Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfi feromon parfüm Hot dubai limited edition men

Ár:
19.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Hot

Férfiaknak ajánlott parfüm extra feromon tartalommal. A Hot termékei kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek. Ajánlott naponta 2-3 alkalommal kézre, nyakra fújni belőle. Erotikusan izgató hatással van a nőkre, és varázslatos módon vonzza őket. Kifinomult parfüm, amely szexuális vonzerőt tartalmaz férfiaknak.
Azon gondolkodik, hogyan ébressze fel kapcsolatában a szenvedélyt? Vagy éppen új felfedezése van, és jól jönne egy kis segítség a csábításhoz? Ebben a kategóriában megtalálja mindazt, ami szükséges a szexuális vágy fokozásához és a teljesítmény növeléséhez. Végre meglepheti partnerét, és egyúttal örömet szerezhet neki. Az afrodiziákumok és stimulálók szenvedélyes intim pillanatokat garantálnak mindenki számára.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Összetevők:
Alcohol Denat., Parfüm (Fragrance), Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carbboxaldehyde, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Limonyl, Geraniol, Benzylate Citral, Eugenol, Farnesol, Amyl Cinnamal, Benzyl Cinnamate, Isoeugenol, Cinnamal, Pheromone

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Termék címkék: feromonos parfüm, parfüm

Keresés