Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell jól felkészülni az anális szexre

Hogyan kell jól felkészülni az anális szexre Az anális szex fizikailag és pszichológiailag is a partnerrel való intimitás egyik új aspektusává válhat. Egyrészt ez egy olyan gyakorlat, amely új érzéseket ad. Másrészt ez a maximális bizalom és ráhangolódás pillanata egy párban, mert megfelelő ellazulás és egymásra figyelés nélkül a folyamat fájdalmas, sőt traumatikus is. És annak érdekében, hogy az anális szex örömet szerezzen mind a befogadó, mind az aktív oldalon, fontos a megfelelő felkészülés és a biztonsági óvintézkedések az anális közösülés során.

A felkészülés első pillanata, amelyről gondoskodnia kell, ha az anális szexre gondol - partnere hozzáállása ehhez, mindenre kölcsönös vágynak kell lennie. Ne kényszerítsen, ha az illető nem válaszolt azonnal az ajánlatra, talán csak időre van szüksége, hogy elmélkedjen rajta. Vagy a partner korábban traumatikus és kellemetlen élményben volt része. Jobb, ha csak nyugodtan mondd el, hogy az anális szex mindkettő új érzést adhat neked, és hogy biztonságos, ha helyesen csinálod.

Anális előkészítő játékok
Az anális szexre való felkészülés egyik leghatékonyabb és legsikeresebben bevált módszere az anális játékok használata . Lehetővé teszik a végbélnyílás fájdalommentes kiterjesztését, és ami a legfontosabb, egy fűszeres témát lenyűgöző anális játékká alakíthatnak. A helyes dolog az, ha az anális eszközök közül a kis játékokkal kezdünk, és fokozatosan haladunk a nagyobbak felé.

Popószex előkészítésre alkalmasak
- Szilikon anális dugók
- Vibrátor nélküli anál szexküyük
- Análgolyók és fűzérek
- Anális vibrátorok

A fémes és szilikon strasszos análdugók az egyik legklasszikusabb és legnépszerűbb lehetőség. Ezeket a játékokat fel lehet használni hüvelyi szex közben vagy egyszerűen viselésre. Lehetővé teszik, hogy megszokja a végbélnyílás új teltségérzetét. Az első kísérlethez az S és M méretek alkalmasak.

Az anális láncok és a halszálkák azért jók, mert általában kis átmérővel indulnak és fokozatosan tágulnak. Ez a behatolást a lehető legsimábbá és fokozatosabbá teszi.
Az anális stimulánsok általában nagyobbak, mint a dugók, ami azt jelenti, hogy ez lehet az előkészítés második szakasza, például az S méret után. És a stimuláns után, ha nincs kellemetlenség és kellemetlenség, folytathatja a pénisz behatolását.

Az anális felfújható eszköz is meglehetősen kényelmes lehetőség. Általában dugó vagy vibrátor, kezdetben kis átmérővel. Az ilyen játék felső rétegét körte felfújja. Ez lehetővé teszi a játék átmérőjének beállítását és fokozatos növelését az anális szex előkészítéséhez.
A fenti játékok bármelyike, rezgési funkcióval vagy anélkül, mindez az Ön személyes preferenciáitól függ.

Válassza ki azt, ami a legkényelmesebbnek tűnik az Ön számára. A lényeg az, hogy az anális játéknak korlátozóval kell lennie, és jobb, ha az első eszközt legfeljebb 3-3,5 cm átmérővel választja. Ezután a behatolás kényelmes és biztonságos lesz.

Higiénia és védelem az anális szex alatt
Sokakat aggaszt a higiénia a fűszeres behatolás során. Az ilyen normák betartása lehetővé teszi nemcsak az anális szex megfelelő felkészülését, hanem annak élvezetét és biztonságos vezetését is. Anális zuhanyt kell használnom ? Elvileg erre nincs szükség, ha nincsenek problémái az emésztéssel és a bélmozgással.
Ahhoz azonban, hogy biztos legyünk, ami különösen fontos az első tapasztalat során, és a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében jobb, ha kapunk egy kis anális zuhanyt és szükség szerint használjuk. Ne élj ezzel vissza. Akkor használja, amikor úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Jobb óvszert használni anális szex közben, ez megvédi Önt a nemi úton terjedő betegségektől és egyéb kellemetlen pillanatoktól, például a férfiban az urogenitális rendszer gyulladásától. Ha az anális behatolás után a hüvelyi nemet el kell távolítani, vagy cserélni kell az óvszert. Az anális és a hüvelyi mikroflóra keverése rigót, vaginosist és más betegségeket okozhat.
Az anális szex óvszerei nem különböznek a klasszikusaktól, kivéve, hogy bőségesebben kenhetők és tartósabbak lehetnek.

Kenőanyagok anális szexhez

A kenőanyag elengedhetetlen az anális szex alatt! A végbélben nincs természetes kenőanyag a behatoláshoz, mint a hüvelyben, ami azt jelenti, hogy nagy az esély a sérülésre, mind a befogadó, mind az aktív oldalon. Nem beszélve a kenőanyag nélküli fájdalomról, az biztos lesz.

Használjon olyan kenőanyagokat, amelyeket kifejezetten az anális szexhez készítettek. Leggyakrabban szilikon alapúak, mert ez biztosítja a hosszabb csúszást. De felveheti és megöntheti az anális kenőanyagot, a lényeg az, hogy a test sokáig nem szívja fel. Az anális szex kenőanyagai gyakran kiegészítő adalékokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a záróizom izmainak ellazításában és a behatolás kényelmesebbé tételében.

De érzéstelenítő és érzéstelenítő adalékokat tartalmazó kenőanyagokat nem szabad használni. Végül is az ilyen alapok csökkentik az érzékenységet. Az anális szexnél pedig a fájdalom annak a jele, hogy abba kell hagynod, és valami elromlott, ezért gondosan figyelned kell érzéseidet, és nem fordítva, hogy tompítsd őket.

Megfelelő biztonsági technikák az anális szex számára
 
Kezdje az előjátékkal, ennek hosszabbnak kell lennie, mint máskor. Használjon játékokat, hogy jobban felmelegedjen és felkeltse partnerét. Ne menjen közvetlenül a végbél területére, kezdje a csikló, a mellkas, a nyak szokásos simogatásával, bármilyen erogénnel. Ez sokkal könnyebbé teszi a kikapcsolódást és a ráhangolódást.

Ne kímélje a kenőanyagot, ha közvetlenül a behatoláshoz megy. Ha továbbra is fájdalmat érez, álljon meg és térjen vissza az előjátékhoz.
Válasszon olyan helyzeteket, amelyek megkönnyítik a behatolási mélység szabályozását. Ne a térd-könyök helyzetből induljon ki. A "nő a tetején" póz jól illik, mert a lány képes lesz önállóan szabályozni a mélységet, vagy egy olyan pózt, amelyben mindkettő az oldalán fekszik, egyik oldalra fordul.

A behatolási mélység a korlátozó segítségével is beállítható. Ha egy bizonyos pontig kényelmesen és kellemesen érzi magát, de nem akar mélyebbre, vagy a pénisz átmérőjének növekedése miatt fájdalmassá válik, használjon széles kakasgyűrűt vagy több, együtt viselt gyűrűt. Ezekre a célokra jobb olyan puha, elasztikus gyűrűket választani, amelyek nem szűkítik a vér kiáramlását.

Próbálja ki az anális szex és a klitoris stimuláció kombinációját. A lány a behatolás során önállóan stimulálhatja a csiklót. Az ismerős kellemes érzések segítenek ellazulni és élvezni az anális szexet. Ezenkívül a csikló és a végbélnyílás idegvégződésének egyidejű stimulálása szokatlanul fényes orgazmust adhat.
 
Ezek a szabályok és irányelvek segítenek felkészülni az anális szexre és biztonságossá tenni. Ez segít megtapasztalni az új érzéseket és feltárni szexualitásodat. A jövőben az anális szex a BDSM részévé válhat, vagy csak ritka gyakorlatként jelenik meg a szexuális életében, vagy egy ilyen tapasztalat a kettős behatolás iránti érdeklődéssé alakulhat. Akárhogy is, érdemes kipróbálni, legalábbis kísérletként. Sőt, még az előkészítés folyamán is biztosan sok érdekes dolgot fog megtudni a testéről, és képes lesz új erogén zónákat találni.

Tartalomhoz tartozó címkék: anál vibrátor análszex szex

Keresés