Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell jól felkészülni az anális szexre?

Hogyan kell jól felkészülni az anális szexre? Az anális szex fizikailag és pszichológiailag is a partnerrel való intimitás egyik új aspektusává válhat. Egyrészt ez egy olyan gyakorlat, amely új érzéseket ad. Másrészt ez a maximális bizalom és ráhangolódás pillanata egy párban, mert megfelelő ellazulás és egymásra figyelés nélkül a folyamat fájdalmas, sőt traumatikus is. És annak érdekében, hogy az anális szex örömet szerezzen mind a befogadó, mind az aktív oldalon, fontos a megfelelő felkészülés és a biztonsági óvintézkedések az anális közösülés során.

A felkészülés első pillanata, amelyről gondoskodnia kell, ha az anális szexre gondol - partnere hozzáállása ehhez, mindenre kölcsönös vágynak kell lennie. Ne kényszerítsen, ha az illető nem válaszolt azonnal az ajánlatra, talán csak időre van szüksége, hogy elmélkedjen rajta. Vagy a partner korábban traumatikus és kellemetlen élményben volt része. Jobb, ha csak nyugodtan mondd el, hogy az anális szex mindkettő új érzést adhat neked, és hogy biztonságos, ha helyesen csinálod.

Anális előkészítő játékok
Az anális szexre való felkészülés egyik leghatékonyabb és legsikeresebben bevált módszere az anális játékok használata . Lehetővé teszik a végbélnyílás fájdalommentes kiterjesztését, és ami a legfontosabb, egy fűszeres témát lenyűgöző anális játékká alakíthatnak. A helyes dolog az, ha az anális eszközök közül a kis játékokkal kezdünk, és fokozatosan haladunk a nagyobbak felé.

Popószex előkészítésre alkalmasak
- Szilikon anális dugók
- Vibrátor nélküli anál szexküyük
- Análgolyók és fűzérek
- Anális vibrátorok

A fémes és szilikon strasszos análdugók az egyik legklasszikusabb és legnépszerűbb lehetőség. Ezeket a játékokat fel lehet használni hüvelyi szex közben vagy egyszerűen viselésre. Lehetővé teszik, hogy megszokja a végbélnyílás új teltségérzetét. Az első kísérlethez az S és M méretek alkalmasak.

Az anális láncok és a halszálkák azért jók, mert általában kis átmérővel indulnak és fokozatosan tágulnak. Ez a behatolást a lehető legsimábbá és fokozatosabbá teszi.
Az anális stimulánsok általában nagyobbak, mint a dugók, ami azt jelenti, hogy ez lehet az előkészítés második szakasza, például az S méret után. És a stimuláns után, ha nincs kellemetlenség és kellemetlenség, folytathatja a pénisz behatolását.

Az anális felfújható eszköz is meglehetősen kényelmes lehetőség. Általában dugó vagy vibrátor, kezdetben kis átmérővel. Az ilyen játék felső rétegét körte felfújja. Ez lehetővé teszi a játék átmérőjének beállítását és fokozatos növelését az anális szex előkészítéséhez.
A fenti játékok bármelyike, rezgési funkcióval vagy anélkül, mindez az Ön személyes preferenciáitól függ.

Válassza ki azt, ami a legkényelmesebbnek tűnik az Ön számára. A lényeg az, hogy az anális játéknak korlátozóval kell lennie, és jobb, ha az első eszközt legfeljebb 3-3,5 cm átmérővel választja. Ezután a behatolás kényelmes és biztonságos lesz.

Higiénia és védelem az anális szex alatt
Sokakat aggaszt a higiénia a fűszeres behatolás során. Az ilyen normák betartása lehetővé teszi nemcsak az anális szex megfelelő felkészülését, hanem annak élvezetét és biztonságos vezetését is. Anális zuhanyt kell használnom ? Elvileg erre nincs szükség, ha nincsenek problémái az emésztéssel és a bélmozgással.
Ahhoz azonban, hogy biztos legyünk, ami különösen fontos az első tapasztalat során, és a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében jobb, ha kapunk egy kis anális zuhanyt és szükség szerint használjuk. Ne élj ezzel vissza. Akkor használja, amikor úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Jobb óvszert használni anális szex közben, ez megvédi Önt a nemi úton terjedő betegségektől és egyéb kellemetlen pillanatoktól, például a férfiban az urogenitális rendszer gyulladásától. Ha az anális behatolás után a hüvelyi nemet el kell távolítani, vagy cserélni kell az óvszert. Az anális és a hüvelyi mikroflóra keverése rigót, vaginosist és más betegségeket okozhat.
Az anális szex óvszerei nem különböznek a klasszikusaktól, kivéve, hogy bőségesebben kenhetők és tartósabbak lehetnek.

Kenőanyagok anális szexhez

A kenőanyag elengedhetetlen az anális szex alatt! A végbélben nincs természetes kenőanyag a behatoláshoz, mint a hüvelyben, ami azt jelenti, hogy nagy az esély a sérülésre, mind a befogadó, mind az aktív oldalon. Nem beszélve a kenőanyag nélküli fájdalomról, az biztos lesz.

Használjon olyan kenőanyagokat, amelyeket kifejezetten az anális szexhez készítettek. Leggyakrabban szilikon alapúak, mert ez biztosítja a hosszabb csúszást. De felveheti és megöntheti az anális kenőanyagot, a lényeg az, hogy a test sokáig nem szívja fel. Az anális szex kenőanyagai gyakran kiegészítő adalékokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a záróizom izmainak ellazításában és a behatolás kényelmesebbé tételében.

De érzéstelenítő és érzéstelenítő adalékokat tartalmazó kenőanyagokat nem szabad használni. Végül is az ilyen alapok csökkentik az érzékenységet. Az anális szexnél pedig a fájdalom annak a jele, hogy abba kell hagynod, és valami elromlott, ezért gondosan figyelned kell érzéseidet, és nem fordítva, hogy tompítsd őket.

Megfelelő biztonsági technikák az anális szex számára
 
Kezdje az előjátékkal, ennek hosszabbnak kell lennie, mint máskor. Használjon játékokat, hogy jobban felmelegedjen és felkeltse partnerét. Ne menjen közvetlenül a végbél területére, kezdje a csikló, a mellkas, a nyak szokásos simogatásával, bármilyen erogénnel. Ez sokkal könnyebbé teszi a kikapcsolódást és a ráhangolódást.

Ne kímélje a kenőanyagot, ha közvetlenül a behatoláshoz megy. Ha továbbra is fájdalmat érez, álljon meg és térjen vissza az előjátékhoz.
Válasszon olyan helyzeteket, amelyek megkönnyítik a behatolási mélység szabályozását. Ne a térd-könyök helyzetből induljon ki. A "nő a tetején" póz jól illik, mert a lány képes lesz önállóan szabályozni a mélységet, vagy egy olyan pózt, amelyben mindkettő az oldalán fekszik, egyik oldalra fordul.

A behatolási mélység a korlátozó segítségével is beállítható. Ha egy bizonyos pontig kényelmesen és kellemesen érzi magát, de nem akar mélyebbre, vagy a pénisz átmérőjének növekedése miatt fájdalmassá válik, használjon széles kakasgyűrűt vagy több, együtt viselt gyűrűt. Ezekre a célokra jobb olyan puha, elasztikus gyűrűket választani, amelyek nem szűkítik a vér kiáramlását.

Próbálja ki az anális szex és a klitoris stimuláció kombinációját. A lány a behatolás során önállóan stimulálhatja a csiklót. Az ismerős kellemes érzések segítenek ellazulni és élvezni az anális szexet. Ezenkívül a csikló és a végbélnyílás idegvégződésének egyidejű stimulálása szokatlanul fényes orgazmust adhat.
 
Ezek a szabályok és irányelvek segítenek felkészülni az anális szexre és biztonságossá tenni. Ez segít megtapasztalni az új érzéseket és feltárni szexualitásodat. A jövőben az anális szex a BDSM részévé válhat, vagy csak ritka gyakorlatként jelenik meg a szexuális életében, vagy egy ilyen tapasztalat a kettős behatolás iránti érdeklődéssé alakulhat. Akárhogy is, érdemes kipróbálni, legalábbis kísérletként. Sőt, még az előkészítés folyamán is biztosan sok érdekes dolgot fog megtudni a testéről, és képes lesz új erogén zónákat találni.

Análszex útmutató, popószex tudnivalók

Sok embernek határozott véleménye van az anális szexről, és ennek a nem-nem hozzáállásnak a különböző okai a higiéniának, az eltérés érzésének és az erős vallási vagy politikai meggyőződésnek tulajdoníthatók. Az anális szex azonban élvezetes és kielégítő lehet mindkét partner számára, ha helyesen csinálják, de mindig kommunikáljon partnerével az első és az azt követő anális szex előtt, alatt és után.

Mivel az anális izmok erősebbek, mint a hüvelyi izmok, és sok idegvégződésből állnak, sokan úgy vélik, hogy szexuális izgalom lehetőségével rendelkezik. A terhesség kockázatának csökkentésével (de nem megszüntetésével) a közösülés ésszerűen biztonságos módját is biztosítja, ha védekezés nélkül, azaz óvszer nélkül hajtják végre. Mégis lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy az anális szex gyakorlata a lehető legnagyobb mértékben tiszta, biztonságos és fájdalommentes legyen.

Az anális szex a férfiak számára vonzóbb, mint a nők számára, mivel a prosztata mirigy stimulálása valószínűbb. Emiatt általában férfi G-pontnak nevezik. Iránymutatások:

• Készítse elő partnerét az anális szexre úgy, hogy ujjaival vagy nyelvével először stimulálja a végbélnyílást vagy a záróizmot. Kísérletezzen a peremezéssel (a nyelv használatával a végbélnyílás körül), az ujjak / nyelv gyengéd behatolásával, vagy használjon kifejezetten anális szexhez tervezett vibrátort, hogy stimulálja az anális nyílást.
• Amikor először vagy azt követően análisan örömet szerez partnerének, mindig lassan és óvatosan járjon el. Akár a fogadó oldalon vagy, akár behatolsz a partneredbe, szánj rá időt, és légy olyan gyengéd, amennyire csak tudsz.
• Vásároljon magának egy anális szexuális irányelveket tartalmazó könyvet vagy videót, hogy valóban tájékozódjon az aktusról.
• Tartsa rövidre a körmöket és vágja le, hogy elkerülje a végbélnyílás bélésének karcolódását.

Ez rendkívül fájdalmas lehet!
• Próbáljon meg pihenni, amennyire csak lehetséges. Tudom, hogy ez eleinte nehéz lehet, de minél többet pihensz, annál kevésbé valószínű, hogy fájni fog. A fenti első két tipp követésével könnyebben ellazulhat, majd elkezdheti élvezni az anális játékot és a behatolást.
• Ne felejtsen el kommunikálni partnerével! Csak akkor folytassa az anális szexet és játsszon, ha mindketten kényelmesek.

Alapvető tippek az anális szexhez:
• A bőséges kenés elengedhetetlen. Annak ellenére, hogy a végbélnyílás erősebb, mint a hüvely, nem termel saját kenést, ezért további kenésre van szükség a súrlódás és a fájdalom megelőzése érdekében. Válasszon kifejezetten anális játékra tervezett síkosítót (általában vastag!), vagy próbáljon ki olyan spray-t, amely érzéketlenné teszi a végbélnyílást vagy segít ellazítani.
• Szokjon hozzá az anális szex érzéséhez különféle anális szexuális játékokkal kísérletezve. Lehetőség van kifejezetten anális szexre tervezett játékok vásárlására, amelyek vibrátorokat és anális gyöngyöket tartalmaznak. Szánjon rá időt, és lassan építse fel a dolgokat, emlékezve arra, hogy továbbra is hallgasson partnere igényeire és aggodalmaira.
• Ne felejtsen el óvszert használni anális szex közben, különösen, ha ugyanabban az ülésen anális szexről hüvelyi közösülésre kíván menni. Használjon új óvszert, mielőtt behelyezné a péniszét a hüvelybe a fertőzés megelőzése érdekében. Soha ne használja ugyanazokat az ujjakat vagy játékokat a végbélnyílás, majd a hüvely stimulálására.
• Ha anális szexhez használsz játékot, győződj meg róla, hogy kiszélesedett alapja van, hogy ne veszítsd el magadban! Kerülje el a kínos utazást, ha teheti.

És végül, itt van néhány pozíció, amelyet kipróbálhat az anális szex során. Mind a kezdő, mind a haladóbb pozíciók szerepelnek. Élvezz! Jó pozíciók kezdőknek:

Az anális szex sikerének egyik kulcsa a pozicionálás. Akár készen áll a behatolásra, akár még mindig a kísérleti fázisban van, az Ön és partnere helyzete kielégítőbbé és kényelmesebbé teheti az egész élményt.

Misszionárius
Ez a standard pozíció, mint a behatoló hüvelyi szex, az egyik legjobb pozíció a kezdők számára. A férfi (vagy adó) felül van, a partner pedig alatta. Ez lehetővé teszi a recipiens számára, hogy megfelelően ellazítsa végbélnyílását a jó behatoló szexhez.

Oldalsó anális
Ebben a helyzetben a vevő az oldalán fekszik, vagy a lábai szélesek egymástól, vagy az egyik lábuk felfelé a mellkasuk felé. Az ajándékozó hátulról közeledik, és teljes hozzáférést biztosít az anális területhez.

Vissza anális
A fogadó partnernek térdével felfelé kell feküdnie a hátán. Helyezzen párnát vagy hajtogatott takarót a hát alsó része vagy a csípő alá, hogy megkönnyítse a végbélnyílás behatolását.

És a haladóbbak számára:

Kutyus
Térdelj négykézlábra úgy, hogy térdre hajolj, és a súlyodat a karjaid támogassák. Helyezzen párnát vagy hajtogatott takarót a mellkasa alá a további kényelem érdekében. Próbáljon meg pihenni, amennyire csak lehetséges, mivel az anális behatolás könnyebb lesz mind az Ön, mind a partnere számára. Ez is lényegesen kevésbé lesz fájdalmas a recipiens számára. A partnered ezután hátulról behatol hozzád.

Anális csepp
Ez a pozíció lehetővé teszi a vevő jobb irányítását, de a végbélnyílást is akaratlanul meghúzza, ami megnehezíti a behatolást. Ebben az esetben a vevő felül van, az ajándékozó pedig alatta.

Tartalomhoz tartozó címkék: anál vibrátor análszex szex

Keresés