Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Itt a nő aki mindig benne van a szexben, a neve Szexbaba

Itt a nő aki mindig benne van a szexben, a neve Szexbaba

Minden, amit tudnod kell a szexbabákról, a férfi kielégítőkről. Ebben azáttekintésben bemutatjuk az ilyen típusú szexjátékokat, mint például a gumibabákat. Sok vevő szerint, annnak érdekében, hogy mindenki átélhesse a szerelmet, semmi sem jobb, mint egy felfújható szilikon baba. Ez lehetővé teszi, hogy állandóan melletted legyen egy latex lány, aki szemrebbenés nélkül megfelel vágyainak. Tökéletes azokhoz a hideg téli estékhez, vagy amikor az intim szex szükségessége túl sürgős.

Általános hiedelem, hogy az ilyen típusú szexuális tárgyak nagyon drágák. Az INTIM CENTER oldalon megtalálja az összes kívánatos szilikon babát jó áron, újat. Milyen típusú erotikus termékeket használnak és milyen hasznos funkciókat tartalmaznak? Mire való a szexbaba? Miért jó a szex, gumibabával?
- Körülötted párok alkotnak és szakítanak. Gyakran fáj. De inkább egyedül maradsz. Néhány kaland ide-oda. Anélkül, hogy tovább menne. Másrészt néha a késztetés túl erős. És nincs senki, aki kövesse téged a fantáziádban. Tehát egyre inkább azon gondolkodik, hogy adjon magának egy szilikon szexbabát. Különösen azért, mert ezek a hivatkozások egyre reálisabbak - mondja egy elfoglalt üzletember. Az érveket sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarjuk.

Önmagában való elszigeteltség, merevség az első és a későbbi közösülés során, valakinek az első nemi közösülés során még sikertelen kísérletei is voltak. Ennek első oka a szexuális tudatlanság és a képtelenség többet megtudni a partner testéről, megtanulni simogatni, kipróbálni a különböző helyzeteket. A második ok a partnerrel való intimitás túlértékelt elvárásai. Mi történt a második ok miatt? Az első intimitás pillanatában egy nő maga is aktívabb cselekvéseket vár el párjától, és készen áll arra, hogy tanuló legyen a szeretkezésben, ennek megfelelően az első nemi közösülést a további cselekvések alapjaként érzékeli, nem várva jobbat. Így a kölcsönös elégedetlenség a magas elvárások miatt a további intimitás iránti vágy gyengüléséhez vezet.

Őszintén elmondhatjuk, hogy ha első partnered tapasztalt nő volt, hihetetlenül szerencsés voltál. A férfi populáció többi tagjának az évek során szexuális tapasztalatokat kellett megszereznie, tanulmányozva a női vágyak titkait.

A fejlődés azonban nem áll meg, és a szexbabákat a világ vezető cégei kifejezetten olyan intim játékok gyártására fejlesztették ki, amelyek felépítése pontosan utánozza a női test minden formáját, megkerülve az esztétikai szempontokat - például szeméremszőrt, gyengéd és hajlékony mellbimbókat , érzéki szemek és ajkak, selymes haj. A baba testének reális felépítése lehetővé teszi, hogy felfedezze a női test legrejtettebb titkait, amelyek után magabiztosabbá válik, és még egy kifinomultabb partnert is meghökkent.

Továbbá nem szeretném megkerülni a szexuális baba képzési funkcióját, amely megkönnyíti a szexuális képességek gyakorlati szabályozásának elsajátítását: növelni a súrlódások számát és sebességét egy nemi érintkezés során, késleltetni az ejakulációt, kiválasztani az ön számára legmegfelelőbb helyzetet, azt a képességet, hogy megszakítás nélkül kombinálhasson több pózt egy szexuális érintkezés során. Hidd el, munkád értékelni fog, és felejthetetlen örömet okoz neked.

Szeretnék még megemlíteni néhány szexbáb rajongót, akik nemcsak el tudják képzelni a fürdés folyamatát kedvenc játékuk nélkül, de nem is tudnak elaludni az ágyban anélkül, hogy átölelnék a babát. Az idő múlásával egy szexuális játék a mindennapi élet nélkülözhetetlen tulajdonságává válik, nevet szerez és örömet okoz a tulajdonosnak könnyű gondossággal, tömörséggel, azzal a képességgel, hogy együtt utazhat vele anélkül, hogy hatalmas helyet foglalna el egy bőröndben.

A babák szerkezetének anatómiai jellemzői
A méret általában 150 cm magasságtól érehető el.
- a baba testében vannak emlőmirigyek, száj, hüvely és végbélnyílás utánzói;
- a vibrációs mechanizmusok a modelltől függően, különböző típusú szimulátorokba épülnek, beépített vagy távirányítóval vezérelve.
- a karok, lábak hajlításának, hajlításának képessége
- egyes modellek vízzel töltött ballonokkal vannak felszerelve, amely különös rugalmasságot ad a szexbabának
- a gyártás anyaga polimer vagy latex.

Ma a szexbabák nagyon sok problémát képesek megoldani, amelyeket a társadalom szabott ki - házasságtörés, ismeretlen szomjúság, az ember képességeinek fizikai korlátozása, életkorral kapcsolatos problémák anélkül, hogy károsítanák a szeretett felet. És talán még értékelni fogja a szexuális életed kellemes újításait is.

A pop- és filmsztárokat lemásoló szexbabák most különösen népszerűek. Ki ne álmodott volna elképesztő szexről egy hollywoodi szuperöreggel vagy egy híres énekessel? A baba alaposan tökéletesítette kedvenc sztárja testének minden hajlatát, és tökéletesen illeszkedett formájához és méretéhez. Igaz, az ilyen babák ára nagyságrenddel magasabb, mint máskor.

Szexbaba infók
Tanács azoknak, akik számára a baba ideiglenes, vagy akár pótolhatatlan társa lesz: ne feledje, soha nem fáj a feje, nem függ a női ciklusaitól, nem igényel drága ajándékokat, virágokat és szerenádokat éjfélkor az erkély alatt, nem szeszélyes és nem tesz mindenben bűnösnek. Egyszerűen örömet szerez neked, és nem igényel semmit cserébe...

Tartalomhoz tartozó címkék: férfiaknak gumibaba szexbaba

Keresés