Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan legyen análszexnél orgazmusom? Tippek nőktől!

Hogyan legyen análszexnél orgazmusom? Tippek nőktől! Sok modern pár különböző típusú szexet folytat, beleértve az análisat is. Néhány nőnek felejthetetlen örömet szerez, de vannak, akik félnek még kipróbálni, vagy megpróbálták, de ez nem tetszett nekik. Hogyan segíthet magának, hogy élvezze az anális szexet? Olyan nők válaszoltak, akik már megtanulták az anális szexből az orgazmust.

Az anális szex nem tartozik a szokásos közösülési módszerekhez. A közösülés előtt a végbél záróizma nem elég tág, tehát az első alkalommal illetve a későbbiekben is nagyon óvatos tágítás kell, hogy a közösülést megelőzze. Az anális szexhez sok jó szexuális segédeszköz kapható.

Análszex közben legyen folyamatos a csiklóizgatás
Ha az anális szex nem szórakoztató, csiklóizgató vibrátor vásárolható. Ez lehet pillangó, vibrációs golyó vagy léghullámos csiklóizgató. Ebben az esetben az orgazmus fő vonala klitorális lesz, de segít örömet szerezni.

Katalin, 29 éves:
„A popószexet csináltuk, de nem túl gyakran. Ha a férjem élvezte, akkor nagyobb kényelmetlenséget éreztem. Azt olvastam, hogy némelyiknek orgazmusa van a végbélnyílásba való behatolástól, és meglepődött. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk más módon orgazmust kapni az anális szex alatt. Vettünk egy pillangó csiklóizgatót, és minden úgy ment, mint az óramű. Csak először be kell helyezni a péniszt a végbélnyílásba, majd be kell kapcsolnia a vibrálást, különben az izmok összehúzódnak a gyönyörtől, és nem tudsz bejutni az ánuszba a gyakorlatban bevált."

Használjon speciális síkosítót
Nem minden síkosító alkalmas anális szexre. A szexipar modern világa a kenőanyagok széles választékát kínálja, amelyek között vannak speciális gélek és kenőcsök, amelyeket kifejezetten egy keskeny lyukba való behatoláshoz terveztek. Érzéstelenítőket tartalmaznak, amelyek enyhítik a fájdalmat és fokozzák a szövetek regenerálódását, ami kényelmesebbé teszi ezt a fajta szexet.

Terézia, 33 éves:
„Imádom az anális szexet. Az orgazmus, amit kapok tőle, különbözik a hüvelyitől. De korábban gyakran érzett kellemetlenséget égő érzés formájában, és még a behatolás során is gyakran fájdalmat tapasztalt. Miután vettem egy speciális gélt az anális szex számára, észrevettem, hogy már nem tapasztalok fájdalmat, és párom azt mondta, hogy sokkal könnyebb behatolni. Tehát továbbra is szükséges egy speciális anális kenőanyag használata. 

Óvatos felkészülés és előjáték
Néha a párok elfelejtik, hogy az anális szex előtt a végbélnyílást úgy kell kialakítani, hogy a rugalmas záróizom-izmok rugalmasabbá váljanak. A megfelelő előkészítés számos negatív következményt, például fájdalmat vagy mikrotraumát, megszüntethet.

Vivien, 41 éves:
„Először kipróbáltam az anális szexet egy tapasztalatlan partnerrel, nem tetszett. Fájdalmas és kellemetlen, mert a jövőben levágtam a fenekemre utaló utalásokat, amíg egy tapasztalt férfival nem kezdtem el randevúzni. Elutasítás után rávette, hogy valljam be, miért nem fogadom el az anális szexet, és elmagyarázta, hogyan kell megfelelően felkészülni. Amit vele csináltunk. Egy szexüzletben három, különböző méretű popsi csatlakozót vettünk, amelyeket én viseltem, kezdve a legkisebbel. Mikor az anális szexről volt szó, nem éreztem fájdalmat, éppen ellenkezőleg, nagyon tetszett."

Vásároljon különböző méretű anális dugókat az anális szex előkészítéséhez
A nőknek, a férfiakkal ellentétben, nincs a végbélnyíláson keresztül stimulálható prosztatájuk, így az anális szex nem éppen azt az örömet nyújtja, amelyet szeretne. Ebben az esetben kipróbálhatja a kettős behatolást, hüvelystimulációs eszközzel, az anális behatolással együtt.

Edit, 26 éves
„A barátommal nagyon aktívan foglalkozunk a szexben, imádunk kísérletezni. Néha beleéljük magunkat az anális szexbe is. Annak érdekében, hogy a szex mindkettő számára elgondolkodtatónak tűnjön, vettünk egy rezgő tojást, és anális szex közben a hüvelybe helyezem. Nagyon erős orgazmust tapasztalok, főleg, amikor fiatalemberem mozogni kezd, és közben játékot mozgat bennem. Hármasban derül ki."

Anális szexhez megfelelő partner válassz
A popsiszex sokkal intimebb, mint a hüvelyi szex. Megköveteli a nő iránti tiszteletteljes hozzáállást, több türelmet és bizalmat mindkettőtől. Az a személy, aki nem szereti vagy legalábbis nem tiszteli a társát, valószínűleg nem gondol a kényelmére.

Noémi, 36 éves
„Első tapasztalatom az anális szexről szörnyű volt, azonnal szakítottam azzal a személlyel. A fájdalom megalázó volt. Azt hittem, hogy legalább tisztel, de miután velem tett, meggyőződtem az ellenkezőjéről. Ezek után azt gondoltam, hogy soha többé nem próbálom ki az anális szexet, nagyon féltem.
De megszerettem, férjhez mentem, és a férjem meghívott próbálkozni. Nagyon sokáig nem mertem, de mivel biztos voltam a szerelmében, egyszer beleegyeztem. Csodálatos volt, nagyon szelíd. A férjem megpróbált nekem tetszeni. Én, érezve, hogy szeret, teljesen bíztam. Azóta rendszeresen átengedjük magunkat az anális szexnek, teljesen megfeledkeztem a kellemetlen emlékekről."

Szokatlan szexuális tevékenység folytatásával bővítheti szexuális tapasztalatait, sok örömet és új érzéseket szerezhet. A modern szexipar készen áll arra, hogy számos hasznos eszközt kínáljon az anális stimuláció kényelmesebbé tételéhez. Ne felejtsd el a biztonságot, az anális szex minden szexuális játékszerét megfelelően kell feldolgozni és kiváló minőségű anyagokból kell készíteni, forgács és kiálló varratok nélkül. De a legfontosabb az egészség és a személyes higiénia. Ezeknek az egyszerű ajánlásoknak a betartásával minden szexet felejthetetlenné tehet.

Análszex előtt javasolja partnernőjének, hogy először vizsgálja át a testét saját maga. Az első vizsgálatot a legjobb szilikonos alapú síkosítóval és a saját ujjaival kezdeni. Az ujj a fenékben a legjobb felfedező. A test így jobban hozzászoktatható a behatolás érzéséhez. A vizsgálat folyamán javaslom az vékony gumikesztyű használatát a jobb higiénia érdekében. A vizsgálat után azonnal dobja ki és mosson kezet.
A szexátékszerek nagyon sokat segíthetnek a felfedezésben. Ha a nő idegesnek érzi magát, az erotikus játékszer jobban megismerteti vele a behatolás érzését, mint az ujj. Egyértelműen olyan játékszert kell választani, amelynek a szélesebb a vége. Így biztos lehet benne, hogy nem kerül az egész a végbélbe.

Laura, 31 éves
"Szeretem az anális szexet, bár nem tudom, hogy anélkül el tudnék-e jutni a csúcsra, hogy közben a csiklómat is izgatom. Őszintén szólva úgy gondolom, hogy az összes orgazmusom klitorális, de az anális szex közben valahogy erősebb, mint egyébként. Persze nem mindig kívánom, de, ha a párom felizgat, és kedvet kapok hozzá, mindkettőnk számára különleges élmény."

Higiéniás szabályok
Alapszabály, hogy popsiból se péniszt se ujjat, se segédeszközt ne tegyünk át a hüvelybe! Mindenképpen mosakodás szükséges mind a két fél részéről anális közösülés előtt és után. Előtte a nő irrigálást vagy beöntést csináljon. Vazelinnel síkosítson előre.
Intim mosakodó szappannal a külső nemi szerveket és környékét kell lemosni. Érdemes beszerezni fertőtlenítő hatású készítményt. A férfi partnernek is ezzel kell lemosni a nemi szervét. 

Anett, 24 éves
"Egyelőre még nem volt orgazmusom az anális szex során, de nem próbáltam valami sokszor. Néhányszor bevállaltam a párom kedvéért: bár az első kicsit kellemetlen élmény volt, azóta egyre jobban élvezem. Sőt, van úgy, hogy kifejezetten megkívánom, amikor a pasim a popsimat simogatja, de többnyire orális szexszel juttat a csúcsra: egyszer előtte, egyszer utána."

Keresés