Termékek Menü

Hogyan lehet jól megkötözni egy nőt, bondage tanácsok

Hogyan lehet jól megkötözni egy nőt, bondage tanácsok Így lehet jól megkötözni egy lányt, bondage tanácsok. A kikötözés történhet kötözőkkel a selyemsáltól kezdve a szigetelő szalagon át egy szíjjal, vagy akár bőr bilinccsel is. Ami a legnagyobb népszerűségnek örvend a bondage kedvelők körében az a rope ami kötéllel történik. A kötözés akár önmagában is lehet a szexuális aktus maga, mint a kötéllel végzett kikötözés, vagy a légzéskorlátozás. Izgalmas más BDSM tevékenységekkel is együtt.

A szexipar ugrásszerűen fejlődik, új játékok, technikák és az örömszerzés módjai jelennek meg. Ugyanakkor egyes szakaszok továbbra is érthetetlenek a kezdők számára. Például arra a kérdésre, hogy hogyan köthetnek leányt, a keresőmotor több száz képet és instrukciót, érthetetlen nevet ad ki. A nyitottabb kifejezésmódú és ábrázolású bdsm cikkek itt olvashatók. Vizsgáljuk meg közelebbről a népszerű technikákat.

Az erotikus rabság típusai
Minden rabsági technika kombinálható a rabság fogalma alatt. Ez a kifejezés a BDSM gyakorlatában elfogadott, két angol kifejezést ötvöz egyszerre: bond megkötni és bondage rabszolgaság. Ez az erotikus technika magában foglalja a mobilitás bármilyen korlátozását, amelyben mindkét partner nemcsak szexuális, hanem esztétikai örömet is kap.

Különböző típusú rabságok léteznek, elsősorban azokban az anyagokban különböznek egymástól, amelyeket rabságra használnak. A legnépszerűbb technika a shibari. Több mint ötszáz éve gyakorolják az erotikus rabságok japán művészetét.

Shibarinak tagadhatatlan előnyei vannak:
- a fájdalom hiánya ideális kompromisszum azok számára, akik érdeklődnek a BDSM gyakorlata iránt, új lehetőségeket keresnek az ágyi játékokhoz, de nem bírják a fájdalmat;
- esztétika - használhat különféle zsinórokat és szalagokat, csomókba kötheti a csomókat, összetett mintákat készíthet. Shibari csomókkal a ruháid alatt egész nap sétálhatsz anélkül, hogy kellemetlenséget éreznél.

A BDSM-nek és a shibari rabságnak fontos általános szabálya van - aki köt, az a mester. Ezek az uralmi játékok, a szerepek elosztása. Ezért érdemes előre megbeszélni a partnerével, hogy melyik szakaszra készen állsz.

Az erotikus rabság általában nagyon izgalmas annak, aki "kezeli" a köteleket. Annak érdekében, hogy ne törjön erőszakba, beszélje meg, hogy folytatódik-e a közvetlen szexuális érintkezés, használható-e a játék. A stop szavak is hasznosak.

Kötözési tudnivalók

A kötés gyakorlása meglehetősen nehéz, nem kell első próbálkozással komplex mintákat készíteni, vagy szokatlan helyzetbe hozni a partnerét. A kezdéshez próbáljon meg két-három kötéllel játszani, és tartson be néhány általános szabályt:
- az arcnak és a nyaknak a lehető leglazábbnak kell lennie, megengedett, hogy köteleket helyezzen rájuk nagyon könnyű feszültséggel. Ha nem vagy biztos a képességeidben, akkor jobb, ha geg-et használsz;- a test a kötés során biológiailag természetes testhelyzetekben rögzül. Alapul veheti a jógából származó ászanákat;
- a biológiailag aktív pontok és az erogén zónák részt vesznek minden hagyományos kapcsolási sémában. A csomópontok a lapockák között, a mellkason, a tenyér és a láb területén, a nemi szervek mellett helyezkednek el. Ebben az esetben bármilyen mozgással a pántos személy további stimulációt kap. Nem kell azonban teljesen bezárni őket, hogy a domináns partner különféle erotikus simogatásokhoz jusson;
- a kötél típusát a partner preferenciáitól függően választják meg. Az érzékeny bőrű emberek számára jobb, ha selyem vagy juta, puha szalagok közül választhatunk. Ha valami durvábbra vágysz, választhat a sűrű és merev kender lehetőségek közül. Kategorikusan nemet mondanak a szintetikus lehetőségekre, mivel ezek az anyagok hirtelen mozdulatokkal égési sérüléseket okozhatnak a bőrön.

Népszerű megkötözési technikák

Azok számára, akik még csak most kezdik a kötözés gyakorlatát, jobb választani a kéz lehetőségeit. A test mögött vagy előtt rögzíthetők, és ehhez a lehetőséghez könnyű hozzáadni egy stílusos hámot a mellkas körül is. Vegye figyelembe a népszerű árukapcsolási sémákat.

Összekötő szitakötő
A kész hám egy csomóhálózat, amely a partner hátán helyezkedik el. Finoman rögzítik a kezeket, a törékenység és a kiszolgáltatottság érzetét keltik, mint a szitakötő szárnyai:
- a kötélen két hajlított gyűrűt készítenek, amelyeket össze kell kapcsolni és át kell húzni egymáson. Az eredmény egy központi csomó, rugalmas oldalsó hurkokkal;
- a hurkokat a kezekre teszik, és rögzítheti őket a vállakon, vagy felteheti őket, mint egy hátizsákot;
- majd az első szakaszt többször megismétlik, a csomópontok egymás alatt helyezkednek el a gerinc mentén, a hurkok gyengéden összefonják a kezeket;
- az utolsó szakaszban a köteleket a csukló körül rögzítik, a figurának rögzítéséhez merevebb hámot lehet tenni a kezekre.

Kötő kezek kengyel
Univerzális lehetőség, külön-külön és más hevederekkel együtt is használható. A meglehetősen szoros csomók miatt egy ilyen hámot gyakran használnak különféle erotikus fotózásokhoz:
- a kötelet félbe kell hajtani, majd hurkot és csomót kell készíteni rajta. A partner csuklóját egy kis gyűrűbe tolják, majd a kötelet szorosan rögzítik;
- egy nagy vagy több kis csomót készítenek a csukló alatt;
- a csuklóját a mellkasa elé vagy a háta mögé kötheti.

Lábkötés kengyel
Ez a technika lehetővé teszi, hogy a partner lába a helyén hajlítson. Fontos biztosítani, hogy a láb rögzítése ne okozzon fájdalmat, az ízületek ne duzzadjanak:
- a hátán fekvő személy térdét hajlítja, kengyel csomóval kötél van rögzítve a bokáján;
- a kötél végét a comb külső részén tekerjük, majd visszavezetjük a bokáig. Ezután a kötelet a korábban elkészített hurok alatt, a csomó alatt vezetik át;
- a bokán új fordulat kezdődik, az előzővel ellentétes irányban. A kanyarok köteleit egymás felett kell elhelyezni, finoman rögzíteni a lábát;
- minden egyes következő fordulatot a comb közepe felé helyezünk kevesebb feszültséggel. Két vagy három fordulatot tehet a láb körül. A kötél utolsó fordulatánál el kell haladni az előző kör alatt, majd csomóval rögzíteni és a szabad véget lefelé engedni;
- érdemes egy kicsit meghúzni a kötelet a comb belső oldalán, hogy a hurkok szorosabban tekerjék a lábat;
- a kötél szabad végei az alsó láb és a comb között vannak, majd összekapcsolják az alsó kanyarokat és enyhe feszültséggel visszahozzák őket. A végeket csomóval kell rögzíteni.

Biztonsági technika
Bármely árukapcsolási gyakorlatban fontos megjegyezni, hogy ez egy játék. Ezért mindkét partnernek tetszeni kell, és nem bénítani őket. Kövessen néhány alapszabályt:
- kötési tapasztalat hiányában kerülje a nyaki területeket, nehogy megfojtáshoz vezesse a partnert. Óvatosan csomókat kötnek a csukló, a radiális ideg, a hónalj, a femoralis artéria idegei területére;
- a köteleket a testre tesszük és sietség nélkül átfűzzük a hurkokon. Egyrészt segít az erotika további pillanatának megteremtésében, másrészt segít elkerülni a bőr sérüléseit;
- köteleket csak szakosodott szexüzletekben szabad megvásárolni. Speciális fertőtlenítőszerekkel kezelik őket, ezért a bőr károsodása esetén is elkerülhetővé válnak a fertőzések és a gyulladások;
- minden ilyen játék során egy kéznél kell tartani egy ollót, hogy szükség esetén gyorsan megszabaduljon a partner kötelétől.

A rabság technikája használható előjátékként vagy önálló szexuális játékként. Ez segít diverzifikálni a szexuális életet, ad hozzá tüzet és élénk érzéseket.

Keresés