Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szeretnél pajzánkodni és szexelni minden hétvégén?

Szeretnél pajzánkodni és szexelni minden hétvégén?

Pajzánkodj minden hétvégén, a szexet ne hagyd ki! Vegyél erotikus témájú szexuális játékokat, budapesti szexshop üzletünkben, a nyitvatartás itt!
A hosszú hétvége, az ünnepek és a húsvét is legyen szexi, készülj az élvezetekre. A szexuális játékokra összpontosítunk. Ebben a funkcióban szereplő termékeket nem kifejezetten húsvéti vibrátorként és szexuális játékszerként értékesítjük. 

Ha szezonális szexizgalmakra vagy maszturbációra készülsz, imádni fogod ezeket a szaftos húsvéti felnőtt játék javaslatokat. Az egyéni és páros szex pörögjön fel! A szexbolt különféle eszközei nemcsak diverzifikálhatják szexuális életét, hanem segíthetnek a szexualitás feltárásában is.
A szexuális segédeszközök listája nagyon változatos. A vibrátorok, péniszgyűrűk, hüvelygolyók, illatos masszázsolajok, felfújható szexbabák, különféle maszturbációs eszközök különféle modelljeitől kezdve a csábító és nagyon szexi fehérneműkig.

Nyuszifüles vibrik

Nyúl vibrátorok - Nem említheti a húsvétot anélkül, hogy a húsvéti nyuszi gondolatait idézné, ezért a nyúlvibrátorok az első javaslatom, ha húsvéti témájú szexuális játékokat keres. A nyúlvibrátorokat azért nevezték el, mert a csikló stimulátor osztott nyuszifül stílusa a hagyományos nyúl hangulatokon. Ez a fajta felnőtt termék kettős stimulációs játék, ami azt jelenti, hogy kétféle szexuális stimulációt biztosít egyszerre: hüvelyi, a belső tengellyel és csikló, a külső nyuszifülek területével.

A nyuszibrátoroknak sokféle stílusa, mérete és minőségi szintje van. Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt utáltam a nyúlvibrátorokat, mert csak olcsó és silány kialakításokkal találkoztam, amelyek nem illeszkedtek a testemhez, egy zsák elemet igényeltek, hangosak, nehezek és nehézkesek voltak – és gyakran porózus, mérgező anyagokból, például zseléből és PVC-ből készültek. Szerencsére az idők és a játéktechnika drámaian megváltoztak.

Ha már a szexuális játék technológiáról beszélünk, próbáltál már csiklószopás vibrátort? Nézze meg a Tracy's Dog OG Pro 2-t, amely elbűvölő orgazmikus funkciókkal rendelkezik.

Hogyan válasszunk nyúlvibrátort
Alak és méret: Jegyezze fel a méréseket az üzlet termékoldalán. A szexuális játékok áttekintése hasznos lehet, ha áttekintést talál az Önt érdeklő nyúl hangulatáról, mivel valós visszajelzést adnak. Egyes nyulak zajosabbak, mint mások, és a vélemények segíthetnek ebben a kérdésben is. Nézze meg az összes nyúlvibrátor véleményünket, és a nyúlvibrátorok útmutatóját további információkért.
Miből készül a nyúlvibrátor? Győződjön meg róla, hogy testbiztos, nem porózus és ftalátmentes anyag, például szilikon. Tudjon meg mindent a játékanyagokról (toxicitás, porozitás, ftalátok és egyebek) a szexuális játékanyagok útmutatójában.

Hogyan működik a nyúlvibrátor?
Sok modern nyúl hangulat újratölthető, de egy különösen alacsony árcédula figyelmeztethet az akkumulátorral működő típusra. Az újratölthető előnyösebb, mivel megakadályozza, hogy a nyúl szükségtelenül nehéz legyen, és azt jelenti, hogy nem tölti fel folyamatosan az akkumulátorkészleteket.

Nyuszifül vibrátorok - Folytatva a nyúl témát, a következő őrült húsvéti játékajánlóm egy nyuszifül vibrátor. Ahogy a neve is sugallja, ezek a húsvéti témájú szexuális játékok csak a fülek részei a hagyományos nyúl hangulatnak, ami csikló stimulációs játékot eredményez.
Sokan, akiknek vulva orgazmusuk van a csikló stimulációjával, nem csak hüvelyi stimulációval vagy behatolással, ezért a csikló stim szexuális játékok nagyon népszerűek. Más csikló stimulációs szexjátékok példái a nagy pálca vibrátoroktól a vékonyabb és diszkrétebb golyóvibrátorokig terjednek.

A fenti nyúl hangulathoz hasonlóan érdemes testbiztos anyagból készült nyuszifül vibrátort választani, és vásárlás előtt tájékozódni mások véleményéről a játékról.

Nyuszi fenékdugók

A farkas fenékdugók annyira aranyosak és tökéletes kiegészítők, miközben élvezik a többi húsvéti témájú szexuális játékot. Pattints fel egy pár nyuszifület, használj egy jó síkosítót, hogy megkönnyítsd az anális dugó rögzítését a helyére, és élvezd, hogy egy szexi húsvéti nyuszi megtestesítőjévé válsz.
A nyuszi farokdugó párosítása a szexi nyuszilány ruha többi részével rajtad múlik, de erősen ajánlott! 

Love Eggs

Egy másik erős húsvéti asszociáció a tojás. Általában persze a csokoládé tojás, de nem ajánlom a húsvéti csokoládé tojás használatát húsvéti témájú szexjátékként! Számos különböző stílusú szerelemtojás áll rendelkezésre, amelyet belsőleg is élvezhetsz – minden információért tekintse meg a Love eggs útmutatómat. A régebbi és kevésbé hatékony fazonok műanyagból vagy zseléből készülnek, könnyen összegabalyodó vezetékekkel, amelyekhez egy maroknyi elem szükséges a (gyakran silány gyártású) elemtartókban. Válassz inkább egy elegáns, modern stílust.

Húsvéti erotika

Gyűrűk a péniszre - Arra használják, hogy a pénisz köré tekerjék az alapnál. Megtartják az erekció során rohanó vért, és a gyűrű használatakor a kis és gyengén felálló pénisz a legtöbb esetben megnő és rugalmassá válik.

Gésagolyók - A szexgoló ősi japán találmány. A nők behelyezték őket a hüvelybe, majd imbolyogva erotikus érzéseket tapasztaltak. A golyók erősítik a hüvely gyűrű alakú izmait és növelik a hüvely érzékenységét. Így lehetővé teszik, hogy az üzletet örömmel kombinálja.

Egy másik játék a gyöngyök, amelyek olyan szál, amelyre 5-6 golyót húznak, különböző méretű és sűrűségű. A gyöngyöket behelyezik a végbélnyílásba, majd eltávolítják belőle (gyorsan vagy lassan, aki szereti). Úgy gondolják, hogy a legkellemesebb érzések akkor fordulnak elő, ha a gyöngyöket az orgazmus kezdetekor kihúzzák a végbélnyílásból. Ki kell egészíteni, hogy a szex során a kenőanyag nem szabadul fel, ezért kenőanyagokat kell vásárolni - alacsony zsírtartalmú krémeket, néhányat aromás és melegítő anyagok adalék anyagaival, kellemes erotikus érzések.

Keresés