Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vegán vízbázisú síkosító 100 ml Hydra Plus

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó: Intt

Hidratáló hatású, vegán, vízbázisú síkosító hyaluron savval. Összetétele természetes, így kíméletes a hüvely érzékeny bőréhez. A síkosító kényelmes adagolóval ellátott csomagolásban érkezik. Biztonságosan használható latex óvszerekkel és szilikonos játékokkal.
A Vegan Line organikus élvezete. Hydra PlusVízbázisú kenőanyag a Centella Asiatica és a hialuronsav helyreállító és hidratáló tulajdonságaival. A vastag gél textúra miatt a Hydra Plus kenőanyag ideális játékokhoz, mert nem szivárog sehol, hanem megvárja, amíg az ujjai elkenik a játékra. Véd a szárazság ellen, regenerálja, megnyugtatja és gyógyítja a bőr irritált területeit. Azonnal hidratálja és táplálja a bőrt, fenntartja a nedvesség egyensúlyát és javítja a női hüvely feszességét.
Előnyei: védi és megnyugtatja az intim területet, regenerálja és elnyomja a szagokat. Naponta használható megelőzési és gondozási módszerként. Kompatibilis szexuális játékszerekkel és óvszerekkel.Hogyan kell használni: Vigye fel a test bármely pontjára a jobb kenés és hidratálás érdekében.

Összetevők:Aqua (víz), Glicerin, Propilénglikol, Nátrium-hialuronát, Karbomer, Butilénglikol, Fenoxietanol, Centella Asiatica levélkivonat, Aminometil-propanol, Dinátrium-edta.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Vízbázisú síkosító
  • Természetes hozzávalókat tartalmaz
  • Tökéletes érzékeny hüvely számára
  • Könnyen adagolható
  • Színe átlátszó
  • Tartalom: 100 ml

Összetétel: víz, propilénglikol, dipropilénglikol, guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, hidroxi-etil-cellulóz, nátrium-szacharin, citromsav.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
A vásárlás eldöntésben segíthet, ha informálódsz, ajánljuk neked a szexshop cikkeket és erotikus érdekességeket.
Ha még ma megrendeled, gyorsan elkészítjük a csomagot és 1-2 nap alatt diszkrét csomagolásban kapod meg.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző natúr

English

If you order this vibrator product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Keresés