Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy izgassuk a csiklót? Tudnivalók férfiaknak!

Hogy izgassuk a csiklót? Tudnivalók férfiaknak!

Hogy simogassuk a csiklót? Hogy nyaljuk a klitoriszt? Hogy kell simogatni a csiklót, hogy a lány varázslatos élvezéshez jusson? A csikló stimulálása, tippek férfiaknak! így izgasd a csiklót a gyönyörért, hogy beleremegjen a nő teste! Az a képesség, hogy megértsük a partnert és megtanuljuk, hogyan kell megfelelően stimulálni a csiklóját, olyan készség, amely segít a nemi életben. Tudnivalók, tippek és technika, amelyek hasznosak a szexben.

Hogyan kell simogatni a csiklót? Hasznos és titkos technikák, amelyek meghódítják a nőket. A csikló stimulálásával egy férfi páratlan örömet nyújthat egy hölgynek, varázslatos orgazmushoz vezetheti. A nő testének legforróbb pontjait kézzel simogathatja. Az orálszex is jó, de jobb, ha ezt speciális szexuális játékok segítségével végezzük. Útmutató:
Előjáték szükséges. A csikló stimulációjára való gyors áttérés kényelmetlen és fájdalmas lehet. Kezdje azzal, hogy megcsókolja és simogatja a többi érzékeny területet.
Használjon síkosítót. Az ujjainak át kell csúszniuk a vulván anélkül, hogy kellemetlen súrlódást okoznának. A vízbázisú intim kenőanyag általában mindenki számára előnyös!
Stimulálja a csikló körüli területet az izgalom növelése érdekében. Csókolja meg és masszírozza a combokat, simogassa meg a szeméremajkakat és a csikló körüli területet.
Kezdje kevesebb nyomással, és fokozatosan növelje azt, a partner reakciójára összpontosítva. Ne félj megkérdezni, mit akar. Próbáljon ki különböző mozgásokat. Ne akaszd fel az orgazmust, csak próbáld meg örömet okozni a partnerednek.

Néhány csiklósimogatási technika kezdőknek

A győzelem jele - A v-alakú mozgások nagyszerűek azok számára, akik nem szeretik a közvetlen csiklóstimulációt. Csúsztassa az ujját a csikló körül ezen a pályán, az egyik oldalon lefelé haladva, a másikon emelkedve. A mozgásokat a szeméremajkak megragadásával is bővítheti. Próbáljon meg két ujjal egyszerre mindkét oldalon csúszni.
Körök - Egy másik nagyszerű technika közvetlen érintkezés nélkül. Körkörös mozdulatokkal futtassa az ujját a csikló felett. Kezdheti nagyobb átmérőjű körökkel, és fokozatosan megközelítheti a csiklót, vagy megváltoztathatja a körök méretét a folyamat során.
Oldalról oldalra vagy fel és le - Ez egy intenzívebb módszer, mert közvetlen stimulációval jár. Tehát győződjön meg róla, hogy partnere érdeklődik. Legyen gyengéd és gyengéd nyomással és sebességgel. Hagyja, hogy partnere vezesse Önt a nagyobb nyomáshoz, amikor akarja.
Préselés - Ez egy másik módszer a közvetlen stimulációra, amely magában foglalja a csikló ritmikus megpattanását. Finoman érintse meg az ujjpárnájával, és kérdezze meg partnerét, hogy szeretné-e, hogy a mozdulatok erősebbek és szelídebbek, lassabbak vagy gyorsabbak legyenek.
Stimulációs terület - Egyes nők inkább a pontstimulációt részesítik előnyben, például vibrációs golyóval, míg mások szélesebb körű hatást szeretnek. Ugyanez vonatkozik az ujjakra is. Ha partnere a második lehetőséget részesíti előnyben, próbáljon egyszerre két vagy három ujját használni.

Honnan tudod, hogy a partnered szereti-e a mozdulataidat?
- Kérdez! Ez túl egyszerűnek tűnhet, de valóban ez a legjobb módszer. Konkrét kérdések feltevésével megkönnyíti a feladatot és közelebb kerül.
- Kérje meg partnerét, hogy mutassa meg, mi a legjobb és pontosan mit szeret. Nézheti, ahogy maszturbál, vagy hagyhatja, hogy irányítsa a kezét.
- Ügyeljen a testbeszédre. Ha partnere íveli a hátát, és feléd tolja a csípőjét, ez azt jelezheti, hogy szereti a mozdulataidat, vagy hogy nagyobb intenzitást akar. Ha a partnered elhúzódik, vagy megpróbálja megváltoztatni a csípőd helyzetét, az azt jelentheti, hogy nem tetszik, vagy egyáltalán rossz úton jársz.
- A csikló megfelelő simogatása élénk orgazmushoz vezet. A stimuláció kézzel, ajkakkal és még péniszrel is lehetséges. A megfelelő expozíció növeli az izgalmat, ami fokozott érzésekhez vezet. Hogyan lehet megtalálni a csiklót és stimulálni? Vannak speciális technikák, amelyeket mindenki elsajátíthat. Minden férfinak tudnia kell ezt, hogy boldogságot adjon, és minden nőnek, hogy megtalálja az orgazmushoz vezető utat.

Hogyan találjuk meg a csiklót?
A csikló olyan szerv, amely csak az örömért felelős, nincs más funkciója. Legtöbbjük a test belsejében rejtve van, csak egy kis tuberkulzus marad kívül. Stimulálják és keresik az orgazmus elérése érdekében. A csikló a labia minora csomópontjánál található, közvetlenül a pubis alatt, de a hüvely bejárata felett, ha a lány a hátán fekszik. Ez egy kis cső, amelynek mérete néhány millimétertől centiméterig terjed. Nagyon érzékeny, a közvetlen érintés akár fájdalmas is lehet. Csak akkor érdemes simogatni, ha a lány izgatott, eddig figyelmet kell fordítani más erogén zónákra.
Úgy gondolják, hogy a csikló nagyon hasonlít a pénisz fejéhez, mivel az izgalom során vérrel is megtelik és mérete nő. Ugyanakkor érzékenyebb, több mint 8 ezer idegvégződéssel rendelkezik.

Hogyan lehet stimulálni a klitoriszt?
A tudósok úgy vélik, hogy egy nő orgazmusát a csikló stimulálása okozza. Még akkor is, ha az öröm a hüvely falainak stimulálásának köszönhető, ez még mindig a csikló érintése, de belső részei. Ha a szerv külső részének stimulálásáról beszélünk, akkor azt különböző módon végezheti el. Leggyakrabban a következő hatások fordulnak elő a szex során
- Simogatás kézzel. Ezt maga a lány vagy partnere is megteheti szeretkezés közben. Ez növeli az izgalmát, közelebb hozza az orgazmus pillanatát.
- Stimuláció a nyelvvel és az ajkakkal. sok nő szereti, segítségével egy hölgyet az öröm csúcsára lehet hozni, ha türelmet mutat. A folyamat 10-40 percet vesz igénybe.
- A pénisz érintés. Ez a játék a behatolás előtt zajlik, a fasz megérintése nagyon szórakoztató, de ritkán tart sokáig.
- Szexuális játékokkal. A rezgések, forgás, rezgés, vákuum erős választ adnak a szervezetben. A játékok tökéletesen kiegészítik a párok szexét, segítenek egyszerre szórakozni. 

- Stimuláció speciális kozmetikumokkal. A folyékony vibrátorokat vagy stimuláló krémeket kifejezetten a nemi szervek számára hozták létre. Úgy viselkednek, hogy az érzések intenzívebbé válnak.

Nincs jobb módszer, mindegyik megfelelő egy párban, de vannak olyan módszerek, amelyeket egy adott nő szeret. Valaki jobban szereti, valaki rezgést vagy vákuumot használ, és vannak a kézsimogatás szerelmesei. Mindezek a módszerek kombinálhatók egymással, megtalálva az utat a leggyorsabb orgazmushoz.

Hogyan simogassa a csiklót a kezével

A csikló masszírozása kézzel kellemes akció. Ez része lehet az előjátéknak vagy a szex közbeni további stimulációnak. Hogyan kell helyesen végrehajtani a mozgásokat? Van egy bizonyos sorrend, amelyet követni kell:

Az expozíció kezdete. Mindig nem a legérzékenyebb pontból kell cselekedni, érdemes fokozatosan elérni. Először óvatosan meg kell érinteni a combok, a pubis, a labia belső felületét, és csak akkor, ha egy nő izgatott, megengedett a csikló közvetlen érintése. Ha egy hölgy kellemetlen, érdemes megérinteni a szájszárazságot, és nem közvetlenül.

A mozgások intenzitása. Minden mozgásnak gyengédnek kell lennie, nem mozoghat túl gyorsan, nyomja meg vagy húzza intenzíven. A bőr ezen a területen vékony, könnyen megsérülhet, ezt nem szabad megengedni.

A csikló mozgástípusai. A csikló fel és le simogatható, körkörös mozdulatokkal stimulálható, megnyomható, megérinthető. Gyakran az egyik fél fogékonyabb, ez csak a gyakorlatban derül ki. Kezdetben a kevésbé érzéki részt simogatják, amikor közelednek az orgazmushoz, továbblépnek egy másik részre.

Ritmus. Az öröm csúcsa előtt egyetlen sebességhez kell ragaszkodnia. Az elején a mozgások kaotikusak lehetnek, de a finálé előtt egyetlen ritmusra van szükség. Ez segít megtapasztalni a kívánt hatást. Ha a ritmus rongyos, az izgalom csökkenhet, és ez úgy érzi, mint egy "bummer".

Minden nőnek megvan a maga preferenciája a simogatásokban. Valaki szereti a kemény hatást, valaki gyengéd. Amikor masszázst végez a kezével, figyelnie kell annak érzéseit. A jövőben hangsúlyt kell fektetni az általa kedvelt stimulációra, míg másokat el kell halasztani.

Hasznos tippek a csikló kézzel simogatásához

A csikló masszírozása kényelmes és élvezetes, fontos megjegyezni néhány egyszerű szabályt:

Rengeteg síkosító. A csúszdának simának kell lennie, és ez csak kenőanyag jelenlétében lehetséges. Nem helyettesíti a nyál, jobb, ha olyan speciális összetételt használ, amely nem okoz irritációt. A baba krém, vazelin, olaj megzavarhatja a mikroflórát, számos betegséget okozhat.

Jól ápolt körmök. Szex előtt el kell távolítania a hosszú körmöket. Károsíthatják a bőrt. Néha a körmöket körömreszelővel kell kezelni, hogy ne legyenek éles sarkok. Fontos annak biztosítása, hogy a szennyeződések ne halmozódjanak fel a körmök alatt.

Meleg kezek. A jeges érintések azonnal csökkentik az izgalmat. És ha a tenyér fagyasztva van, nem szabad megérinteni az erogén zónákat.

Sok nő szereti a csiklómasszázst, de vannak olyanok is, akik ellenzik az ilyen simogatásokat. Tisztázza a gyakorlat előtt, és nem azt, hogy ellenzi-e az ilyen cselekedeteket.

Hogyan lehet stimulálni a csiklót a pénisszel?

A férfi pénisz nem ideális szerv a csikló simogatásához, jó a hüvelyben végzett transzlációs mozgásokhoz. De a játék során és annak segítségével kívülről lehet simogatni a csiklót. Hogyan kell ezt csinálni?
Miután kiválasztotta a kényelmes pozíciót a kopulációhoz, ne rohanjon, és azonnal helyezze be a péniszt a hüvelybe. Őket "vezethetik" az ágyékon, mintha egy lányt ugratnának. Érdemes megérinteni a csiklót. Könnyen masszírozható oda-vissza. Ezt a folyamatot csak 5-20 másodpercig kell megadni, nem több.

Hogyan simogassa a csiklót a nyelvével

A perineum és a csikló simogatásával történik. Az ajkak, a nyelv és a kezek kétszáz nőt érhetnek el orgazmushoz. Hogyan érintsük meg a kényes területet, hogyan nyaljuk meg a csiklót?

Feszült nyelv. A csikló foltérintése kellemes lesz, de a nyelv gyorsan elfárad. A megnyomás, a megérintés nagyon érdekes, de más mozgásokra való áttéréshez használják.

Puha nyelv. A nyelv szinte teljesen nyugodt, és segítségével különböző mozgások történnek. Körkörös, transzlációs, betűk formájában. Ebben az esetben az érintések nemcsak a csikló fejét, hanem a környező tereket is érintik. A nyelv oldalsó felületét aktívan használják.

Nyugodt nyelv. Törzsmentes nyalogató mozgások. A nyelv nagy területe megérinti a testet. Nem lehet gyorsan megtenni, de a stimuláció nagyon intenzív és kellemes.

Fontos, hogy ne felejtsük el megcsókolni a szervet, még enyhén haraphat, de nagyon óvatosan. Az ajkak és a fogak nagymértékben diverzifikálják a mozgásokat. Ugyanakkor a kezeket nem szabad unatkozni, más erogén zónákat is megüthetnek, még több örömet adva.

Hogyan lehet stimulálni a csiklót szexuális játékokkal

Sok szexuális játékot hoztak létre a csikló számára. Hagyományosan minden mozgásuk 3 típusra osztható:

Rezgés. A gyengéd rezgések nagyon kellemesek, ha megérintik. Érdemes alacsony sebességgel kezdeni, majd növelni a hatást. Minél több rezgésminta és sebesség van, annál érdekesebb az alkalmazás. A rezgő eszköz alakja nem számít, egy mini-vibrátor és egy hatalmas masszírozó megteszi.

Forgás. Simogató mozgások. Finom szirmok, mozgatható lábak vagy akár egy gyöngy vékony szilikon alatt történő forgatása hozza létre őket. Ez egy speciális stimuláció, amely a ritka szexuális játékokra jellemző. Egy kicsit tetszik, de a készülék soha nem fárad, és nem veszíti el ritmusát. Gyakran a forgatás rezgéssel van összekötve, együtt vagy külön-külön is bekapcsolhatja.

Hullám vagy vákuum stimuláció. A levegő rezgései aktiválják az idegvégződéseket az egész csiklóban, nem csak annak kiemelkedő részén. Ugyanakkor a szexuális játékszernek nem kell mozognia, egyszerűen a testhez támaszkodik, és bekapcsolja, hogy örömet tapasztaljon. Gyakran rezgéssel is kombinálják, hogy a játék különböző élményekre alkalmas legyen. Az ilyen simogatások a legtöbb nőnél orgazmust okoznak, az öröm csúcsának eléréséhez szükséges idő minimális.

A csikló szexuális játékok nagyon népszerűek a nők körében. Segítségükkel mindig orgazmust kap. Ezek nélkülözhetetlen segítők a maszturbációhoz. És párok ezrei használják őket párszexre, hogy fokozzák a nő érzéseit. Válasszon kiváló minőségű klitorális vibrátort.

Intim kozmetikumok a csikló számára
A csikló simogatása nemcsak érintésből származik, hanem vannak olyan gyógyszerek, amelyeket a testre alkalmaznak, és melegség, kellemes bizsergés, pulzálás érzése van. Mindez jelentősen növeli az izgalmat. Ezután megérintheti a csiklót is, vagy békén hagyhatja, és továbbléphet más területek simogatására.


Szex előtt izgalmas krémet alkalmaznak. Könnyű mozdulatokkal dörzsölik és teljesen felszívódnak. Nagyon kevés jogorvoslatra van szükség a kívánt hatáshoz. Az akció az alkalmazás után 5-7 perccel kezdődik, 20-30 percig tart. De ha több időre van szüksége, újra jelentkezhet.

Vannak izgalmas kenőanyagok, nem szívódnak fel, de segítik a csúszást. Az ilyen gyógyszereket egy férfi érzi, a hatás minden nemi szerven észrevehető, és nem csak a csiklón. A hő, a hideg, a bizsergés és más érzések hasznosak az új érzelmek felfedezéséhez egy párban. Az ilyen kenőanyagok használata segít az intimitás diverzifikálásában. Fontos megérteni, hogy egy izgalmas krém fokozza a már felmerült izgalmat. Ha nincs vágy a szexre, akkor nem fog felmerülni.

Kérdések a csikló simogatásáról

Ezek a női és férfi kérdések segítenek abban, hogy jobban megértsük a csiklóval kapcsolatos gondolatokat.

Mi van, ha egy lánynak nem tetszik, amikor megérintem a csiklóját?
Meg kell értened, hogy pontosan mi taszítja őt. Sok oka lehet, jobb, ha maga kérdezi meg őket. Például a csiklója nagyon érzékeny lehet. Ezután minden érintés fájdalmasnak tűnik, és az intenzitás csökkentése érdekében simogatnia kell a testet a szöveten keresztül.
Ha elutasításának oka zavarba ejtő, meg kell magyaráznia, hogy maga is szereti megérinteni. Az őszinteség és a bókok segítenek itt.

Vagy talán egy lánynak nincs csiklója?
Fiziológiailag jelen van a női testben. Lehet, hogy nagyon kicsi, szinte észrevehetetlen, de még mindig ott van. Talán valahol rossz helyen keresed? A csikló hiánya rituális körülmetélés után lehetséges. Ezt az eljárást néhány országban hajtják végre, és magában foglalja a csikló és a labia minora eltávolítását. Az ilyen cselekvést több tucat állam jogszabályai tiltják, de nem minden törzs engedelmeskedik neki. Egy ilyen traumás eljárás után a vulva (külső nemi szervek) súlyosan deformálódik. Orvosi célokra a csiklót is eltávolítják a vulvarák miatt. De ez egy nagyon ritka művelet.

Nem érzem örömömet a szexben, tehát nincs csiklóm?
A csikló határozottan ott van. Csak nem találták meg, és a megfelelő (csak neked) hatást nem találták meg. Tanulmányozza a fiziológiai tankönyveket és a saját testét, keresse meg a megfelelő szervet, majd kísérletezzen a maszturbációval, hogy megtapasztalja az orgazmust. A lányoknak gyakran egyedül kell megtanulniuk az örömöt, hogy a hálószobába kerüljenek. Számos szeminárium van ebben a témában, segítenek megtalálni a tökéletes mozgásokat.

Amikor megérintem a csiklómat, fáj. Abnormális vagyok?
A csikló megérintése kellemes, ha szexuális izgalom van. Ha csak megérinti a szervet, nem mindig kellemes. És fokozott érzékenység is lehet, akkor egyáltalán nincs szükség közvetlen érintkezésre, simogassa a csiklót a szájszárazságon keresztül, hogy csökkentse az expozíció intenzitását.

Gyakran maszturbálok zuhanyzóval. Nem káros?
A maszturbáció normális folyamat, amely segít ellazulni és jobban megérteni a testét. És megengedett, hogy kézzel vagy zuhanyzóval csinálja. Természetesen ez nem teszi lehetővé, hogy megtapasztalja a szexuális játékokkal lehetséges maximális élményeket. De ha nincs vibrátor, akkor a zuhany vagy a vízsugár érvényes alternatíva.

Ha csak klitorális orgazmusom van, és nem hüvelyi orgazmusom, az rossz? Alsóbbrendű vagyok?
Minden rendben van veled. A legtöbb nő élvezi a csikló stimulációját, és legfeljebb 35% -uk tapasztalhat hüvelyi orgazmust. Fontos megérteni, hogy a hüvelyi orgazmus a csikló, annak belső részének stimulálása is, de a hüvely falán keresztül. Jó, hogy tudod, hogyan kell orgazmust elérni. És hogyan éri el, nem számít. Emiatt nincs szükség bonyolultságra.


Hogy izgassuk a csiklót vibrátorral?

A csikló stimulálása nagyon erőszakos orgazmusokat okoz a nőknél. De hogyan kell megfelelően alkalmazni a csikló szexuális játékszert, hogy az öröm maximális legyen? Milyen módszerek segítenek abban, hogy mindig jól érezze magát mind szex, mind maszturbáció közben?

A csikló vibrátorok típusai
Bármilyen vibrátor alkalmas a külső nemi szervek stimulálására, de vannak a csiklóizgató vibrátorok, ezek különösen alkalmasak. Akár merülő modellt is vásárolhat, és megérintheti vele a szeméremajkakat és a csiklót. Egy ilyen megszerzés még érdekesebb lesz, mert különböző módon használható. Ma sok csikló stimulátornak kis alakja van. Ez nagyon praktikus:
- mindig magával viheti a vibrátort, kevés helyet foglal el;
- bárhol alkalmazható, nem csak otthon;
- a mini vibrátor könnyen elrejthető;
- nem okoz féltékenységet az emberben;
- segít kiegészíteni a szexet.

Vásárolhat mini-vibrátort azok számára, akik szülőkkel vagy gyermekekkel élnek. Végül is egy ilyen intim dolog könnyen eltávolítható, nem úgy néz ki, mint egy fallosz, és nem kelt gyanút, még akkor sem, ha felfedezik. És vásárolhat hullám- vagy érintésmentes csikló stimulátort is. Ez egy olyan eszköz, amely levegőhullámokkal befolyásolja a kívánt területeket, és garantálja az orgazmust a használat első 5 percében.

Hogyan működnek a hullámstimulátorok? Miért választja őket nők milliói szerte a világon?
Felkészülés a csikló vibrátor használatára. A vibrátor érzéseinek maximalizálása érdekében kenőanyag használata javasolt. Az intim kenőanyag simává teszi az érintést, segít elkerülni az irritációt. Szexuális játékokkal csak vízbázisú kenőanyag alkalmazható. Vásároljon kenőanyagot a legjobb áron Magyarországon. Szállítás az ország bármely sarkába.

Az orgazmus lehetősége nemcsak az eszköztől, hanem a különleges hangulattól is függ. Ezért pihennie kell és be kell hangolnia, hogy szórakozzon. Ezt megkönnyíti a kellemes aromák, a kedvenc zene.
Vibrátort vihet magával az ágyba és egy férfival. De fontos, hogy előre figyelmeztessük őt. Ideális először olyan eszközt használni, amely vizuálisan nem hasonlít a péniszre. Ennek köszönhetően elkerülhető a féltékenység vagy az elutasítás.

Hogyan kell alkalmazni a csikló vibrátort?
Javasoljuk, hogy a simogatást ne a fő ponttól kezdje. A vibrátor használható a mellkas, a belső combok, a has és a szeméremajkak megérintésére. Az ugrató mozgások segítenek az izgalomban, bekapcsolják a várakozást.

Érdemes minimális sebességgel kezdeni a simogatást. A fényhullámok ezután felerősíthetők, de lassan. By the way, sok nő soha nem kapcsolja be a vibrátorokat teljes erővel, elegendő hatásuk van közepes intenzitással.

Ha az izgalom már elegendő, megérintheti magát a csiklót. Ha a stimulátor hullám, akkor egyszerűen telepítik a kívánt területre, és várják meg az eredményt. Nem szükséges mozgatni az érintésmentes stimulátort. De jobb, ha a szokásos modellt mozgatjuk. A csiklón több érzékenyebb terület található. A vibrátor segít felismerni őket. Először is meg kell érintenie őket felülről, majd mindkét oldalról. És hallgassa meg érzéseit minden alkalommal.

Ha a hatás nagyon erősnek tűnik, és valóban megtörténik, stimulálnia kell a csiklót a szeméremajkakon keresztül. Le kell fedniük a pályázati területet. Ily módon izgalom lesz, de irritáció és fájdalom nélkül. És néha érdemes nem magára a csiklóra, hanem a környező bőrre cselekedni, és az ilyen ingadozások is elegendőek lesznek az orgazmushoz.

Vibrátorral körkörös mozdulatokat tehet, felfelé és lefelé vezethet, körvonalazhatja a betűket az ágyék mentén. Egy kicsit távolodva és a legérzékenyebb területekhez közeledve maximális izgalmat érhetünk el.

A csikló stimulációjával a nyomóerő beállítható. A vibrátorral csak enyhén érintheti meg a testet, vagy akár egy kicsit is megnyomhatja, hogy a rezgések mélyen belül érezhetők legyenek.

A csikló stimulációjának fokozása érdekében behelyezhet valamit a hüvelybe. A teltségérzet növeli az örömöt. És ha elkezdi masszírozni a G-pontot is, akkor esély van arra, hogy többszörös orgazmus történjen.

Hogyan kell megfelelően használni a csikló vibrátort? Hallgatva az érzéseit, minden lány megértheti ezt. És egyedül néhány kísérlet után meg lehet ismételni ezt az ágyban kedvesével.


Hogy kell simogatni a csiklót, hogy maximális élvezetet nyújtson egy nőnek?

A nőknek csak 18% -a képes hüvelyi orgazmust tapasztalni, mindenki másnak, hogy a szexből maximális élvezetet szerezzen, szüksége van a csikló stimulálására - az emberi test egyetlen szervére, amelyet teljesen szexuális élvezetre terveztek. A csiklón 8 idegvégződés van - kétszer annyi, mint a férfi pénisz fején. De ahhoz, hogy egy nőnek valódi örömet nyújtson, nem elég csak egy csiklót találni, és valahogy stimulálni: hidd el, az alkalmatlan simogatások nemcsak nem adnak örömet egy nőnek, hanem még bánthatják is. Elmondjuk, hogyan találja meg a csiklót, és hogyan kell helyesen simogatni.

Hol van a csikló?
A csikló olyan, mint egy jéghegy: látható része sokszor kisebb, mint a "víz alatti". Keressen egy kis kiemelkedést a vulva felső részén, ahol a belső (kisebb) szeméremajkak kapcsolódnak - ez a csikló feje. De a fő része belül, a bőr alatt van. És egyébként, minél közelebb van a felszínhez, annál érzékenyebb lesz a nő hüvelye (és annál nagyobb az esélye arra, hogy orgazmust szerezzen a behatoló szexből). A csikló egyfajta karra (vagy klasszikus fogóra) hasonlít: a "fogantyúk" eltérnek a fejtől, mintha mindkét oldalon átölelnék a vulvát. Teljes hossza elérheti a 12-15 centimétert - összehasonlítható a férfi pénisz átlagos hosszával!

A csikló "lábai" ugyanabból a szövetből állnak, mint a pénisz: az izgalomtól vérrel telik meg és megduzzad. Ez az oka annak, hogy a gerjesztés során a vulva falai mérete növekszik és különösen érzékenyvé válik.

De annak ellenére, hogy az egész csikló nagy és nagyon erogén zóna, nem elég csak megnyomni, hogy örömet szerezzen egy nőnek. A legjobb módja az, hogy lassan mozogjon, gondosan figyelemmel kísérve a reakciókat minden intézkedésre. Azt is megkérdezheti partnerétől, hogy pontosan hogyan szereti, ha simogatják (de sajnos sok nő zavarban lehet, hogy beszél róla, vagy egyszerűen nem ismeri olyan jól a testét). Számos stratégiát kínálunk, amelyek hasznosak lehetnek, de emlékeztetünk Önöket: minden szigorúan egyedi! És a maximális öröm elérése és nyújtása érdekében ügyeljen arra, hogy partnere reakciójára összpontosítson.

Használja a tenyerét
Kezdje egyszerűen: helyezze tenyerét a nő vulvájára, és kérje meg partnerét, hogy egyedül irányítsa a nyomást és a mozgást. Kérje meg a nőt, hogy mozgassa a csípőjét, dörzsölje a csiklóját a tenyeréhez, hogy örömet szerezzen.

Azonosítsa az oldalt. A barátnőd balkezes vagy jobbkezes? Nem, most nem arról beszélünk, hogy melyik kezét vezeti: minden második nőnek csak a csikló egyik oldala van, jobbra vagy balra. És jobb, ha meghatározza, hogy melyiket adja igazi örömnek.

Ne kezdje a legfontosabb dologgal! Igen, a fej a csikló legérzékenyebb része, de nem szabad vele simogatni: kellemetlen és akár fájdalmas is lehet. Indítsa el a stimulációt a csikló motorháztetőjének vagy a "rúd" oldalának simogatásával. Lassan írja le az ujjával a köröket, fokozatosan szűkítve a sugarat, és csak akkor, ha a lány eléri az izgalom csúcsát, lépjen tovább a fej simogatására.

Próbálja ki az "óra" technikát! Képzeld el, hogy a vulva egy óra tárcsája, ahol a felső pont 12, az alsó, a hüvely bejáratához legközelebb eső pedig 6. Kezdjen lassan mozogni az ujja vagy a nyelve hegyével tizenkettőtől hatig és vissza, hogy teljes, "éjjel-nappal" kört tegyen, mint egy óra keze. Mondja el a lánynak, hogy a stimuláció mikor lesz a legkellemesebb számára.

Kalibrálja érintéseit! Amint sikerül megtalálnia a legérzékenyebb pontot, próbálja ki a különböző érintési módokat, változtassa meg a nyomóerőt, a szöget, a sebességet. Tegyen meg mindent lassan, hogy partnere reagálhasson, amikor megtalálja a lényeget.

Ne tévedj el! Működik a ne érintse meg - ez a maxima nagyszerű ebben az esetben. Ha elég szerencsés vagy, hogy megtalálja a legérzékenyebb pontot, ha pontosan megérti, hogyan kell ösztönözni a legnagyobb örömre, ne add fel félúton. Hidd el, nagyon szörnyű, amikor ahelyett, hogy csak azt csinálná, amit egy nő igazán szeret, egy férfi hirtelen megáll, és megpróbálja újrakezdeni. Először hozzon egy nőt orgazmushoz, majd kísérletezzen!


Hogyan lehet jól stimulálni a csiklót?

A csikló túlzott érzékenysége gyakran akadályozhatja az örömöt. Számos megoldást kínálunk különböző esetekre, csak meg kell próbálnia kiválasztani azt, ami a legjobban megfelel Önnek.

Érintse meg a csikló körüli területet, ne magát a csiklót - Ahelyett, hogy közvetlenül stimulálná a csiklót (különösen, ha nem takarja kapucni), próbálja meg masszírozni a körülötte lévő területet. Ez nem csökkenti az örömöt, de jelentősen csökkenti a fájdalmas érzékenység kockázatát. Ne feledje, hogy a csikló nem csak egy kis piros gomb, hanem a szeméremajkak alá nyúlik. Ezért a szeméremajkak stimulálása a csikló mindkét oldalán, anélkül, hogy közvetlenül megközelítené, jelentősen növelheti örömét.

Kísérletezzen mozgásokkal - Egy másik ok, amiért a csikló nem szereti a stimulációt, a monoton mozgások. Míg egyes nők szeretik ugyanabba az irányba dörzsölni az érzékeny területet, mások inkább véletlenszerű és váratlan stimulációt részesítenek előnyben. Íme néhány mozgás, amelyet hasznos kipróbálni:
- Körkörös mozgás a csikló megkerülésével ujjaival vagy nyelvével anélkül, hogy közvetlenül megérintené változó intenzitással.
- A cikk-cakk mozgásokat nehezebb végrehajtani az ujjaival, de nagyon kielégítőek, mert kiszámíthatatlanságot adnak.
- Simogatás helyett nyomja. Ha úgy érzi, hogy a súrlódás érzékennyé teszi a csiklóját, próbálja meg a tenyerét a csiklójához nyomni, és nagyon lassan mozogni, növelve a nyomást. Ez a fajta stimuláció erősebb és nem olyan közvetlen, és könnyen megoldhatja a túlérzékenység problémáját.

Pihenjen és érezze jól magát
Néha könnyű mondani: "Hagyja abba a gondolkodást", de ez jelentősen növelheti az örömöt. Próbáljon ellazulni és élvezni a szexuális légkört, amely összeköti Önt és partnerét, vagy teljesen adja át magát a maszturbálás közben vizualizált szexuális fantáziáknak.

Beszélje meg a problémát partnerével
Ha maszturbálás közben elérheti az orgazmust, de nehezen boldogul a partnerével, a legjobb tanács az, hogy pontosan mutassa meg neki, mit szeret. Gyújtsa fel a szenvedélyt azáltal, hogy hagyja, hogy partnere figyelje, ahogy maszturbál. Ez segíthet neki megérteni, hogy melyik csikló stimuláció élvezetes és kényelmetlen. Ezenkívül rendkívül vonzó lehet.

Használjon kenőanyagokat
Ne feledje, hogy a csikló stimulációjának élvezete lehetetlen megfelelő hidratálás nélkül. A csikló rendkívüli érzékenységének oka az lehet, hogy ismét száraz ujjakkal dolgozik a száraz csiklón, és talán nincs ennél fájdalmasabb. Ha úgy érzi, hogy a csikló érzékenysége növekedni kezd, amíg kellemetlen érzés vagy fájdalom nem jelentkezik, kenje meg partnere ujjait vagy játékát síkosítóval, és folytassa a fényes orgazmus felé vezető utat.

Próbáljon ki egy klitorális vibrátort
A csikló érzékenységének és fájdalmának elkerülése a stimuláció során könnyebb lehet egy praktikus kis szexuális játékkal. A csiklóra gyakorolt hatás teljesen különbözik az ujjak hatásától, mivel beállíthatja a mozgások erősségét, intenzitását és jellegét. Ezért könnyebb ellenőrizni az örömét. Ne felejtse el azt sem, hogy vibrátort vagy vákuumstimulátort használhat, miközben szexel a partnerével.

Próbálja ki az orális stimulációt
Amint úgy érzi, hogy érzékenysége növekszik, kérje meg partnerét, hogy váltson az ujjairól a nyelvére. Az orális stimuláció sokkal kíméletesebb, így kisebb a túl erős nyomás vagy a túl gyors mozgás kockázata. A csikló körüli körkörös mozgások vagy a cikk-cakk mozgások kellemesebbek lehetnek anélkül, hogy túlérzékenységet okoznának.

Csökkentse elvárásait
Egy másik csapda a magas elvárások. Ezeket az ötleteket gyakran befolyásolják az alacsony minőségű és messze a valóságtól távol eső cikkek az "észbontó orgazmusokról". Csak próbálja meg élvezni a csikló stimulációjának folyamatát. Ha úgy érzi, hogy az élvezet növekszik, a teste megborzong, majd a csikló túl érzékennyé válik az érintésre, akkor lehet, hogy valóban orgazmust tapasztalt. Ez az a tipikus reakció, amelyet az orgazmusból ki kell kapnia, és ha megtartja a stimulációt, nem meglepő, hogy fájdalmas lesz.

Gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat
Próbálkozzon újra és újra, amíg meg nem találja a legjobb módot az öröm elérésére. Ne feledje, hogy testünk teljesen egyedi, és nincs univerzális formula a női orgazmus elérésére. És tartsa be az aranyszabályt: nem túl sok, nem túl gyors, nem túl közvetlen.


Gyakori hibák a csikló stimulációjában

A csikló erős érzékenysége komoly akadálya lehet a női élvezetnek. A csikló a kellemes stimulációra reagálva megnagyobbodik, egyre több élvezetet érez, de közvetlenül az orgazmus előtt már nem érintheti meg a csiklót. Fájdalmas és duzzadt, akadályozva az elégedettséget. Ha ez a probléma ismerős az Ön számára, javasoljuk, hogy beszélje meg a leggyakoribb hibákat, amelyek ilyen kellemetlenségekhez vezetnek a maszturbáció és a partnerrel való szex során.

Túl erős nyomás - A csikló érzékenységének egyik fő oka, hogy Ön vagy partnere túl erősen nyomja meg a stimuláció során. Tudtad, hogy a csiklónak több mint 8000 nagyon érzékeny idegvégződése van? Ennek a zónának a stimulálása könnyű érintésekből és nyomásból áll, amely izgalomként növekszik, de soha nem válik túlzottá. A stimuláció során könnyű túlizgulni, és nagyon erősen masszírozni kezdi a csiklót, de érdemes megjegyezni, hogy csak néhány nő élvezheti ezt az intenzitást.

Túl gyors mozgások - A csikló nem szereti az extrém sportokat. Bizonyos hangulatban másképp reagál a stimulációra, és néha a túl lassú mozgások nem vezethetnek elégedettséghez. A túl gyors simogatások miatt azonban a csikló megduzzad és rendkívül érzékeny lesz minden érintésre.

A csikló közvetlen megérintése - Fontos megérteni, hogy a csikló kapucnija egyedülálló és különböző formájú lehet: a csikló lehet teljesen fedett, félig fedett és teljesen nyitott. Ez nagyban befolyásolja, hogyan reagál a zóna stimulálására. Azoknál a nőknél, akiknek a csiklója alig fedi le a csiklót, különösen fontos a közvetlen érintés elkerülése. A csikló motorháztetőjén keresztül végzett masszázs jelentősen javíthatja a helyzetet azáltal, hogy csökkenti az érintésérzékenységet és növeli az élvezetet.


Hogy kell puncit nyalni?

A legmagasabb kategóriájú szexológus, pszichiáter, pszichoterapeuta. Több mint 10 éve dolgozom szexológusként. Segítek a pároknak megoldani a szexuális életük problémáit.

Az a férfi, aki legalább egy mennyei öröm egy részét akarja bemutatni egy nőnek, maximálisan el kell sajátítania a művészetet, és a lehető leggyakrabban fel kell ajánlania neki ezt az örömöt. Megbocsáthatatlan, ha megtagadod magadtól és partneredtől ezt az örömöt.

Mindent, ami maximális örömet hozhat, alkalmazni és be kell vonni, különben a szex rutinná válhat, vagy ami még rosszabb - "házassági kötelességgé". Köznyelven a pinanyalás, hogyan nyaljunk pinát kérdések is elhangzaak. Hogyan nyalogatni a partnered szívét örökre megnyerni - majd titkos utasítások és gyakorlati tippek.

Hol kezdjem a vagina nyalást?
A szexuális kapcsolatokban minden tapasztalt férfit érzékenységének kell vezérelnie, és partnere készségére kell összpontosítania. Ha egy partner felejthetetlen örömet akar adni egy nőnek, akkor nem egy-vel kell kezdeni, hanem fokozatosan megközelíteni, még több szenvedélyt és kölcsönös vágyat gyújtva. Az átmenet szakaszai a legnagyobb öröm érdekében tovább haladnak.

Előjáték
Először is, a lánynak jól fel kell készülnie a közelgő folytatásra, ami azt jelenti, hogy előjátékkal kell kezdenie. Ebben a kérdésben nincs egyetemes utasítás, és nem is lehet, mert minden embernek megvan a maga preferenciája az intim kapcsolatokban. A szexológusok kutatása szerint számos módja van az izgalom növelésének:
- az erogén zónák befolyásolása;
- vizuális ingerekkel.

A második lehetőség időigényesebb, és megköveteli, hogy a srác a legmagasabb készségekkel rendelkezzen, és a lánytól legalábbis az izgalom és a koncentráció iránti érdeklődés. Ezért fontolja meg az első lehetőséget. Tehát a tökéletes előjáték ilyen pillanatokból állhat. A csók mindennek az alapja. Nincs egyetlen hely a nő testén, amelyet nem lehet megcsókolni, így a választás a férfin múlik.

A szexológusok azt javasolják, hogy az előzetes simogatásokat felülről kezdjék, fokozatosan lejjebb esnek, és közvetlenül vagy a hagyományos nemi közösüléssel folytassák. Az ajkak mellett érdemes a kezét is használni. Jó, ha egy férfinak már sikerült megismerkednie a lány testével, tanulmányoznia erogén zónáinak helyét. Ha ez nem történik meg, érdemes véletlenszerűen cselekedni.

Nem szabad elfelejtenünk a mellet, ez a második legérzékenyebb erogén zóna utána. Aztán sok érzékeny pont található az alsó hasban. Ezt a területet csókokkal lehet borítani, vagy kézzel, könnyű simogatással, remegéssel és gyengéd érintéssel stimulálni.

Könnyű megérteni, hogy a lány készen áll arra, hogy tovább lépjen a desszert következő részére - vagy maga fogja kérni, vagy türelmetlenséget mutat az egész testével a folytatás reményében.

Így kell nyalni, alapvető szabályok
A szexuális tapasztalatlanságot könnyen kompenzálja a szenvedély és a kölcsönös vágy. De a nők fiziológiájának alapvető szabályainak és jellemzőinek ismerete egy ütőkártya, amelyet egy srác minden esetben használhat.

Az ősi idők bölcsei arra törekedtek, hogy tudják, mit akarnak a nők, és eddig megoldatlan rejtély marad. De a lányok néhány vágya még mindig ismert. Amit a lányok kifejezetten az ágyban akarnak, hogyan fordítsák el még egy kifinomult szerető fejét is, és hogyan kell helyesen csinálni - további részletek.

A legkényelmesebb testtartás - A folyamat során a nőnek a lehető legnyugodtabbnak kell lennie - ez az egyetlen módja annak, hogy maximális élvezetet szerezzen, és ne gondoljon arra, hogy a lába vagy a karja zsibbad. A pozíciónak a lehető legtermészetesebbnek és kényelmesebbnek kell lennie. A legegyszerűbb és legklasszikusabb lehetőség az, hogy a lány a hátán fekszik, lábai szétválasztva, kissé térdre hajlítva, és a srác hozzácsatolja magát, kezével átölelve a csípőjét és a fenekét.

Érzékenységi zónák - Tudva, hogy pontosan mit szeretnek a nők, és hogyan lehet nekik maximális örömet okozni, helyrehozhatatlan jelet hagyhat a választott szívén, és örökre megnyerheti. A női test különleges módon van elrendezve, és a nő nem minden része egyformán érzékeny. Ezt figyelembe kell venni a folyamat során, hogy ne csak élvezetes, hanem tartós is legyen.

A legérzékenyebb terület a női csikló. Különösen élesen reagál még a könnyű érintésekre is a nyelve hegyével. Egyértelműen el kell kezdeni vele. A második legérzékenyebb zóna a szájszárazság, sok idegvégződés továbbítja a stimulációs jeleket az agyba, ami az endorfinok természetfeletti felszabadulását okozza.

Ezután közvetlenül a hüvelybe mehet - a női test ezen részének nyelvének stimulálása és a könnyű behatolás felemeli a lányt a boldogság tetejére.

Tempó - Nem hasonlítható össze a klasszikus nemi közösüléssel, ahol gyorsítással elérheti az öröm csúcsát. Ebben az esetben nem szabad rohanni, mert csak kárt okozhat, és ahhoz vezethet, hogy a lány álmodni fog a kellemetlen folyamat mielőbbi befejezéséről.
A mozgásoknak simának és a lehető legpuhábbnak kell lenniük, a tempót fokozatosan, de nem azonnal lehet növelni - lehetőséget kell adni a lánynak, hogy élvezze a növekvő izgalom erejét.

További simogatások - Míg a lány, aki nem emlékszik magára a boldogságtól, a nyelv könnyű érintésétől a legintimebb helyre olvad, nem szabad figyelmen kívül hagynia testének más részeit. A folyamat során csak a nyelv vesz részt, és szabad kezek engedhetik meg, hogy sétáljanak a lány erogén zónáin. A mellek, az alhas, a fenék vagy akár a nyak stimulálása a folyamat során csak növelheti az élvezetet, vagy akár eksztázis állapotába vezetheti a lányt.

Időben történő átmenet - Ne késleltesse a folyamatot, mert az első, második vagy ötödik klitorális orgazmus után a lány valami többet akarhat, és a folyamat egyszerűen unatkozni fog. Ezért érdemes megfigyelni egy nő reakcióit, és időben továbblépni a határozottabb cselekedetekre.

A legjobb pózok nyaláshoz

Az, hogy milyen pozícióban hajtod végre, amit akarsz, preferenciák és lehetőségek kérdése. Például azok a pózok, amelyeket egy tágas hálószobában lehet megvalósítani, nyilvánvalóan nem lesznek sikeresek, ha megpróbálják megismételni őket az autó hátsó ülésén. De a változás érdekében érdemes kipróbálni a különböző lehetőségeket. Tegyen ötleteket - következő.

69. pozíció - zok számára, akik igazságosságra és egyenlőségre törekszenek, és nem tolerálják a simogatásokat azonnali viszonosság nélkül, van az emberiség legjobb találmánya - 69. pozíció. Ez egy olyan helyzet, amely kölcsönös orális simogatást jelent. Ebben a helyzetben egy férfi vagy nő fekszik a hátán, a második partner pedig rajta, de ellenkező irányban, így mindketten hozzáférhetnek egymás fő erogén zónáihoz.

Bátor lovas - A felszabadult és szabad lányok számára, akik szeretik saját kezükbe venni a kezdeményezést, a bátor lovas helyzete megfelelő. A lényeg az, hogy a lány egy férfi arcán ül, és lehetővé teszi számára, hogy édes őrületbe vigye magát, miközben segít neki ebben a csípő ritmikus mozgásával. A srác viszont irányítja a bátor lovast úgy, hogy kezét a fenekére helyezi, és beállítja mozgásának ütemét.

Térden állva - Az egyik klasszikus póz a "kutya stílusban", amelyet nemcsak a rendszeres szexhez, hanem az előjátékhoz és az orális stimulációhoz is használnak. A lány térdel, és melleivel lefekszik az ágyra, lehetővé téve magának, hogy a lehető legnagyobb mértékben pihenjen. A srác hátulról foglal helyet, kezével összeszorítja a csípőjét, és simogatja az összes erogén zónát, amely a szemére nyílt. Akkor minden a szerelmesek képzeletétől függ.

Póz 68 - A klasszikus 69-es pozícióval ellentétben a 68-as póz nem jelent egyidejű simogatást. A férfi a hátán fekszik, a lány pedig visszahelyezi a gyomrára úgy, hogy hüvelye a férfi arcának szintjén helyezkedjen el, és a lábát szétterítse. Ebben a helyzetben megváltoztathatja a helyeket, felváltva simogatva egymást.

Álló - Ez a pozíció alkalmas azok számára, akik nemcsak vízszintes helyzetben élvezhetik. Egy nő egyik lábával áll egy partner vállán, aki előtte vagy egy közeli ágyon vagy széken támaszkodik. Ebben a helyzetben egy srác könnyebben érezheti magát egy nőt, és orgazmushoz vezetheti.

A pozíció kiválasztásában csak személyes preferenciák alapján kell irányítani. A klasszikus szextől eltérően a pozíciók szinte semmilyen hatással nincsenek semmire, ezért olyan lehetőségeket kell választania, amelyek a lehető legkényelmesebbek és könnyebben megvalósíthatók.

A felnőtt filmekből származó tornászok trükköinek megismétlésére tett kísérletek kimerültséghez vezethetnek, még mielőtt a partner elégedett lenne. Ezért érdemes folytatni fizikai képességeit és vágyait.

Így lehet fokozni az érzéseket
A legmerészebb párok az ágyban nem korlátozódnak, hanem minden rendelkezésükre álló módszert és kiegészítőt használnak az érzések fokozására. Mi használható arra, hogy intim életét még fényesebbé és gazdagabbá tegye - az alábbiakban felsoroljuk az ötleteket.
- Az g-pont vibrátor egy további stimuláns, amely mind az orális szexben, mind a klasszikus szex kiegészítéseként használható.
- A hüvelyi stimulációhoz használt gésagolyók lehetőséget nyújtanak egy lány számára, hogy egyszerre kétféle orgazmust tapasztaljon - csikló és hüvelyi.
- Fallosz imitátorok és vibrátorok - minden, amit használni lehet, érdemes használni.
- Ha nincs kéznél ezek a játékok, akkor találékonysággal és szelíd férfi kezekkel fényesebbé és hosszabbá teheti a lány örömét.

Mi van, ha a lány ellenkezik?
Van egy olyan lánycsoport, akik kategorikusan ellenzik a szexuális élet minden kísérleti kísérletét, de ez nem ok arra, hogy megtagadják tőlük ezt a fajta örömöt. Egy lány nem szeretheti csak a következő okok miatt:
- rossz tapasztalatai voltak a múltban, nem tetszett neki a folyamat, és nem akarja megismételni;
- félénk, mert a múltban még soha nem találkozott ilyen simogatásokkal;
- még nem áll készen (pszichológiailag vagy fizikailag).

Kijavíthatja a helyzetet, a srác számára ebben az esetben a legfontosabb, hogy a lehető legkíméletesebben járjon el, és ne tartósan.

Hogy élveztessünk el egy lányt?

A lányok a fülükkel szeretnek – ezt az igazságot a legtöbb férfi ismeri. Ezért szavak nélkül nem lehet elbűvölni a gyönyörű választottat. A srácnak nagylelkűnek kell lennie a bókokkal, ha szenvedélyes folytatást vár.
- A következő lépéseket érdemes megvizsgálni a helyzetet, de az alábbiakban felsoroljuk azokat az univerzális ötleteket, amelyek garantáltan működnek és alkalmasak a különböző lányok számára.
- A pihentető masszázs olyan eljárás, amely szinte problémamentessé teszi a lányokat.
- Felajánlhatja a választottnak, hogy együtt fürödjön, hogy pihenjen és felszabadítsa. Ha ezt a folyamatot egy pohár pezsgővel vagy valami erősebbel kombinálja, akkor a viharos éjszaka esélye 100% -ra nő.
- Azoknak a partnereknek, akik több mint egy napja együtt vannak, megfelelő az ötlet, hogy filmeket nézzenek egy pikáns telekkel együtt. A szenvedélyes festmények által melegített lány készen áll mindenre, még mielőtt felajánlanák.

Felajánlhatja a lány közös simogatását, de először készítse fel erre az előjáték folyamatában. Amikor egy lány az orgazmus szélén áll, készen áll a legmerészebb kísérletekre is. Ha egy lány fél valamitől, vagy aggódik, hogy nem fog tetszeni, érdemes időt adni neki, de nem szabad lemondani arról a gondolatról, hogy a boldogság magasságába hozza.

A lényeg az, hogy ne rohanjunk. Ha egy lány még nem áll készen a szexuális kísérletekre, vagy ideiglenesen nem akarja kipróbálni ezt a fajta interakciót, akkor nem szabad tartósan meggyőznie őt erről. Mindennek megvan a maga ideje, és ahhoz, hogy a szexuális élet harmonikusan fejlődjön, a lényeg az, hogy ne rohanjunk és fokozatosan vezessük be a változásokat.

Konzervatív és szabad, szerény és szenvedélyes - minden lány és nő egyformán szereti a jó szexet, és különösen, ha orális simogatással kezdődik.

Tudva, hogyan kell nyalogatni egy, egy férfiképes lesz megfordítani bármelyik hölgy fejét. Ha lehetséges, érdemes kísérletezni és diverzifikálni az intim kapcsolatokat, mert az örömnek sok aspektusa van, ne hagyja ki a lehetőséget!

Izgasd a hüvelyét is!
Az a férfi, aki kedveskedni akar a hölgyének, jó és jó minőségű. Szükséges, hogy tisztességes irányítása legyen a nyelvének és az ajkainak, és ne tegyen úgy, mintha lyukat szeretne készíteni a ponyvában. Minden nő szereti a különböző simogatásokat, de ha helyesen nyalogatja, akkor az orgazmus határozottan garantált.

Ritkán születik valaki tehetséggel, és először bombasztikus cooney-t csinál. Néhány srácnak még gyenge elképzelése van arról, hogy milyen szervek vannak - a csikló és a hüvely. Ahhoz azonban, hogy szexuális óriássá és varázslatos szeretővé váljon, előfordulhat, hogy nem kell mindent tudnia a női testről, hanem a legfontosabb dologról.

Ahhoz, hogy jobban megértse partnerét, beszélnie kell vele. Néhány hölgy már pontosan tudja, hogyan tetszik, és örömmel megtanítja, hogyan kell helyesen nyalogatni. Végül is ez elsősorban az ő érdekük. Nyugodtan fedezze fel a testét. Ami az egyik lányon dolgozott, nem az a tény, hogy tetszeni fog egy másiknak.

Ne csak a nyelvét és az ajkait, hanem az ujjait is használja; fedje le a női test minden érzékeny területét csókokkal; Próbáljon ki különböző technikákat. Egy nő orgazmushoz juttatása orális szex segítségével a szívének megnyerésének sikerének fele. Nincs sok jó szex az életben, de hatalmában áll megváltoztatni.

Ha rájössz, hogy a hölgyed nem szereti, akkor meg kell értened, miért. Próbáljon szavakkal beszélni vele a száján keresztül, és megtudja az okát. És ha továbbra is újra és újra megtagadja az orális simogatásokat, akkor ne gyakoroljon rá nyomást. A "nem akarom" szintén érv. De néhány férfi hajlamos figyelmen kívül hagyni, vagy nem elfogadni.

  • A szexuális élet fontos része a pár kapcsolatának. És ha nem elégedett a hölgy válaszával a "miért" kérdésére, akkor érdemes átgondolni prioritásait, vagy keresni egy másik lányt. Sok gyönyörű hölgy van a világon, akik örömmel élvezik a nyalogatást.

A megfelelő partner nemcsak szeretni fogja nyelvét, hanem segít, gyors és fényes orgazmusokat kap. De ő maga nem bánja, ha viszonozza, orálisan simogatja a nemi szerveit. Az érzések keverésével mindketten egyre többet és többet akarnak, minden nemet valódi előadássá és örömciklussá alakítva.

Mindez nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Sok férfi nem tudja, hogyan kell nyalni, ezért a nők megtagadják az orális szexet, és megfosztják magukat a nagy örömtől. De az a technika, amellyel az ember a nyelvével tetszik, saját árnyalatokkal is rendelkezik. Csak a fel és le mozgások kitalálása nem elég. Megfelelő figyelmet kell fordítani a pénisz fejére és frenulumára, ne felejtsük el a kézmozgásokat. Simogathatja a végbélnyílás körüli területet, hogy a folyamat felejthetetlen öröm legyen.

Keresés