Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Valósághű erezett vibrátor 19 cm Jelly vibrator lavender 2 realisztikus vibráló pénisz

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Seven Creations

Ez a személyes masszírozó, a vibrátor zselé lila egy kellemes hangulat, amely szenzációs stimulációt biztosít a hüvelynek és a végbélnyílásnak. Több sebessége olyan intenzív, hogy remegni fog az erőteljes csúcspont után! Kiváló minőségű, testszövethez hasonlító, masszív zselés anyagból készített, realisztikus kialakítású, állítható rezgéserősségű, erezett felületű vibrátor. Vízbázisú síkosító javasolt. Realisztikus formájú, erezett felszínű, zselés anyagból készült vibrátor.
- Teljes hossza: 19 cm
- Behelyezhető hossza: 15 cm
- Átmérője: 4,5 cm
- Puha, zselés anyagból
- Szabályozható rezgésintenzitás
- Működtetéséhez 2 db AA (normál ceruza) elem szükséges, mely nem tartozék 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ez egy valósághű vibrátor, amely 19 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű. Zseléből készül, puha és kellemes tapintású anyag, és nagyon kellemes lila színű. Enyhén ívelt hegye pontosan érinti a G-pontot, míg a rezgések intenzíven stimulálják, hogy a legintenzívebb örömöket nyújtsák.

Felszínén kifejezett vénákkal van ellátva, hogy intenzíven stimulálja a hüvelyfalakat. A rezgések megváltoztathatók a játék alján található kerék segítségével: egyszerűen forgassa el, hogy a rezgések intenzívebbek és könnyebbek legyenek. Így ennek a vibrátornak a segítségével élvezheti az ízlésének megfelelő élményt: pihentető és erőteljes élményt is. A döntés a tiéd!
A vibrátor előnyei: Zseléből készül, puha és kellemes tapintású anyagból. Méretei kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmasak. Kifejezett vénákkal van ellátva a hüvelyfalak stimulálására. Enyhén ívelt hegye stimulálja a G-pontot. Könnyen használható.

A Jelly vibrator lavender 2 tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A Google értékelések szerint is az egyik legjobb szexshop kínálatában böngészel. Ez a szexáru jó vétel, ne halogasd a vásárlást, hisz a saját örömödről van szó. Gondolj arra, hogy neked lesz jó, a te vágyaidat szolgálja, és akkor már nem is sok a 6.500 Ft.

Személyes vásárlás, vagy online rendelés:

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Zselé
Átmérő 4,5 - 4,9
Hossz 16 - 20
Szín Lila

Keresés