Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Iskoláslány szerepjáték jelmezek, a párod lehet a tanár

Iskoláslány szerepjáték jelmezek, a párod lehet a tanár Az iskoláslány egyik legnépszerűbb szerepjáték jelmez, a nők és férfiak körében egyaránt. Fehér ing, kockás miniszoknya, hosszú zokni, szemüveg. Míg a diáklány az ártatlanságot szimbolizálja, addig egy szexi tanárnő épp az ellenkezője, szigorú és látszólag elérhetetlen. Válaszd ki milyen szerepben szeretnél tetszelegni kedvesednek és szerezzbe hozzá jelmezt kiegészítőkkel.
Álmodtál már arról, hogy visszamész az iskolába? Ezek kellemes álmok voltak, vagy sem? Bennük újra vizsgáztál, vagy talán hirtelen ruha nélkül találtad magad az osztályterem közepén? Bármi legyen is az álmod, a professzor - diák témájú fantázia az egyik legnépszerűbb, és ha tetszik, nincs mit szégyellni, jobb, ha felismered.

Mi lehet érdekesebb, mint egy szerepjáték?

Az ágy már nem csak egy ágy. Olyan hellyé válik, ahol a legváratlanabb fantáziáid megvalósulnak, amelyek élvezetét jelenleg nem is gyanítod. Ahhoz, hogy a fantázia valóra váljon, érdemes beszerezni néhány erotikus szerepjáték jelmezt. Az erotikus jelmezek célja a szexuális élet gazdagítása és diverzifikálása. Ne félj kipróbálni valami újat, ne félj megélni a fantáziáidat! Az izgalmas kivágások, anyagok és díszítések garantáltan beindít mindkettőtöket.
Nemcsak szexhez lehete ezekete a jelmezeket használni. Akár tematikus partyra, farsangra, halloweenre keresel valami dögöset.

Miért közkedvelt a diáklány és tanárnő jelmez?

Az iskolai egyenruhás lányok ártatlan kinézete sok férfia fantázoát megmozgat. Akár első iskolai szerelmükre is asszociállhatnak általa. Az ágyban találja magát egy "iskoláslánnyal", és úgy érzheti a férfi magát, mint egy mentor vagy a "bűnösség tanára".
Valószínűleg minden férfinak volt egy kedves és szexi tanárnője, akire szívesen emlékszik vissza. Sok férfiat nem az ártatlan kislány szerep indít be, hanem épp ellenkezőleg, a szigorú és domináns  tanárnő.

A klasszikus összeállítás egy fehér ing és egy kockás szoknya, szemüveg, két copfba fogott haj. Választhatsz áttetsző, hálós felsőt vagy zártabb inget és extra rövid redős szoknyát. A mellek kiemeléséhez választhatsz egy mély nyakkivágású felsőt. Legnépszerűbb opció a fekete és piros kockás szoknya, ami általában alig fedik le a combokat vagy akár a feneket. Hozzá fehér ing lazán kigombolva és hosszú, térd fölé érő fehér zokni. Kiegészítésként egy fekete keretes szemüveg és a haj két oldalt copfban.
A tanárnő jelmezek általában egyrészes, passzos ruhából állnak, szóval könnyű rekreállni a megjelenést, igazából csak egy magassarkút és esetleg egy szemüveget kell felvenni hozzá.
Férfiaknák egy elegáns ing, és nadrág és aktatáska is jó lehet a tanár megjelenéshez.

A legtöbb szerepjáték jelmez szett nemcsak 2-3 ruhadarabból áll, hanem tartalmazhat akár harisnyát, kesztyűt, nyakkendőt, szemüveget is.

Az iskolai szerepjátékok sokszínűsége

Egy diáklány képe meglehetősen sokrétű lehet. Például egy szerény eminens tanuló, akit a fizika és a matek érdekel a legjobban. Vagy egy lázadó tini, aki nem fél odaszólni egy-egy tanárnak sem és sokat jár az igazgatói irodába.
Esetleg egy szigorú tanárnő, aki nem kivételezik senkivel vagy épphogy egy sármos, fiatal srác meg tudja enyhíteni a szívét.
Mint látható, egy iskolás lány jelmeze kombinálható egy "rossz tanár" képével, ezzel fokozva hangulatot, és szerepeket. Próbáljátok ki, hogy szerepet cseréltek, aki eddig domináns fél volt legyen az alárendelt. Lehet, hogy új élményekkel és izgalmakkal fogtok gazdagodni.

Erotikus iskoláslány jelmezt nagy választékban találsz az Intim Center.hu webshopon, valamint üzletünkben az Astoriához közel a Károly körút 14. szám alatt. Olyan kiváló minőségű márkák közül válogathasz, mint Obsessive és Chilirose., illetve a kisebb méretektől a nagyobb méretekig kínálunk jelmezeket, fehérneműket, miniruhákat. Ha 12 óráig megrendeled, akár már másnap a tiéd lehet, vagy gyere be az üzletbe, ha fel szeretnéd próbálni.

Szerepjátékok új értelmezésben

Szeretőd nővér, stewardess, iskoláslány - ezek mind régóta ismert szexuális képek! Kínálunk, hogy változatosságot adjunk a szexuális játékokhoz, és frissítsük a szokásos szerepeket és cselekményeket.

Érdemes elgondolkodni a szerepjátékokon, mivel ugyanazok a képek, ugyanazok a cselekmények jutnak eszembe. Egy szeretője, aki bünteti a rabszolgát vagy a bűnöző diákot, akit egy tanár hagyott az iskola után, vagy egy nővér, aki szexuális terápia segítségével kezeli a beteget. Miért vannak ezek a képek olyan szilárdan beágyazódva a képzeletünkbe? Valószínűleg az egész lényeg az, hogy tudatalatti vágyaink a legtöbb esetben nagyon hasonlóak.

Például sok lány titokban arról fantáziál, hogy egy csinos idegen megerőszakolja őket, mint két borsó egy Johnny Depphez hasonló hüvelyben, mert ebben a játékban a legmélyebb behódolási igényünk valósul meg. Általában az ilyen szerepjátékokat gyakorló lányok meg akarják szabadítani magukat minden felelősségtől, ami történik, pihenni és átadni magukat egy férfi férfi kegyelmének, aki durván erővel veszi, ahogy az állatvilágban történik.

Mindezek a régi és időigényes szerepjátékok okkal váltak olyan népszerűvé. Végül is, a szerepek banalitása és a telek kiszámíthatósága ellenére befolyásolják természetünk legvékonyabb húrjait, és lehetővé teszik számunkra, hogy megvalósítsuk a legintimebb vágyakat.
Úgy döntöttünk, hogy nem szabad újra feltalálnunk a spanyolviaszt és új szerepjátékokat kitalálnunk. Ehelyett azt javasoljuk, hogy gazdagítsa a szokásos cselekményeket, és adjon hozzá lelkesedést a már kedvenc képeihez.

Klinika
A szokásos forgatókönyv: az Evelina Bledans legjobb hagyományai szerint öltözött nővér gondosan gondoskodik a betegről. Mesterséges lélegeztetés, masszázs, méri a hőmérsékletet és hallgatja a szívverést. Aztán előírja saját "eredeti" kezelési módszerét a szex segítségével.

A játék előnyei: egyszerű telek és nagyszerű improvizációs lehetőségek. Ráadásul nincsenek olyan nők a világon, akik nem lennének orvosi formában, és olyan férfiak, akik megtagadnák a szexet egy nővérrel. Teljesen mindenkinek tetszik ez a kép! És további szexuális játékok csak fűszereket adnak hozzá.

Új forgatókönyv: helyet váltani. Hagyja, hogy MC-je valódi Dr. House legyen - dacos, szarkasztikus és távolságtartó. Vagy a bájos George Clooney. Röviden, maga dönti el, hogy milyen betegséget kezeljen. Legalább nőgyógyászként kipróbálhatja magát (egyébként sok srác ezt játszotta gyermekként, így egy ilyen kép élénk társulásokat ébreszthet).

Börtönben fogoly
A szokásos forgatókönyv: egy szeretője, latexbe csomagolva, ostorral és más BDSM-tulajdonságokkal bünteti rabszolgáját okkal vagy ok nélkül. A játék előnyei: sok férfi (különösen azok, akik magas pozíciókat töltenek be a munkahelyen és nagy felelősséget viselnek) időről időre dologgá, szolgává, gyönyörű szeretője rabszolgájává akarnak válni. És mindig jó, ha egy nő érzi hatalmát - hogy legalább a szexben alávessen egy férfit.

Új forgatókönyv: változtassa meg a banális bőrt, latexet és más fétiseket katonai stílusú dolgokra. Változtasd a hálószobát katonai bázissá, magadat rettenthetetlen katonává, Jane-té, őt pedig foglyoddá. Brutális kihallgatást végezhet (ugyanakkor mindent megtudhat a titkos vágyairól). Kínozhatja kedvesét (természetesen ésszerűen). Megállíthatja a menekülési kísérleteket. Röviden, válj igazi főparancsnokká az ágyban!

A kelet kényes kérdés
A szokásos forgatókönyv: egy férfi általában szultán szerepet játszik, és egy nő egy rabszolga-ágyas szerepét kapja egy háremben. Ennek a cselekménynek az a hátránya, hogy az MC-k általában gyorsan ízelítőt kapnak, és további karakterek (azaz más női ágyasok) bevezetésére lehet szükség ahhoz, hogy a cselekmény hihető legyen. És akkor rajtad múlik, hogy biszexuális show-t mutatsz-e neki a barátnőddel, hagyod, hogy aludjon egy másikkal, vagy csak korlátozod a játékot.

A játék előnyei: a lehetőség, hogy megmutasd, mit tanultál a hastáncból. És egy szokatlan keleti íz - szőnyegek, füstölők, keleti zene - nagyban díszítheti hálószobáját.

Új forgatókönyv: légy magad szultán. És tedd őt az ágyasodnak, akit megengedsz magadnak, hogy keleti masszázst végezzen, ekével fújjon, és minden lehetséges módon szívesen lát. Ugyanakkor rajtad múlik, hogy eldönti, hogy szexre kerül-e, vagy erőszakos simogatásokra korlátozza-e magát.

Repülésvezérlés
Ismerős forgatókönyv: egy lány egy első osztályú utast kiszolgáló stewardess szerepét tölti be. Ennek az előadásnak a klasszikus mondata: "Mit akar, uram? Tea? Kávé? Vagy én?" Természetesen az utas az utóbbit választja, majd a játék véget ér, és csak a szex kezdődik.
A játék előnyei: A légiutas-kísérőt mindig is az egyik legszexisebb szakmának tartották. Minden ember legalább egyszer álmodott, hogy átadja a repülést fűszeres szórakozásra egy forró légiutas-kísérővel.

Új forgatókönyv: adjon egy kis drámát a játéknak, mint egy filmben. Képzeld el, hogy a repülőgép lezuhan vagy terroristák eltérítik. Hagyd, hogy az embered "megmentsen" téged és az emberiséget. A szuperhősök mindig vonzóak. Gondolj csak bele, milyen szenvedélyek lobbanhatnak fel kettőtök között a veszéllyel szemben. Tekintettel azonban arra, hogy a gondolat lényeges, győződjön meg róla, hogy a játéknak jó vége és boldog vége van.

Vissza az iskolába
Ismerős forgatókönyv: az egyik partner diák lesz, a másik pedig tanár, aki elcsábítja. Ez lehet Humbert és Lolita témájának változata, vagy éppen ellenkezőleg, szigorú tanár és szemtelen diák. A cselekmény szerint egy gondatlan iskolást általában iskola után hagynak "további osztályokra", és csak akkor ...

A játék előnyei: az iskolát általában az első erotikus élményeinkhez társítják: szerelembe esés, csók, szerelmes jegyzetek stb. Tehát egy ilyen játékot valószínűleg erős nosztalgiaérzet táplál.

Új forgatókönyv: a játék kétszeresen élvezetessé és kifizetődővé válhat, ha valóban megpróbáltok valamit tanítani egymásnak a folyamat során. Például ajánlja fel, hogy laboratóriumi munkát végez a vibrátorával. Vagy tanítsa meg kedvesének, hogyan kell csinálni. A csúcspont az, hogy ennek a történetnek a keretein belül finoman elmondhatja MC-jének az összes erogén zónáját, valamint azok kihasználásának helyes módjait. És te magad is megkérheted őt, hogy "tanítson neked egy leckét". Tehát nemcsak szórakozni fog, hanem növeli szexuális készségeit is.

Iroda
Ismerős forgatókönyv: egy pár egy hálószobát munkairodává alakít, ahol komoly szenvedélyek forrnak. A férfi a főnök, a lány pedig a szexi titkárnője. Vagy éppen ellenkezőleg: egy nő elérhetetlen üzletasszony, szigorú főnök lesz, és MC-je alárendelté válik.
A játék előnyei: az irodai témák gazdag terepet jelentenek a szexuális fantáziákhoz, különösen, ha semmi ilyesmi nem történik az irodájában. Nem csoda, hogy vannak irodai románcok és intrikák! Ezenkívül nincs szükség különleges jelmezekre a játékhoz. Csak egy szigorú kabát, szoknya, tűsarkú, harisnya és szemüveg egyszerű szemüveggel harmonikus és vonzó képet alkot.

Új forgatókönyv: Vidd a játékot a hálószobából az igazi irodába. Ez szélsőséges vállalkozásnak tűnhet, de az érzések élessége és a szenvedélyek intenzitása garantált! Ebédidőben megállhat kedvesénél. Vagy maradjon az irodában "tanórán kívüli munkához", és hívja meg őt egy speciális erotikus levéllel e-mailben. Ez természetesen nem utcai szex, de meglehetősen extrém.

Csinos nő
A szokásos forgatókönyv: egy lány prostituálttá alakul, és egy férfi lesz az ügyfele. A hálószoba piros lámpás utcává változik, az éjszaka pedig véget nem érő szexuális maratonná. A játék előnyei, még a legtisztességesebb lány is kíváncsi néha arra, hogy milyen érzés pénzt kapni szépségéért és szexualitásáért? A játék lehetőséget nyújt a kíváncsiság kielégítésére. Egy ilyen forgatókönyv nagyban felszabadíthatja és ellazíthatja az embert. Végtére is, egy prostituálttal megengedheti magának minden csínytevést, anélkül, hogy félne attól, hogy megsérti őt, megijeszti vagy elítéli.

Új forgatókönyv. A nagyobb hihetőség érdekében vegyen pénzt az emberétől a szexért. Akkor valami kellemesre költi őket. Ha egy ilyen gondolat undorodik, akkor megismételheti a "Pretty Woman" film gyönyörű jelenetét, ahol Richard Gere Julia Roberts-t vásárolja meg, és tetőtől talpig felöltözteti.

Sértett ártatlanság
A szokásos forgatókönyv: a lány szűz szerepet játszik, és a férfi Drakula / vámpír / erőszaktevő lesz, elrabolja és erővel veszi.
A játék előnyei: a szexben különösen kellemes tehetetlen és ártatlan lánynak érezni magunkat egy brutális és szexuális hűbérúr kegyelmében. Ezenkívül mindannyian legalább egyszer álmodtunk arról, hogy "újrarajzoljuk" és szerkesztjük első nemünket a saját kívánt forgatókönyvünknek megfelelően.
Új forgatókönyv: Nem szükséges. A játék csiklandozza mind a férfiak, mind a nők idegeit!

Az eljegyzési gyűrű nem csak egy ékszer
A szokásos forgatókönyv: a lányok szeretnek fantáziálni az esküvőről és mindenről, ami ehhez kapcsolódik. Ha még nem vezetnek az oltárhoz, legalább a nászéjszakát elkísérheti (így az MCH inkább megérti, hogy jobb, ha nem késlelteti a javaslatot!).
A játék előnyei: menyasszonynak fogod érezni magad, és az MC-d meg fogja érteni, hogy a családi életnek megvannak a maga jelentős előnyei.
Új forgatókönyv: a cselekmény kiszámíthatatlanabbá tétele. Megjelenhet egy menyasszony szerepében, akinek egy órán belül feleségül kell vennie valakit, akit nem szeret, és az MCH-ja egy nagyon szexi legjobb férfi szerepét játszhatja, aki elcsábít. Vagy fordítva: hagyja, hogy ő legyen a vőlegény, és te vagy a koszorúslány, akinek az utolsó esélye van arra, hogy elcsábítsa álmai férfiját.

A sportban a lényeg az, hogy ne nyerjünk!
Ismerős forgatókönyv: az egyik partner szexi fitneszoktatóvá válik, a másik pedig egy fitneszklub ügyfele lesz, aki edzésre jön. Természetesen a hétköznapi edzések simán fejlődnek privát, személyesen szexuálissá.

A játék előnyei: az a helyzet, amikor az edző elcsábítja az ügyfelet (vagy fordítva), meglehetősen reális. Ezért nem kell fantáziálnia vagy megszoknia a szerepet.

Új forgatókönyv: az otthoni edzések biztonsága érdekében együtt kell mennie az edzőterembe, hogy megfelelő fizikai formába és készségekbe kerüljön. By the way, miután izzadt a szimulátorokon, mindketten érezni fogják a szexuális energia hullámát. Az ilyen edzések mind a libidó, mind a kapcsolatok számára előnyösek

Keresés