Termékek Menü

Izgató Egzo Jolly Roger óvszer, apokaliptikus kéjmámorhoz

Ár:
1.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. augusztus 05.
Különleges, formabontó óvszereink közül íme az Egzo márka Jolly Roger nevű darabja! Három igazán extrém bordázattal, hogy biztosan élvezetes legyen az együttlét!
Gyártó: EGZO
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Rutscher Anál síkosító 100 ml popószexhez és ánusz sikosításhoz Rutscher Anál síkosító 100 ml popószexhez és ánusz sikosításhoz
3.000 Ft
Síkosító, Aqua Glide Erdbeer eper ízű Síkosító, Aqua Glide Erdbeer eper ízű
3.500 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Az Egzo márka különleges óvszerekből álló sorozata három szintet különböztet meg a tekintetben, hogy milyen mértékben fokozták a termék kialakításának extremitását. A Jolly Roger magasan kvalifikált darab ebben a kategóriában; három eltérő rátét található az óvszeren, melyek külön-külön is nagyszerű érzetet kölcsönöznének használatkor, de együtt verhetetlen triót alkotnak! Az óvszert simább felületű félgömbök, és különböző távolságra elhelyezett latex tüskék borítják. Az extra élvezet biztosan nem marad el, ha mellette döntesz!
Mint óvszer természetesen véd a nemi úton terjedő betegségek és a szexuális úton terjedő fertőzések ellen.
Az óvszert felvenni és levenni tudni kell, igen sok férfi alkalmazza rosszul! Sokan követik el a leggyakoribb hibákat. Ötven, óvszerhasználattal kapcsolatos tanulmányból 16 évre visszamenőleg összegyűjtött adatok alapján kiderült, hogy a hibák listája igen hosszúra nyúlik. Már az óvszer felvétele is számos problémát rejt. Mi tehát a 15 leggyakoribb hiba az óvszer használata során?
- Későn veszik fel
A felmérésből kiderül, hogy a férfiak 17-51,1 százaléka már az aktus megkezdése után húzza fel az óvszert.
- Túl korán leveszik
Az óvszert használó férfiak 13,6-44,7 százaléka még azelőtt eltávolítja a gumit, hogy az aktus véget ért volna.
- Teljesen letekerik
A felmérés szerint a férfiak 2,1-25,3 százaléka teljesen letekeri az óvszert a pénisz hüvelybe csúsztatása előtt. Kérdéses, miért várják akkor, hogy helyesen működjön?
- Nincs hely az óvszer végén
Az óvszert használók 24,3-45,7 százaléka úgy helyezi fel a gumit, hogy nem hagy helyet az óvszer csúcsán a kilövellő spermának. Noha erre a használati utasítás is felhívja a figyelmet.
- Nem szorítják ki a levegőt
Az óvszer használata előtt a nők 48, a férfiak 41,6 százaléka elmulasztja a levegőt kiszorítani a gumiból.
- Kifordítva veszik fel
Az óvszert használók 4-30,4 százaléka fordítva kezdi a péniszre tekerni az óvszert; a felmérésben megkérdezettek így tettek, majd, amikor észlelték a problémát, megfordították a gumit és folytatták használatát. Ez hiba, ugyanis könnyen a gumin maradhat a pre-ejakulációs folyadék, ettől pedig ugyanúgy teherbe eshet a nő.
- Rosszul tekerik fel
A jelek szerint az óvszer felvétele – kitekerése a péniszen – sem egyszerű feladat. A nők 11,2 százalékának, a férfiak 8,8 százalékának ez gondot okozott, de a félig kitekert óvszer mellett is elkezdték az aktust.
- Éles tárggyal bontják fel a csomagolást
Noha az utasítás erre is figyelmeztet, sokan nem törődnek azzal, hogy éles tárggyal nem szabad felnyitni az óvszeres csomagolást, mert könnyen megsérülhet a gumi.
- A hibát nem észlelik
Az óvszer ellenőrzése gyakran elmarad. A felmérés szerint a nők 82,7 százaléka, a férfiak 74,5 százaléka nem ellenőrzi, hogy minden rendben van-e a gumival. Nem csak az fontos, hogy nincs-e rajta sérülés, szakadás, nem bontották-e fel korábban a csomagolást. Az óvszer lejáratát sem árt ellenőrizni.
- A síkosító elmarad
Ha nedvességhiány lép fel, az óvszer sérülésének, kilyukadásának nagyobb az esélye síkosító nélkül. Ezért az óvszer használata során igen fontos a síkosító. Az emberek 16-25,8 százaléka ezzel nem foglalkozik.
- Olaj-alapú síkosítót használnak az óvszer mellé
Márpedig az olaj-alapú síkosítókat nem szabad óvszerrel együtt használni! Vízalapú síkosító kell hozzá. A latexre nincs jó hatással az olaj-alapú síkosító, gyengíti azt és emiatt a szakadás veszélye nagyobb. Mégis, a nők kb. 3,2 százaléka, a férfiaknak pedig 4,7 százaléka így használja a gumit.
- Az óvszer használata kétszer egymás után
Meghökkentő, hányan alkalmazzák újra a már használt gumit, pedig ez tilos! Az óvszert használók 1,4-3,3 százaléka úgy gondolja, hogy ez teljesen természetes.
- Rosszul távolítják el az óvszert
A levételre is oda kell figyelni! Hogy helyesen vesszük-e le a gumit, az sokban befolyásolja, hogy kerül-e ejakulátum a hüvelybe. Erről azonban a férfiak 31, a nők 27 százaléka nem vesz túlságosan tudomást: bevallják, hogy volt már ezzel gondjuk.
- Rosszul tárolják az óvszert
A gumit használók egy része – 3,3 – 19,1 százalék – nem megfelelően tárolja ezt a védekező eszközt. Az óvszert tilos olyan helyen tartani, ahol nyomódik, gyűrődik, megszúrhatja, kilyukaszthatja valami a csomagolást, és közvetlen napfénynek sem ajánlatos kitenni! A latexet rongálja, és nincs rá garancia, hogy épségben kerül az óvszer felhasználásra.

Hosszúság ~18 cm
Szélesség ~52 mm
Anyag Latex
Szín Átlátszó

Keresés