Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy kell használni a maszturbátort?

Hogy kell használni a maszturbátort?

Hogyan használják a férfiak a maszturbátort orgazmus eléréséhez? Mi az a férfi maszturbátor? A férfi péniszének izgatásához használható szexuális játék, hogy segítsen örömet szerezni az orgazmus elérésében. A maszturbáció fő célja az orgazmus elérése, a szexuális izgalom csúcspontja során tapasztalt fizikai és mentális érzés.

 

A maszturbátor szexuális játék a férfiak számára. Az első modell úgy nézett ki, mint egy fedéllel ellátott zseblámpa, amelynek belsejében hüvely, száj vagy végbélnyílás utánzata volt. Aztán voltak tojások, gyűrűk, hengerek, amelyek nem hasonlítanak a testrészekre, valamint rezgéssel és szívással rendelkező modellek. Különböző méretűek, anyagok, kialakítások, nyílások és funkciók kaphatók, azaz kézi/automatikus vagy rezgő, vibráló.

Hogyan kell használni a maszturbátort?

Minden férfi számára rendkívül fontos a rendszeres szexuális élet. Ezért nem lehet kérdés, hogy a maszturbáció a legkisebb kárt is okozhatja. Csak az előnyök származnak ebből a tartozékból, amely a legkellemesebb módon segít megőrizni a férfi állapot képviselőit kiváló fizikai és szellemi formában. Tehát ismerkedjünk meg ezzel az eszközzel, és válaszoljunk a maszturbátor használatának kérdésére!

A kéz segítségével végzett maszturbáció nem nyújthat olyan valódi szexuális élvezetet, mint amit egy ilyen eszköz segítségével meg lehet tapasztalni. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy egy adott időszakban egyáltalán ne csináljon nőket. Végül is nem mindig lehetséges és ideje elcsábítani egy szexi lányt, és rendkívül fontos időben visszaállítani a testben felhalmozódott töltést.

Melyik maszturbátort jobb választani?
Ez a kérdés később fontos lesz! Ha helyesen választasz, nem lesz nehézséged! És az utasítás A maszturbátor használata egyszerűen nem lesz releváns! A maszturbátorok sokféle formában, méretben és színben kaphatók. Utánozhatják a női nemi szerveket, a végbélnyílást, a szájat, és egyszerre többet is kombinálhatnak. Az ilyen szexuális játékok főleg latexből, szilikonból vagy kiberszilikonból készülnek - olyan anyagból, amely a legrealisztikusabban utánozza a női hüvely falát. Vannak

A maszturbátorok belső ürege valósághű, hullámos vagy sima felületű lehet. Egyes modellek beépített gyöngyökkel vagy golyókkal vannak felszerelve, amelyek emellett stimulálják a péniszt.

Az egyes szexuális játékok rezgő vagy pneumatikus eszközökkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az ember számára, hogy teljesen ellazuljon és megadja magát az elkerülhetetlen örömnek. Az egyszerű eszközöket kéz segítségével kell mozgatni.

Egyes fajták egyszerűbbek. Mások például a női test legintimebb részeit másolják, hihetetlenül hihetően közvetítve a női szeméremajkak izgalmas alakját és utánozva a szeméremszőrzetet.

A mellkas, a has és a lábak körvonalazott kontúrjaival rendelkező maszturbátorok hihetetlenül elegánsak. A legfényűzőbbek azok a modellek, amelyek latex szexbabák. Az ilyen mesterséges nők mozgathatják karjukat és lábukat, valamint a legkifinomultabb pózokat vehetik fel, hogy a férfi a maszturbáció legreálisabb érzéseit érezze.

A modern eszközök nagyon egyedi funkciókkal rendelkezhetnek. A tökéletesség magassága mesterséges hüvelynek tekinthető, beépített fűtőpaddal vagy szexuális játékkal, amely kenőanyagot injektáló eszközzel van felszerelve. Az ilyen maszturbátorokkal való aktus érzései még valóságosabbnak tűnhetnek, mint egy nőnél.

Útmutató a maszturbátor használatához!

A termék első használata előtt alaposan le kell mosni meleg vízzel és szappannal, vagy antiszeptikumokkal kell kezelni. Nagyon hasznos óvszert tenni a péniszre. Az intim kenőanyag alkalmazása a készülék munkafelületeire nemcsak az érzések körét bővíti, hanem a folyamatot a lehető legbiztonságosabbá teszi, kiküszöbölve a fityma sérülésének kockázatát.

A cselekmény befejezése után a készülék felületét újra le kell öblíteni. A cyberszilikonból készült tartozékok különös gondosságot és figyelmet igényelnek - mosás után alaposan meg kell szárítani és tárolni, talkumporral vagy speciális porral kezelni. Kerülni kell a vizet az akkumulátor aljzataiban, ha a maszturbátor szivattyúval vagy vibrátorral van felszerelve.

A szexuális játékot soha nem szabad forró vízzel kezelni. Nem a legjobb ötlet fertőtleníteni alkoholos oldatokkal vagy más célokra szánt kenőanyagokkal. Az ilyen műveletek nemcsak a készülék felületét károsíthatják, hanem a testét is károsíthatják.

Sokan úgy vélik, hogy csak egy férfi folyamodhat játékokhoz maszturbátorral. Ez egyáltalán nem így van. A mesterséges hüvely a partnerek intim játékának egyik elemeként használható. A nemi közösülés érzései teljesen váratlan és csillogó benyomások lehetnek. A készülék használatakor az ember pénisze a lehető legizgatottabbá és merevebbé válik, ami egyszerűen elképzelhetetlen érzéseket okoz. Egy nőnek csak időben kell helyet váltania a készülékkel, és akkor biztosan sokáig emlékezni fog az ilyen nemi közösülésre.

Maszturbátor és óvszer
Úgy tűnik, hogy az óvszer használata ebben az esetben nem praktikus, mert nincs szükség fogamzásgátlásra. Az embernek azonban még mindig meg kell vásárolnia egy csomag gumióvszert, és miért:
- Egy ilyen szexuális játék óvszerrel történő használata sokkal higiénikusabb, mint anélkül. Az ejakuláció után nem lesz benne sperma, így sokkal könnyebb lesz mosni és fertőtleníteni a maszturbátort. Csak kenőanyag marad benne, amely meleg vízzel könnyen lemosható;
- az óvszer segít késleltetni a magömlést, ezért ajánlott korai magömlésben szenvedő férfiaknak használni;

Ez segít az embernek új érzéseket tapasztalni a szexuális játék használatából. Ezért érdemes megpróbálni óvszerrel és anélkül használni.


Hogyan válasszunk és használjunk maszturbátort?

Az intim szexshop maszturbátor eszközei és használatuk. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt. A készülék gondozása. Minden embernek időről időre csak szexuális pihenésre van szüksége. Sajnos előfordulhat, hogy a szeretett nem mindig van a közelben, ezért a legjobb megoldás a maszturbátor használata. A szexboltban megtalálhatja ennek a játéknak a különféle modelljeit, amelyek lehetővé teszik a legerotikusabb fantáziák megvalósítását. Megmondjuk, mi ez és hogyan kell helyesen használni a maszturbátort.

A legjobb szexshopból választhat maszturbátort saját belátása szerint, de használatakor egyértelmű szabályokat kell követnie. Ez segít az embernek nemcsak abban, hogy valódi örömet szerezzen, hanem az egészség megőrzésében is. Ezek a szabályok a következők:
- Vásárlás után és az első használat előtt feltétlenül öblítse le és fertőtlenítse a szexuális játékot. Ehhez a legjobb, ha speciális antibakteriális szert vásárol az ilyen termékekhez. Lehetetlen forró vizet használni fertőtlenítésre, és még inkább alkoholra;
- Fertőtlenítés és öblítés után szárítsa meg a maszturbátort hajszárítóval. Sok modell kemény héjba van zárva, ezért nem lehet kifelé fordítani. Ebben az esetben a szárításhoz speciális tamponokat használhat;
- Amikor a játék használatra kész, melegíthető. Ehhez speciális botfűtők vannak. De csak maga mellé teheti a terméket, és hamarosan felmelegszik a testhőtől;
- Melegítés után meg kell kenni a játékot zsírral, felhordva a lyukra és belsejére. Minden ember maga választja ki a kenőanyag mennyiségét. A kenőanyagot közvetlenül a péniszre alkalmazhatja. A lényeg az, hogy elegendő a kényelmes és kellemes maszturbációhoz;
- Ezt követően behelyezheti a péniszt a játék lyukába. Ha rugalmas mesterséges hüvelyről beszélünk, akkor a levegő belsejéből történő felszabadításával összenyomható. Ezután a pénisz beszívódik, ami sok kellemes érzést okoz a férfinak.

Ejakuláció után feltétlenül öblítse le a maszturbátort meleg vízben szappannal vagy tusfürdővel. Győződjön meg róla, hogy nincsenek benne habnyomok. Ne feledje, hogy a szexuális játékot kívül és belül is meg kell mosni. Belül a termék megkönnyebbülési szerkezettel rendelkezik, ezért mindig nagyon óvatosan mossa le.

Mosás után a maszturbátort meg kell szárítani és speciális szerrel fertőtleníteni. Szexuális játék tárolásához át kell vásárolnia egy átlátszatlan vastag tokot. A ruhákból származó por és kis szösz nem ülepedhet rá. A terméket sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolja.

A maszturbátor nemi eszköz

A maszturbátor egy szexuális játékszer, amelyet öröm- és állóképességi edzésre lehet használni. Utánozhatja a nő nemi szerveit vagy ajkait, meglehetősen egyszerű vagy reális. A mérettől függően a következő típusokra oszthatók:
Kompakt - szó szerint illeszkednek a kezébe, elérik a 35 centiméter hosszúságot. Kényelmes magával vinni őket utazásra vagy üzleti útra, tartsa távol őket a kíváncsiskodó szemektől. Kompakt méretük miatt a maszturbátorok különböző pozíciókban használhatók - fekve, ülve, állva.
Közepes - csak a törzs, a fej vagy a szamár egy részét képviseli. A súly nem haladja meg az öt kilogrammot, de nem mindig kényelmes használni őket.
Nagy - az ilyen játékok másolhatják a női test egy részét. Általában teljes méretűek, és összehasonlíthatók a valós számokkal. Ezek közé tartoznak a szexbabák. A nagy maszturbátorok nagyon tartósak és ellenállnak a férfi test nyomásának.

A sexshop Budapest maszturbátorai gyakran fel vannak szerelve további funkciókkal:
Rezgés - növeli az izgalmat, növeli a fej érzékenységét, fényesebbé és telítettebbé teszi az érzéseket.
Forgás - a belső mechanizmus mozog, és az embernek nem kell erőfeszítéseket tennie az orgazmus elérése érdekében.
Twerking - egy kis remegés, amely a készüléken kívül érezhető.

A legdrágább maszturbátorok gyengéd realizmusból készülnek, ami nagyon kellemes érzésekben és gyorsan felveszi a testhőmérsékletet. A játékok gyártásához népszerű anyagok a szilikon és a gumi.

Hogyan kell jól használni a maszturbáló készüléket?
Kiválasztotta a kívánt modellt? Akkor hasznos lesz, ha megtanulja, hogyan kell használni a maszturbátort a legkellemesebb érzések elérése érdekében:
Készítse elő a szexuális játékot a rendeltetésszerű használatra - mossa le és szárítsa meg. Szexuális izgalom elérése kényelmes kézmozdulatok segítségével. Vigyen fel vízbázisú kenőanyagot. Amikor a szexuális izgalom fokozódik, helyezze be a péniszt a maszturbátor nyílásába. Gyorsíts vagy lassíts az érzéseid alapján. Kapcsolja be a legkisebb rezgési módot, növelje azt, ha szükséges. Végezzen visszafelé vagy körkörös mozdulatokat, élesen és finoman, tetszés szerint. Magömlés után mossa le a készüléket és tárolja biztonságos helyen. 

A maszturbátort hogy kell gondozni?
Annak érdekében, hogy a szexuális játék a lehető leghosszabb ideig tartson, megfelelően követni kell.  Az eszközök kiválasztása az anyagtól függően változhat, de általában az ajánlások azonosak. A férfiak megfelelő maszturbátor gondozás a következő kötelező elemeket tartalmazza:
Olvassa el a csomagban található utasításokat. Öblítse le a játékot meleg vízzel és szappannal. Kerülje a nedvességet az elemtartóban, ha van. A készüléket speciális ápolási megoldással, például miramisztinnel vagy klórhexidinnel kezelheti. Ne használjon alkoholtartalmú anyagokat. Tilos forró vizet használni a készülék tisztításához,  finom anyaguk romlik, és hamarosan használhatatlanná válik.

Ha a maszturbátor elem nélkül van, használat előtt meleg vízbe helyezheti, akkor kényelmesen érzi magát. Vigyen fel kenőanyagot, amelynek vízalapúnak kell lennie. Ne használjon vazelint vagy krémet. Közösülés után öblítse le újra a játékot és szárítsa meg. Tárolja sötét helyen, napfénytől távol, más szexuális játékokkal való érintkezés nélkül.

A felsorolt szabályok betartásával a megvásárolt maszturbátor nagyon hosszú ideig szolgál majd. Használható személyes elégedettségre vagy páros játékokra. Újítsa meg érzéseit!

Keresés