Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

G-pont és csiklózgató vibrátor Kissen Fury

Ár:
21.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Chisa Novelties

Kiváló minőségű anyagból készített, selymes felületű, két, egymástól függetlenül is vezérelhető motorral ellátott, a szárban és a csiklóizgatóban is 10 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható elegáns vibrátor, biztonságos fogóval. Egy gomb megnyomásával a
vibrátor teljesítménye tovább növelhető. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.


Képzeld el a G-pont és csiklózgató vibrátor Kissen Fury cikket, hogy ha a tiéd lenne, milyen jó lenne!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A tetszetős dizájn mögött két erős motor található, amelyek együtt vagy külön-külön is működnek és stimulálják a teljes női erogén zónát. A központi nyél lágy bordáival élénk hüvelyi és G-pontra behatolást biztosít, amely pontosabban stimulálja az érzékeny csiklót, 10 vibrációs mintával és 10 stimulátor vibrációs változattal kombinálva, hogy reprodukálja az orgazmus hihetetlen örömét. És vízálló, hogy minden erotikus fantáziát kielégítsen. Váltakozó intenzív ritmusok és rezgések a végtelen élvezetért! Könnyű lesz átadni magát a szenvedélynek! Az erőteljes rezgések és a teljesítménynövelés ellenállhatatlan érzéseket hoz, kielégíti az érzékeny pontokat a mélyben. Kezdje exkluzív erotikus kalandját! Vízbázisú síkosító javasolt. 

A Exkluzív vibrátorok kategóriában a 21.500 Ft a terméket nézve jó ár, ha csak ez számít vásárold meg.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS, szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés