Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell használni a hüvelyi golyókat, a gésagolyókat?

Hogyan kell használni a hüvelyi golyókat, a gésagolyókat? A gésagolyók és hüvelygolyók nagyon jó Kegel trénerek. Egyéni maszturbáció, vagy páros szex közben élvezetet adnak, de a nők egészségét támogató eszköz is. Edzik a hüvely intim izmait, kiküszöbölik a különféle betegségeket és megakadályozzák a gyulladásokat. Segítségükkel örömet szerezhet a szex során, és hihetetlen örömet okozhat egy férfinak. Elmondjuk, hogyan kell használni a hüvelyi gömböket, és milyen hatást érhet el használatakor.

Mire szolgálnak a hüvelyi golyók? A nőknek Keleg gépekkel végzett gyakorlatok ajánlottak
- akinek életkora meghaladja a 40 évet;
- túlsúlyos vagy;
- akik nemrégiben terhességet szenvedtek;
- vizeletinkontinencia és vizelés problémái;
- aki nem tapasztalhat orgazmust;
- akik a terhességre készülnek.

Az ilyen eszközök lehetővé teszik a hüvely falainak tonizálását, megerősítését és ezáltal a nemi életének javítását. Te és a férfid élénk érzéseket fognak érezni a szexben, valamint jobb és gyorsabb orgazmusban lesz részed. De a golyók használatának ellenjavallatai vannak, ezért a gyakorlatok elvégzése előtt forduljon szakemberhez.

Hüvelygömbök alkalmazása
Ezen játékok különféle típusaihoz használati utasítások találhatók. A gömbök lehetnek fémek, műanyagok, szilikonok, elmozdított tömegközépponttal, rezgéssel, valamint a tömeg és a hosszúság minden más paraméterével.

A műanyag vagy a szilikon nagyszerű lehetőség a könnyű edzőberendezésekhez. Velük kezdheti el a hüvelyi torna gyakorlását, és akár üzleti ügyekben is sétálhat velük. A legelső használat után tisztábban fogja érezni ezeknek a tárgyaknak a hüvelyben való jelenlétét, és kocogás közben is képes lesz megtartani a golyókat.

A fém eszközöket olyan nők használják, akik hosszú ideje gyakorolják a Kegel-gyakorlatokat. Elég nehézek, ezért különösebb előkészítés nélkül egyszerűen nem tudja a hüvelyben tartani őket. Kicsúsznak és kényelmetlenséget okoznak.
A középponton kívüli gravitációs gömbök hüvelyi golyók, amelyek folyamatosan ellenállást nyújtanak. Vagyis amikor csak bemutatja őket, és megpróbál felkelni, akkor az eltolt központ ellenállást ad, tömegét különböző irányokba továbbítja. Az ilyen eszközök kiváló következő lépés azok számára, akik már használtak fém Kegel gépeket.
Rezgéssel - ezek olyan rezgésstimulátorok, amelyek nemcsak a hüvely falát edzik, hanem a rezgés segítségével lazítják őket és serkentik a gyors vérkeringést. Tehát az izmok gyorsan összehúzódnak és erőszakos hüvelyi orgazmust okoznak. 

Hogyan kell használni a hüvelyi golyókat?
Miután megvásárolta a hüvelyi golyókat, olvassa el a rájuk vonatkozó utasításokat. Mint korábban említettük, minden modellnek megvannak a maga sajátosságai. Használat előtt feltétlenül fertőtlenítse az eszközt. A golyók lehet mosni meleg vízzel és antibakteriális szappannal, vagy csak speciális intim higiéniai termékek (spray kezelésére szexuális játékszerek ) használhatunk.

Ezután a torna megkezdéséhez be kell vezetni a golyókat. Gyengéden be kell lépniük a hüvelybe, hogy ne törjék meg a falak épségét, ezért öblítés után hűtsék le őket és kenjék meg vízbázisú kenőanyaggal. Feküdj az oldaladon hajlított térddel, hogy finoman behelyezhesd a készüléket. Feküdjön le pár percre, hagyja, hogy teste megszokja a bent lévő idegen tárgyakat. Használat után feltétlenül tisztítsa meg a golyókat spray-vel vagy klórhexidinnel, csak száraz, zárt helyen tárolja.

Hogyan kell helyesen használni a hüvelyi golyókat. Gyakorlatok kezdőknek.
Miután finoman behelyezte a szimulátort kb. 2-3 cm-re, próbálja meg izmaival mélyen a hüvelybe húzni. Próbálja meg egyesével összehúzni őket, majd 10 másodpercenként szorítsa össze az izmokat, majd lazítsa el őket. Ne feledje, hogy a gyakorlat elején nem szabad túlterhelni, csak egy egyszerű "szorítás-kioldást" kell végrehajtania.

Első alkalommal jobb, ha fekve végezzük a gyakorlatokat, és miután a test megszokja, állhat. Az egész edzés alatt figyelje a légzését, legyen egyenletes és mély. Ügyeljen arra is, hogy a hüvely izmai működjenek, és ne a has.

Az edzés zajának vizuális megértése érdekében javasoljuk, hogy nézzen meg egy videót a hüvelyi golyók használatáról. Sima tojás alakú golyókat ajánlunk. Válasszon olyan lehetőségeket, amelyekben elmozdult a súlypont és a belső súly nagyobb - ez extra munkát jelent az izmoknak.

Tartalomhoz tartozó címkék: gésagolyó sexshop budapest

Keresés