Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell jól szopni? Orálszex lecke nőknek!

Hogyan kell jól szopni? Orálszex lecke nőknek! Hogyan adjunk szopást, és legyünk istennők az orálszexben? A lányok egyre inkább azon gondolkodnak, hogyan kell jól szopni? Körülbelül tíz évvel ezelőtt ezt a témát kínosnak tartották, és sokak számára ez egy igazi tabu volt, de a szexipar fejlődése és a sztereotípiák elleni küzdelem munkáját végzi, és egyre többen nem haboznak egyre többet keresni. új lehetőségek arra, hogyan lehet szórakozni és orálszexben kellemes partnerré tenni.

Valóban fontos tudni, hogyan kell helyesen elvégezni a fújási munkát, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet, és minden kínos mozdulattal teli, jobb esetben kellemetlen érzésekkel, rosszabb esetben pedig sérülések a férfi testének legkényesebb részén.

Hogyan kell szopni?

Hol lehet megtudni, hogyan kell csinálni a szopást? Manapság nem ez a legnehezebb feladat. Különféle forrásokban találni információt.
- Irodalom. Furcsa módon valóban lehet ilyen könyveket találni, ráadásul a moderntől az igazán ősiig. Sokféle örömtechnikát gyakoroltak az ősök, jóval előttünk.
- Videó órák. Az Internet óriási lehetőségeket nyit meg, a szopás technika, annak minden részletében, számos oldalon látható. Sőt, vágyaitól függően láthatja, hogyan történik ez egy játékon, vagy használhat élő példát.
- Internetes források. Ezúttal nem a videókról szól. Érdekesek azok az oldalak, ahol releváns cikkeket olvashat, valamint fórumok, ahol élőben kommunikálhat mind a lányokkal, akik már elsajátították a helyes szopástechnikát, mind a férfiakkal, akik örülnek, nyilvánvalóan a szolidaritás érdekében, hogy megosszák amit a legjobban szeretnek, tegye meg a partnereivel.
- Szopás, jó baráttal. Megkérni egy tapasztalt férfi ismerőst, hogy tanítsa meg a szopást.

És természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül az Ön érdeklődését. Az alábbiakban bemutatjuk a főbb tudnivalókat, valamint számos alapvető technikát, amelyek elsajátítása több mint elegendő lesz ahhoz, hogy az ember az öröm csúcsára emelkedjen.

 • Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nő pedig kudarcként könyveli el magának. Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belőlünk kitűnő oboázó. A következőkben pontosan ezt fogom elmondani nektek. Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverőt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akiről tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás.

Hogyan kell helyesen elvégezni a szopást?

Először is érdemes megfontolni, hogy tucatnyi, ha nem is száz szopás fajta létezik, de két fő típus létezik - klasszikus és mély, torokszerű is, királyi is. A szabályok azonban mindenkinek ugyanazok.

Ne érjen a fogával a péniszhez! A kezdők leggyakoribb hibája. A fogakkal a megérintés, bár a tapasztalat nem elég, elég gyakran előfordul. Ennek elkerülésére nagyon óvatosnak kell lennie.
Nem számít, milyen virtuóz voltál korábban, a legelső kínos érintés miatt az ember olyan erős kényelmetlenséget él át, hogy a korábbi cselekedetek teljes hatása semmissé válik. Ezenkívül, ha a súrlódások sebessége ugyanakkor megfelelő volt, akkor vágások lehetségesek. Nem megfelelő az este kellemes befejezéséhez.
A negatív kimenetel elkerülése érdekében csak rejtse el a fogát az ajka mögött, és ügyeljen arra, hogy ott tartsa őket.

Ne vigyük túlzásba! A túlzott sietség vagy a felnőtt mozi hősnőinek utánzási kísérletei a kezdeti szakaszban oda vezetnek, hogy nagyon gyorsan fuldokolni kezd, és meg kell szakítania. A légkör és a szenvedélyek hőjének fenntartása szintén nem megfelelő.
Még az újoncok legjobb szopási technikáival sem kell rohanni. Helyesen mérje fel az erejét, figyelje a légzését, saját maga határozza meg, hogyan kell csinálni, hogy mindenekelőtt az Ön számára kényelmes legyen.

Próbálj szórakozni. Vagy legalábbis tegyen úgy, mintha már döntött volna erről a lépésről, még akkor is, ha nem akarja. Nagy tévhit, hogy az embernek csak a férfi természetéhez kell hozzáérnie az ajkához, és a partner mindenről megfeledkezik a világon.
Nem tetsző arckifejezés vagy bármilyen más utalás arra, hogy nem élvezed az örömet, nem engedi, hogy az ember is élvezze. És miért, vajon miért van erre szükség?

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Nyelvtechnika. Újabb kulcs az újoncoknál. Természetesen az ajkak munkájukat végzik - de nem túl nagy. A pénisz fő része közel sem olyan érzékeny, mint a fej, és a legnagyobb öröm éppen a nyelv általi ingerléséből származik. Erre kell a legnagyobb figyelmet fordítani.
Ha megfeledkezik róla, vagy csak elhanyagolja, akkor a folyamat örökre elhúzódik, és soha nem éri el a végpontot.

 • Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintsd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tartsd a markodban a farkincát, majd hajolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel. Most húzd elő a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerűen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szopásra. Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelődni. Most nyisd ki egy picit a szádat, hogy evvel kínozd és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegőt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd!
  Győződj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belőle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz. Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás előtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, erekciót fog kiváltani párod farkában. Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni- mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetőt.

Mint már említettük, a szopás típusától függetlenül ezeket a szabályokat szigorúan be kell tartani az összes manipuláció végrehajtása során, ellenkező esetben, bármit is választ, az alábbiakból nem fogja tudni elérni a kívánt eredményt.

Szopás típusok

Kezdőknek a technika a legalapvetőbb. A fogak, amint már említettük, megbízhatóan el vannak rejtve, a száj "O" betű alakú, míg az ajkak nem lehetnek kemények, ellazultak.
A pénisz alapját meg kell fogni a tenyérrel, az ajkakat megnedvesítik a nyelvvel, és lefelé mozogni kezdenek. Merítse el a péniszet a szájában, amíg nem érez kellemetlenséget. Ne feledje ezt a pontot, és lassan felfelé és lefelé haladva ne menjen alá.

Ebben az esetben nem szükséges semmiféle bonyolult nyelvmozgást végrehajtani, a szájmozgásokkal párhuzamosan előre-hátra csúszik a felületen, különös figyelmet fordítva a fejre.

A fejed add a partner péniszének, és a száddal kezdd el „feldolgozni” a nyelveddel, a mozdulatok belátásod szerint történnek. Gyorsak vagy lassúak lehetnek, de gyengédek. Képzelje csak el, hogy nyalja a fagyit.

Szív
Fogja meg szorosan a péniszét a szájával, és próbáljon vákuumot létrehozni, félig szívva, majd kihúzva a szájából. Javasoljuk a magas tempó fenntartását, eleinte nehéznek tűnhet, de valójában sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik. Már 2-3 kísérlet beválik. És mellesleg ez egyike azon kevés módszereknek, amikor a nyelv teljesen helytelen lesz.

Tomboló orgazmus
Itt nemcsak a szájával, hanem a kezével is dolgoznia kell. A férfi péniszének tövében van egy csatorna, amelyen keresztül a spermium szabadul fel. Meg kell csípni az ujjával, és ebben az időben a száját és a kezét simogatni a péniszen. Amikor nincs több erő elviselni, és a férfi kegyelemért könyörög, eltávolíthatja az ujját. Az orgazmus egyszerűen példátlan erő lesz, sokszor erősebb a szokásosnál.
Azonban nem érdemes túl gyakran gyakorolni ezt a módszert, hogy elkerülhető legyen éppen ennek a csatornának az elzáródása.

Cica
Egészen bizonyos fajta orális szex. A férfi szétvetett lábakkal ül le, és a partner a végbélnyílástól a herék tövéig a nyelvével simogatja. Hihetetlenül kellemes érzések, de ahhoz, hogy a kérdés "keserű véget érjen", végül mégis a klasszikus szopásra kell menned.

Pillangó szárnyak
Ennek a variációnak a titka a pénisz legérzékenyebb területére gyakorolt ​​hatásban rejlik. Tedd ki a fejet, és találd meg az alapját, ez az úgynevezett "korona" - az éle. Az alatta lévő függőleges hajtás az a rész, amelyet még a klasszikus szex alatt sem érnek semmiféle hatások, ez az a hely, amely a legfinomabb. Célszerű a nyelvével vagy az ajkával simogatni. Felejthetetlen élmény garantált.

Forgás
Az egyik olyan aláírási módszer, amely nem igényel semmilyen tapasztalatot és lehetővé teszi az orgazmus elérését a lehető legrövidebb idő alatt, valójában ez is a fő hátránya.

Az ajkakat össze kell hajtani a pénisz feje körül, majd előre-hátra kell mozogniuk, egyik oldalról a másikra forgatva, és a nyelvvel segítve magunkat, miközben nem lépnek túl a frenum alsó szélén.

Hogyan kell helyesen elvégezni a mély szopást?
Ez a kérdés külön megfontolást érdemel, gyakran még azok sem tudják, hogyan kell helyesen elvégezni a torok szopását, akik sok klasszikus technikát tökéletesen elsajátítottak. Sőt, a helyesség kérdése itt teljesen áll, akkor mi van, vagy működik, vagy nem, nincs harmadik út. Mindazonáltal, ami vicces, a torokszopás technikája meglepően egyszerű, és sok lány, aki alaposan megközelítette ezt a kérdést, aligha tudja elsajátítani az alapfolyamatot, de a torokszopást első ízben adják nehézségek nélkül.

De ez már nem gyötör várakozással, és térjünk rá a lényegre. Ennek a folyamatnak a teljes titka a kikapcsolódás. Így van, a deepthroat technika csak nem erőlteti a torkát. A feszültség és ennek következtében a tömörítés vezet öklendezés, fulladás és bőséges nyálképzés megjelenéséhez. Míg a szokásos kikapcsolódás megszünteti a kellemetlenségeket és lehetővé teszi, hogy mindenféle nehézség nélkül mély szopást végezzen.

Ennek ellenére a mély szopás jobb megértése érdekében először gyakorolnia kell egy szexjátékot vagy egy közönséges banánt (először csak óvszert tegyen rá). És amikor minden sikerül, áttérhet a férfiasságra.

Van azonban még egy titok, hogyan lehet megkönnyíteni a folyamatot. Feküdj az ágyon és döntsd le a fejed. Így egy egyenesnek kell kiderülnie a nyak területén, megbízni az embert, hogy mindent végezzen egyedül, és egyszerűen, mint említettük, lazítson.

Mi van, ha nagy, földöntúli örömet akarsz szerezni a párodnak?
Ha ezt a folyamatot nem adják meg neked, tudatalatti vagy elég tudatos elutasítás miatt, ami meglehetősen gyakori ok, próbáld valami kellemessel társítani az eljárást.

Remek módszer lenne a 69 pozíció. Nagy örömére az érzéseire koncentrál, és nem a folyamatra, amely mindazonáltal izgalma miatt sokkal szenvedélyesebbé válik.

Egy másik lehetőség, amely segítséget nyújt abban a helyzetben, ahol némi kellemetlenség tapasztalható, a különféle síkosítók és ízesített masszázsolajak. A kellemes illat és egyenletes íz megkönnyítheti a folyamat előtti pszichológiai ellenszenv leküzdését.

Végső megoldásként továbbra is óvszert használnak. Ebben a helyzetben valójában csak latexből vagy poliuretánból készült terméket merít a szájába, és egyáltalán nem a péniszt. De nem szabad megfeledkezni arról, hogy bár az orális szex számára különlegesen szuper vékony lehetőségek léteznek, az érzések erejét azok használatakor soha nem fogják összehasonlítani az eredeti hatással. Ennek ellenére ily módon megszokhatja és megszabadulhat az ellenségességtől a történések előtt.

 • Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidőzve a középen levő lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szopjad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levő puha bőrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az ő farka is!
  Préseld végig a rudat és nézd meg, előbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni!
  Ha pont a megfelelő módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod! Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a puncidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést! Ezen a ponton sok lehetőséged van. Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretőd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó? Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan.
  Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szopással megegyező ritmusban.
  És egy újabb dolog. Amellett, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettő marha jó érzés.
  Lehetséges persze, hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira! Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok.
  A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod. Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerű érzés az első néhány vagy több alkalommal, de egy idő után ideje lesz a következő játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca.
  Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig. És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörű, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettől a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szopjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog. Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belőle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelő geci látványa.
  Bámulatos, milyen sok kijön ebből a nedűből és milyen messze ellő. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebből tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belőle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy. Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernője lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tőle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát először a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le!
  Egy másik, szintén izgalmas lehetőség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedűt engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörűséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylő ondót a makk felett. Ez is nagyszerű, buja látvány, számodra is és szeretőd számára is. Most egy olyan franciázást adtál elő partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nő közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna.
  És erről is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idősödsz. A férfiak szerint az idősebb nők sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nő van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nőket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben.

Egy végső megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erőltessétek! Nincs annál szörnyűbb, ha a nő fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernődnek kedve van hozzá, úgy is hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég időt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernőd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következő szeretőddel.


Hogy kell jól szopni vibrátoros izgatással?

A pénisz vibrátorral történő stimulálásának szabályai. Először is simogassa a péniszt az ajkával és a nyelvével. A kezdetnek sietetlennek kell lennie, a cél a maximális izgalom elérése, de nem a finálé. Kísérletezhet az ajakmozgások sebességével, váltakozva nyelhet nyelvjátékkal a pénisz fején.

A szájmozdulatokat kézzel kell kiegészíteni. Ebben a szakaszban hozzáadódik a kenés. Nem a makkra, hanem a pénisz tengelyére alkalmazzák, hogy kényelmesebbé tegyék az ujjak csúszását a felületen. És csak akkor, ha a férfi már nagyon izgatott, kiveheti a vibrátort. Ugyanakkor először be kell kapcsolnia a minimális sebességgel, majd növelnie kell a tempót.

Az első kísérletnél állandó rezgésű módot kell választania. A pontok, a váltakozó gyors és lassú ritmusok nem alkalmasak. A későbbi kísérletek során hasznosak lehetnek, de először csak állandó rezgés, de a hatás ereje fokozatosan növelhető.

Hogyan simogassunk egy farkat vibrátorral?
Az orális szex intim játékkal való cselekedetei nagyon eltérőek lehetnek. Van néhány alapvető technika, de több száz sajátot is kitalálhat.

1. Scrotal stimuláció. A vibrátort a lábak közé helyezik, megérintve a herezacskót vagy a perineumot. Csak lefekteti és bekapcsol. A kezek masszírozzák a péniszt, a fej a szájban van. A szopás és a masszázs ritmikus, a sebesség növelhető. A további stimuláció újdonság lesz, az ember gyorsabb lesz.

2. Ugratási akciók. Az egyik kéz nem jön le a, de az ajkak elmozdulnak. A helyükön egy szexuális játék jön. A csúcs mozgatható a moshlenka mentén, simogathatja a frenulumot, és még le is mehet a törzsön. A körkörös, függőleges mozgások megfelelőek lesznek. Javasoljuk, hogy ne vegye el a vibrátort a testtől.

3. Spot simogatások. Váltakozó ajkak és vibrátor. Néhány nyelési mozdulat a szájjal, majd néhány kör a fején a szexuális játékkal. Aztán ismét a száj. Ugyanakkor a szexuális eszköz és a pénisz nyelve nem érintkezik, és csak akkor, ha kimerült a vágytól, elhelyezheti a játékokat a heréknél, és a szájával fejezheti be kalandját.

4. Vibrátor a szájban. Ez egy összetett technika, amelyet meg kell képezni a megvalósításhoz. A vibrátort a szájba veszik, és a készülék bekapcsolt állapotában normálisan végzik. Egy hölgy számára ez nem túl kellemes, mivel két tárgyat kell tartania, de ha rájön, és olyan technikához folyamodik, amely felgyorsítja orgazmusát az utolsó 30-60 másodpercben, érdekes lesz.

Egyszerre több technikát is betarthat, váltakozva egymással. Fokozatosan megtudhatja, mit szeret a legjobban.

Az anális stimulánsok kiegészíthetik az orális szexet. A végbélnyílás rezgési üzemmóddal történő csatlakoztatása nagyon érdekes élményeket nyújt, de ez egy merészebb kísérlet, nem minden ember készen áll rá. De ha szereti a mini vibrátort, érdemes megvitatni egy anális szexjátékot is.

Tartalomhoz tartozó címkék: nőknek orálszex szex

Keresés