Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Sikosító Tenga Hole lotion wild

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 19.
Gyártó: Tenga

Maszturbátor sikosító de szexhez is nagyon jó. A Hole Lotion síkosítót kifejezetten a Tenga Flipe Hole maszturbátorokhoz fejlesztették ki. Ha 100%-ban élvezni szeretné a maszturbátorokat, javasoljuk, hogy használjon hozzájuk hole lotion kenőanyagot. Az orgazmushoz vezető úton szükséged lesz a Sikosító Tenga Hole lotion wild szexshop termékre. A Tenga Hole Lotion Wild vízbázisú síkosító gél, extra nedves az igazi kéjes érzéshez, tartós nedvességet biztosít, nem tapad és nagyon gazdaságos. Vízbázisú, és bármilyen játékhoz kiváló, nem csak a Tenga termékhez. A Wild egy sikosító krém, amely maximalizálja a játék minden stimuláló tulajdonsága érzékenységét. Tökéletes azoknak, akik egy másik szintre szeretnék hozni tapasztalataikat.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A síkosítónak 4 különböző típusa van (Mild, Real, Wild és Solid). A Hole Lotion Wild mentollal készült a bizsergető, friss érzésekért. Hosszan tartó nedvességet biztosít, nem ragad és nagyon gazdaságos. Az Intim Center szexshopban minden erotikus segédeszközt megtalálsz, ami egy feledhetetlen erotikus estéhez elengedhetetlen. 

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Kérdések és válaszok a Tenga Hole Lotion kenőanyagokról
Kérdés: A Tenga Hole Lotion Gels csak Tenga termékekkel használható?
Válasz: A Tenga Hole Lotion kenőanyagok természetesen más termékekkel is használhatók.

Kérdés: A Tenga Hole Lotion Gels speciális tárolást igényel?
Válasz: A géleket otthon tárolhatja szobahőmérsékleten, a szokásos módon. Ügyeljen azonban arra, hogy közvetlen hő ne befolyásolja a géleket, és a közvetlen napfény káros legyen a gélekre.

Kérdés: Miből készül a Tenga Hole Lotion Gel? Biztonságos a használata vagy fogyasztása a bőrön?
Válasz: Minden Tenga kenőanyag bőrbarát összetevőkből készül. A gélek kisebb mennyiségét is felszívhatja, például megcsókolva vagy nyalogatva azokat a testrészeket, amelyekre már kenőanyagot alkalmaztak. Azonban nem szabad inni a gélt vagy nagy mennyiséget fogyasztani.
Minden gél esetében javasoljuk, hogy először tegyen egy kis foltot a karjára, hogy kizárja a bőrirritációt vagy intoleranciát.

Kérdés: Használhatja a tojáskrémet szex közben is?
Válasz: Természetesen a Tenga tojáskrém nemi közösülés során is használható. Minden Tenga termék bőr- és testbarát. Az Egg Lotion óvszerrel is kompatibilis, mivel a krém víz és nem szilikon alapú. Ha azonban rosszul érzi magát a közösülés során, vagy egyéb intolerancia jeleit észleli, azonnal mossa le a tojáskrémet, és forduljon orvoshoz.

Kérdés: Mi a különbség a 4 gél között?
Válasz: Mind a 4 gél különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb gélt, amely a legtöbb stimulációt és elégedettséget biztosítja, próbálja ki mind a 4 -et.
A Hole Lotion MILD (fehér) vastag, lágy kenőgél a finom, érzéki érzésekhez.
A Hole Lotion REAL (piros) extra nedves az igazi fújási érzéshez.
A Hole Lotion WILD (fekete) mentollal készült a bizsergő, friss érzésekhez.
A Hole Lotion SOLID (ezüst) nagyon vastag gél intenzív érzésekhez.

Kérdés: Meddig lehet nyitva tartani a géleket?
Válasz: Mint minden kenőanyag esetében, győződjön meg arról, hogy a Tenga Hole Lotion Gel -t a felbontás után a lehető leghamarabb használja. A baktériumok közvetlen bőrrel érintkezve behatolhatnak, és negatívan befolyásolhatják a gélt. A maximális tárolási idő felbontás után kb. 3 hónap.

A Tenga Hole Lotion Real Lubricant összetevői
Víz, glicerin, etanol, nátrium-poliakrilát, hidroxietil-cellulóz, fenoxietanol, EDTA-2Na, parabén, poliszolvát 80, szorbitán-kakaó, illatanyag

Termék megjegyzések
- Használat után egyszerűen mossa le a gélt szappannal és vízzel.
- Ne használja a gélt sérült / nyílt bőrfelületeken
- Kerülje a gél közvetlen érintkezését a szemével
- Tartsa távol a gélt a gyermekektől - Ha bőrirritáció lép fel, mossa le a gélt, és forduljon orvoshoz

A Tenga termékekről
A japán Tenga valószínűleg a világ első számú gyára, mely a kifejezetten a férfiaknak tervez és gyárt önkielégítéshez szánt eszközöket. A készülékek első ránézésre nem tűnnek túlzottan különlegesnek, a lényeg ugyanis a belsőben rejlik. A lézeres technikával vágott, puha és rugalmas zselés töltet, különféle keménységgel és speciális tulajdonsággal várja felhasználóit. Megtalálható a választékban még a mélytorok-technikát szimuláló eszköz is. Az eszközök jó része elvileg egyszer használatos, de óvszerrel használva hosszabb időn keresztül jelenthetik az élvezetek forrását tulajdonosuknak.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Speciális jellemző stimuláló

Keresés