Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan válasszunk síkosítót a szexhez

Hogyan válasszunk síkosítót a szexhez Síkosító útmutató, amely segít kideríteni, hogy a szexbolt pultjain található számos tubus hogyan különbözik egymástól, és milyen síkosításra van szüksége. Sok pár nem használ síkosítót szex közben, azzal érvelve, hogy a partnernek elegendő természetes kenése van. És ha ez nem elég, akkor egyszerűen nem izgatja fel. A női test azonban úgy van kialakítva, hogy a ciklus napjaitól függően a természetes kenés mennyisége eltérő lehet. Ennek pedig semmi köze a szexuális izgalomhoz és vágyhoz.

Egy másik fontos érv a kenőanyagok használata mellett, hogy kiváló természetes síkosság mellett is átlagosan 15 perc behatolási aktivitásra elegendő, és ez nem mindig elég. Nézzük meg, hogy milyen síkosító a legjobb a férfiak és nők közötti hagyományos szexuális kapcsolatokhoz.

Síkosítók alapanyagai víz, szilikon, olaj, hibrid, és céljuk szerint van anális, hüvelyi, orális, általános. A szexi kenőanyagok semlegesek, amelyek jó hosszú csúszást biztosítanak. Tehát a hatóanyagok olyanok, amelyek valami újat hozhatnak a szokásos nemi életbe. Az izgalmas gélek általában melegítő komponenseket tartalmaznak, amelyek növelik a nemi szervek véráramlását és ezáltal növelik az érzékenységet. Vannak olyan meghosszabbító gélek is, amelyek hidegrázást kölcsönöznek, kissé csökkentik az érzékenységet és meghosszabbítják a közösülést. Az ilyen kenőanyagok segítségével közelebb hozhatja vagy elhalaszthatja az orgazmust és összehangolhatja nemi életét.

Mit kell tudni, ha szexhez síkosító kell
A kenőanyag kiválasztásakor először el kell döntenie a kéréséről. Milyen bensőséges kapcsolatra választja a kenőanyagot, és mit szeretne kapni belőle.

Például anális szexhez jobb szilikon kenőanyagot venni, mert itt nincs természetes kenés, és a lehető leghosszabb csúsztatás szükséges. A test nem szívja fel a szilikonzsírt, ami azt jelenti, hogy kényelmet nyújt az egész közösülés során, és nem kell hozzáadni. Ez a típusú kenőanyag a leggazdaságosabb, annak ellenére, hogy a szilikon kenőanyagok drágábbak, mint a vizesek, sokkal lassabban fogyasztják őket. Klasszikus szilikon kenőanyag adalékok nélkül, análisan és vaginálisan egyaránt használható, kompatibilis minden típusú óvszerrel.

A szilikon anális kenőanyagokat azonban gyakran különféle adalékokkal készítik, amelyek enyhítik a fájdalmat, ellazítják a záróizom izmait, és a végbél behatolását a lehető legkíméletesebbé és fájdalommentesebbé teszik. Gyakran ez egy olajkomplexum, ezért az ilyen adalékanyagokkal rendelkező kenőanyagokat nem lehet latex óvszerrel használni, mert az olajok elpusztítják a latexet. A szilikon kenőanyagok kiválóan alkalmasak a vízi szexre. A szilikonzsír fő hátránya, hogy nyomokat hagy az ágyneműn és a ruhákon, amelyektől később nem olyan könnyű megszabadulni.

A vízalapú kenőanyagok sokoldalúak és mindenféle szex számára alkalmasak.
A test azonban felszívja őket, és a folyamat során hozzá kell adni őket. A szilikonnal ellentétben nem hagynak nyomot a ruhaneműkön, és nem kell lemosni. Ezeket a kenőanyagokat leggyakrabban hüvelyi szexre használják, és kompatibilisek minden óvszerrel. A vizes alapú kenőanyagok konzisztenciája a lehető legközelebb áll a természetes kenéshez. A vízalapú kenőanyagok leggyakrabban különféle aktív adalékokkal készülnek. Például a ginzenget gyakran használják stimuláns kenőanyagokban, a borsmentaolajat pedig gyakran az elhúzódó kenőanyagokban.

Az orális kenőanyagok szintén vízalapúak, de táplálék-kiegészítőket tartalmaznak.
Ezek a kenőanyagok íze és illata jó, és fokozza a nyálképződést. Az ízek köre nagyon széles, és mindenki választhat magának kenőanyagot. Az orális gélek változatosabbá teszik a szexet és érdekes játékgá teszik az orális szexet. Egyes kenőanyagok összetételében mentol található, amely kissé ellazítja a torkot és kellemes hideg érzetet ad, egy ilyen kenőanyag ideális a mély torok szopásához, könnyebb és kellemesebb ezt a technikát gyakorolni vele.

  • Fontos tudni!  Hogy az orális gél kiválasztásakor figyelni kell az összetételre. Az ilyen kenőanyagok gyártása során élelmiszer-adalékanyagokat használnak, ami azt jelenti, hogy egyéni intolerancia esetén allergiát okozhatnak. Ízesített kenőanyagok alkalmazhatók a hüvelyi szexre is, de felszívódva kissé ragacsosak maradhatnak.

Az olaj alapú kenőanyagok azoknak a legjobbak, akik élvezik a hosszú előjátékot, az erogén zónák kézi stimulálását és a különféle masszázsokat. Ez a fajta kenőanyag általában használható mind szexuális kenőanyagként, mind masszázs gélként. Ezeket a kenőanyagokat nem lehet óvszerrel használni, mivel lebontják a latexet.

A hibrid kenőanyag két bázis keveréke. Víz-szilikon vagy vízolaj. 
Azok számára, akik szeretik a kombinált szexet, például a hüvelyi érintkezés utáni nyalást vagy a hüvelyi érintkezés után az análisat, ez kiváló lehetőség lesz. Használat céljából az ilyen kenőanyagok univerzálisak és mindenféle szex számára alkalmasak. Víz-szilikon kompatibilis a latex óvszerekkel. Az ilyen kenőanyagok hosszabb ideig csúsznak, mint a víz, ami azt jelenti, hogy jobban megfelelnek az anális szex számára. Szájon át történő érintkezéskor egy ilyen kenőanyag csak jobban csúszik, a hibrid kenőanyagok íze nem jó. Ezek azonban általában semleges ízűek, keserűség nélkül.

Ne feledje, hogy az intim kenés az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a nemi életének javítására és diverzifikálására. A kenőanyag nagyszerű választás lehet azok számára is, akik még nem állnak készen a játékokra vagy a komolyabb kiadásokra. Például vásároljon orális gélt, és ajánlja fel partnere számára, ez segít ellazulni, valami újat tapasztalni, és esetleg utat nyit új kísérleteknek.

Keresés