Termékek Menü

Hogyan kell használni a csiklóizgatókat

Hogyan kell használni a csiklóizgatókat Ahhoz, hogy orgazmust kapjon a klitorisz stimulációjától, nem szükséges orális szexet, normál vibrátorokat vagy ujj simogatásokat igénybe venni, elég a legújabb kompakt eszközöket használni a csiklóizgatókat. A szokásos maszturbációt modern eszközök és szexuális játékok váltják fel, amelyek nemcsak az erogén zónákat érintik, hanem hozzájárulnak a női nemi szervek egészségéhez is. 

A szexüzletekben sokféle rezgésstimulátor létezik, amelyek a működés, az alak és a készülék típusa szerint oszthatók fel. A következő típusúak lehetnek:
masszírozók vibrációs funkcióval;
- rezgő tojás vagy rezgő medence;
- rezgő pillangók;
- távvezérlős szexjátékok vagy alkalmazásból működő vezeték nélküli eszközök;
- vákuum- vagy léghullámos stimulátorok.

Leggyakrabban a legújabb modelleket alkalmazzák, ezért ma eláruljuk, hogyan kell használni ezeket a klitoris stimulánsokat, mennyire hatékonyak és hogyan befolyásolják a nemi szervek idegvégződéseit.

Vákuum klitorisz stimulátor
Ez egy olyan eszköz, amely a levegő beszívásával kellemes érzeteket kelt és stimulálja a csikló idegvégződéseit. Ezen stimulánsok közül széles körben használják a távirányítós eszközöket és a népszerű Satisfyer és Womanizer modelleket.
Ezekkel a szexuális játékokkal beállíthatja működési módjaikat és a levegő beszívásának sebességét. Alkalmazása után az intim helyek erogén zónái megnövekedhetnek. Ezenkívül ez az eszköz használható a mellbimbók befolyásolására. Ezek a csiklóizgatók szívó hullámokat keltenek, és ez a hullámzó vákuum érintés nélkül izgatja a klitoriszt. Ez a stimulációs technológia nagyon hatásosnak bizonyult, hiszen a csiklóérzékeny hölgyek esetében egész testet megremegtető, akár többszörös orgazmust okoz. A kipróbálók leginkább az orális kényeztetéshez tudják hasonlítani a léghullámos csiklóizgatók által keltett érzést.
Hogyan működik a léghullámos vibrátor? A csiklót apró vákuum hullámok izgatják. A vákuumhoz egy légmentesen zárható térre van szükség, ezért a léghullámos csiklóizgatók rendelkeznek egy apró szilikon haranggal, aminek a belsejében keletkezik a szívóhullám. Ehhez a harangot a csikló köré kell helyezni, ügyelve arra, hogy harang szorosan illeszkedjen. A ritmikus, változó erősségű vákuum szívó hatása idézi elő az orgazmust. Mivel a csiklót közvetlen inger nem éri, így elkerülhető a túlzott stimuláció okozta túlérzékenység. Ez teszi lehetővé, hogy akár egymás után, vagy akár folyamatosan több orgazmus is átélhető legyen ezekkel a csiklóizgatókkal.

Hogyan kell használni a vákuumos csiklóizgatókat?
Először is fel kell készülnie. Használat előtt először tisztítsa meg a készülék felületét. Ehhez csak egy speciális tisztító spray-t permetezzen szex játékokhoz. Fertőtlenítés után vigyen fel egy kis kenőanyagot a játék felületére, és az erogén zóna, kezdve a kis üzemmódokkal, kezdje meg simogatni magát. Amint úgy érzi, hogy kissé meg kell növelnie a stimuláció sebességét, egyszerűen nyomja meg a megfelelő gombot, és a rezgésstimulátor pontosan alkalmazkodni fog az érzéseihez.
A legtöbb rezgés stimulátor, több rezgési funkcióval, és különböző sebességgel rendelkeznek. Egy ilyen eszközzel beállíthatja a stimuláció gyakoriságát és intenzitását. A hullámos szexuális játék célzott hatást nyújt közvetlen kapcsolat és a csiklóval való érintkezés nélkül. Így nem irritálja a nemi szervek kényes szöveteit.

Ezen eszközök közül soknak további funkciói vannak, például hüvely-csikló stimulációk. Speciális folyamatok segítségével a vibrostimulátorok mind a perineumot, mind a nő erogén zónáját masszírozzák.

  • Az orgazmus eléréséhez a legrövidebb út az intenzív és ritmikus csikló-ingerlés. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ha száraz az izgatott terület, az akár még fájdalmas is lehet. Ha megfelelően nedves a csikló környéke, úgy bátran nekikezdhetsz a masszázsnak. Ez vízbázisú síkosítóval könnyedén elősegíthető, de türelmesnek kell lenni, hogy a folyamatok magától is beinduljanak a női szervezetben. A maximálisan izgató érzésekért nem ajánlott folyamatosan és célzottan a csiklót ingerelni. A csikló láthatóan nagyobb és forróbb lesz, ha egészen a hüvelybemenet és a klitorisz tetejéig terjedő területet simogatják. Ezután a csikló környékére érdemes koncentrálni, és néha nyomó, körkörös hatást kifejtve érdemes kényeztetni a csiklót. 

Hogyan kell használni a nem érintkező klitor stimulátort?
Helyezze a készüléket úgy, hogy a csikló középpontjában álljon az stimulátor feje. Csak egy gombnyomással finoman simogatja az erogén zónákat felesleges expozíció és kellemetlenségek nélkül. Válassza ki az Önnek megfelelő intenzív módot, és élvezze a hosszú és tartós, erőszakos orgazmust.

Keresés