Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Intim péniszkrém férfiaknak 75 ml X-viril penis care cream

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
Gyártó: Ruf
Az X- viril Penis Care Cream különleges összetevőinek köszönhetően hidratálja, ápolja is a pénisz bőrét. Akár napi használatra is! A Intim péniszkrém férfiaknak 75 ml X-viril penis care cream sikeres termék. Elég csupán egy kis borsónyi mennyiséget a hímvesszőbe masszírozni, majd hagyni felszívódni. Praktikus, visszazárható, 75ml- es tubusban. A termék természetes anyagokat tartalmaz. Erekciós és növelő hatással.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

X viril pénisz ápoló krémes krém, amely gyömbérből és görögszéna kivonatból áll (jól ismert jótékony tulajdonságairól). Segíteni fog abban, hogy férfias tulajdonságai előnyt élvezzenek társával szemben. Puha és tónusú péniszt kínálnak társának. Adja meg péniszének azt a kiváltságos bánásmódot, amelyet megérdemel. 75 ml -es tartály. Külső használatra.

  • Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
  • Gyermekek elől gondosan elzárandó!
  • Hűvös, száraz helyen tartandó!
  • Ha, szembe kerül, bő vízzel mossuk ki!
  • Származási hely: EU

Ez a krém, amire szüksége van a pénisz gondozásához, maximális teljesítményt és kényelmet biztosítva. Egyszerűen masszírozza be az egész péniszbe, hogy újjáélessze a pénisz bőrét, a fitymát, és megszüntesse a száraz, irritált vörös/pelyhes/fájó vagy rossz állapotú bőrt. Ez a tápláló krém gyógyító és megnyugtató erőt és jó közérzetet teremt. Alkalmazás: Vigye fel a krémet naponta a pénisz teljes hosszára (a mirigytől a herezacskóig), és masszírozza, amíg a krém teljesen felszívódik. Az eredményeim személyenként változnak Csak külső használatra Gyermekektől elzárva tartandó

Összetevők: Aqua, glicerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Zingiber Officinale rizóma kivonat, Trigonella Foenum-Graecum mag kivonat, Zingiber Officinale gyökér olaj, tokoferil-acetát, karbomer, fenoxi-etanol, trietanol-amin, klór-foszfát-nátrium-szulfát, Benzoát, Citral, Citronellol, Geranoil, Limonene, Linalool.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Termékcsoport krém

Keresés