Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hírlevél feliratkozás, intim emailek diszkréten

Hírlevél feliratkozás, intim emailek diszkréten Ne hagyd ki szexshopunk extra kedvezményeit! Hírlevélben a látogatóinkat értesítjük akcióinkról, és árainkból kedvezményt is adunk! Egyetlen jó lehetőségről és különleges ajánlatról sem fogsz lemaradni! Iratkozz fel az Intim Center szexbolt hírlevelére, legyél tájékozott a szexben és erotikus játékok használatában!

Kedvezmények tagjainknak! Izgalmas szex és termékinformációk!

Itt iratkozhat fel az Intim Center hírlevelére:

Magyarország legjobb szexboltja egyedülálló lehetőségeket kínál intim életének változatossá tételére, páros és egyedüli öröm megszerzésére. Budapest egyik legnagyobb szexüzletében tanúsított termékeket (szexuális játékok, fehérnemű, kiegészítők, kenőanyagok, BDSM) kínálunk kezdőknek, kifinomult felhasználóknak, és gyakorlott szexistáknak. A szexbolt dolgozói gondosan ellenőrzik, hogy az intim termékek megfelelnek-e a meghatározott előírásoknak, garantálva az érzékeny, kényes testrészek expozíciójának 100 %-os biztonságát. A legjobb gyártók márkás termékei hipoallergének, kellemes tapintásúak, higiénikusak és változatosak.

Mi az Intim Center?

Az Intim Center Magyarország első szexshopja, a felnőtt termékeket több mint 30 éve árusítja. A piacon töltött évtizedek mint a legnagyobb felnőtt áruk kiskereskedője több mint 200 ezer vevőt szolgáltunk ki. Ha a szakmai tapasztalat és igazán jó vásárlás a cél, akkor jó helyen jár.

Az INTIMCENTER.hu weboldalon és a Károly krt. 14. sz. alatti szexboltban több ezer termék található különböző gyártóktól. Ezek szexuális játékok, fehérneműk, parfümök Németországból, az Egyesült Államokból, Hollandiából, Kínából és más országokból. 
Választékunkat folyamatosan frissítjük vásárlóink ​​véleménye alapján. Kényelmes és egyszerű megrendelést kínálunk ügyfeleinknek, számos fizetési lehetőséget a vásárlásokhoz, és természetesen garantáljuk a teljes névtelenséget. Eladóink mindig készek tanácsokat adni a bemutatott áruk bármelyikével és a lehető leghamarabb megszervezni annak szállítását. 

Az áruház munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden vásárló elégedett legyen az áruk minőségével és a kiszolgálás színvonalával, ezért bíznak a vásárlók az intim shopban.

A legismertebb szexshop vagyunk a felnőttiparban!
Az ország szexboltjaként mint felnőtt kiskereskedője több okleveleket kaptunk a felnőttek piacának legismertebb márkájáért. Így a hazai felnőtt vezető szakértői értékelték az Intim Center hozzájárulását az intim termékek értékesítésének fejlesztéséhez hazánkban. 
A Google cégem vélemények alapján, és a fórumokban is a vásárlói elégedettség 4,7 ahol az 5 a legjobb! 

Az intim bolt egyre jelentősebb szerepet játszik a társadalom modern életében. És bár a szexológusok és a szexuális pszichológusok egyetértenek abban, hogy a szex sokféleségére nagyon szükség van, sokaknak vagy nincs idejük kitalálni, hogyan lehet ezt elérni, vagy egyszerűen félénkek egy szokásos szexbolt meglátogatásában. Ezért egy intim üzlet, az internet együtt segítenek az Intim Center internetes szexbolt egyszerre oldja meg ezt a 2 kérdést!

Tegye meg az első lépést, és vásároljon szexuális játékot vagy szexi fehérnemű készletet üzletünkben, és - biztosak vagyunk benne - újra és újra visszatér hozzánk. És mindez azért, mert intim termékeink a szexet még élvezetesebbé, érzékibbé és érdekesebbé teszik, hozzájárulva nemcsak a természetes kapcsolatok megerősítéséhez, hanem a kiváló közérzethez is.

Ezen kívül szexboltunk gondosan válogatott szextermékeket kínál. Szexboltunkban megvásárolhatja a legérdekesebb és legfunkcionálisabb játékokat, amelyeket Magyarország szerte több ezer elégedett vásárló tesztelt. Híres márkák Fun Factory, LELO, We-Vibe, megbízható beszállítók, minőségellenőrzés és terméktanúsítás - gondoskodunk arról, hogy minél jobban örüljön a nálunk vásárolt áruknak!

Nyiss a szexben

A szex témája a legtöbb ember számára tabu. Ha félénk ember vagy, akkor ne keveredj hirtelen felnőtt termékekkel. Olvad a blogunkat, vagy nézegesd a termékeket, hívd fel az üzletet, érdeklődj szóban is. Ez után már bátran jöhetsz személyesen is vásárolni. 
Azok a nyitott emberek azonban, akik készek tanulmányozni a szexuális játékok és a megfelelő kozmetikumok témáját, bátran jöhetnek budapesti szexshop üzletünkbe, minden nap nyitva van. A célközönség:

Házaspárok és más párok. Olyan emberekről van szó, akik változatosabbá akarják tenni intim életüket, fényességet hoznak annak mért menetébe. Lehet, hogy félénk, és gyakran egyáltalán nem érti a választékot - rajtad múlik, hogy megtudja-e preferenciáit, és helyesen javasolja-e a lehetséges lehetőségeket. 

Fiatal kísérletezők. Valószínűleg már sokat próbáltak, és bővíteni akarják az intim játékok arzenálját. Ez a kategória a megcélzott közönség meglehetősen bonyolult - kell őket ajánlatot valami új, vagy szokatlan - valamit, amit még nem próbálta. Ezért minden szexboltban nem csak szabványos termékek, hanem új termékek is lehetnek.

Szeretőknek. Vagy nevezzük az első ősi hivatásnak. Meg kell lepniük vásárlóikat valamivel: erotikus készleteket, vibrátorokat, szokatlan termékeket használnak. Ez a célközönség szinte jobban megérti választékát, mint te, és általában pontosan tudja, mit akar. 

Más hajlamú emberek. Sok szexuális eltérés van: homoszexualitás, BDSM, fetisizmus, öklözés - ezek közül több ezer. Ha a célközönségnek ezzel a szegmensével szeretne dolgozni, győződjön meg róla, hogy megtalálják-e a választékban azt, amire szükségük van.

Keresés