesztelik, néhány pár szexjáték vízálló, használható a zuhany alatt, a medencében. Sok pár úgy kezdi használni őket, hogy tanulmányozza a női test reakcióját, majd a férfi fokozatosan csatlakozik a folyamathoz.

Vegyen egy vibrátort kettőnek az Intim Center szexshopból

A páros vibrátorok népszerű eszközök a házaspárok, konzervatív partnerek körében. Természetes érzésekre, a legérzékenyebb területek stimulálására és megosztásra való örömre szolgálnak. Miután úgy döntött, hogy ömlesztve vásárol vibrátorokat két személyre az Intim Center szexboltjához , meghitt üzleteibe vonzza azokat a párokat, akik kísérletezni kívánnak, de még nem állnak készen a radikális gyógymódokra. A katalógus népszerű gyártók termékeit tartalmazza, a választék a legjobb minőségű, tanúsítványokkal és kísérő dokumentációval megerősítve.  

Az üzlet kínál szexuális játékok, amelyek segítenek abban, hogy a kapcsolat egy pár harmonikusabb. Nézze meg a fűszeres gyűjteménye vibrátorok két. Vegyél egy ilyen szexjátékot és hagyja, hogy az érzéseit elérni egy új szintre!

Speciális stimulánsokat fejlesztettek ki a pár számára. Ezek alakja U formájú amelynek egyik vége - szélesebb és vastagabb - célja, hogy befolyásolja a csikló. A második folyamat - vékony - kerül a hüvelybe. A kettős vibrátor nem zavarja a behatolást, és egyszerre stimulálja mindkét partner nemi szervét.

Jellemzői a kettős vibrátor
Kényelmes forma, amely nem zavarja a behatolást. A szűkítés lehetősége. A vékony végén a szex játék, amely illeszkedik a hüvelybe vagy végnyílás, teszi a bejárat sokkal több már, ami azt jelenti, az ember kap még több öröm et behatolnak a szűk kebelén.
Mindkét partner intenzív stimulációja. A kettős vibrátor a férfiak és nők nemi szervére gyakorolt hatások miatt lehetővé teszi a partnerek számára, hogy egyidejűleg elérjék az orgazmust.
A "kiberbőrből" és szilikon anyagból készült játékok bársonyos felületei további izgalmas elemként szolgálnak a szexuális játékokban. Csak érintse meg az ilyen játékok már szép, és elképzelni, hogy mi van akcióban!

Keresés