Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Posztata masszírozó anál dldó Invader 3.5 silicone prostate plug

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NMC

Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, enyhén bordázott, puha tapintású, anatómiailag tökéletesen formált prosztata masszírozó, ideális íves kialakítással, biztonságos fogóval. Vízbázisú síkosító javasolt. Jó minőségű, enyhén puha, selymes felületű, szilikonból készült ergonómikus anál fényeztető elsősorban urak részére. Tökéletes formájú fekete dildó a prosztata stimulációjához bordázott szerkezetével. Visszahúzható hurkokkal a könnyű használat érdekében. Hosszúság: 9 cm, ø 1,6 - 2,8 cm. Anyag: szilikon, ftalátoktól mentes az EU rendelet szerint.

  • Teljes hossza a talptól: 10,5 cm
  • Behelyezhető hossz: kb. 9 cm
  • Legenagyobb átmérője a fejrésznél: 3 cm
  • Kényelmes és erős kihúzóhurok 
  • Anyaga: szilikon
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Prosztata stimulációs dugó, eredeti alakja lehetővé teszi, hogy még nagyobb szexuális élvezetet érezzen. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha ez első nézetre nem tetszene, nézelődj tovább vagy szexüzletünk urak és hölgyek számára is elérhető, nálunk mindenki megtalálja a kedvére való terméket. Vedd meg 4.500 Ft áron, és az első alkalom után elfogod felejteni az összeget.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 6 - 10
Szín Fekete

Keresés