Satisfyer Pro traveller, összecsukható utazó csiklóizgató vibrátor

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.500 Ft
A szuper luxuskategóriás Satisfyer női izgatók főképpen a csikló izgatására készültek, a maszturbáció tökéletes eszköze szex közben is hasznos szexkütyü. A Satisfyer Pro traveller kis méretű, egy kistáskában is jól megérő légjullámos csiklóizgató a prémium minőségű léghullámos termékeiről ismert Satisfyer-től.
Adja át magát a maximális élvezetnek, akár otthon, akár utazás alatt. A Satisfyer Pro Traveler csiklóizgató a népszerű stimuláló utazási változata. 11 féle érintésmentes nyomáshullám pulzáció páratlan stimulációt biztosít az orgazmusok óriási mámorához. A kompakt méret és a praktikus mágneses fedél biztosítja a higiénikus tisztaságot, bárhová is viszi kis útitársát.   
Használata: Öblítse le a Satisfyer Traveler csiklóizgatót langyos vízzel, vagy alkalmazzon erotikus segédeszközökhöz alkalmas tisztítószert az első használat előtt és minden használat után. Tartsa lenyomva a + gombot 2 másodpercig a pulzálás be- vagy kikapcsolásához. Az intenzitás növeléséhez és csökkentéséhez nyomja meg röviden a + és - gombot.
Menny.:db
További információk a termékről