Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ilyen a szexshopok világa, szexboltban dolgoztam

Ilyen a szexshopok világa, szexboltban dolgoztam Sokak számára a szexboltok a vágy és a kicsapongások mélységét jelentik. Tudatlan emberek úgy vélik, hogy csak a perverzek és a kiéhezett egyedülálló nők mennek oda, akik több macskát tartanak. Én dolgoztam egy családerősítő üzletben. Megtudhatod ki jár leggyakrabban szexboltba, milyen termékek a legnépszerűbbek, sőt, megismerkedtem több szexshop tulajdonossal is.  Ha eddig még nem mertél bemenni egy szexshopba, hogy beszerezd a régen vágyott erotikus terméket, akkor itt az ideje! Ez már régen nem tabu, de ha jobban meg szeretnéd ismerni a szexshopok világát, olvasd el a cikket. 

Sokan nem mernek belépni egy ilyen boltba, mert azt hiszik, hogy ezeket a helyeket azok számára találták ki, akik extrém módon növelni akarják szexuális teljesítményüket, vagy valóra akarják váltani extrém pornókban látott durvaságokat, amelyek a közízlés szerint inkább elítélendőek és mocskosak, mintsem az egészséges szexuális élet velejárói.

A szakma megismerése
Egy óra alatt megtudtam, hogy a férfiak és a nők milyen erogén zónákkal rendelkeznek, milyen vibrátorok, óvszerek, vibrátorok, felcsatolhatók és vágyfokozó étrend-kiegészítők.
Mielőtt ezt az anyagot megírtam, én és a szexbolt két párhuzamos vonalon álltunk, és soha nem kereszteztük egymást. Nem volt szükségem szexuális termékekre, és nem is érdekelt különösebben ez az ipar. Ezért, miután megkaptam ezt a megbízást, hogy legyek állásban egy szexboltban, zavart voltam, sőt féltem. De a szakmai kötelesség volt az első.

Az ismerkedés a szexshop vezetőjével egy rendes irodában történt. Hogy őszinte legyek, valami egészen mást vártam az első találkozótól - személyes életemre vonatkozó kérdéseket és beszélgetéseket arról, hogy mi általában illetlen a társadalomban. De minden másként alakult: ez volt a legszokásosabb interjú. Ezek valószínűleg sportcikkekben vagy cipőboltokban is így zajlanak.

A főnöknő egy középkorú nő, kellemes szexi hanggal. Néhány kérdést feltett és beszélt a felelősségemről: udvariasan kommunikálni az emberekkel, megpróbálni megközelítést találni hozzájuk, és a lehető leggyorsabban megérteni, hogy pontosan mi miatt jöttek a szexboltba. Talán ők maguk ezt még nem tudják, vagy egyszerűen zavarban vannak, hogy elmondják. Természetesen a szexbolt eladójának ismernie kell az üzlet választékát, jól tájékozódnia kell az árukban, és tudnia kell mindegyikről. Miután megismertem a felelősségemet, szerződést kellett aláírnom. Beleértve az anyagi felelősséget és az üzleti titkokat.

A szexbolt munkájában való részvételem következő szakasza egy nagyon hosszú előadás volt a szexuális játékokról, amelyet Maria értem tartott. Kiderült, hogy az ilyen áruk értékesítése egész tudomány. Egy óra alatt megtudtam, hogy a férfiak és a nők milyen erogén zónákkal rendelkeznek, milyen vibrátorok, óvszerek, vibrátorok, pántok és étrend-kiegészítők. Ahhoz, hogy profi tanácsadóvá váljon a szexuális játékok világában, ismernie kell az anyagokat, amelyekből a termékek készülnek, ismernie kell a fiziológiát, sőt a pszichológiát is.

Munkanapok
Az első napom 9-kor kezdődött. Utasításokat kaptam a menedzsertől: figyelemmel kell kísérni a tapasztalt eladók munkáját és tanulmányozni az árukínálatot. A szexbolt alkalmazottai akkor szeretik az utóbbit csinálni, ha nincsenek vásárlók a boltban. Megnézik a játékokat, és elolvassák a hozzájuk tartozó utasításokat. Megnézik a szexjátékszer gyártók oldalain a termékleírásokat.

Amíg a szexuális játékok tudományát tanulmányoztam, egy férfi, aki úgy nézett ki, mint egy ötvenéves, besétált a szexshopba. Szerényen nézelődött, ezért az eladó felajánlotta, hogy a férfit körbevezeti a szexboltba. Amikor megálltak a péniszpumpák közelében, az egyikre csendesen azt mondta:
- Jó lenne ilyen. A vákuum létrehozása érdekében tetszik! - A játékot a férfi kifizette és a táskájába tette és elment az üzletből.

Egy idő után egy középkorú korú férfi lépett be a szexboltba. Vidáman és vidáman megkérdezte:
- Lányok, mik a legjobb potencianövelő étrend kiegészítők? - majd az eladóval folytatott beszélgetés során, megtudtuk, hogy két szeretője van, és kell a libidó!
Amikor felajánlották neki, hogy vegyen s nők számára ajándékot például egy vibrátor, így válaszolt:
- Már adtam csiklóizgatót, és azt mondják, nagyon jó, de a szokásos dolgokat is mellé kell adni, mint például virágot... - A férfi síkosítót is vásárolt, és távozva jó szexet kívánt, viszontlátásra helyett.

Aztán odajött hozzánk egy vevő, akit biztosan nem számítottam rá, hogy meglátok egy ilyen üzletben. Idős nő volt, a járása se volt már az igazi. Azt mondta nekünk:
- Lányok, hallottam, hogy kedvezmények vannak a masszírozókra. Erre van szükségem, tanácsot kérek, hogy melyiket vegyem meg? - a kollégám nyugodtan reagált a kérésre.
- A hálózatról üzemelőt ajánlom,  mert masszírozásra is tökéletesen megfelelnek, erős a motorjuk - és megmutatta a masszázs wandokat, a legnagyobbat meg is vásárolta.

Néhány nappal később úgy döntöttem, hogy én is megpróbálok eladni. Annyira izgatott voltam, hogy egyáltalán nem emlékszem erre a vásárlóra. Felajánlottam, hogy vezetek egy vitrinek közötti kirándulást neki. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. A fő nehézség az egyszerű és érthető dolgok megmagyarázása. Rájöttem, hogy még a szexuális játékok eladásához is szükség van eladói tehetségre. E mellett egy kényes témáról van szó, és először nehéz volt kimondani, hogy punci, vagy műpénisz, vagy csiklóizgató.

Ki jár szexboltokba
Kollégáimmal összeállítottam az intim bolt vásárlóinak osztályozását. Nem beszélünk hétköznapi klasszikus vásárlókról, akik többségben vannak a szexshop üzletben.

Vannak a viccelődők. Nehéz elhinni, de sokan vannak, akik csak nevetni mennek a szexboltokba. Volt, hogy többen jöttek, hangosan nevetni kezdtek, játékokhoz nyúltak és furcsa kérdéseket tettek fel. Hogy őszinte legyek, nem értem, mi olyan vicces a vibrátorokban vagy a maszturbátorokban. Valószínűleg egyáltalán nincs szexuális életük.

Vannak a bizalmaskodók. Egy fiatalember jött be a szexshopba. Céltudatosan odalépett a pulthoz BDSM játékokhoz, és vizsgálni kezdte őket. Aztán telefonon felhívott valakit, és hangosan kezdett beszélni:
- Drágám, találtam neked egy ajándékot - nagyon kemény ostort. Ó, vannak maszkok is ... -  aztán nekem mondta:
- Tudod, aktív szexuális életem van! - miután nem vett semmit. A férfiak gyakran egy intim boltba érkeznek, hogy megmutassák magukat. Azt kérdezik, van-e hatalmas méretű óvszerünk, és van-e valamilyen eszközünk a közösülés időtartamának lerövidítésére, azt mondják, túl sokáig nem tudnak szexelni, na ezektől kivagyok.

Vannak emberek, akik könnyű erényű lányként érzékelik az eladókat. A vásárlók gyakran nem érzik a határokat, vagy tapintatlanokűa, és olyan kérdéseket tesznek fel, mint:
- Mit próbáltál ki magad? Valószínűleg játékokat tesztelsz, amíg senki nincs ott! - általában azt mondom, hogy ez a saját vállalkozásom, és nem válaszolok az ilyen kérdésekre. Egyébként lehetetlen kipróbálni a szexjátékokat a munkanap alatt.

A szexboltokba gyakran olyan emberek érkeznek, akik intim életükben komoly problémákkal küzdenek. Például egy idős férfi, akinek a felesége meghalt, nem akarja megcsalni, és maszturbátort választ magának. Egy fiatal férfi, akinek nincs pénisze, eljött, hogy felcsatolható dildót és prosztata masszírozót vásároljon. Egy nőnek aki frigid és nem érheti el az orgazmust, férje vesz egy vibrátort.

Mi kapható a szexboltokban
A nagyon vastag, vagy hosszú falloszok elkeltek, azonban nem az én műszakomban. A hozzám hasonló kezdők naivan feltételezik, hogy a szexboltokban csak dildókat és szexbabákat árulnak. Amikor megláttam az INTIM CENTER választékát, nagyon meglepődtem. Kiderült, hogy sok érdekes játékot találhat ott. Például férfi maszturbátorok pornósztárok nemi szerveinek másolatából készültek. Ahogy az eladók elmondták, néhány férfi gyűjt ilyeneket.

Akciós csúcstechnológiás vibrátorok is vannak, amiket okostelefonról lehet vezérelni. Egyes játékok még magukat az eladókat sem hagyják közömbösnek. A legújabb rózsaszínű, nyúl vibrátorra, amelynek a füle forog, vagy a dizájnos vibrátorra, a lányok felsikoltottak:
- Úristen, milyen jó dolgok, mi magunk is megvásárolnánk őket! - de nem mindenki engedi meg magának az ilyen vásárlásokat, az áruk igen magas.

Nagyon meglepődtem a nagyon hosszú falloszokon. Látva őket, megkérdeztem, hogy mire valók? Megveszi őket valaki? A kollégáim biztosak voltak abban, hogy biztosan lesznek vevők. És valóban elkeltek, online rendeltek elég sokat.

A szexbolt emellett hosszabbítókat is forgalmaz, pénisznövelőket, orvostechnikai eszközöket, hajlítható falloszokat, erekciós szivattyúkat, erényöveket, maszkokat, különféle színű bilincseket, popsi dugókat, pántokat, gumibabákat...

Miután a belvárosi szexshopban dolgoztam, még egy felfedezés és öröm: egészségre jó termékeket árulnak. Például hüvelygolyók, amelyek segítenek egy nőnek abban, hogy a kismedencei szerveit jó állapotban tartsa szülés után. A prosztata masszírozók segítségével sokáig meg lehet őrizni a férfi funkciókat. Gyógyászati síkosítókat.

Egyébként a szexpatika kínálata, a  potencianövelő stimuláló étrend-kiegészítők, síkosítók és óvszerek továbbra is a legnépszerűbb termékek. Az eladók még "nélkülözhetetlennek" is nevezik őket. Különböző dildók is keresettek. Sőt, általában férfiak vásárolják meg szerelmeseik számára. Ez például akkor történik, amikor a férjek üzleti útra indulnak, és a nők egyedül maradnak otthon.

Aki szexüzletekben dolgozik
Számomra a legnehezebb az volt, hogy elmondjam a vevőknek azokat a szavakat, amelyek nélkül nem nélkülözhetjük munkánkat, mint hüvely, maszturbátor, merevedés, csikló.
Igaz nincsenek külön követelmények a szexboltok árusítóival szemben, bármilyen korú és megjelenésű emberek dolgozhatnak ezen a területen. A lényeg az, hogy egy személy toleráns legyen másokkal, beleértve az azonos nemű párokat és a BDSM-et, és jól érzi magát straponokkal, pénisz szivattyúkkal és ezerféle dildókkal körülvéve.

Az egyik kollégám, egy szerény fekete hajú lány, anya, aki minden szabadidejét a családjának szenteli. Ez az információ azoknak szól, akik úgy gondolják, hogy a szexboltokban könnyűvérű nők dolgoznak. A lány elmondta, hogy előtte egy cipőboltban dolgozott ami bezárt. Hirdetésből értesült az üres állásról. Amikor elmentem a boltba interjúra, körülnézett álmélkodva. Eleinte szégyellte még a mesterséges péniszeket is megnézni. Számára is a legnehezebb az volt, hogy elmondj az vevőknek azokat a szavakat, amelyek nélkül nem nélkülözhetjük munkánkat.
Kedvelik a vevők, mert tudja, hogyan kell nagyon finoman és udvariasan érdeklődni az igényeik iránt. Még akkor is, ha egy lány valami rendkívülit hall egy embertől, még a szemöldökét sem emeli.

Egy korábbi kollégám egy látványos, nagyon impozáns barna lány. Már nem dolgozik a szexboltban.
- Ez az álmom volt - mondta, és hosszú szempilláival csapkodott. - Bárhol is dolgoztam korábban, éttermekben, sörüzletekben, nem volt ilyen jó. Mindig is egy szexboltban akartam eladó lenni, mert érdekel ez a terület, szeretek folyamatosan újat tanulni magamnak. Véleményem szerint ez egy ideális szakma, a boltban folyamatosan más emberekkel találkozol, itt minden nap történik valami érdekes - mondta. Aztán jött egy láthatóan nagyon gazdag vevő, és eljegyezte, és kivette a munkából. Szerelem volt első látásra? Nem tudom.

A fizetésről
A szexboltok eladói annyit keresnek, mint bármely más üzletben az eladók, Budapesten átlagosan annyi, mintha egy plázában lennének eladók, annyi a fizetésük. Nem panaszkodnak, mert a munka nem nehéz és nem igényel fizikai erőfeszítést, ráadásul érdekli őket a munka ezen a területen. Az intim cikkek ipara egyre jobban fejlődik. Például Németországban a lakosságra vetítve is ilyen az arány mint Magyarországon.

Most már tudom, hogy a szexboltok vásárlói nem perverzek, hanem egyszerű emberek, akikkel nap mint nap kommunikálunk. Éttermekben, buszokban és élelmiszerboltokban találkozunk velük.

Keresés