Termékek Menü

Intim zuhany készlet, anál és hüvely öblítésére

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. július 15.
Intim irrigátor mosakodó szett, körtefecskendős irrigáló a fürdőzés öröméért. Intim testrészeink tisztán tartása egyre jelentősebb szerepet kap megváltozott életvitelünkből kifolyólag is.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Ma már a nők is aktívan sportolnak, strandolnak és szexuálisan is szabadabban gondolkodnak, mint néhány évtizeddel ezelőtt, ezért megnőtt az igény az intim területek tisztán tartását segítő termékekre és sajnos a fertőzések és betegségek kezelésére is.
Kényelmes, gumiból készült pumpával ellátott intim tisztálkodó eszköz, fertőtlenítésre is. A pumpa kb. 10 cm hosszú, a bélmosó 8 cm magas és 0,5 - 1 cm átmérőjű, a vagina mosó 14 cm hosszú és 1,5 - 2 cm átmérőjű. Alkalmas az análszex protokolljaként alkalmazott tisztításra, illetve székrekedés esetén. Hatása kb a szigmabélig terjed.
A beöntéshez alkalmazni kívánt folyadékot egyszerűen töltsük a pumpába, és a megfelelő végződéssel spricceljük a tisztítani kívánt nyílásba. Ezzel egy különlegesen spicces szórakozásban lesz része! Kapható az Intim Center Budapest szexsop üzlet 1052 Budapest, Károly krt. 14. és online szexshop webáruházában is.

Keresés