Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibratojások és mini vibrátorok a mesterei a csiklóizgatásnak

Vibratojások és mini vibrátorok a mesterei a csiklóizgatásnak A szextojások apró, tojás formájú vibrátorok, melyeket a nők csikló, anális vagy g-pont izgatásra használnak, míg a férfiak a végbélbe helyezve prosztata masszírozásra. Az örömtojásokat szex közben és önkielégítés céljára is felhelyezhetjük bárhova, ahova a fantáziánk kívánja. Tedd próbára és okozz orgazmust magadnak, vagy párodnak. A vibro bullet egy kis univerzális hosszúkás masszírozó, amelyet mindkét partner különböző erogén zónáinak gerjesztésére terveztek. A terméket stimulátorként használják a csikló, pénisz, herezacskó, előjáték játék számára.

A klasszikus vibro golyó, melyet vibrotojásnak vagy vibratojásnak is neveznek, a hossza legfeljebb 5 cm, az eszköz átmérője körülbelül 2 cm ingadozik: az ilyen méreteket csikló stimulátorként, maszturbátorként történő használat határozza meg. A készüléket a szeméremajkakkal rögzítik, ráadásul kézzel is tartja, nem zavarja a pózok változását, a partnerek aktivitását. A hosszú játékok során a kényelmet a távirányító panelek biztosítják. A dupla vibro golyók, a nem szabványos formájú eszközök alkalmasak azoknak a vásárlóknak, akik széles kísérleti területet akarnak rendelkezésükre bocsátani.

A vibrátor használata
Nem kell a mély behelyezés csak a hüvely elülső falain lévő pontokat stimulálhatja. A termék csak akkor használható anális masszázsra, a prosztatára, a végbél idegeire gyakorolt ​​hatásokra ha a becsúszás veszélye nem áll fenn.
Egyébként a kis vibrátorok teljesítik a tulajdonosok kívánságait. Kis sebességgel növelhetik a véráramlást a pénisz fején, annak alján és a mellbimbókon. A vibrogolyót a kézben tartják, az izgalom növekedésével intimebb, rejtettebb zónákba hatol. A klitorisz stimulátor a csúszás javítása érdekében síkosítók használatát foglalja magában. Ha a golyót más pontokra alkalmazzák, azokat masszázsolajokkal helyettesítik.

Vásároljon kis vibrátorokat, vibro golyókat az Intim Center szexshopból
A vibrációs golyók és a kis vibrátorok közötti határ bizonytalan. Elég egy fúvókát hozzáadni a stimulátorhoz, egy új üzemmódot, és alkalmazásának köre még jobban kibővül. Az Intim Center kínálatában a vibro golyók széles választékát találja, a legegyszerűbbtől a világító, domborított, további funkciókig. A tojásvibrátor abban különbözik a hagyományos klitorisz izgatóktól és vibrátoroktól, hogy mindkét partner számára kellemes érzéseket adhatnak. Az Intim Center az eredeti gyártók sokoldalú stimulánsait kínálja a vásárlók mindennapos változó igényeinek kielégítésére.

Mit vegyen ezen felül
A termékek multifunkcionalitása diktálja a síkosítók és az antiszeptikumok kötelező használatát a vibrotojások tisztításához. A péniszgyűrűk kibővítik a férfiak körét. A vibrátor használható péniszrögzítőkkel, szexbabákkal, hogy a vibrációs funkció hozzáadódjon a szexuális játékok előnyeinek listájához.

Keresés